|
Nu esti logat.
Tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoase-3
#39 2008-10-17 09:41:08
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoaseeu stiam ca acneea se vindeca cu tratament cu antibiotice. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #40 2008-10-19 16:25:11
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoasecare sunt cele mai bune uleiuri pentru bebelusi? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #41 2008-10-19 16:42:05
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoaseFrumos topic... Offline #42 2008-10-21 11:41:28
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoaseintrebare daca ma infofolesc cu folie pt alimente (nu radeti ) sporeste efectul cremei anticelulitice? Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #43 2008-10-21 11:50:18
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoasenu radem, alexa, asa faceam cand mergeam la sala , ma impachetam cu folie si transpiram de-mi sareau capacele. dar pt crema anticelulitica, eu stiu....sa nu provoace vreo reactie caldura cu crema Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline Publicitateloading...
#44 2008-10-21 11:55:57
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoasealexa, eu zic sa lasi experimentele astea pina dupa nastere. hai ca nu mai e mult! ai rabdare! Offline #45 2008-10-21 14:16:54
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoasebine vai abea astept... lunile astea doua o sa treaca cel mai greu... Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #46 2008-10-23 13:58:35
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoasecumpar, sau nu crema pentru prevenirea vergeturilor? am citit pe aici ca mustela ar fi ok. chiar are efect, sau e doar frectie la picior de lemn? ati folosit? a dat rezultate? voi cum ati luptat cu vergeturile? 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #47 2008-10-23 14:36:32
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoaseeu nu mi-am cumparat pentru vergeturi, ci doar de hidratare intensiva. Pana acum n-a aparut nici o ruptura... Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #48 2008-10-23 14:37:52
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoaseeu am folosit in primele luni ulei de la eucerin, special pt gravide, impotriva vergeturilor. de vreo 2 luni folosesc ulei de bebelushi, de la johnson's si vad ca, deocamdata cel putin, nu am vergeturi si sint in saptamina 32. desigur ele pot aparea cu orice fel de crema te-ai da. sau pot sa nu apara. depinde de textura pielii fiecareia dintre noi. folosesc uleiul ala zilnic, pt ca nu are ce rau sa imi faca, dimpotriva, imi hidrateaza ft bine pielea. nu stiu, eu nu am incredere in anumite creme numai ca sint scumpe tare.... Offline #49 2008-10-23 14:43:39
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoaseasta m-a speriat si pe mine: Pretul!! aproape un milion numai o crema... Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #50 2008-10-23 14:53:04
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoasehabar nu am cred ca toate uleiurile sint bune de fapt, pt ca hidrateaza mai bine decit o crema. stiu ca al meu o costat pina in 10 lei se numeste johnson's bedtime oil. miroase ft fain Offline #51 2008-10-23 14:59:59
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoaseeu folosesc ulei de la johnson's care se da pe pielea umeda, am inceput sa ma dau si cu ulei de masline seara, mi-am cumparat special ptr gravide o lotiune de la palmers cu unt de cacao am gasit in cora am dat pe ea 35 lei cam asa si mi-am mai luat si un unt de corp de la dove editia asta noua cu uleiuri hidratante . si seara de obicei ma dau cu uleiul de masline si cu crema de la dove iar dimineta cu astea speciale ptr agravide pana acum pe burtica nu au aparut semne Offline #52 2008-10-24 10:25:46
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoasesincer, eu n-am incredere in nici o crema ieftina, sau scumpa pentru ca toate sunt pline de chimicale. numai cand le simt mirosul ala parfumat ma ia cu ameteala. niciodata nu le-am suportat. dar ma gandesc ca va trebui totusi de data sa ma dau cu ceva pe burtica. poate un ulei, ceva care sa hidrateze pielea si sa o faca mai elastica. 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #53 2008-10-24 11:44:50
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoasedaca gindesti asa, ar trebui sa nu mai folosesti nici geluri de dus, sampoane, pasta de dinti, oja, farduri, rujuri, sapunuri, pt ca toate au chimicale in ele ce sa facem, sa stam ca in epoca de piatra? Offline #54 2008-10-24 13:44:21
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoaseuga ciaca! uga ciaca!! Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #55 2008-10-24 14:09:04
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoaseeu daca m-as da cu ulei de masline, as avea senzatia ca miros a salata, a mincare :f?rv?nad: Offline #56 2008-10-24 14:21:26
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoase
nu e vorba ca stam ca in epoca de piatra, dar eu cel putin, incerc sa duc o viata sanatoasa, sa folosesc produse cu cat mai putine elemente chimice, sa mananc pe cat posibil sanatos si de aceea caut ca si produsele cosmetice pe care le folosesc sa fie din aceeasi categorie. 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #57 2008-10-24 14:23:07
Re: tratamente pt. par si piele in sarcina sau cum sa fim frumoasenu stiu cite din noi si-ar permite sa cumpere doar mincare organica si produse de cosmetica 100% naturale...astea costa super mult. iar cind un bebe e pe vine, orice banut trebuie dramuit cit mai bine....daca tu iti permiti asta, ft bine, bravo tie! mie una nu imi vine sa dau pe o crema de ex un milion.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|