|
Nu esti logat.
Retete usoare pt slabit#1 2008-07-09 14:21:14
retete usoare pt slabitstiu k mai sunt subiecte cu retete insa acolo sunt de toate felurile si pt mine e periculos sa vad prajituri si alte retete cu smantana,sunca si altele interzise...asa k v-as ruga sa-mi dati si mie idei de cateva retete pt slabit...din ce avem voie sa mancam de obicei intr-o dieta pe care ne-o facem singure...dar in special din legume...si care se prepara usor.... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #2 2008-07-09 14:30:29
Re: retete usoare pt slabitce fac eu des vara: Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-07-09 14:33:32) Offline #3 2008-07-09 14:36:45
Re: retete usoare pt slabit
Ella_mina orice cura de slabira ai urma, ai nevoie si de proteine. Asa ca baga in alimentatie si carnita slaba si peste. Astea nu ingrasa si iti dau si o senzatie de satietate pe termen lung. Fructele si legumele sunt foarte sanatoase si ele si nu au multe calorii, dar tine minte ca organismul are nevoie si de anumite substante si nutrienti pe care legumele nu le contin ( proteine, de exemplu, si carbohidrati) Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2008-07-09 14:37:57
Re: retete usoare pt slabitheimdall...ce pofta de bruschete mi-ai facut happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-07-09 14:40:54
Re: retete usoare pt slabithehe crys... bun, bun eu incerc sa pasc cat pot acum cat e vara si sunt legume multe Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-09 14:42:03
Re: retete usoare pt slabitmultumesc mult haidmall :k?ra:....eu nu pot sa tin un anume regim pt k sunt foarte pofticioasa...dar am facut progrese mari pt k am renuntat la dulciuri,grasimi, consum sare mai putina....si fac si sport...a fost mult pana am inceput.. Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #7 2008-07-09 14:42:51
Re: retete usoare pt slabitcred ca o sa fac si eu niste vinete cum ai zis tu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-07-09 14:44:16
Re: retete usoare pt slabitsunt o nebunie, evil... vezi sa le lasi putin cu sare inainte sa nu fie amare Offline #9 2008-07-09 14:46:23
Re: retete usoare pt slabitcred ca merge sa le fac intr-un vas de jena... zici ca merge sa le fac inainte si intr-o tigaie de teflon VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-07-09 14:48:12
Re: retete usoare pt slabitda, exact asa le fac si eu, intai putin in tigaia de teflon, apoi in vasul de jena Offline #11 2008-07-09 14:50:40
Re: retete usoare pt slabitms.frumos... deci suc de rosi nu bulion? si cred ca o sa pun branza de biovolita sau cascaval deascupra VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-07-09 14:55:18
Re: retete usoare pt slabitsuc de rosii sau rosii decojite din conserva / rosii proaspete pasate : inabusi un pic ceapa si catelul de usturoi, adaugi rosiile si lasi sa fiarba putin + sare, piper, eventual un praf de zahar sa mai reduca din aciditate si busuioc / oregano la sfarsit Offline #13 2008-07-09 15:03:10
Re: retete usoare pt slabitmultumesc frumos VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2008-07-09 15:04:33
chiar mananc si carne andreea...numai k fiarta nu prea imi place...si numai facuta la gratar ma plictisesc...oricum nu as putea sa stau fara carne...mai mananc si oua...si lactate.. Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #15 2008-07-09 15:55:53
a venit mami si m a corupt cu un pui rotisat...bruschetele mai trebuie sa astepte pana diseara ...si eu profit de legume...o pun pe mami sa-mi faca la cuptor dovlecel, vinete,rosii si ardei cu ustoroi si ulei de masline (pacat ca nu avem smiley care saliveaza ) si salata de fructe cat incape yammy...imi fac singura pofta happy with him...inlove with him... Offline #16 2008-07-11 14:40:06
Re: retete usoare pt slabitfeteloooooor...nu mai propune nimeni nimic?.....ce sa fac si eu din dovlecel,pastai, rosii, castraveti...astea sunt toate legumele pe care le am in casa deocamdata...si sa fie de post...k eu tin post vinerea Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #17 2008-07-11 14:42:00
Re: retete usoare pt slabitdamn m-am bagat sa citesc aici si am ramas cu un rau(apa) in gura Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-07-11 14:42:19) Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #18 2008-07-11 14:46:52
Re: retete usoare pt slabitella, doar atat ai ? fa dovlecei prajiti sau pastai fierte cu usturoi + salata de rosii si castraveti Offline #19 2008-07-11 14:53:32
Re: retete usoare pt slabitmie mi se pare oximoronica sintagma asta.. "retete USOARE pentru SLABIT " Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|