|
Nu esti logat.
Ectropion???#1 2008-07-10 19:40:53
Ectropion???Buna! Offline #2 2008-07-10 19:43:55
Re: Ectropion???col lezional a fost diagnosticul meu... doctora nu te-a chemat iar la control? si de ce ai mers iar la medic daca esti ok? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-07-10 19:54:35
Re: Ectropion???Mi-a zis sa revin cand iau rezultatele la pap, si imi va face o noua colposcopie ( peste 2 saptamani). Offline #4 2008-07-10 19:56:53
Re: Ectropion???cervugid nu a avut nici un efect.... eu peste 2 luni ma duc la control sa vada doctora ce si cum VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2008-07-10 20:50:32
Re: Ectropion???ectropionul nu este o leziune ci o intoarcere a mucoasei (se poate intampla si la pleoapa de exemplu cand ti-o dai peste cap...nu stiu sa iti explic altfel ) mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-10 20:52:14
Re: Ectropion???
:f?rv?nad: Cum ajungi sa-ti rasucesti mucoasa? :f?rv?nad: Ultima oara a fost editat de ET (2008-07-10 20:53:15) Offline #7 2008-07-10 21:11:10
Re: Ectropion???Pai am vazut si eu articolul ala...de aia nu are sens pt mine. Congenitala nu este, si nici celelalte cauze nu se aplica...de asta nu pricep... Offline #8 2008-07-11 08:01:04
Re: Ectropion???Da rose e grabita.... in sensul ca nu prea iti explica ce si cum advarul e ca are si multe pacientesi si e si asta o explicatie ori cum dansa nu prea e genul mamos isi face treaba si zic eu destul de bine si te lasa in pace ca sa zic asa in plus e si nitel acida... per total eu sunt multumita de dansa ca medic ca om e alta poveste aspectul asta in cazul meu nu prea ma interesa vroiam sa imi faca cineva vaporizarea aia cat mai bine iar tarlea trebuie sa recunostem se pricepe la asta .in fine peste 2 luni o sa vad cat de bine a lucrat cand ma duc la control... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-07-11 10:45:04
Re: Ectropion???Rose, e normal sa sangerezi la recoltarea PAP. Eu am vazut la cum se face, am facut colposcopia video si inainte mi-a prelevat probe pentru PAP si HPV. Pai daca ia periuta aia destul de mare si dura, infinge dintii din mijloc, mai lungi, in col, o invarte si razuie cu dintii laterali exocolul cum naiba sa nu sangerezi? Imagineaza-ti ca ti-ar face asta pe mucoasa bucala... Apoi a oprit sangerarea si a facut colposcopia. Offline #10 2008-07-11 10:52:37
Re: Ectropion???draga panseluta cu mine doamna doctor sa purtat ok cum am zis mai sus in ansamblu sunt multumita de dansa nu sa grabit niciodata cu mine eu i-am oferit lui Rose o explicatie am explicat de asemenea ce inseamna grabita adica nu iti explica mereu ce si cum dar pe mine nu ma efecteaza asta tocmai pt.ca am anumite cunostinte... daca te-am trimis la dansa te-am trimis pt.ca e un medic bun in care eu chiar am incredere.... evident tu poti sau nu sa imi urmezi sfatul asta e alegerea ta nu te-am obligat cu nimic si nu ti-am impus unde sa mergi... era doar un sfat cu mine nu a stat niciodata doar 5 minute si pa ,poate alea 5 minute in cazul tau sunt suficiente eu stiu... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-07-11 11:20:23
Re: Ectropion???Evil, nu sari asa, nu am spus eu Doamne fereste ca m-ai obligat!!! :)Dar si medicii la care am fost eu sunt considerati buni si uite ca tot in ceata am ramas... cred ca inca un rateu si nu m-ar mai trebui doctori niciodata... sunt atatea luni de cand numai cu asta stau pe creier.. e aiurea rau.. Ultima oara a fost editat de panseluta (2008-07-11 11:21:37) Offline #12 2008-07-11 11:24:29
Re: Ectropion???nu trebuie sa sangerezi cand iti ia papanicolau se intampla ce e drept daca s eface prea brutal VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-07-11 11:38:24
Re: Ectropion???A, nu, am rascolit si eu netul, auzisem de dr. Tarlea ca e buna. Vezi ca sunt mai "veche" ca tine, eu de 9 luni tot caut... faceam un bebe pana acum... Offline #14 2008-07-11 11:59:05
Re: Ectropion???bafta panseluta si sanate sper sa iti rezolvi toate problemele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-07-11 21:27:49
Re: Ectropion???Panseluta, daca ai un caz mai complicat- eu zis sa te duci si la tarlea. Ca medic - eu nu ii contest valoarea profesionala, ci pe cea umana, si nici pe asta in totalitate- sunt convinsa ca este o persoana integra si ok, problema este insa ca nu da dovada de nici un pic de sensibilitate. Uneori importanta acestui aspect are o pondere mai mare, alteori mai mica. De ex: daca ai un caz complicat, daca e nevoie sa "taie" ceva- o recomand; nu as recomanda-o insa cu nici un chip cuiva sa-i urmareasca sarcina, si nu as recomanda-o nici pt probleme "uzuale", cred ca ar deveni f. repede plictisita daca te-ai duce acusi cu o candidoza, maine cu o anexita. Offline #16 2008-07-12 08:22:39
Re: Ectropion???
Rose ai reusit in 5 randuri sa exprimi tot cea am vrut eu dar nu am reusit in 10........ perfect deacord cu tine in tot VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-07-12 11:50:34
Re: Ectropion???Rose, Evil, am inteles ce ati vrut sa spuneti. Pentru mine conteaza totusi destul de mult si interactiunea umana cu medicul. Mai ales intr-o chestiune asa delicata. Offline #18 2008-07-12 12:10:13
Re: Ectropion???panseluta incerca la doamna doctor Dinca din cate am inteles e buna si ca doctor si ca persoana ..... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2008-07-12 21:23:30
Re: Ectropion???Panseluta , daca toata lumea zice ca esti sanatoasa , POATE CA ESTI! De ce crezi tu neparat ca ai ceva? Am citit acum posturile tale, si m-am si documentat "in depth" in ultimele zile. Intr-adevar ectopia da sangerari la contact, este agravata de anticonceptionale si abordarea cea mai recenta este ca NU trebuie tratata. Intr-adevar, inainte se cauteriza, sau se trata cu ovule/spalaturi, dar acum se considera o forma de normalitate. Daca te deranjeaza totusi, de ce nu renunti la anticonceptionale? Daca singura problema este acneea aceea rebela, eu zic ca nu merita...Exista nenumarate metode de a scapa de acnee, crede-ma! Iti spun din proprie exerienta! Daca vrei, iti zic mai multe pe subiectul asta, ca am avut material de studiu vast: eu, prietenul meu, prietenele mele...Si crede-ma, concluzia este: orice forma de acnee se rezolva. ( Eu personal am rezolvat cu cea de brusture, prietenul meu, care nu a putut sa bea ceaiul, cu sapun "Harrogate" si Skinoren... si daca vrei iti zic mai multe pe tema asta.) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|