|
Nu esti logat.
Iritatie#1 2008-07-12 11:40:35
iritatieam dormit cu chilot si dimineata cand m`am trezit chilotul imi intrase intre labii si m`am iritat(in ziua respectiva am purtat si chilot sintetic).acum ma mananca vulva si pe o labie am asa ca o zgarietura.ce pot sa fac sa nu ma mai manance?ma deranjeaza si e tare incomod. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2008-07-12 12:10:27
Re: iritatienu a patit nimeni? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #3 2008-07-12 12:11:00
Re: iritatiecrema de galbenele incarca VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-07-12 12:25:30
Re: iritatiem-am dat cu crema ce contine galbenele..o sa ma dau cu crema de galbenele sa vad ce iese. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #5 2008-07-12 14:10:58
Re: iritatiemama zice ca se poate sa fie o ciuperca daca ma mananca...secretia vagianala e mai granulata si se aduna intre labii. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-12 14:19:59
Re: iritatiesa mergi la medic...poate fi candida... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-07-13 11:47:44
Re: iritatiemi`a luat mama de la farmacie clotrimazol si nistatina. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #9 2008-07-13 17:26:02
Re: iritatieMersi. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #10 2008-07-14 00:22:53
Re: iritatie
nu inteleg dc nu vrei sa mergi la medic...nu poti sti sigur ca o micoza ai...poti face acest tratament complet inutil... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-07-14 13:04:52
Re: iritatiecand i`am zis mamei ca sa ma duc la doctor a zis "te duci singura". si in oras la mine nu ma duc la asta ca stiu pe cineva care a luat un bts ca nu erau sterilizate calumea instrumentele alea.sunt mai sigura ca am candida.deja ma simt mai bine.oricum daca nu`mi trece cu tratamentul asta ma duc la doctor. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #12 2008-07-14 13:09:44
Re: iritatiear fi bine sa ia si el antimicotic...si avand in vedere ca nu ui ovule poti cu prezervativ... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-07-14 17:41:24
Re: iritatiesi ce sa ia?flucovim?o singura pastila? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #14 2008-07-14 17:42:00
Re: iritatieda, flucovim de 150 Offline #15 2008-07-14 23:06:13
Re: iritatieaha.mersi mult.sper din tot sufletul sa imi treaca..mi`e frica de doctor..nici n`as vrea sa afle mama ca nu mai sunt virgina.si mi`e jena de doctor. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #16 2008-07-14 23:08:20
Re: iritatiete cred...dar din pacate uneori e nevoie...daca tot faci trat fa l klumea si ia ti si niste ovule gynozol 400... happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-07-15 00:07:02
Re: iritatieimi poti da mai multe detalii despre ele?cate zile, cum se iau? o doctorita mi`a recomandat clotrimazol tablete vaginale 2 pe zi. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #18 2008-07-15 00:10:01
Re: iritatie
cum am patit eu. mi s-a parut ca am candida, mi-am pus gynozol si de fapt aveam infectie urinara Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #19 2008-07-15 00:13:33
Re: iritatieaaa.clotrimazol ovule iei...atunci e ok...crede am ca doar crema...si da te cu crema clotrimazol...e mai ok... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|