homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pentru evilpink

#1 2008-07-14 14:51:17

nana.lili
Full member
Inregistrat: 2006-10-30

pentru evilpink

Am vazut ca ai scris preturi de la Sanador pt vaporizare laser. Imi spui te rog  numele medicului care a facut vaporizarea?

#2 2008-07-14 15:01:55

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: pentru evilpink

Tralea Virginia !

ai probleme cu colul?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-07-14 15:10:57

iubirica
Full member
Inregistrat: 2007-06-07

Si eu am facut o vaporizare laser la Sanador. Tot doamna Tarlea a facut-o. Daca vrei informatii te pot ajuta wink

Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau big_smile

#4 2008-07-14 15:22:17

evilpink
Banat

iubirica pt.rana pe col ai facut? daca da cum a fost recuperarea esti ok acum?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-07-14 15:29:34

iubirica
Full member

Dap, am facut-o in septembrie 2007. A fost foarte bine, interventia a decurs bine, o usoara intepatura in zona, suportabila. In cazul in care ma durea si nu suportam spuneam si dna doctor se oprea putin. Nu am facut anestezie pentru ca rana nu a fost foarte mare si mi-a spus ca nu este nevoie. Dupa mi-a dat niste ovule, timp de 10 zile. Nu am avut sangerari, nici dureri (decat imediat dupa interventie dar de intensitate mica...cam ca la menstruatie) si fara eforturi fizice, activitati sexuale si spalaturi interne pana la urmatorul ciclu menstrual.
Deci recuperarea a fost ok si acum, la aproape un an dupa am colul "curat ca lacrima" cum spune Dna Tarlea wink.

Publicitate

loading...

#6 2008-07-14 15:34:25

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

sanatate la toate . kram

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#7 2008-07-14 15:38:00

evilpink
Banat

iubirica a scris:

Dap, am facut-o in septembrie 2007. A fost foarte bine, interventia a decurs bine, o usoara intepatura in zona, suportabila. In cazul in care ma durea si nu suportam spuneam si dna doctor se oprea putin. Nu am facut anestezie pentru ca rana nu a fost foarte mare si mi-a spus ca nu este nevoie. Dupa mi-a dat niste ovule, timp de 10 zile. Nu am avut sangerari, nici dureri (decat imediat dupa interventie dar de intensitate mica...cam ca la menstruatie) si fara eforturi fizice, activitati sexuale si spalaturi interne pana la urmatorul ciclu menstrual.
Deci recuperarea a fost ok si acum, la aproape un an dupa am colul "curat ca lacrima" cum spune Dna Tarlea wink.

nu ai avut nici un lichid asa mai inchis la culoare usor galbui-maroniu ? mie mi-au spus ca se paote sa apara si au aparut ce e drept.mie mi-a facuta anestezie smile

puss puss puss

#8 2008-07-14 15:44:45

iubirica
Full member

Si mie mi-au spus ca poate sa apara, ma si pregatisem..big_smile dar n-a aparut! Multa sanatate si stai linistita ca va fi bine.
Alina Delia...multumesc, la fel! puss

Ultima oara a fost editat de iubirica (2008-07-14 15:45:08)

#9 2008-07-14 15:46:22

evilpink
Banat

cred ca depinde si de cat de mare era rana iar a mea era maricica smile.

sanatate si tie iti doresc sper sa zic si eu peste un an ca am un col curat

Alina Delia multumesc! puss

puss puss puss

#10 2008-07-15 08:29:44

nana.lili
Full member

Am avut o cauterizare rana pe col prin metoda clasica facuta la Giulesti acum 2 ani. Te intrebam insa de laser pt condiloame. Am fost la ea acum vreun an dar nu considera ca ce am eu sunt condiloame ci "resturi de himen". Dr. Iulian Badea de la Municipal a zis ca alea sunt condiloame pt ca resturile de himen nu pot fi in zona inferioara unde labiile mici se "unesc" si fac un fel de pliu. Intre timp si pe una din labii au aparut mici siraguri de "crescaturi".

#11 2008-07-15 08:40:48

evilpink
Banat

nu stiu ce sa zic daca au aparut altele inseamna ca sunt candiloame un test hpv ai facut?

puss puss puss

#12 2008-07-16 13:42:13

nana.lili
Full member

Am facut acum un an si high risk si low risk si sunt negative amandoua.
Intrebarea la care nu mi-a raspuns nimeni este urmatoarea: recoltarea pt low risk a fost facuta de un medic ginecolog din col nu prin raclarea labiilor. Poate de asta rezultatul a iesit negativ. Toti care m-au vazut au spus ca este curat colul. Nu prea imi vine sa dau 5-6 mil sa repet analiza pt ca nu avem siguranta 100% ca nu iese un fals pozitiv sau negativ si de fapt nu este asa. Deocamdata ma lupt cu restul infectiilor care ma ustura rau si sper ca ovarele sa se cuminteasca sub hormoni in ideea ca poate nu este endometrioza ce s-a vazut la eco. Dupa cate stiu eu, din cauza condiloamelor nu se moare dar as vrea totusi sa gasesc un medic foarte sigur pe opinia lui si care sa poata sa mi le cauterizeze. Dr. Tarlea a fost evaziva rau si cam ciudata la raspunsuri desi sunt invatata cu modul unor ginecologi de a se exprima.
Ca o paranteza, am o prietena pe care a apucat-o plansul la medic si replica a fost "ce fa? ti-a placut sa te f.... si acum plangi?". Comentariile sunt de prisos.

#13 2008-07-16 13:55:53

iubirica
Full member

Groaznic...cred ca ma ridicam, ii dadeam o palma si plecam.
Eu ti-as recomanda-o pe dna doctor Dinca. Este tot la Sanador si am inteles ca este foarte buna in domeniul HPV ca sa zic asa. Si este mai comunicativa decat doamna Tarlea.

#14 2008-07-16 14:03:21

evilpink
Banat

nana eu am facut genotiparea si d eprelevat mi-a prelevat din col.... cand poti eu zic sa repeti testul low risk.cum zice iubirica mergi la doamana Dina... personal eu cu Tarlea nu ama vut probleme si nici nu sper sa am smile

puss puss puss

#15 2008-07-17 10:18:52

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

fetele intreb aici ca sa nu mai deschid alt topic. Ce simptome apar in cazul ranilor pe col? si aceste rani pot fi depistate la un control ginecologic de rutina?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#16 2008-07-17 10:20:03

evilpink
Banat

sangerari da rnu e obligatoriu da la controlul de rutina se depisteaza in general ele smile

puss puss puss

#17 2008-07-17 10:40:36

Emilya
Platinum member
Site

o sa ma duc saptamana viitoare la un control asa pentru linistea mea (apropo daca imi trece menstra duminica e ok sa ma duc marti la control, nu?).

Am de la o vreme nijte dureri de burta asemanatoare cu cele din timpul menstruatiei (poate de intensitate mai mica) si nu stiu de la ce. sad partea proasta e ca le am cam pe tot parcursul lunii neutral

sangerari nu m avut intre menstruatii decat o singura data, acum vreun an neutral Si de asta mi-e teama rau

Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2008-07-17 10:41:34)

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#18 2008-07-17 10:44:14

evilpink
Banat

sangerarile incazul ranii pe col apar dupa contact.... durerile de burta ma duc cu gandul al anexita asa aveam si eu si anexita aveam... daca pana marti trece sangerarea mergi al medic...

puss puss puss

#19 2008-07-17 10:51:14

Emilya
Platinum member
Site

dupa contact nu am avut niciodata...anexita tot la control se depisteaza?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.