|
Nu esti logat.
Pentru evilpink-2#20 2008-07-17 10:52:14
Re: pentru evilpinkda la control... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2008-07-17 12:11:38
Re: pentru evilpinkdaca ai condiloame pe col apare la testul pap? Offline #22 2008-07-17 12:12:45
Re: pentru evilpinktrebuie facuta colposcopie... happy with him...inlove with him... Offline #23 2008-07-17 12:16:26
Re: pentru evilpinkapar modificari la papanicolau eu cel putin asa stiu.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2008-07-17 12:44:42
Re: pentru evilpinkorcum mie doctori la care am fost mi-au spus ca nu am pe col si nici pe vagin, ca am dor la intrarea in vagin atata si testul pap mi-a iesit bine nu era nimic bifat la suspiciune hpv. Offline Publicitateloading...
#25 2008-07-17 12:45:31
Re: pentru evilpinkcred ca asta tine de tine... eu as face VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2008-07-17 14:23:05
Re: pentru evilpinkyoyomi, daca cei care ti-au spus ca nu ai condiloame pe col si in vagin s-au uitat cu ochiul liber atunci merita sa faci colposcopie pentru ca aparatul acela mareste. Nu doare, doar costa. Exista si vulvoscopie (alt pret alta distractie) la care imaginea este de asemenea marita si cu care se uita pe labii pana la intrarea in vagin. Offline #27 2008-07-17 14:47:21
Re: pentru evilpink
Honey ..la ce doc o sa te duci? Offline #28 2008-07-17 15:53:49Re: pentru evilpinknu m-am hotarat inca...vreau sa ma duc la centrul acela de obstetrica-ginecologie de pe Brailei, in Tiglina 1 pe partea spanga cum cobori din Tiglina spre Ultimul Leu. e o constructie cu geanuri de alea oglinda si mov la culoare din cate imi aduc aminte. Eu nu m-am dus niciodata da un doctor ptr ca imi spune x sau y ca e bun...cand am mai fost am fost la Tapliuc, cam in varsta dar super om, si cu bun simt si cu experienta multa. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|