homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19-178

#3364 2008-07-18 21:12:11

skumpi
Vizitator

Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19

nu ! nu`l mai vreau !
.

#3365 2008-07-18 21:12:52

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

skumpi a scris:

nu ! nu`l mai vreau !
.

sigur sigur ? visslar

Sim y 

#3366 2008-07-18 21:13:22

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

Nici eu nu ma pot lauda cu prietene bune....
Cand eram mica (inclusiv pana am terminat generala) aveam 2 prietene foarte bune, si o a3a, tot buna, dar putin mai distanta tongue
La liceu ne-am separat, fiecare pe calea ei... noi prieteni... mi-am facut si eu o prietena la liceu, colega de banca 4 ani... dupa terminarea liceului s-a terminat tot si intre noi... cred ca in 2 ani ne-am vazut de 3 ori de atunci.. dar nici nu mi-a lipsit cine stie ce....
La facultate m-am imprietenit cu o fata pe care am cunoscut-o pe net smile Cea mai stransa legatura a mea cu o fata... eram pe aceeasi lungime de unda, radeam impreuna, ne simteam bine, pana cand respectiva a luat-o razna neutral Nush ce s-a intamplat dar am inceput sa ne certam ingrozitor si s-a terminat ...

Mai am o colega la facultate dar nu pot spune ca suntem prietene bune... prietenia noastra se rezuma la facultate...

Prietenele din copilarie imi sunt in continuare apropiate, dar ne vedem foarte rar sad

#3367 2008-07-18 21:14:24

Cassiopeia
Insomniac member

alexia a scris:

Nici eu nu ma pot lauda cu prietene bune....
Cand eram mica (inclusiv pana am terminat generala) aveam 2 prietene foarte bune, si o a3a, tot buna, dar putin mai distanta tongue
La liceu ne-am separat, fiecare pe calea ei... noi prieteni... mi-am facut si eu o prietena la liceu, colega de banca 4 ani... dupa terminarea liceului s-a terminat tot si intre noi... cred ca in 2 ani ne-am vazut de 3 ori de atunci.. dar nici nu mi-a lipsit cine stie ce....
La facultate m-am imprietenit cu o fata pe care am cunoscut-o pe net smile Cea mai stransa legatura a mea cu o fata... eram pe aceeasi lungime de unda, radeam impreuna, ne simteam bine, pana cand respectiva a luat-o razna neutral Nush ce s-a intamplat dar am inceput sa ne certam ingrozitor si s-a terminat ...

Mai am o colega la facultate dar nu pot spune ca suntem prietene bune... prietenia noastra se rezuma la facultate...

Prietenele din copilarie imi sunt in continuare apropiate, dar ne vedem foarte rar sad

i hate u ! diablo n-am luat-o razna..sau am luat-o? :f?rbryllad:

Sim y 

#3368 2008-07-18 21:16:14

skumpi
Vizitator

simy_alexandra a scris:

skumpi a scris:

nu ! nu`l mai vreau !
.

sigur sigur ? visslar

dap...n`am cu cine...il intreb ca cine m`o vazut azi in orash....cine merge rpd cu raportu la el...nu vrea sa zica ...cica nu aia conteaza ci faptu k am fost hmm si dak zic k ii gelos...nu...el nu`i gelos ...deloc
da el k o fost azi la ping pong ar trb sa`i dau in cap ?
deci...ii clar ! nu`mi mai bat capu k nu merita ... asta e...a trece cumva...candva` !

Publicitate

loading...

#3369 2008-07-18 21:19:10

Cassiopeia
Insomniac member

oki..deal smile
da sa nu te prind ca te smiorcai ca-l pun pe tzupy pe tine! puss

Sim y 

#3370 2008-07-18 21:22:38

yoo_bogdan89
Full member
Inregistrat: 2007-06-04

renuntam la tot pentru o singura persoana si cu ce ne alegem in sfasit cu durere, dezamagire,si promisiuni desarte......oare e cine acolo pt fiecare, oare cineva chiar o sa ne iubeasca candva?...........VIATA ESTE un text plin de intrebari lacare nu o sa putem afla raspunsu (very sad ?    )......viata e uin joc de kakat cu grafica buna..............

imi vine sa ma duc pe primu pod care imi iese in cale si sa ma arunc in gol nu mai rezist..........cred ca sunt facut sa sufar din dragoste grater

#3371 2008-07-18 21:24:30

Cassiopeia
Insomniac member

yoo_bogdan89 a scris:

renuntam la tot pentru o singura persoana si cu ce ne alegem in sfasit cu durere, dezamagire,si promisiuni desarte......oare e cine acolo pt fiecare, oare cineva chiar o sa ne iubeasca candva?...........VIATA ESTE un text plin de intrebari lacare nu o sa putem afla raspunsu (very sad ?    )......viata e uin joc de kakat cu grafica buna..............

imi vine sa ma duc pe primu pod care imi iese in cale si sa ma arunc in gol nu mai rezist..........cred ca sunt facut sa sufar din dragoste grater

tu ce patisi? c'mon...asa v-as bate sm
prea ducem totu la extreme

Sim y 

#3372 2008-07-18 21:25:41

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

mamah cat ati scris! tongue
skumpy sad   se poarta cam ca mine...bine,eu nu fac scandal in mijlocul strazii..dar am gelozii dinastea nefondate..ma cert cu el ,reprosuri..si dupa multe discutii ajung la concluzia ca n'am avut dreptate,si'mi cer scuze..si el zice da..mereu tu faci chestii si dupa aia ceri iertare..nu poti sa te gandesti dinainte sa nu mai faci? si fazele repetandu'se..si el a inceput sa'mi vorbeasca de sus cum ii vorbesti tu...diferenta la noi e ca suntem mai putin orgoliosi si ne impacam imediat..el lasa de la el si iarta...si ne pupam si gata..
Iepuras vreau eu sa fiu prietena ta rodnar pacat ca esti departe puss

6 ani de dragoste  hjarta

#3373 2008-07-18 21:26:34

Cassiopeia
Insomniac member

JanisJoplin a scris:

mamah cat ati scris! tongue

Iepuras vreau eu sa fiu prietena ta rodnar pacat ca esti departe puss

stai la coada! big_smile

Sim y 

#3374 2008-07-18 21:27:17

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

hello girls! puss m'am intors si eu dupa 2 zile plecata.am fost la sora lui iubi la spital k a nascut big_smile

Avem 1 an si 5 lunite

#3375 2008-07-18 21:29:27

skumpi
Vizitator

yoo_bogdan89 a scris:

hai sa ne aruncam impreuna ....te rog grater grater

#3376 2008-07-18 21:30:55

skumpi
Vizitator

cienva sa`mi zica k nu`i adevarattttttttttttttt grater
doamneee...cum am putut sa pun atat suflet la cat m`am ars inainte cu toti tampitiiiiiiiiiiiiiiiiiii
imi merit soarta` grater grater grater grater

#3377 2008-07-18 21:31:54

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

skumpi a scris:

cienva sa`mi zica k nu`i adevarattttttttttttttt grater
doamneee...cum am putut sa pun atat suflet la cat m`am ars inainte cu toti tampitiiiiiiiiiiiiiiiiiii
imi merit soarta` grater grater grater grater

puss puss

#3378 2008-07-18 21:32:29

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

skumpy iesi cu el la un suc..sau undeva.altfel e cand vb fata in fata. sper sa se rezolve voi stiti mai bine ce va leaga

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3379 2008-07-18 21:32:30

skumpi
Vizitator

toata tremurrrrrrrrrrrr doamne da`mi putere sa trec peste asta k in alta nu ma mai baggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg grater

#3380 2008-07-18 21:33:54

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

daca e sa se termine o sa treci...o sa apara alt baiat. dar cantareste bine lucrurile sa nu cumva sa faci vreo greseala.se mai cearta lumea, o fi si el gelos...dar cred ca si tu ai avut iesirile tale.pup

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#3381 2008-07-18 21:34:15

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

skumpi a scris:

nu ! nu`l mai vreau !
.

ba da skumpi, il vrei. exact asa e si prietena mea cea mai buna. eu sunt sigura k va impakti. dak nu il mai vroiai, simteai asta cu adevarat si nu te mai indoiai. din cate am vazut, amandoi sunteti orgoliosi si desi nu va cunosc personal, mi se pare k sunteti facuti unu pentru altu. nush de ce, parerea mea big_smile tongue

#3382 2008-07-18 21:34:31

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

incearca sa te linistesti, skumpi...si gandeste-te bine..offfffffffff...imi pare rau ca ti-e rau sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.