homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19-179

#3383 2008-07-18 21:34:38

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19

JanisJoplin a scris:

mamah cat ati scris! tongue
skumpy sad   se poarta cam ca mine...bine,eu nu fac scandal in mijlocul strazii..dar am gelozii dinastea nefondate..ma cert cu el ,reprosuri..si dupa multe discutii ajung la concluzia ca n'am avut dreptate,si'mi cer scuze..si el zice da..mereu tu faci chestii si dupa aia ceri iertare..nu poti sa te gandesti dinainte sa nu mai faci? si fazele repetandu'se..si el a inceput sa'mi vorbeasca de sus cum ii vorbesti tu...diferenta la noi e ca suntem mai putin orgoliosi si ne impacam imediat..el lasa de la el si iarta...si ne pupam si gata..
Iepuras vreau eu sa fiu prietena ta rodnar pacat ca esti departe puss

si eu sunt cam ca tine janis..numai ca eu nu`mi cer iertare:))) o dau eu la intors sa para ca am eu dreptate:))

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#3384 2008-07-18 21:35:19

skumpi
Vizitator

cum naiba ne vedeti toate unu pt altuuuuuuuuuuuuu cum...k eu nu ma mai vad d nici o culoareeeeeeeeee

#3385 2008-07-18 21:35:52

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

baiii va bat!!...ce mama naibii !! ori terminati ori vin si eu cu voi...si eu ma intreb daca e cineva acolo si daca o sa se termine vreodata durerea si dezamagirile..dar dragostea are implicit si partile ei proaste si dureroase..totul depinde daca merita sa trecem peste si trebuie sa ne intrebam foarte bine : pentru cine? pentru cine iertam ...Eu inca lucrez la partea cu pusul meu meu pe primul loc lol
In alta ordine de idei..azi fu o zi ok(janis sa intri pe mess sa-ti arat ceva ..socant lol )doar ca am avut un vis urat..am visat ca ma prindeau 2 tarani si ma bagau intr-o dubita si ma bateau ca vroiau sa ma violeze si eu nu statema rotfl
skumpi..big big big hug

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#3386 2008-07-18 21:36:09

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

skumpi n`are cum sa se termine asa ...pune mana si lupta ca nu esti de ieri cu el...chiar nu merita deloc rel asta sa va chinuiti un pic?eu zic ca da:D

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#3387 2008-07-18 21:36:45

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

ce fac fetele,, am venit la 7 de la lucru, si maine merg iara, moor pana vineri trebuie sa fie gata totul, si am ff multe acte de bagat

skumpi puss offfffffffffff hai la deva sad

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

Publicitate

loading...

#3388 2008-07-18 21:37:12

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

gandeste-te la clipele buna petrecute impreuna si pune-le in balanta. dak u consideri k a fost mai mult rau decat bine, atunci nu te uita inapoi, dar dak a fost mai mult bine, atunci...

#3389 2008-07-18 21:39:18

skumpi
Vizitator

dc tot eu sa ma gandesc...nu
ma duc d aici k nu mai pot si nu`sh  ins iguranta` grater sa treaca odataaaaaaaaaaaaa
si nu mai vreau nik apoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
jur k nu ma mai bag in nici o relatieeeeeee da sa treaca astaaaaaaaaaaaaaaa
il urasccccc mi scarba...mi rau grater(((((((((((((((((( mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

#3390 2008-07-18 21:39:58

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Ce faceti fetelor puss
Abia acum am ajuns acasa, a fost super frumos
Partea proasta e ca trebuie sa ajung neaparat la dentist ptc mi s`a rupt o masea of doamne grater la mine se gasesc toate problemele . nici bani nu am, mi`e si frica sa merg dar trebuie ca nu vreau sa stau asa, sa ajung stirba la 20 de ani.. sad scumpul meu are dintii sanatosi si perfecti, eu nu stiu cum dracu am numai probleme... si mama la fel si toti din familia mea :f?rbannad:

Dragostea nu se stă, se face.

#3391 2008-07-18 21:40:19

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

am pus pizzuca la cuptor...astept sa vina iuby hjarta skumpi, gandeste`te bine, stiu ca e greu...dar tre sa te gandesti bine inainte sa iei o decizie...puss puss

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#3392 2008-07-18 21:43:59

Amaria
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-11

skumpi..noaptea e un sfetnic bun,asa zice mama..asa ca nu lua nici o decizie la suparare..gandeste-te bine bine ..descarca-te,uraste-l un pic..dar dupa aia ia o decizie chibzuita pentru ca tot tu ai de tras daca zici nu si dupa te razgandesti     kram     kram

At the top of the world there’s an island.A place where the sun never shines,but the people don’t care.
Because the snow over there is so bright they nearly go blind.

#3393 2008-07-18 21:45:49

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

skumpyyyyyyyyyy pusspusspuss haida mah... puss

Sim y 

#3394 2008-07-18 21:46:13

alinuutza_81_23_11
Hero member

Deuzza a scris:

Ce faceti fetelor puss
Partea proasta e ca trebuie sa ajung neaparat la dentist ptc mi s`a rupt o masea of doamne grater la mine se gasesc toate problemele . nici bani nu am, mi`e si frica sa merg dar trebuie ca nu vreau sa stau asa, sa ajung stirba la 20 de ani.. sad scumpul meu are dintii sanatosi si perfecti, eu nu stiu cum dracu am numai probleme... si mama la fel si toti din familia mea :f?rbannad:

off si eu am probleme cu dintii, la fel mostenire din familie, de la mama mai precis.. neutral

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

#3395 2008-07-18 21:50:38

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

gata..a plecat si bebe meu..ma duc sa spal vasele si revin

Sa nu te astepti sa te salut!

#3396 2008-07-18 21:51:54

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

alinuutza_81_23_11 a scris:

Deuzza a scris:

Ce faceti fetelor puss

off si eu am probleme cu dintii, la fel mostenire din familie, de la mama mai precis.. neutral

sunt asa de suparata mor nu mai pot. parca toate trag la mine neutral
si parca mi`e rusine asa ca am 18 ani si am probleme de astea cu dintii
maine nu am cum sa ajung ca nu am nici bani, abia luni imi trimite mama si o sa ma duc.. trebuie sa imi inving frica si sa`mi rezolv tot sa scap si de asta.. grater

Dragostea nu se stă, se face.

#3397 2008-07-18 21:51:57

alinuutza_81_23_11
Hero member

mi-am cumparat azi prajitura,... poate ca totusi am exagerat....

#3398 2008-07-18 21:53:18

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

bagati un ochi la help webcam plssssssssssssssssssssssssssssssssssss

#3399 2008-07-18 21:54:05

alinuutza_81_23_11
Hero member

Deuzza a scris:

alinuutza_81_23_11 a scris:

Deuzza a scris:

Ce faceti fetelor puss

sunt asa de suparata mor nu mai pot. parca toate trag la mine neutral
si parca mi`e rusine asa ca am 18 ani si am probleme de astea cu dintii
maine nu am cum sa ajung ca nu am nici bani, abia luni imi trimite mama si o sa ma duc.. trebuie sa imi inving frica si sa`mi rezolv tot sa scap si de asta.. grater

pai ce sa zic eu... de la 14 ani am poduri, ca mi s-au stricat maselele si a trebuit sa le scot.. nu ar fi problem da aveam 14 ani totusi, iar api la 16, am dat toate podurile jos, ca mi se inverzisera dintii, contineau nu stiu ce subst si puteam face cancer la gura, deci totul jos si alta tura.. de atunci vad ca e ok

#3400 2008-07-18 21:56:17

skumpi
Vizitator

puss ms fete... ca nush ce m`as facut fara voi...acuma toata lumea ma cheama in orash...ba la nush`ce chef da parca nu`mi arde d astea acum neutral da sis a stau aici in casa mor...desi ma doare inima asta sau ce D`zeu k de`abia astept s afie luni sa merg la doctor grater
nu mai vreau sa ma gandesc la nikkkkkkkkk grater

#3401 2008-07-18 21:56:35

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

doamne ce scump e..ii zic "ia-mi si mie niste apa si adumi-o k sa nu mai cobor eu pana la magazin"..el" hai ma iuby k e tarziu..ajung tz daca mai ma opresc si la mag si urc iara"..zic bine..akum m-a trezesc k suna la usa cu apa hjarta hjarta hjarta

Sa nu te astepti sa te salut!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.