|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19-41#761 2008-07-15 23:36:55
Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19si pan' la urma care era probl? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #762 2008-07-15 23:37:35
Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19
se mai intampla... Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-07-15 23:38:59) "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #763 2008-07-15 23:38:12
Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19pb era imaginara in capu lui...ca de ce am iesit...cum pot sa zic k il iubesc dak is asa indiferenta...pai si el era la fel...el a inceput duminica seara ! #764 2008-07-15 23:38:13
Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19pai cum skumpi asa de-odata?????????? fara motiv? wtf??? ^__________________ [ ]___________________^ Offline #765 2008-07-15 23:40:04
Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19hmm sa inteleg ce era gelozie, ceva... da asa in plina strada.... cam ciudat Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#766 2008-07-15 23:40:40
poop sa treaca iubita. oricum, in mom astea, indiferent c ti-am zice noi ... tot ceata e in capsoru' tau..... tare rau imi pare.... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #767 2008-07-15 23:40:44
Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19mai...ne`am certat noi Duminica seara...am mai scris...k intrase el pe forum si a vazut ca am scris eu la topicu ala "nu faceti ca mine " o poveste si cica eu traiesc in trecut si nush`ce si apoi k am scris ceva...o faza care nu o mai scriu si s`a crizat aiureah si m`a enervat ff tare tonu pe care mi`am zis...si nu era nush`ce si pur si simplu n`am mai vb d atunci...nici ieri..nici azi...pana inainte sa ies... asta ma mira si pe mine...adika dak ne certam k inainte si ii ziceam nush`ce ...intelegeam... #768 2008-07-15 23:41:52
da...ca tziganii/...Doamne... #769 2008-07-15 23:42:28
Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19duamnee ! stai linistita k cine stie ce il apuk ....knd se linistesc apele o sa discutatzi : ^__________________ [ ]___________________^ Offline #770 2008-07-15 23:42:30
Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #771 2008-07-15 23:42:39
se indoieste de sent tale?? asta sa fie? eu asa vad... si il face vulnerabil... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #772 2008-07-15 23:43:43
da ? si la urmatoarea cearta iar sa`mi faca faze de`astea ? nu ms`...crize ... #773 2008-07-15 23:45:31
Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19lasa-l ceva vreme sa se potoleasca... ce stiu eu ce i sa parut s-au cum a interpretat niste chestii , ca noah nu stii cum interpreteaza, dar ar trbui sa porti o discutie ff serioasa, crize din astea in plina strada nu se fac... vb la voi in camera undeva unde sa fiti voi 2 si atat, nu tot cartieru' . Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #774 2008-07-15 23:46:26
tu il stii cel mai bine...dk e la prima abatere merita advertizat cateva zile cu indiferentza totala, dk s-a mai intamplat ceva de genu asta si i-ai permis akm poate nu i se pare ceva iesit din comun si reactiona mai grav.... ^__________________ [ ]___________________^ Offline #775 2008-07-15 23:47:58
Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19incearca sa te calmezi vb lui mydy, da noah e cam greu... ce sa zic sorry skumpy Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #776 2008-07-15 23:50:10
el gata...dupa ce o facut fazele alea s`o dus acasa si s`o linistit dar nu aia e pb...sau ce i s`a parut... ii faza d cum s`o comportat ....astea`s apucaturi...vorba ta.,..gelozie exista la toata lumea...da nici macar nu era vorba d gelozie...k n`are pe cine sa fie gelos...dak are pb are cu mine...si da in ultima vreme eram f irascibili amandoi si saream in sus...si s`au adunat nu zic...da s`au adunat si la mine si pt aia nu fac asa`... asta ma ingrijoreaza pe mine acum... k la naiba era c;lar k ne impacam k nu am avut pt ce sa ne certam...pur si simplu o cearta in plus si doar nu ne desparteam... da dc o trb el sa faca asa` ? #777 2008-07-15 23:51:09
nu a mai facut niciodataaaaaaaa si au fost certuri mai grave.... nu mai vreau..nu mai pot...nushhhhh #778 2008-07-15 23:53:09
nu lua decizii pripite... lasa pe maine... stiu k e greu dar tb sa incerci s t mobilizezi.... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #779 2008-07-15 23:57:37
Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19nu ma intelegeti...nu e vorba de o decizie...ma rog decizia o pot lua f ushor...da sua nu si ma tzin d ea © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|