homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19-42

#780 2008-07-16 00:03:03

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19

skumpi a scris:

nu ma intelegeti...nu e vorba de o decizie...ma rog decizia o pot lua f ushor...da sua nu si ma tzin d ea
alta mi`e pb... ce a facut...adika iesirile astea`ma ingrijoreaza ... k nu`s singure presupun...cine stie ce alte apucaturi are pe care nu i le cunosc...adika nu` trb sa fi psiholog ca sa`tio dai seama ca ceva nu e in regula acolo grater macar dak as fi o proasta ignorata si mi`ar fi dat o palma si si`ar fi cerut scz as fi visat k a fost o data si doar atata si nu se va mai intampla never si as sta relax fara nici o grija ... dar nu e asa...si mi`e frica d ce ar putea fi pe viitor... neutral

don't get me wrong.. da' fat frumos nu exista. toti au scapari....toti...mai devreme sau mai tarziu.. se intampla. asta de acu' nu e regula k se intampla zilnic.. sau lunar sau...e posibil sa se int doar o data.......

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-07-16 00:03:50)

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#781 2008-07-16 00:04:38

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

ufff , sincer ai dreptate, trebuie sa casti bine ochii , dar trebuie sa discuti cu el , ca sa te stii de o treaba, probail i va parea rau, dupa ce isi va da seama de ce a facut... si sincer daca vede ca dupa crizele astea vine la tine , si tu il ierti , asa se va intampla mereu.... nu il obisnui asa, si fi transanta cu el, chiar daca te doare... sad am zis si ma repet discutii dina astea nu au loc in strada in vazul tuturor....

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#782 2008-07-16 00:04:56

skumpi
Vizitator

nu`l vreau perfect...nu`s adepta perfectiunii... da un pic d control ?

#783 2008-07-16 00:06:20

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

sad

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#784 2008-07-16 00:07:36

pitzipoank
Insomniac member

skumpi a scris:

eu totusi cred k iti  spunem ceea ce vrei u  sa auzi. dak ti-am zice : ''gata. desparte-te, nu are rost.. ''   ar fi mai bine ?!

nu stiu u c asteptari ai d la el sau de la oameni in general.. dar sa stii k de cele mai multe ori nu suntem ceea ce vrem sa parem. toti gresim.. si e omeneste. poate s-au adunat prea multe si e o fire un pic mai slaba si nu a mai putut... ok.. poate si la tine.. dar femeile snt in general mult mai mature ca barbatii, si duc mai multe...; d aia am militat intotdeauna pt relatii in care el sa fie mai mare cu cel putin 7 ani ca ea..

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-07-16 00:11:30)

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

Publicitate

loading...

#785 2008-07-16 00:07:52

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

ma duc la somn, as mai sta dar maine la munca cu mine, va pupic pe toate

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#786 2008-07-16 00:09:06

skumpi
Vizitator

alinuutza_81_23_11 a scris:

ufff , sincer ai dreptate, trebuie sa casti bine ochii , dar trebuie sa discuti cu el , ca sa te stii de o treaba, probail i va parea rau, dupa ce isi va da seama de ce a facut... si sincer daca vede ca dupa crizele astea vine la tine , si tu il ierti , asa se va intampla mereu.... nu il obisnui asa, si fi transanta cu el, chiar daca te doare... sad am zis si ma repet discutii dina astea nu au loc in strada in vazul tuturor....

mda...asa mi`a zis si prietena mea...cica desparte`te d el o luna 2...nush ...dak o termin cu el o termin pt totdeauna nu cu pauze si invatat minte...as vrea sa`si dea el singur seama d gravitatea faptelor...sa vina d la el...si chiar si asa`tot nu m`ar ajuta cu nik...
nu ma intereseaza sa`l pedepsesc...sincer acuma vreau numa sa nu mai aud d el... si au fost destule da ma tem k asta a umplut paharu neutral nu zic k eu is perfecta...k n`am facut greseli...k nu`s vinovata..... da nush ... orice mi`ar fi facut n`as fi reactionat asa ...pfffff`

#787 2008-07-16 00:11:43

skumpi
Vizitator

pitzipoank a scris:

skumpi a scris:

eu totusi cred k iti  spunem ceea ce vrei u  sa auzi. dak ti-am zice : ''gata. desparte-te, nu are rost.. ''   ar fi mai bine ?!

nush dar stiu sigur k de dinafara situatia se vede mult mai clar decat o vad eu...eu is subiectiva normal... oricum suntem despartiti si probabil asa vom ramane...si nu e o decizie luata la nervi... pur si simplu cred k mi`a ajuns...

#788 2008-07-16 00:16:33

skumpi
Vizitator

pitzipoank a scris:

skumpi a scris:

nu stiu u c asteptari ai d la el sau de la oameni in general.. dar sa stii k de cele mai multe ori nu suntem ceea ce vrem sa parem. toti gresim.. si e omeneste. poate s-au adunat prea multe si e o fire un pic mai slaba si nu a mai putut... ok.. poate si la tine.. dar femeile snt in general mult mai mature ca barbatii, si duc mai multe...; d aia am militat intotdeauna pt relatii in care el sa fie mai mare cu cel putin 7 ani ca ea..

deci dak e ceva ce nu suport la un barbat e bautura si lovitu... adik si dak m`ar insela aia as putea ierta insa astea 2 nu....  asa e o fire mai slaba cateodata si pune f mult suflet in toate... si nah ii stiu eu pb lui d cand era mai mic...scuze as putea sa`i caut...da nu vreau.... pb in viata o sa mai fie si nu prostii de`astea...pb adevarate...si atunci cum o sa le faca fata ? ... ma gandesc si eu...e omu pe care o sa ma pot baza ? desi pana acum recunosc k nu m`a dezamagit niciodata...ma iubeste enorm...a fost langa mine tot tp... dar si eu la fel.... so I don`t know... ink mi se pare un vis urat sad

#789 2008-07-16 00:16:49

pitzipoank
Insomniac member

skumpi a scris:

pitzipoank a scris:

skumpi a scris:

nush dar stiu sigur k de dinafara situatia se vede mult mai clar decat o vad eu...eu is subiectiva normal... oricum suntem despartiti si probabil asa vom ramane...si nu e o decizie luata la nervi... pur si simplu cred k mi`a ajuns...

daca crezi k nu mai poti..... de maine esti o fata tanara si frumoasa si SINGURA( nu tip), in cautare de noi aventuri.. gataaa  krampusspusspusspusspuss

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-07-16 00:17:17)

#790 2008-07-16 00:18:22

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

imi pare rau skumpi puss nu stiu ce sfat sa-ti dau decat dupa ce te calmezi sa iti asculti inimioara si sa faci ce iti spune ea
iubi tot se joaca si m-a enervat ca mi-a promis ca ne bagam la somn.. asta e

#791 2008-07-16 00:19:06

skumpi
Vizitator

mda....si eu care credeam candva k he`s the one neutral

#792 2008-07-16 00:19:41

pitzipoank
Insomniac member

ioana_4 a scris:

si-al meu.... box

#793 2008-07-16 00:20:15

pitzipoank
Insomniac member

skumpi a scris:

nu se stie ce-ti rezerva ziua de maine....

#794 2008-07-16 00:20:37

skumpi
Vizitator

ioana_4 a scris:

imi pare rau skumpi puss nu stiu ce sfat sa-ti dau decat dupa ce te calmezi sa iti asculti inimioara si sa faci ce iti spune ea

e buna si sustinerea puss

#795 2008-07-16 00:21:52

ioana_4
Diamond member

pitzipoank a scris:

ioana_4 a scris:

si-al meu.... box

ma enerveaza ca putea de exemplu sa vina in pat langa mine, poate si sa facem ceva...dar in fine, asta e, se joaca.. si mi-a tot zis sa fiu macar multumita ca nu face altceva seara si sta si se joaca...dar nu eram obisnuita sa se joace.. si eu stau si ma plicti pe lg el sad

#796 2008-07-16 00:22:04

skumpi
Vizitator

pitzipoank a scris:

skumpi a scris:

nu se stie ce-ti rezerva ziua de maine....

pai deja a inceput k ii pare rau si nush`ce da asa nu ma impresioneaza...acuma si sa`mi aduca luna d pe cer... nush ori is eu nebuna...ori vreau prea multe da a fost cel mai urat lucru pe care l`am patit cu un iubit neutral si tocmai el trb sa faca` ...offf Doamne

#797 2008-07-16 00:22:37

ioana_4
Diamond member

skumpi a scris:

ioana_4 a scris:

e buna si sustinerea puss

d-asta zic ca nu ma bag sa iti dau sfaturi, dar iti trimit ganduri bune.. sunteti un cuplu frumos smile

#798 2008-07-16 00:23:51

pitzipoank
Insomniac member

ioana_4 a scris:

. si mi-a tot zis sa fiu macar multumita ca nu face altceva seara si sta si se joaca...dar nu eram obisnuita sa se joace.. si eu stau si ma plicti pe lg el sad

urat... kram eu nu ma plict aci cu voi...  ma gandeam si io la faza k poate faceam ceva... dar ma bag la somn.. si vine el sa ma trezeasca.. rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.