homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19-44

#818 2008-07-16 00:40:25

skumpi
Vizitator

Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19

*New Iubitziiiii*: nush...imi pare rau cu toate ca poate nu te intereseaza ... dar in ultimu timp ...sau tot adunat si ti-am zis....si tot asa a fost poate din cauza ca am stat atata impreuna, nu stiu nici eu de ce a fost asa, dar am ajuns asa parca nu mai era relatie eram pur si simplu amici sau eu stiu...de abea ne mai tzukam....sa nu mai zic de altceva .... plus ca vb ff urat si u si eu...si din tot aproape ne contraziceam inainte nu era asa, nu stiu cum sau schimbat asa toate dintr-o data....nush....imi pare fff rau pt ziua de azi....  nu sunt eu asa .... dar m-am enervat pt k nu ai vrut nici makar sa vb ...apoi nush...am si exagerat...oricum nu faceam accident ... chiar asa de nebun nu's ...pur si simplu am vrut sa vb sg..... apoi am vaz ca nu-ti pasa delok tot m-ai tare m-am enervat nush...

#819 2008-07-16 00:41:45

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

ce e asta skumpi un sms de la el?

#820 2008-07-16 00:41:46

skumpi
Vizitator

crys_ty_na a scris:

skumpi...lasa despartitul, indiferenta, etc...intalniti va maine si pune ti cartile pe fata...si tu ai gresit dar si el si e momentul adevarului...a ti tinut prea multe in voi si acum au izbucnit toate...daca nu te vezi in viitor langa el spunei acest lucru...nu are rost sa mai stai langa el...dar ca sa aveti o incheiere trebuie sa discutati ca 2 oameni adulti...fara certuri si reprosuri...nu are rost sa mai stati doar de dragul statului...dar nici sa va despartiti din cauza unor kkturi...si o discutie la rece va va ajuta sa va dati seama cum stau de fapt lucrurile...

nush...poate intr`o zi o sa se intample asta da nu mai pot sa`l vad.... pur si simplu...nu potttttt sa`l mai vad in fata mea`...nu acuma neutral

#821 2008-07-16 00:42:35

deea_ctct
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

skumpi.. si eu am trecut cu actualul printr-o faza similara.. ne-am certat foarte tare si, pe neasteptate, si-a pierdut controlul si m-a amenintat ca ma omoara.. vorbe spuse la nervi.. nu au trecut nici 5 minute si si-a revenit.. am trecut greu peste faza, dar am realizat ca oamenii pot spune multe la nervi si ca nu trebuie judecati dupa unele iesiri.. pt ca de atunci nu s-a mai intamplat niciodata.. dar a fost un ,,atunci,, care totusi ma doare si acum.. asta e. sper sa gasesti rezolvare la problema ta, pupici puss

Unde dragoste nu e, raman doar sticlele..

#822 2008-07-16 00:42:40

skumpi
Vizitator

Melany1 a scris:

ce e asta skumpi un sms de la el?

nu...asta mi`a scris pe mess
nu ca nu ma intereseaza dar is vorbe goale pt mine `acum ...orice mi`ar zice.... nu o sa`l iert...

Publicitate

loading...

#823 2008-07-16 00:43:11

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

skumpi a scris:

*New Iubitziiiii*: nush...imi pare rau cu toate ca poate nu te intereseaza ... dar in ultimu timp ...sau tot adunat si ti-am zis....si tot asa a fost poate din cauza ca am stat atata impreuna, nu stiu nici eu de ce a fost asa, dar am ajuns asa parca nu mai era relatie eram pur si simplu amici sau eu stiu...de abea ne mai tzukam....sa nu mai zic de altceva .... plus ca vb ff urat si u si eu...si din tot aproape ne contraziceam inainte nu era asa, nu stiu cum sau schimbat asa toate dintr-o data....nush....imi pare fff rau pt ziua de azi....  nu sunt eu asa .... dar m-am enervat pt k nu ai vrut nici makar sa vb ...apoi nush...am si exagerat...oricum nu faceam accident ... chiar asa de nebun nu's ...pur si simplu am vrut sa vb sg..... apoi am vaz ca nu-ti pasa delok tot m-ai tare m-am enervat nush...

see?!

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#824 2008-07-16 00:44:49

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

din tot ce ti-a scris, ceva mi-a sarit in ochi..ca simte ca ati fi mai mult ca amici...nu mi-a placut asta

#825 2008-07-16 00:45:33

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

si preferi sa stai sa te consumi?

happy with him...inlove with him...puss

#826 2008-07-16 00:46:06

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

bine deea ,da la skumpi nu s-a ajuns la atat
sincer daca m-ar ameninta ca ma omoara in a2a secunda nu mai sunt cu el.nu concep sa fiu cu cineva violent chiar si verbal.nu stii cand intr-o zi are negru in fata ochilor si imi da si una.
oricat de nervos ar fi nu spui chiar tot ce-ti vine ca de aia aveam creier ca sa gandim si sa fim rationali
skumpi las-o si tu moale si daca vezi ce face ,cum se comporta...daca vine la tine si isi cere iertare etc inseamna ca tine la tine.

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2008-07-16 00:47:12)

#827 2008-07-16 00:46:31

skumpi
Vizitator

deea_ctct a scris:

skumpi.. si eu am trecut cu actualul printr-o faza similara.. ne-am certat foarte tare si, pe neasteptate, si-a pierdut controlul si m-a amenintat ca ma omoara.. vorbe spuse la nervi.. nu au trecut nici 5 minute si si-a revenit.. am trecut greu peste faza, dar am realizat ca oamenii pot spune multe la nervi si ca nu trebuie judecati dupa unele iesiri.. pt ca de atunci nu s-a mai intamplat niciodata.. dar a fost un ,,atunci,, care totusi ma doare si acum.. asta e. sper sa gasesti rezolvare la problema ta, pupici puss

neutral te cred
da sti cum e...fosu avea apucaturi tot asa...k se omoara si nush`ce era o fire fff irascibila...un doi se enerva...sa dea pumni in usa si de`astea...si dupa ce am terminat`o intr`un final cu el mi`am jurat ca nu o sa mai stau niciodata langa o persoana care are cea mai mica apucatura de genu pt ca incepe cu un cuvant urat, o injuratura, un pumn nush`unde si apoi te ia pe tine la palmi... si el stie chestia asta` si tot zicea k eu traiesc in trecut k el nu e ex`u si nush`ce... insa acuma.... nush ce sa mai cred...

#828 2008-07-16 00:48:01

skumpi
Vizitator

Melany1 a scris:

bine deea ,da la skumpi nu s-a ajuns la atat
sincer daca m-ar ameninta ca ma omoara in a2a secunda nu mai sunt cu el.nu concep sa fiu cu cineva violent chiar si verbal.nu stii cand intr-o zi are negru in fata ochilor si imi da si una.
oricat de nervos ar fi nu spui chiar tot ce-ti vine ca de aia aveam creier ca sa gandim si sa fim rationali

exact asa gandesc si eu...nu sti ce`i in mintea omului...si nu trb sa o faca acuma...o face de ex cand am fi casatoriti si cu un copil sa fie frumos tablou...ei ce faci atunci ? neutral pt copil stai si te complaci in situatie...asta vreau sa evit eu neutral

#829 2008-07-16 00:49:16

skumpi
Vizitator

ioana_4 a scris:

din tot ce ti-a scris, ceva mi-a sarit in ochi..ca simte ca ati fi mai mult ca amici...nu mi-a placut asta

mda..pai nah nu amici da s`a racit relatia... si eu m`am indepartat d el...recunosc...dar nu m`am indepartat d nebuna....ci din cauza lui....au fost si certurile alea acu 2-3 luni...fetele stiu... si d acolo... incetu cu incetu...

#830 2008-07-16 00:49:57

ioana_4
Diamond member

da, am inteles sad

#831 2008-07-16 00:51:44

pitzipoank
Insomniac member

vaaaiiiii m-a luat o foame... pap o salata d varza... miamiii...

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#832 2008-07-16 00:52:39

skumpi
Vizitator

hai fete...merge`ti la nani... k eu tot pot povesti pana maine dimi neutral

#833 2008-07-16 00:53:12

pitzipoank
Insomniac member

skumpi a scris:

nu-i bai. je nu doarme big_smile bag in mine lol

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-07-16 00:53:33)

#834 2008-07-16 00:53:57

ioana_4
Diamond member

asta ar trebui sa faci si tu, skumpi.. maine o sa fie mai bine puss

#835 2008-07-16 00:54:34

ioana_4
Diamond member

pitzipoank a scris:

skumpi a scris:

nu-i bai. je nu doarme big_smile bag in mine lol

te rog nu imi da idei cu mancarea lol

#836 2008-07-16 00:55:48

pitzipoank
Insomniac member

ioana_4 a scris:

te rog nu imi da idei cu mancarea lol

deci... salata d varza.. da?!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.