homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19-46

#856 2008-07-16 01:08:11

skumpi
Vizitator

Re: ce gandesti acum/ un topic unde poti fi offtopic 19

pitzipoank a scris:

ioana_4 a scris:

pitzipoank a scris:

deci... salata d varza.. da?!

nici nu e preferata mea....nuuu, deloc....... big_smile

vai eu is moarta dupa ea. cu un pic d otet balsamic... vaaaiii..  nu mai am...

cu otzet si sare si un pic d ulei...si mie`mi place...mai pun si morcov cateodata` food

mi`am adus si eu zacusca, naploitane si para`

#857 2008-07-16 01:08:39

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

stai linistita skumpi....orice vei decide va fi cel mai bine pentru tine, ca esti fata desteapta si avem incredere in tine ca vei lua decizia cea mai buna. puss
p.s. si eu zic la fel ca prietena ta...sa luati o pauza un timp...sa-ti dai si tu seama ce vrei...daca il poti ierta...si sa aiba si el timp sa se gandeasca la cum va reactiona pe viitor la nervi.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#858 2008-07-16 01:08:43

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

skumpi a scris:

pitzipoank a scris:

ioana_4 a scris:

nici nu e preferata mea....nuuu, deloc....... big_smile

vai eu is moarta dupa ea. cu un pic d otet balsamic... vaaaiii..  nu mai am...

cu otzet si sare si un pic d ulei...si mie`mi place...mai pun si morcov cateodata` food

mi`am adus si eu zacusca, naploitane si para`

para ..........miaaaam.......

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#859 2008-07-16 01:09:32

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

cu lamaie ii schimba un pic gustul, e mai acrisoara.. pofta mare skumpi! eu fac foamea pana maine dimineata ca nu vreau sa mananc acum...

#860 2008-07-16 01:10:18

pitzipoank
Insomniac member

ioana_4 a scris:

eu fac foamea pana maine dimineata ca nu vreau sa mananc acum...

ai fortza... ....

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

Publicitate

loading...

#861 2008-07-16 01:10:33

skumpi
Vizitator

pitzipoank a scris:

skumpi a scris:

mi`ati facut si mie foame...merg sa vad ce gasesc big_smile
d`oh...nu sunt genu care sa`si planga d mila da asta mi`a pus capac diablo

vezi k frigideru' n starea ta nu e prea bun...  rotflrotflrotfl

no pb ..ma descurc
bai da si azi...zici eram o depresiva....mi`am adus o cicocolata mareeeee ... chipsuri, fructe suc...si bagam k sparta...intr`una... si ma uitam la seriale...deci chestia asta am facut`o vreo 5 ore :f?rv?nad: si cand mi`am dat seama ce fac...geeez.... zice mami...unde e cicolata aia ? pai am mancat`o ? yikes toata ?  a ram,as yikes k eu m,ananc o bucatica si gata ma scarbesc..

#862 2008-07-16 01:11:31

skumpi
Vizitator

Andreea86 a scris:

stai linistita skumpi....orice vei decide va fi cel mai bine pentru tine, ca esti fata desteapta si avem incredere in tine ca vei lua decizia cea mai buna. puss
p.s. si eu zic la fel ca prietena ta...sa luati o pauza un timp...sa-ti dai si tu seama ce vrei...daca il poti ierta...si sa aiba si el timp sa se gandeasca la cum va reactiona pe viitor la nervi.

o sa vad,....nu mai vreau sa ma gandesc la asta acum...mi`a fost de`ajuns...

#863 2008-07-16 01:12:33

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

pai si ce vrei sa sufar dupa cineva care nu merita?
singura care ma putea ajuta eram eu. si in urma discutiilor cu ai mei mi-am dat seama ca de fapt eu eram fraiera care dupa despartirea de el stateam ca prosta in casa.
el deja avea pe altcineva.si ce era sa fac sa jelesc ptr un idiot?sa sufar,sa nu ies din casa...vai ce mi-a facut...da mi-a facut da el in timp ce isi traieste viata si nici nu-si mai aminteste de mine ,eu stateam si mergeam la munca ,veneam si noaptea m apuca plansu.ptr ce?din partea mea sa-i dea Dumnezeu sanatate ,da sa nu se mai paropie de mine vreodata
.poate acum sunt putin labila sentimental si felul in care se comporta actualul ma face sa ma atasez de el.dar o sa raman la stadiu de atasat momentan.
in fond mie cine imi dadea inapoi timpu pierdut jelind dupa el?plus ca daca sufeream in casa dupa el nu se intorcea la mine,mai mult oricum nu-l interesa el era cu alta,langa alta planuind eventual o alta nunta ca asta vrea

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2008-07-16 01:14:16)

#864 2008-07-16 01:13:30

ioana_4
Diamond member

pitzipoank a scris:

ioana_4 a scris:

eu fac foamea pana maine dimineata ca nu vreau sa mananc acum...

ai fortza... ....

trebuie sa am, ca vreau sa scap de burtica si sa mai slabesc putin..

#865 2008-07-16 01:14:25

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Melany1 a scris:

singura care ma putea ajuta eram eu. si in urma discutiilor cu ai mei mi-am dat seama ca de fapt eu eram fraiera care dupa despartirea de el stateam ca prosta in casa.
el deja avea pe altcineva.si ce era sa fac sa jelesc ptr un idiot?sa sufar,sa nu ies din casa...vai ce mi-a facut...da mi-a facut da el in timp ce isi traieste viata si nici nu-si mai aminteste de mine ,eu stateam si mergeam la munca ,veneam si noaptea m apuca plansu.ptr ce?din partea mea sa-i dea Dumnezeu sanatate ,da sa nu se mai paropie de mine vreodata
.poate acum sunt putin labila sentimental si felul in care se comporta actualul ma face sa ma atasez de el.dar o sa raman la stadiu de atasat momentan.

applauseapplauseapplause bv mel...asa se vorbeste... applauseapplauseapplauseapplause

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#866 2008-07-16 01:14:33

skumpi
Vizitator

Melany1 a scris:

Mel e fff bine cum esti acum...asa si trb...tipu era un nenorocit...si un egoist se gandea doar la el...sa`si gaseasca rpd pe cineva ca sa se insoare sa`si faca el facutele ! eu tot tp ti`am zis k nu o sa ramaneti impreuna big_smile era batator la ochi cat d nemernik era...Geez barbatii astia` punish

#867 2008-07-16 01:15:51

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

skumpi...sper sa nu ma intelegi gresit...dar are si el dreptate (ma refer la mesaj)

happy with him...inlove with him...puss

#868 2008-07-16 01:18:03

skumpi
Vizitator

crys_ty_na a scris:

skumpi...sper sa nu ma intelegi gresit...dar are si el dreptate (ma refer la mesaj)

stiu`... dar sa nu`i cautam scz....
si eu puteam sa`i dau cu o scticla in cap si apoi sa spun k imi pare rau...k eu nu`s asa dar situatia asta m`a depasit... ar schimba cu ceva lucrurile ? nu...faptu ar fi consumat...

#869 2008-07-16 01:18:43

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

pitzipoank a scris:

Melany1 a scris:

vreau la ellllll ....offf si maine il vad abia la ora 22,pana vin eu de la munk sad

mel, no offence.. da rpd ai mai trecut peste....

nu e adevarat ce zici. ti-a raspuns si mel nu mai repet eu. eu am suferit 6 luni din cauza unui idiot. pt ce? neutral

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#870 2008-07-16 01:19:04

ioana_4
Diamond member

eu ies fetele, ma bag sa vad continuarea la sex and the city si poate pana atunci termina si el cu jocul si ne bagam la somn...desi am impresia ca va mai dura.. in fine... noapte buna fetele! puss

#871 2008-07-16 01:19:52

pitzipoank
Insomniac member

Melany1 a scris:

in fond mie cine imi dadea inapoi timpu pierdut jelind dupa el?plus ca daca sufeream in casa dupa el nu se intorcea la mine,mai mult oricum nu-l interesa el era cu alta,langa alta planuind eventual o alta nunta ca asta vrea

duamni fereste... io n-am zis k stai in ksa si jelete-l ci pur si simplu cand citeam post-urile tale.. sincer ma gandeam k ai sa faci vreo prostie.. f bine k esti happy acu'. dar sa nu fie o iluzie... am mai zis si repet: no offence!!!!

#872 2008-07-16 01:20:16

pitzipoank
Insomniac member

ioana_4 a scris:

eu ies fetele, ma bag sa vad continuarea la sex and the city si poate pana atunci termina si el cu jocul si ne bagam la somn...desi am impresia ca va mai dura.. in fine... noapte buna fetele! puss

nb. puss

#873 2008-07-16 01:21:13

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

nu fetelor da stiti cum e?de fapt noi ne sapam singure groapa.ei pot sa se culce cu 20 de femei intr-o luna noi daca ne culcam cu nu stiu cati suntem curve.ca asa vrem noi sa ne lasam numite si acceptam.
ei daca ne lasa noi trebuie sa stam sa suferim si sa bagam capu in nisip ca strutii si eventul dupa vreo 2-3 luni sa iesim timid din casa.
noi daca ii lasam pe ei suntem profitoare si pe interes.
putin ma intereseaza  ce crede el despre mine si toti ceilalti.sa fie sanatosi ca eu am grija de viata mea.
si de aia vedem fete pe forum care vin si spun ca s-a terminat relatia(desi el greseste) si plang dupa un bou care nu merita,vreo 4-5 luni ca nu-l pot uita.
e cum sa nu?da el cum a putut uita?eu de ce n-as putea ?
da recunosc ca ma doare si acum cand imi amintesc anumite faza,ma doare ca am fost o proasta si stateam in casa si-l asteptam sa vina din 2 in 2 saptamani etc...ma dor anumite faze da timpu le va cicatriza.

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2008-07-16 01:22:27)

#874 2008-07-16 01:21:20

skumpi
Vizitator

somn ushor ioana` puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.