|
Nu esti logat.
AVORTUL#1 2005-06-09 02:57:27
AVORTULDesi este de cele mai multe ori un subiect TABU, totusi consider ca a trebuit sa deschid acest topic! Mai ales pentru cei care cred ca un prezervativ e prea gros si o pilula luata la ora fixa e un deranj zilnic prea mare, samd. Offline #2 2005-07-06 13:30:46
Re: AVORTULDesi nu am avut parte personal de asemenea experientza..in jurul meu au tot fost. Nu va pot spune decat absolut toate s-au lasat cu urmari tragice: de la probleme psihologice pana la infertilitate. Nu stiu daca corpul uman a reactionat in mod negativ sau daca doctorii au avut vreo "contributie", cert e ca oricum ai da-o nu sunt momente prea placute. Offline #3 2005-08-06 00:22:00
Re: AVORTULsincer eu am avut parte in luna ianuarie!am fost in timisoara pt ca acolo e prietenul meu la facultate!eram distrusa, speriata, ingrozita............etc tot ce exprima groaza!am trecut peste asta doar cu ajutorul prietenului meu care a fost intotdeauna alaturi de mine!eu nu am avut probleme medicale sau complicatii!dar dupa ce m-am trezit din anestezie mi-a spus doctorul ca am o rana de col care trebuie cauterizata!asta a fost in ianuarie!si nici pana acu nu am facut nimic pt ca nu am avut curaj!dar va trebui sa-mi fac Offline #4 2005-08-15 13:58:12
Re: AVORTULSuntem alaturi de tine Bianca! Fii tare!! Gandeste-te ca nu poate fi mai rau ci mai bine. Aici se aplica zicala: "cu cat mai repede..." Offline #5 2005-11-11 08:17:44
Re: AVORTULsi eu am avut o experienta neplacuta ...un avort..in anul 2003....luasem logest...vreo 2 ani ..dupa care am facut o pauza...si la vreo 6 luni dupa ce nu am mai luat ...am ramas insarcinata...dar ceea ce vreau sa spun este ca sunt niste chinuri groaznice...niste dureri greu de suportat..norocul meu a fost ca prietenul meu era alaturi de mine..macar un suport moral am avut..mai bine folositi orice mijloc de protectie...decat sa treceti prin asa ceva Offline Publicitateloading...
#6 2005-12-06 16:44:10
Re: AVORTULof imi pare asa de rau tuh ..hm.. sper sa nu ajung sa fac asa ceva vreodata..mai bine iau anticonceptionale care imi creeaza diverse pofte si ma ingras decat sa fac avort.. Da si astea ataca ficatul da ficatul nu e un copil un suflet pe care il ucizi.. in fine deci daca iei anticonceptionale vreo 2-3 luni consecutiv la aceleasi ore conform instructiunilor nu ramai insarcinata, nu? You think you know but you have no idea Offline #7 2005-12-15 14:37:54
Re: AVORTULvreau sa spun k doar ce am vizionat "strigatul mut" -un filmulet care mi-a provocat o asa frica de avort.. este inuman sa faci asa ceva e strigator la cer.. il puteti gasi pe www.sfaturiortodoxe.ro la rubrica avort ..priviti cate clipe -nu stiu daca aveti taria de a vedea tot eu una nu am avut-o.. si nu stiu cum sa va spun -dar mai bine va mai ganditi daca vreti intradevar sa faceti asta You think you know but you have no idea Offline #8 2006-02-10 03:24:32
Re: AVORTULaia de pe sfaturi ortodoxe ar trebui trasi putin de maneca... Offline #9 2006-02-10 08:46:40
Re: AVORTULmai bine o mama sanatoasa si un copil la fel de sanatos,la timpul cuvenit,decat traume pe toata viata! A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #10 2006-02-10 08:59:24
Re: AVORTULpe mine ma revolta pur si simplu ceea ce este scris pe site-ul acela,iar despre film,n-am cuvinte!l-au filmat acum 30 de ani si vin sa ne chinuiasca ochii cu el acum!parerea mea ca pe un site bisericesc nu prea avea ce cauta.nu cred ca gasim asa ceva pe site-uri de medicina,dar,ma rog...dc la atat se limiteaza gandirea unor"duhovnici"-no comment!totul este scris acolo cu o asa inversunare,impotriva femeii mai ales,de parca am fi toate dracu gol. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #11 2006-02-10 14:04:31
Re: AVORTULintreruperea de sarcina este o experienta care trebuie evitata cu orice pret....asta e clar Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2006-02-23 02:36:10
Re: AVORTULEu am trecut prin asta acum 3 ani si va pot spune ca nu a fost placut deloc...Partea amuzanta este ca mie nu mi s-a intamplat din neglijenta, ci din prea multa straduinta de a ma proteja de sarcina:)) Luasem Rigevidon 2 ani dar eram atat de ingrijorata sa nu cumva sa uit o pastila, sa vomit sau sa am diaree si astfel pilula sa nu aiba efect, intrebam la farmacie de fiecare data cand luam un medicament, sa nu afecteze pilulele mele... Offline #13 2006-04-05 10:50:26
Re: AVORTULdoamne,deci,filmuletzu ala e infiorator,l-am vzt p tot si mi se pare f aiurea,asa cum ati zis si voi cred k este de foarte mult timp,eventual de pe timpul lu' ceausescu atunci knd nu aveau voie sa se faca avorturi si faceau doctorii cum puteau si alta chestie kre mi se pare ciudata e k...e prea mare copilul ala,yo cred k depasise cele 3 luni in kre se face de obicei avortul...asa cred eu,n-0am trecut prin astfel de experientze si nici nu-mi doresc:| Offline #14 2006-04-05 22:37:53
Re: AVORTULmai am si yo o nelamurire,adik,nujt,vreau sa intreb,in general kt costa un avort?pt k mi s-a spus k poate sa coste si 800 d mii si 3 milioane,k depinde de medic k bla bla bla,nujt,nu vreau sa ajung la asa ceva doamne fereste dar doar intreb,pt simpla curiozitate,stie cineva? Offline #15 2006-04-06 11:48:03
Re: AVORTULasa e cum ti s-a spus,pretul difera in functie de clinica la care apelezi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2006-04-06 11:56:57
Re: AVORTULeste adevarat sau nu? Offline #17 2006-04-06 12:08:41
Re: AVORTULParerea mea este sa uiti de asta.Metodele empirice de provocare a avortului ramase noua mostenire de dinainte de 1989 sunt periculoase.Exista,este adevarat o metoda medicamentoasa pentru provocarea avortului dar ea se foloseste doar sub supraveghere medicala(internata)si nu cred ca la noi in tara.Si daca ar exista clinici in tara care o folosesc(eu insa nu stiu sa existe)este suficient de costisitoare. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2006-04-11 13:18:27
Re: AVORTULSuper subiect ati deschis! Felicitari! Ar trebui sa se vorbeasca mai des despre avort, sa stie toata lumea cat de crud este. Eu nu am ajuns niciodata la avort ,dar totusi mi se pare pur si simplu inspaimantator. Offline #19 2006-04-11 13:35:05
Re: AVORTULoana,cind iei anticonceptionale nu poti sa concepi un copil pentru ca nu ai ovulatie.Chestia cu uterul nepregatit e secundara si ,mai mult,nu inseamna ca nu-l concepi....spermatozoidul nu are nevoie de uter ca sa fecundeze ovulul....chestia asta se intimpla undeva pe trompa...ceva ceva stiu oamenii astia de la sfaturi ortodoxe,totusi....doar ca rasucesc astfel ideile incit sa bata acolo unde vor ei si nu sa exprime realitatea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|