homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

AVORTUL-2

#20 2006-04-11 14:44:04

maryna
Full member
Inregistrat: 2006-02-09

Re: AVORTUL

mie mi se pare filmu` ala prea de tot. inteleg ca vrea sa ne sperie dar nici in halu asta. chiar daca nu faci un avort apoi ai cosmaruri noaptea. si te sperie intr`un fel..........pai saraca fata care din nefericire trebuie sa faca un avort si a vazut filmul creca moare inainte de a se duce la medic numai gandinduse la ce trebuie sa i se faca. ar trebui sa arate noile metode de a avorta. nu ca as fi de acord cu avortul dar e prea nasol modul in care se face acel avort

#21 2006-04-11 16:47:37

oana1983
New member
De la: Sighisoara
Inregistrat: 2006-04-03

Si eu am vrut sa vad filmul, dar aveti dreptate e prea de tot!
Multumesc pentru corectare Doctoressa! Si voiam sa mai intreb ceva: se considera ca ai omorat un copil, chiar daca ovulul a fost fecundat dar nu s-a implantat in uter? Cum asta? ca nu-i decat o celula in stadiul acela. Nu? Si dupa umila mea parere mai bine iei antibebe decat sa ramai insarcinata si apoi sa faci avort... Sau preotii asteapta ca femeile sa fie "masini de facut copii"?Sunt unele femei care au unele complicatii si nu pot sa faca copii multi sau sanatosi... Cu ele cum ramane? Si apoi daca am sta sa ne gandim am face dragoste o data pe luna in perioada nefertila si ne-am ruga toata ziua sa nu ramanen insarcinate.

#22 2006-04-11 18:22:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ai dreptate oana,in tot ce ai zis....doar ca biserica are alt punct de vedere....se asteapta sa faci toti copiii pe care"ti-i da D-zeu"asa cum ti-i da(sanatosi sau nu)si se asteapta sa nu faci dragoste decit in scopul procreerii.Asta e si nu ai ce sa faci.Mai departe,noi suntem libere cred eu sa ne ingrijim sa avem o viata buna asa cum credem mai bine de cuviinta....asta include si sa facem copii atunci cind ne dorim,cind stim ca putem sa-i crestem bine,etc

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#23 2007-04-11 01:40:47

biancus_intelectus
Full member
Inregistrat: 2007-03-18

Mie cam 3 sferturi din site-ul ala mi se pare bun de dat jos...inteadevar daca te iei dupa biserica ar trebui sa traim cu totul altfel,stiu si eu de filmuletul ala,m-am uitat a5 secunde la el si nu mi-am mai revenit cateva zile,si acum cand scriu asta m-a luat cu greata.
Mi se pare o jignire chiar si pt voi care scrieti pe forum sa tot spunet-i ca avortul e o crima...intradevar pt cele care o fac fara absolut nici o contraceptie,cum cunosc multe,merita scuturate,dar ganditi-va fetelor ca sunt persoane care se protejeaza si dintr-un accident nefericit se inatmpla.daca ramai insarcinata la 18-19 ani ce sa faci,cu viitorul tau?totul se termina automat...e mai bine sa-l faci si sa ramai marcata,sau mai rau sa-l dai spre adoptie.eu am 18 ani,folosesc prezervativul,sa dea domnul sa nu patesc nimic!multa sanatate si aveti grija!

In Romania mama prostilor este gravida tot timpul

#24 2007-04-11 02:02:12

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

se cheama crima oricum ar fi...ca esti maritata sau eleva sau ai 40 de ani sau oricum ai fi...tot crima se cheama! si sincer...nu imi pare rau daca te jignesc cu afirmatia mea...ar trebui sa te simti jignita cand auzi de fete care fac asa ceva si nu de cele care condamna avortul. sunt viitor medic obstetrician si crede-ma ca nu voi face ever asa ceva oricat de jignite s-ar simti cele pe care le voi da afara din cabinetul meu!
si apropos...ce faci cu viitorul tau cu un copil la 18 ani? un copil reprezinta viitorul prin definitie...think about it...

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#25 2007-04-11 02:11:30

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

noua ni l-au adus la scoala, in clasa a 10a, filmul...jumate din fetele de acolo (erau si boboace care nu stiau multe din cate mi-am dat seama) au plans in continuu in timpul filmului...mi se pare o cruzime ce a facut profesorul de religie,  si se pare ca nimeni nu a fost tras la raspundere pentru ce s-a intamplat acolo. avortul este o experienta care te marcheaza (mama mea a avortat primul copil,obligata fiind de familie, desi avea posibilitatea sa il creasca, nu a fost asta problema, ci 'rusinea' pe care o aducea familiei, fiindca nu era inca maritata - asta a fost in '88 cand inca se punea mare pret pe tampeniile de genul.  mai plange si azi uneori cand isi aduce aminte...)
eu sunt de parere ca toate sfaturile pe care religia ni le da au fost puse acolo ca sa avem o viata echilibrata fara sa o complicam inutil...insa multi au intors totul in asa fel incat nu mai stii defapt daca nu e mai bine fara. nu sunt o persoana religioasa, si am analizat multele carti de religie pe care le-am citit 'la rece' , ca sa zic asa. sigur este ca in vremea in care biblia a fost scrisa,metodele de contraceptie erau  cu totul altele decat cele  din ziua de azi ( uneori fatale , ca anumite plante pe care femeile le inghiteau ca sa nu ramana gravide si se dovedeau a fi otravitoare)...lucru care s-a transmis pana azi, propagat si asupra altor 'capitole' din domeniul sexualitatii...ceea ce sincer este o idiotenie enorma!  in unele locuri e interzis de catre preoti ca femeile sa mearga la ginecolog, si alte stupiditati de acest gen...oamenii au mereu tendinta de a exagera!

Ultima oara a fost editat de Melody (2007-04-11 02:12:08)

Cocorosie!

#26 2007-04-11 08:56:06

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

gata odata cu subiectul asta...parca stabiliseram ceva nuh?

happy with him...inlove with him...puss

#27 2007-04-11 09:08:49

crys_ty_na
Platinum member

s a stabilit in general...pe topicul AVORT...dar treaba voastra..."exprimati va liber" in continuare...dar e lipsa de respect...

#28 2007-04-11 09:15:03

crys_ty_na
Platinum member

nu e nevoie sa fi asa flegmatica ca nu m am luat de tine si nu te am insultat in nici un fel...nu m am adresat tie in special...punct.

#29 2007-04-11 09:23:59

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

crys_ty_na are dreptate..haideti sa inchidem subiectele astea referitoare la AVORT ca au fost destul de controversate si au dat ocazia la numeroase "certuri".

#30 2007-04-11 09:48:11

burnout
Full member
Inregistrat: 2007-03-02

Pana la urma pastila e avort timpuriu? sau aia debiteaza la cote maxime? si cum e cu glandele care se usuca si moare embrionul.... sub influenta AC

we're part of a neverending story

#31 2007-04-11 11:03:44

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

crima sau nu, e dreptul fiecareia sa hotarasca ce va face. iar hotararea se ia in functie de mai multe "variabile". nu cred ca sunt multe femeile care fac asta de placere, din inconstienta si/sau din tembelism.
si va amintesc ca noi suntem aici, pe forumul asta, sa ajutam atunci cand decizia a fost luata. nu sa luam noi decizii in locul celor "in cauza" si nici sa le schimbam hotararea.

burnout, postinorul poate avea efectul asta. ac nu.

Nobody home

#32 2007-04-11 12:50:28

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

crys_ty_na aici a fost o neintelegere...eu am postat doar mesajul acela mai lung in care imi exprimam parerea despre topic si avort in general...imi pare rau daca ti-a raspuns urat prietenul meu, el are parola mea si mai intra din cand in cand sa citeasca pe aici, dar niciodata nu a postat pe forum...eu nu am vazut decat posturile tale pentru ca el le-a sters  pe ale mele...oricum vreau sa-mi cer scuze in numele lui si nu se va mai repeta.am schimbat parola.friends.ok? smile

#33 2007-04-11 15:09:51

biancus_intelectus
Full member
Inregistrat: 2007-03-18

Eu_vreau....scuza-ma da un copil la 18 ani nu e nici un viitor in sine...daca o faci cu prezervativ si doamne fereste se rupe,si nu ai auzit de acea pastila de a doua zi,sau o iei si nu isi face efectul ce faci?TE DISTRUGI...orice ai spune tu...eu le-as spanzura pe fetele care fac sex cu nesimtire si nu se protejeaza,si vb cu nepasare despre riscuri si fac avorturi 7 pe luna,genu ala de fete da le condamn,dar eu vorbeam despre accidentele nefericite,nu ma intelege gresit.E bine sa se vorbeasca despre asta,astfel fetele macar de frica sa se protejeze daca nu din educatie si maturitate...Sanatate fetelor,prezervative de fier va urez:)))

In Romania mama prostilor este gravida tot timpul

#34 2007-04-11 15:17:16

Soricica
Full member
Inregistrat: 2006-08-05

cine vrea sa faca avort? se pot intampla unele greseli, se ia pilula.. metoda calendarului..iti mai intarzie..doamne fereste se paote intampla orice. mi-a intarziat o data 8 zile!!! incepusem sa plang!!! nu mai puteam! am zis gata! sunt insarcinata! atunci eram capabila sa fac avort! ce altceva puteam sa fac? sa-l pastrez in nici un caz! dar..a trecut. a venit si e bine. acum nu o mai fac fara prez!!!!!!!!!!1 m-am invatat minte! cred k  un avort te omoara psihic!!!!!!!

In dragoste si in razboi totul e permis!

#35 2007-04-12 09:29:38

crys_ty_na
Platinum member

nu e nici o pro ela_is_sweet...doar ca nu ma prins in toane prea bune smile

#36 2007-04-12 09:48:23

anca13
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2006-08-15

apropo.... ieri am fost sa iau un rez de pap si guess.... o tanti la vreo 30 si de ani cu un nene langa ea.... ea cu verigheta...el nu. s-a programat pt avort. vreau sa zic ca era ff bine imbracata si plina de aur. parea o femeie cu bani. alta.... tot vreo 30 de ani... vesela nevoie mare...l-a fel s-a programat pt avort. extrem de joviala, stia si procedura ceea ce mi-a dat de gandit ca nu e prima data cand face. acum ma gandeam ...aia imbracata bine si dichisita  dc vroia avort? nu putea creshte acel copil?batrana nu era.....

storstark

#37 2007-04-12 09:55:02

crys_ty_na
Platinum member

poate are probleme de sanatate care nu i permit sa tina copilul...poate...poate...si nu avem de unde sa stim ca barbatul nu era sotul ei...nici tatal meu nu poarta verigheta...n a purtat o niciodata deoarece nu suporta sa poarte bijuterii...ciudat stiu...dar nu e nemaiintalnit...deci...multe pot fi anca13...numai ei stiu ce...nu zic ca nu exista femei inconstiente care fac avortul ca pe excursii...dar multe se poat intampla...crede ma...

#38 2007-04-12 13:34:19

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

subiectul asta nu mi se pare ca merita dezbatut, mai ales nu cu pareri asa de vehemente... sunt ff putine femeile care fac un avort fara remuscari, fara sa stie ca ce fac e un mare pacat si asa mai departe. e dreptul fiecareia dintre noi sa-si aleaga viata, accidente se mai intampla, uneori nu trebuie sa lasi un accident IZOLAT (subliniez izolat, ca sa nu se creada ca mi se pare normal sa faci asta in mod normal...) sa-ti schimbe intreg cursul vietii... am intrat de dimineata pe subiectul asta si regret ca am facut-o. siteul ala cu sfaturi ortodoxe ma dezgusta pur si simplu, dupa parerea lor si faptul ca eviti o astfel de nenorocire, luand ac, e un pacat?!?!

si inca ceva..daca intr-adevar sexul a fost lasat de Dumnezeu doar in scop reproductiv si e un pacat sa-l faci pt placere, de ce a mai fost lasata placerea din timpul actului? nu stiu, poate gandesc eu aiurea cu mintea mea de "om de rand", dar uneori Biserica mai si exagereaza...

Ultima oara a fost editat de ivy (2007-04-12 14:00:46)

Just like a tattoo
I'll always have you...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.