homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offftopic 20-132

#2490 2008-07-24 11:40:13

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: ce gandesti acum/ un topic offftopic 20

nicolle_rox a scris:

rrammonna a scris:

evilpink a scris:

asa am aptit si eu :f?rbannad:

nedreptate,nu gluma

pai da am fost si eu ani de zile stresata cand mergeam si daca nu mi se composta ca lumea, mai stricam un bilet...numai de frica asta...pentru ca nu te poti intelege cu ei...niste nesimtiti,,...ca doar nu era singura in situatia asta...da pe mine m-o prins prima...si si-o facut norma...bineteles ca le-am facut scandal...restul au tacut malc..dar n-am avut ce face...baga astia la controlori niste malaci ca ti-e si frica de ei...asta mi-o fost ghinionul azi..neutral

dar kiar sunt neintelegatori,adik am martori k am facut bilet,se vedea k biletul e nou,dar ei tot pe a lor o tin.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2491 2008-07-24 11:40:40

rrammonna
Diamond member

delishor a scris:

pa fetili puss am plekt p l facultateee puss

byeeeeeeeee delishor.multa bafta

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2492 2008-07-24 11:41:07

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

ralluka a scris:

pe cat e de romantic al Ankai...atat e tutangiu al meu, nu??? rotfl

daaaaa... cum se misca el asa :f?rv?nad::f?rv?nad:

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#2493 2008-07-24 11:41:21

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

rrammonna a scris:

delishor a scris:

pa fetili puss am plekt p l facultateee puss

byeeeeeeeee delishor.multa bafta

signof10 puss

#2494 2008-07-24 11:41:55

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

se vezi ce intelegatori sunt daca le dai ceva eu asa am scapat de amenda de 50 de lei i-am data aleia 10 lei si gata ca s anu ma mai frece la melodie( dare de mita) se numeste ca am facut eu lol sa nu imi urmati exemplul lol

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#2495 2008-07-24 11:42:02

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

senorita a scris:

ralluka a scris:

pe cat e de romantic al Ankai...atat e tutangiu al meu, nu??? rotfl

daaaaa... cum se misca el asa :f?rv?nad::f?rv?nad:

n-ai vazut filmul?

#2496 2008-07-24 11:43:30

rrammonna
Diamond member

evilpink a scris:

se vezi ce intelegatori sunt daca le dai ceva eu asa am scapat de amenda de 50 de lei i-am data aleia 10 lei si gata ca s anu ma mai frece la melodie( dare de mita) se numeste ca am facut eu lol sa nu imi urmati exemplul lol

si mai faci si drept,banuiesc k vrei s ajungi avocat,sa ai grija de justite,sa opresti moda ''mitei'' sm sm sm sm smsm

#2497 2008-07-24 11:44:12

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ma duc sa pap ceva ca nu am servit nimic azi big_smile

#2498 2008-07-24 11:44:17

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

ce supi sunt grater Nu mai vreau cistitaaaaaaaaaaaaaaa!!

Sa ma duc la farmacie sa-i explic farmacistei ca n-am infectie cu bacterii si sa-mi recomande ea ceva? Ca vreau sa treaca mai repedeeeeeeee!!!

#2499 2008-07-24 11:45:33

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

evilpink a scris:

eu am rezolvat cu 20 de lei...in loc de 100 neutral ... nu mita, atat mi-au cerut pe loc...

oricum, de intelegere n-ai parte...n-ai cu cine...mai incepusera si sa se dea la mine neutral nu stiam cum sa scap mai repede

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2500 2008-07-24 11:47:07

rrammonna
Diamond member

nicolle_rox a scris:

evilpink a scris:

eu am rezolvat cu 20 de lei...in loc de 100 neutral ... nu mita, atat mi-au cerut pe loc...

oricum, de intelegere n-ai parte...n-ai cu cine...mai incepusera si sa se dea la mine neutral nu stiam cum sa scap mai repede

la noi e15lei p loc lol

#2501 2008-07-24 11:47:41

uffff
Insomniac member
De la: mii de km departare
Inregistrat: 2008-02-29

da-i incolo k m-am saturat de ei....faza dura la un moment dat era seara mergeam spre centru si in autobuz un tip fffff aratas imi cere biletul. ma uit la el, vad k nu are nici un fel de insigna nik si normal n-am vrut sa-i dau biletul. ma gandeam k mai face vreo faza si raman fara bilet. il mai cere o data si i l-am aratat dar nu i-am dat drumu  din mana lol. si a inceput sa se ratzoie la mine ca ce faceti domnisoara credeti k noi glumim?! si vroia sa ma dea jos si sa-mi dea amenda k am refuzat sa-i dau biletul. normal nu m-am lasat nici eu mai prejos. n-avea nici insigna nimica si vroia sa-mi dea amenda...yeak right. pana la urma am plecat fiecare in drumul lui.
auzi cat tupeu pe ei

#2502 2008-07-24 11:47:51

norishorulalb
Banat

alexia a scris:

ce supi sunt grater Nu mai vreau cistitaaaaaaaaaaaaaaa!!

Sa ma duc la farmacie sa-i explic farmacistei ca n-am infectie cu bacterii si sa-mi recomande ea ceva? Ca vreau sa treaca mai repedeeeeeeee!!!

eu n-as merge la farmacie..no way
la doctor
vorbeste cu doc daca nu

#2503 2008-07-24 11:48:31

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nicolle_rox a scris:

evilpink a scris:

tot dare de mita se numeste lol

nu ma fac avocat !

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2504 2008-07-24 11:48:59

norishorulalb
Banat

evilpink a scris:

nicolle_rox a scris:

evilpink a scris:

tot dare de mita se numeste lol

nu ma fac avocat !

www.faraspaga.ro

rotfl

#2505 2008-07-24 11:49:57

rrammonna
Diamond member

uffff a scris:

da-i incolo k m-am saturat de ei....faza dura la un moment dat era seara mergeam spre centru si in autobuz un tip fffff aratas imi cere biletul. ma uit la el, vad k nu are nici un fel de insigna nik si normal n-am vrut sa-i dau biletul. ma gandeam k mai face vreo faza si raman fara bilet. il mai cere o data si i l-am aratat dar nu i-am dat drumu  din mana lol. si a inceput sa se ratzoie la mine ca ce faceti domnisoara credeti k noi glumim?! si vroia sa ma dea jos si sa-mi dea amenda k am refuzat sa-i dau biletul. normal nu m-am lasat nici eu mai prejos. n-avea nici insigna nimica si vroia sa-mi dea amenda...yeak right. pana la urma am plecat fiecare in drumul lui.
auzi cat tupeu pe ei

rotfl rotfl rotfl dar eu zilele trecute,knd s ma urc in autobuz,coboara un nene y a zis saracu sa imi dea biletul lui sa nu il mai fac p al meu.eu avand biletul meu in mana,ala a intins mana sa mi-l dea pe al lui si eu am crezut k vrea sa mi-l fure si i-am dat peste mana rotfl  rotfl rotfl o fi zis k sunt nebuna

#2506 2008-07-24 11:50:23

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

ce setica mi-e grater

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#2507 2008-07-24 11:52:05

norishorulalb
Banat

rrammonna a scris:

rotfl rotfl rotfl dar eu zilele trecute,knd s ma urc in autobuz,coboara un nene y a zis saracu sa imi dea biletul lui sa nu il mai fac p al meu.eu avand biletul meu in mana,ala a intins mana sa mi-l dea pe al lui si eu am crezut k vrea sa mi-l fure si i-am dat peste mana rotfl  rotfl rotfl o fi zis k sunt nebuna

rotflrotflrotflrotfl

saracuuu

#2508 2008-07-24 11:52:34

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

alexia imi permit sa-ti recomand pt cistita no-spa,urinex si flamexin pliculete.adica antispastic,antiinflamator si eventual Biseptol ! Sanatate !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.