homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offftopic 20-134

#2528 2008-07-24 12:16:41

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: ce gandesti acum/ un topic offftopic 20

rallu scuze n'am vazut..ma jucam
deci...acum 2 seri am luat ultima pastila..de obicei imi venea spre sfarsitul celei de'a treia zi de pauza..poate chiar si a patra...acum nu..a venit chiar in momentele cand am luat'o pe ultima
miercurea cealalta ar trebui sa ma apuc de noua folie
e ciudat ca pauza trecuta am scurtat'o si am luat pastile din a 4a zi de pauza..inloc de a 7a..ca sa ma duc la plaja tongue
si acum 2 saptamani am patit si aia cu uitatul pastilei..postinorul ala la 3 zile dupa..
acum cine stie smile

6 ani de dragoste  hjarta

#2529 2008-07-24 12:16:57

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

ziua buna!
ce urat a mai tunat si fulgerat aseara.si am mai dormit si singurica grater m-am trezit la 5:30 si pana la 8:30 am citit si apoi somn pana la 11.acum un pic de trebusoara ca iar e mama libera si cu ochii pe mine

jj nu te ingrasi ca la cat sex faci slabesti
nicolle imi pare tare rau pt ce s-a intamplat.nu mai comentez nimic ca stiu cat de idioti pot fi.

#2530 2008-07-24 12:16:59

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

am papat si as vrea sa bag nitel somn big_smilebig_smile daca tot sunt in vacanta smile mananc si dorm lol

#2531 2008-07-24 12:17:00

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

mult inainte tummenupp

Dragostea nu se stă, se face.

#2532 2008-07-24 12:20:35

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nicolle_rox a scris:

fetili, pot sa-mi iau un papanicolau daca am spotting? am maine programare la doc si nu mai scap de sangerare sad

nope

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#2533 2008-07-24 12:20:51

rrammonna
Diamond member
Inregistrat: 2007-11-07

mersi puss

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2534 2008-07-24 12:22:27

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nicolle_rox a scris:

ce dimineata avui azi....cosmar! m-am trezit devreme ca la 8 trebuia sa fiu la dentist....ma doare un picior in draci de-abia ma tin pe el....am plecat pe o ploaie din aia de m-a facut ciuciulete...in autobuz aglomeratie monstru...si am nimerit langa un compostor defect...ma gandesc ca pana la urmatoarea statie se mai elibereaza ca sa ajung si eu la altul sa compostez, ca bilete aveam...insa bineteles ca pentru prima oara in 7 ani am avut ghinion si m-a prins controlul...am luat amenda rotfl "da doamna, intelegem ca aveti dreptate, dar asta-i legea...asa se circula in romania, astea-s conditiile dar trebuia sa compostati" neutral "trebuia sa va coborati din autobuz si sa urcati prin fata sau spate ca sa compostati"...ya right, in aglomeratia aia si ploaia de afara....ma rog, e o prima oara pentru mine...binenteles ca m-au dat jos si s-au si dat la mine...porcii...am intarziat si la dentist...si la servici...just a perfect day rotfl

las ca o sa continue bine puss iti iau o ciocolata? big_smile

mami de minuni hjarta

#2535 2008-07-24 12:22:55

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu_vreau a scris:

nicolle_rox a scris:

fetili, pot sa-mi iau un papanicolau daca am spotting? am maine programare la doc si nu mai scap de sangerare sad

nope

ce tare...si doar mi-am facut programarea de o luna si, ca asa-i la doctorul asta...oricun incepusera azi toate prost, asa ca....

doctorul la care ai fost tu in sarcina e si pe gineco sau doar ob? e aglomerat la el?

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2536 2008-07-24 12:23:08

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

neatza.....  dupa ploaie.... puss

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#2537 2008-07-24 12:24:00

Soleil
Addicted member

eu_vreau a scris:

nicolle_rox a scris:

ce dimineata avui azi....cosmar! m-am trezit devreme ca la 8 trebuia sa fiu la dentist....ma doare un picior in draci de-abia ma tin pe el....am plecat pe o ploaie din aia de m-a facut ciuciulete...in autobuz aglomeratie monstru...si am nimerit langa un compostor defect...ma gandesc ca pana la urmatoarea statie se mai elibereaza ca sa ajung si eu la altul sa compostez, ca bilete aveam...insa bineteles ca pentru prima oara in 7 ani am avut ghinion si m-a prins controlul...am luat amenda rotfl "da doamna, intelegem ca aveti dreptate, dar asta-i legea...asa se circula in romania, astea-s conditiile dar trebuia sa compostati" neutral "trebuia sa va coborati din autobuz si sa urcati prin fata sau spate ca sa compostati"...ya right, in aglomeratia aia si ploaia de afara....ma rog, e o prima oara pentru mine...binenteles ca m-au dat jos si s-au si dat la mine...porcii...am intarziat si la dentist...si la servici...just a perfect day rotfl

las ca o sa continue bine puss iti iau o ciocolata? big_smile

cica m-am pus pe slabit rotfl (da' acuma pap un covrig, sa nu ma spuneti)rodnar

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#2538 2008-07-24 12:25:05

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

mi-e fomica. ma duc sa-mi fac o salatica

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#2539 2008-07-24 12:26:27

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

m`am plictisiiiiit mai am o ora

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#2540 2008-07-24 12:27:10

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

neataaaa smile  ahhh ce bine ma simt k am scapat de admitere hjarta

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#2541 2008-07-24 12:27:40

alexia
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

claudia78 a scris:

alexia imi permit sa-ti recomand pt cistita no-spa,urinex si flamexin pliculete.adica antispastic,antiinflamator si eventual Biseptol ! Sanatate !

Mi-ai facut un pustiu de bine, claudia! Voi lua urinex si no-spa, in combinatie cu ceaiul (coada-soricelului, coada-calului si nalba) Sper sa scap repede de ea!
Multumesc mult!!

#2542 2008-07-24 12:27:41

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

nicolle... acum am citit....... eu rad dar cred ca tie numai de ras nu ti-a ars lol
hai... poate fi mai rau... oare? rotfl
puss

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#2543 2008-07-24 12:31:33

Soleil
Addicted member

senorita a scris:

nicolle... acum am citit....... eu rad dar cred ca tie numai de ras nu ti-a ars lol
hai... poate fi mai rau... oare? rotfl
puss

ma surpind si eu pe mine cat de putin m-a afectat toata treaba...caci avusesem o presimtire ca mi-o iau si asa a fost...azi ma astept la orice, nu stiu de ce...oricum, alta data probabil ca m-as fi speriat de ei etc etc etc....acu' m-am luat in gura cu ei, le-am zis ce aveam de zis....m-au luat ei ca cica sa-mi citeasca din lege, ca una, ca alta si le-am taiat-o scurt "puteti completa PV-ul ala mai repede, ca ma grabesc" rotfl

Thé à la menthe hjarta

#2544 2008-07-24 12:32:04

Shosanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-04-26

Gataaaa, am papat, nu ma mai ustura asa rau in gat, afara iese soarele,  incepe sa fie totu mai bine smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#2545 2008-07-24 12:34:21

rrammonna
Diamond member
Inregistrat: 2007-11-07

eu ma duc sa stau in patuc.ne mai citim mai tarziu.......... v-am popat puss

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2546 2008-07-24 12:41:10

skumpi
Vizitator

neatza...am facut ochisori big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.