homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offftopic 20-153

#2889 2008-07-24 22:13:03

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: ce gandesti acum/ un topic offftopic 20

rrammonna a scris:

capcaun a scris:

exact....voi aveti in plan o posibila nunta? sau cum vreti sa faceti creditul pt ap?

mah nunta am planificat-o pentru 2010 in septembrie.dar am auzit k s-au construit mai multe blocuri,si dau apartamente si in rate si nu trebuie s fi neaparat casatorit cik.dar iti trebuie un salariu gros,ceea ce nu avem sad acum o sa ma interes sa vad ce si cum.vroiam sa stam cu chirie,dar ale naiba kirii sunt foarte mari,si mai bine fac rate,dak se poate

stii cumva unde trebuie sa te interesezi? noi ne gandeam sa aplicam pentru ANL-uri...poate primim un loc, dar am inteles ca daca nu suntem casatoriti nu avem sanse sa primim loc....ca dau in special familiilor.
Poate de la toamna ma angajez si eu si cu 2 salarii reusim si noi sa facem ceva. Asa ca daca aflati pe unde am putea sa ne interesam, ceva putin mai ieftin pentru tineri....sa ma anuntati si pe mine.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#2890 2008-07-24 22:14:40

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

ralluka a scris:

tantosica a scris:

ma omoara avatarul tau,rallu lol

di ce?

ca imi faci pofta rodnar

#2891 2008-07-24 22:16:12

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ce perversa te-ai facut tantziko rotfl

#2892 2008-07-24 22:16:13

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

andreea86..imi pare rau sat e dezamagesc dar anl sucks..abia acum s-au dat in folosinta pt ci care au aplicat in 2002...so...
iiar skumpy..cum adik e un sg torrent?k eu am intrat si pe mininova,si p torrentz,si ittorrent...neutral

Sa nu te astepti sa te salut!

#2893 2008-07-24 22:18:49

vonda
Platinum member

ralluka a scris:

ce perversa te-ai facut tantziko rotfl

eram,dar ma prefaceam lol

Publicitate

loading...

#2894 2008-07-24 22:19:29

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Andreea86 a scris:

rrammonna a scris:

capcaun a scris:

exact....voi aveti in plan o posibila nunta? sau cum vreti sa faceti creditul pt ap?

mah nunta am planificat-o pentru 2010 in septembrie.dar am auzit k s-au construit mai multe blocuri,si dau apartamente si in rate si nu trebuie s fi neaparat casatorit cik.dar iti trebuie un salariu gros,ceea ce nu avem sad acum o sa ma interes sa vad ce si cum.vroiam sa stam cu chirie,dar ale naiba kirii sunt foarte mari,si mai bine fac rate,dak se poate

stii cumva unde trebuie sa te interesezi? noi ne gandeam sa aplicam pentru ANL-uri...poate primim un loc, dar am inteles ca daca nu suntem casatoriti nu avem sanse sa primim loc....ca dau in special familiilor.
Poate de la toamna ma angajez si eu si cu 2 salarii reusim si noi sa facem ceva. Asa ca daca aflati pe unde am putea sa ne interesam, ceva putin mai ieftin pentru tineri....sa ma anuntati si pe mine.

noi nu ne gandeam la anl,pentru k dureaza extrem de mult pana iti dau aia o locuinta.nu aveti dekt sa faceti k noi,tu speri sa gasesti un serviciu bun,el unul stabil si poate-poate gasim si apartament

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2895 2008-07-24 22:20:01

rrammonna
Diamond member

tantosica a scris:

ralluka a scris:

tantosica a scris:

ma omoara avatarul tau,rallu lol

di ce?

ca imi faci pofta rodnar

popa popa popa popa popa

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2896 2008-07-24 22:20:53

mykutza
Moderator

a pecat choco a mea si nu i-am zis drum bun grater

#2897 2008-07-24 22:21:46

vonda
Platinum member

rrammonna a scris:

tantosica a scris:

ralluka a scris:

di ce?

ca imi faci pofta rodnar

popa popa popa popa popa

visslar visslar rodnar rodnar

#2898 2008-07-24 22:22:00

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

la anl se intra doar cu pile

#2899 2008-07-24 22:22:36

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

marphaa capcauna
ne'am certat nasoleanu...ca facea caterinci si nu's in the mood deloc...si mai auzeau si astia..ce caterinci faceau ei..si pana la urma ca sa ma imbuneze cica...a luat sticla goala de granini si mi'a dat una in cap cu ea..si m'a durut si'am inceput sa plang....a incercat sa ma pupe sa nush ce..da' dupa i'am reprosat de mai devreme..s'a enervat si'a zis bine daca asta crezi tu...sa fi sanatoasa
hai ca ma plictisesti,si dinastea...s'a enervat tare(stateam si ne uitam pe hi5 la poze si radeam de gagici,si el cica,hai d. ca ai tute'o..hai ca nush ce,hai ca'i buna..si eu i'am reprosat dupa aia ca cica vrei sa le f pe toate de acolo)

6 ani de dragoste  hjarta

#2900 2008-07-24 22:24:43

rrammonna
Diamond member

eu nu suport sa fak glume cum k ar sta cu nu mai stiu care,cum k ar ****, i iau gatul diablo diablo

#2901 2008-07-24 22:26:13

deea_ctct
Full member
Inregistrat: 2007-12-10

mda.. chiar acum ma gandeam ca si noi ne certam din chestii de-astea.. adica de fapt ce sa mai zici.. baieti, animals hmm

Unde dragoste nu e, raman doar sticlele..

#2902 2008-07-24 22:27:05

capcaun
Platinum member

io janisule ce sa mai zic, dupa ce k l'am asteptat pe el k sa mancam neutral abia acu 20 min a venit acasa mi'a dat 2 pupici, s'a pus la calcl si s'a uitat la gagicile de pe tagget neutral a vb cu unu pe mess...iar mie nu mi'a zis decat sa'i incalzesc mancare neutral ma culc k sunt prea nervoasa si nu vreau sa ma cert cu el mai ales k e si sor'sa acasa

#2903 2008-07-24 22:27:54

capcaun
Platinum member

deea_ctct a scris:

mda.. chiar acum ma gandeam ca si noi ne certam din chestii de-astea.. adica de fapt ce sa mai zici.. baieti, animals hmm

porci

#2904 2008-07-24 22:30:27

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

capcaun a scris:

io janisule ce sa mai zic, dupa ce k l'am asteptat pe el k sa mancam neutral abia acu 20 min a venit acasa mi'a dat 2 pupici, s'a pus la calcl si s'a uitat la gagicile de pe tagget neutral a vb cu unu pe mess...iar mie nu mi'a zis decat sa'i incalzesc mancare neutral ma culc k sunt prea nervoasa si nu vreau sa ma cert cu el mai ales k e si sor'sa acasa

ii faci d mancare si el te ignora total si se uita la gagici p tagged? wtf? i-as da cu cratitza in cap,sa-si faca singur.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2905 2008-07-24 22:31:06

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

rrammonna a scris:

Andreea86 a scris:

rrammonna a scris:

noi nu ne gandeam la anl,pentru k dureaza extrem de mult pana iti dau aia o locuinta.nu aveti dekt sa faceti k noi,tu speri sa gasesti un serviciu bun,el unul stabil si poate-poate gasim si apartament

si vreti sa inchiriati ceva asa din ziar? sau incercati tot cu un imprumut sau ceva pentru tineri...sa fie mai putin de plata? Ca eu nu cred ca ne-am descurca sa platim chirie 300 euro pe luna, plus lumina, intretinere si tot ce mai trebuie. ca in focsani salariile sunt super mici...daca gasesc ceva cu 6-7milioane trebuie sa zic multumesc...mai ales ca nu am experienta si e greu de gasit...10 milioane deja e super salariu si nici nu visez la asa ceva. De unde sa dau 300 euro chirie? neutral

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#2906 2008-07-24 22:33:06

mykutza
Moderator

ce imi place...sad s-au dus si planurile de dus la mare..si de mers in bulgaria...k deh tb sa inscriem masina...  :f?rbannad:

#2907 2008-07-24 22:33:21

rrammonna
Diamond member

Andreea86 a scris:

rrammonna a scris:

Andreea86 a scris:

si vreti sa inchiriati ceva asa din ziar? sau incercati tot cu un imprumut sau ceva pentru tineri...sa fie mai putin de plata? Ca eu nu cred ca ne-am descurca sa platim chirie 300 euro pe luna, plus lumina, intretinere si tot ce mai trebuie. ca in focsani salariile sunt super mici...daca gasesc ceva cu 6-7milioane trebuie sa zic multumesc...mai ales ca nu am experienta si e greu de gasit...10 milioane deja e super salariu si nici nu visez la asa ceva. De unde sa dau 300 euro chirie? neutral

asta e buba si la noi.salarii mici,kirii mari.o sa ne interesam de apartamentele astea noi,sa vedem ce si cum,iar apoi pe la banci,cum sta treaba.dak te gandesti andreeea,dekt sa dai 300euro pe kirie,mai bine i dai la bank dar sti k ai casuta ta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.