homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offftopic 20-154

#2908 2008-07-24 22:33:42

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Re: ce gandesti acum/ un topic offftopic 20

GreenBubbles a scris:

capcaun a scris:

io janisule ce sa mai zic, dupa ce k l'am asteptat pe el k sa mancam neutral abia acu 20 min a venit acasa mi'a dat 2 pupici, s'a pus la calcl si s'a uitat la gagicile de pe tagget neutral a vb cu unu pe mess...iar mie nu mi'a zis decat sa'i incalzesc mancare neutral ma culc k sunt prea nervoasa si nu vreau sa ma cert cu el mai ales k e si sor'sa acasa

ii faci d mancare si el te ignora total si se uita la gagici p tagged? wtf? i-as da cu cratitza in cap,sa-si faca singur.

big_smilebig_smile greenule mancarea el a facut'o aseara pt mine big_smile visslar angel dar n'am putut sa mancam tot si a mai ramas, nu i'am facut nim azi de mancare, da'ti seama k mi'l luam la ture dc ii mai si faceam de mancare lol oricum il iau la 3 pazeste maine diablo

#2909 2008-07-24 22:33:58

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

nite nite fetele puss

Dance like nobody is watchin....

#2910 2008-07-24 22:34:44

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

GreenBubbles a scris:

capcaun a scris:

io janisule ce sa mai zic, dupa ce k l'am asteptat pe el k sa mancam neutral abia acu 20 min a venit acasa mi'a dat 2 pupici, s'a pus la calcl si s'a uitat la gagicile de pe tagget neutral a vb cu unu pe mess...iar mie nu mi'a zis decat sa'i incalzesc mancare neutral ma culc k sunt prea nervoasa si nu vreau sa ma cert cu el mai ales k e si sor'sa acasa

ii faci d mancare si el te ignora total si se uita la gagici p tagged? wtf? i-as da cu cratitza in cap,sa-si faca singur.

si eu la fel... box cum adica sa incalzesc mancarea....dar el ce are? sau daca o incalzesc eu...sa stea cu mine...el pune masa, aranjeaza, etc... asa mi se pare normal... baietii astia... boxboxbox

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#2911 2008-07-24 22:36:41

capcaun
Platinum member

poi ii incalzesc k ieri a gatit ...azi a stat la serviciu de la 8 dimin si a venit acasa abia acu juma de ora neutral ad munceste...ideea era sa stea de vb cu mine nu sa benocleze ochii la tatele altora , poi cand sta doar 8h la serv il pun la treaba, nici nu stam la discutie lol da cand depaseste norma il cred k e obosit si stresat, k toti tampitii de prin mall vitan ii vin la sectia lui

Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-07-24 22:38:46)

#2912 2008-07-24 22:37:29

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

al meu mi-a dat mesaj k ajunge la 12,am stat toata ziua sa gatesc si cik a mancat ,k nu i este foame.sa nu il omor knd vine??????????

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#2913 2008-07-24 22:39:38

capcaun
Platinum member

baaaaaaaaaaaaaa...si io fac cu capu la faze din astea big_smile

#2914 2008-07-24 22:39:51

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

mai fetelor dar sunteti tinere!! asa repede va legati la cap?? ce naiba,sunteti tinere,nu mai stati sa munciti in bucatarie si ei sa nu faca nimic! mor cand aud d`astea! eu gatesc ff rar pt noi 2,si atunci il pun la munci! sa faca ceva si el,nu numa eu.

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#2915 2008-07-24 22:40:03

Andreea86
Hero member

rrammonna a scris:

asta e buba si la noi.salarii mici,kirii mari.o sa ne interesam de apartamentele astea noi,sa vedem ce si cum,iar apoi pe la banci,cum sta treaba.dak te gandesti andreeea,dekt sa dai 300euro pe kirie,mai bine i dai la bank dar sti k ai casuta ta.

da...asa e. daca ne-am putea permite sa dam 300euro pe chirie, mai bine ii dam la banca si stim ca avem apartamentul nostru.
noi inca nu ne-am stresat prea tare....ca daca nu am eu serviciu nici nu se pune problema. sa vedem ce o sa-mi gasesc eu, ce salariu am si apoi ce optiuni avem. ziceam sa ne depunem si dosarele pt anl...ca nu se stie niciodata...si nu avem nimic de pierdut.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#2916 2008-07-24 22:41:36

capcaun
Platinum member

fetele ii cedez calcl...io am sa ma bag la tv...poop puss kram si somn usor

#2917 2008-07-24 22:43:08

GreenBubbles
Insomniac member

doamne,tare prostutze si naive si credule mai sunt unele fete...!!

#2918 2008-07-24 22:45:27

Andreea86
Hero member

GreenBubbles a scris:

mai fetelor dar sunteti tinere!! asa repede va legati la cap?? ce naiba,sunteti tinere,nu mai stati sa munciti in bucatarie si ei sa nu faca nimic! mor cand aud d`astea! eu gatesc ff rar pt noi 2,si atunci il pun la munci! sa faca ceva si el,nu numa eu.

eu nu stau cu el...asa ca mananca de la mamica lui. big_smile oricum el stie sa faca mai multa mancare decat mine...ca eu nu stiu decat cartofi prajiti, oua fierte sau ochiuri, salata de boeuf si....atat. eu nu mananc mancare gatita...de obicei imi iau preparate...dar el e obisnuit cu mancare gatita, ciorbita, etc... :f?rv?nad: daca e sa muncim amandoi...facem amandoi mancarea....sau unul se ocupa de mancare, altul de curatenie...sau faze din astea. nu eu sa fac mancare si el sta la tv...sau invers. pf...ce-i asta... el zicea ca ne luam menajera...sa faca curat si mancare....ca o sa fim obositi de la work ca sa mai facem noi. rotfl ce vise are... rotfl

hjarta Eu si puiu hjarta

#2919 2008-07-24 22:48:04

rrammonna
Diamond member

capcaun a scris:

fetele ii cedez calcl...io am sa ma bag la tv...poop puss kram si somn usor

noapte buna puss puss

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#2920 2008-07-24 22:48:04

GreenBubbles
Insomniac member

Andreea86 a scris:

GreenBubbles a scris:

eu nu stau cu el...asa ca mananca de la mamica lui. big_smile oricum el stie sa faca mai multa mancare decat mine...ca eu nu stiu decat cartofi prajiti, oua fierte sau ochiuri, salata de boeuf si....atat. eu nu mananc mancare gatita...de obicei imi iau preparate...dar el e obisnuit cu mancare gatita, ciorbita, etc... :f?rv?nad: daca e sa muncim amandoi...facem amandoi mancarea....sau unul se ocupa de mancare, altul de curatenie...sau faze din astea. nu eu sa fac mancare si el sta la tv...sau invers. pf...ce-i asta... el zicea ca ne luam menajera...sa faca curat si mancare....ca o sa fim obositi de la work ca sa mai facem noi. rotfl ce vise are... rotfl

pai e ok asa. dak tu gatesti,el sa faca altceva...
eu nu stiu sa gatesc mai deloc,adik nah,fac cartofi prajiti,paste...si sosurile de paste sunt prafuri din alea ce se fac cu apa fiarta (gen maggy sau knorr sau cum naiba le zice). deci nu-s grele de facut. dar niciodata nu ma voi ridica la nivelul mamei sale,care din cate am auzit gateshte super...adik eu habar nu am sa gatesc bine si n-o sa gatesc niciodata bine ca ea lol k deh,pt orice barbat,nici o mancare nu e asa d buna ca a mamei lol el e mai pasionat de gatit,eu nu. vreau sa invatz sa fac sosuri de paste bune,k la italieni,mi-am luat si carte de bucate big_smile pacat k e in italiana dar ma descur cumva rotfl

#2921 2008-07-24 22:49:03

rrammonna
Diamond member

GreenBubbles a scris:

Andreea86 a scris:

GreenBubbles a scris:

pai e ok asa. dak tu gatesti,el sa faca altceva...
eu nu stiu sa gatesc mai deloc,adik nah,fac cartofi prajiti,paste...si sosurile de paste sunt prafuri din alea ce se fac cu apa fiarta (gen maggy sau knorr sau cum naiba le zice). deci nu-s grele de facut. dar niciodata nu ma voi ridica la nivelul mamei sale,care din cate am auzit gateshte super...adik eu habar nu am sa gatesc bine si n-o sa gatesc niciodata bine ca ea lol k deh,pt orice barbat,nici o mancare nu e asa d buna ca a mamei lol el e mai pasionat de gatit,eu nu. vreau sa invatz sa fac sosuri de paste bune,k la italieni,mi-am luat si carte de bucate big_smile pacat k e in italiana dar ma descur cumva rotfl

pai si la noi,eu gatesc,el face curatenie.dar azi a bagat portie dubla la serviciu,si nu il puteam lasa nemancat big_smile

#2922 2008-07-24 22:50:07

GreenBubbles
Insomniac member

da rrammo dar a mancat in oras,asa ai zis...apai nu ai gatoit degeaba?
pfoai cred k as face cu nerviiii

#2923 2008-07-24 22:50:12

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

happy hjarta

mami de minuni hjarta

#2924 2008-07-24 22:50:58

GreenBubbles
Insomniac member

eu_vreau a scris:

happy hjarta

deja e gata chefu ana? lol cum a  fost???

#2925 2008-07-24 22:51:52

rrammonna
Diamond member

GreenBubbles a scris:

da rrammo dar a mancat in oras,asa ai zis...apai nu ai gatoit degeaba?
pfoai cred k as face cu nerviiii

asa e,dar nu putea sa se abtina toata ziua,el si el om.dar nu am gatit degeaba,k am bagat eu pentru amandoi rotfl rotfl

#2926 2008-07-24 22:52:15

rrammonna
Diamond member

eu_vreau a scris:

happy hjarta

cum a fost,ana?a fost cuminte bebelina?a plans?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.