homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offftopic 20-97

#1825 2008-07-23 15:45:02

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: ce gandesti acum/ un topic offftopic 20

skumpi a scris:

mika a scris:

Skumpi
limfocitele crescutesi neutrofilele scazute indica o infectie....VSH-ul cum e?

vsh rezultatu 5 mm 1h si cred k e fete/baieti la fete e <10
                   10 mm 2h la fete < 22

ceva nu se leaga...m-as fi asteptat sa fie crescut...

#1826 2008-07-23 15:46:12

skumpi
Vizitator

nustiu

#1827 2008-07-23 15:48:08

mika
Insomniac member

pai...daca nivelul limfocitelor si al neutrofileor e modificat spre infectie...ar trebui si vsh sa fie modificat
uite intra aici
ai valorile normale ( care pot diferi in functie de laborator ) si explicatii la valori crescute / scazute http://www.pravaliata.ro/analizemedicale.htm

#1828 2008-07-23 15:48:11

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

evil,te intreb si eu ceva:ne-au zis astia knd am depus dosarul la drept,k dupa ce afiseaza rezultatele,trebuie sa mergem la inmatriculare si apoi sa ne alegem profilele.cum adik sa alegem profilele,k nu inteleg?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1829 2008-07-23 15:48:28

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

mika a scris:

ET, ce intelegi prin "raceala cardiaca" ?

Pai o nevralgie intercostala or something else.

Publicitate

loading...

#1830 2008-07-23 15:49:18

mika
Insomniac member

ET a scris:

mika a scris:

i-au pus dg de nevralgie intercostala, dar pe ea o dor si genunchii f tare neutral

#1831 2008-07-23 15:49:33

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

rrammonna a scris:

evil,te intreb si eu ceva:ne-au zis astia knd am depus dosarul la drept,k dupa ce afiseaza rezultatele,trebuie sa mergem la inmatriculare si apoi sa ne alegem profilele.cum adik sa alegem profilele,k nu inteleg?

pai nici eu nu inteleg la ce se refera sincer !

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1832 2008-07-23 15:50:47

rrammonna
Diamond member

evilpink a scris:

rrammonna a scris:

offfffffffffffffff,sunt intr-o mare dilema.dar exista mai multe tipuri de drept,sau ceva de genu'?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1833 2008-07-23 15:50:59

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

mika a scris:

skumpi a scris:

mika a scris:

Skumpi
limfocitele crescutesi neutrofilele scazute indica o infectie....VSH-ul cum e?

vsh rezultatu 5 mm 1h si cred k e fete/baieti la fete e <10
                   10 mm 2h la fete < 22

ceva nu se leaga...m-as fi asteptat sa fie crescut...

Mda, dar vezi ca are proteina C reactiva putin marita?

#1834 2008-07-23 15:52:08

evilpink
Banat

rrammonna a scris:

evilpink a scris:

rrammonna a scris:

offfffffffffffffff,sunt intr-o mare dilema.dar exista mai multe tipuri de drept,sau ceva de genu'?

nu.ma gandesc sa nu se refer la administratie publica si la stiinte juridice si administrative( drept)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#1835 2008-07-23 15:53:19

rrammonna
Diamond member

evilpink a scris:

rrammonna a scris:

evilpink a scris:

nu.ma gandesc sa nu se refer la administratie publica si la stiinte juridice si administrative( drept)

nu,nu era asta.in fine,vad acolo ce si cum

#1836 2008-07-23 15:54:59

mika
Insomniac member

mda acum am vazut...... aia creste in infectii, in reumatism..............si m-as fi asteptat sa fie crescut si vsh-ul

#1837 2008-07-23 15:55:47

skumpi
Vizitator

ET a scris:

mika a scris:

pai diagnosticu asta mi l`a pus la spital !

am gasit asta pe un forum hmm
" RAA iti spune ceva? (disclaimer: nu are nici o legatura cu cazul de fata! don't panic!) adica reumatism articular acut, in caz ca n-ai inteles. stii cine il produce? o chestie mica si afurisita numita streptococ beta hemolitic de grup a. si da ceva destul de grav, cu leziuni cardiace, cutanate si... articulare. exact, e o infectie. acuta. adica apare peste noapte. trecand peste faptul ca s-a spus ca durerile au existat si in trecut. "

astept sa merg vineri dupa rezultatu d la exudat... k l`am facut si pe ala pt ca de vreo cateva luni tusesc si nicicum nu pot scapa d tuse ! eu am avut acu cativa ani strptococ d tip B dak nu ma insel

#1838 2008-07-23 15:56:08

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

in ultiimii 4 ani, de cand suntem im[reuna....am fost la mare cate o saptamana/an...si in rest 2 zile la munte intr-o primavara acum 4 ani si 2 zile la sinaia de craciunul trecut. atat... mor....m-am saturat...vrea sa mergem si noi undeva....si niciodata nu se poate...
o data aveam planuit sa mergem 3 zile la munte...dadusem si banii tot...s-a angajat el si nu s-a mai putut....alta data a lucrat si de craciun ca lucra la un club de biliard si tot asa nu am mai plecat nicaieri, de paste trebuia sa mergem la slanic, au plecat cei cu care trebuia sa mergem de luni si nu duminca...si nah...el martea lucra si nu am mai mers...mereu imi fac planuri ca proasta...sunt fericita, de abia astept sa plecam...si mereu intervine ceva.
cand i-am zis ca vreau sa plec undeva...oricunde numai sa nu mai stau acasa...imi zice "cu cine vrem sa mergem?"...acum am gasit cu cine sa mergem...exact acum nu poate el ca au inceput perioadele de concediu si nu poate sa-si ia nici o zi libera (ca era vorba doar de sambata, ca duminca oricum nu lucreaza). m-am saturat. grater stiu ca nu e vina lui...dar ma enerveaza situatia asta. o sa innebunesc in casa. grater daca acum, cand lucreaza numai el...reusim de abia 7 zile pe an sa plecam la mare....daca din toamna ma angajez si eu parca vad ca nici alea nu o sa le mai avem. Imi bag picioarele...parca sunt o baba de 70 de ani...care sta numai inchisa in casa si se uita la tv toata ziua. grater o iau razna... grater cand a plecat la brasov la licenta...am inceput sa plang ca de ce se duce fara mine...ca vreau si eu sa plec....asa de rau am ajuns. m-as duce oriunde numai sa fiu plecata...sa mai schimb peisajul. grater

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#1839 2008-07-23 15:56:15

mika
Insomniac member

pai la RAA ma gandeam si eu, dar cum ASLO tau e normal......inseamna ca nu ai nici un streptococ

Ultima oara a fost editat de mika (2008-07-23 15:57:27)

#1840 2008-07-23 15:58:46

evilpink
Banat

andreea in 2 ani de relatie noi nu am fost singuri nicaoeri abia in vara asta mergem si noi la mare! in rest de paste la ai mei si vara trecuta la ai lui smile

puss puss puss

#1841 2008-07-23 16:00:28

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

vreau putzaaaa
da' nu s'o pup....acum o vreau chiar in mine..dar avand in vedere ca mi'a venit dupa ce am luat ultima pastila e clar..ma tzine toata pauza...o saptamana deci
mor...morrrrr

6 ani de dragoste  hjarta

#1842 2008-07-23 16:00:40

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

multi ani, green, andreea86 si celelalte sarbatorite de pe forum!!!!

multa sanatate.. si sa fiti iubite!!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1843 2008-07-23 16:00:43

skumpi
Vizitator

mika a scris:

pai la RAA ma gandeam si eu, dar cum ASLO tau e normal......inseamna ca nu ai nici un streptococ

pai si atunci ce eeeeeeeeeee ? ca tot tp inainte sa ploaie sau sa se schimbe vremea ma dor... cand am fost mai mica stiu k am facut injectii cu Moldamin pt asta` sad
tot tp imi iese bine ASLO ... d unde atunci ? neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.