homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Analize secretie-3

#39 2009-08-03 22:56:31

Iulia_Julie
New member
Inregistrat: 2009-04-15

Re: analize secretie

Medicul nu mi-a spus care ar putea fi cauza exacta a durerilor, kzkazuia93.Mi-a interpretat doar rezultatul lamei si mi-a prescris tratamentul. Eu am si alte probleme:un ovar polichistic, fibrom uterin, anexita, toate diagnosticate acum 3 luni, aproximativ.
Pentru anexita am facut tratament cu antibiotic la vremea respectiva iar pentru ovarul polichistic iau Yaz. Nu am mai avut dureri de ovare decat la menstruatie si de aceea am presupus ca durerile de acum sunt din cauza bacteriilor.
Acum insa a aparut o noua problema. Mi-au mai trecut durerile insa am inceput sa sangerez.Menstruatia am avut-o pe 21 iulie. Nu pare a fi spotting pt ca picaturile nu sunt maronii si sunt ceva mai mult decat cateva picaturi.
Am uitat sa mentionez ca in urma cu trei luni mi s-a spus ca am si rana pe col, insa acum recent,la control mi s-a spus ca s-a redus considerabil.
Nu stiu ce sa mai cred...sad

Ultima oara a fost editat de Iulia_Julie (2009-08-03 23:22:44)

#40 2009-08-03 23:50:46

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

durerile de la ovare nu sunt de la bacterii ci mai probabil de la o anexita(la fel ca si sangerarile). anexitele insa pot fi provocate si de anumiti germeni patogeni. poate nu ar strica sa faci si un test chlamydia. mergi la medic!

#41 2009-08-04 00:20:59

kzkazuia93
Full member
Inregistrat: 2008-07-06

am presupus ca o fi ceva legat de bacterii pt ca intrebai de ovule...daca e normal sa mai ai dureri dupa ce le-ai pus...
iar cu rana... 's-a redus considerabil' adica era mare? poate e vorba de o ectopie

#42 2009-08-04 09:13:27

Iulia_Julie
New member
Inregistrat: 2009-04-15

Am facut test pt chlamydia,ureaplasma si mycoplasma,recent.Sunt negative toate.
Rana nu era mare.
Multumesc fetelor.

Ultima oara a fost editat de Iulia_Julie (2009-08-04 09:21:28)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.