homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfaturi de la cei patiti......-2

#20 2008-07-23 18:06:30

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

Re: Sfaturi de la cei patiti......

ralluka a scris:

Aici o sa am de scris. Mult

ar fi fost bine dak nimeni nu avea ce sa scrie aici sad

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#21 2008-07-24 09:38:08

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Da...si la mine a fost cam aceeasi situatie...eu am fost la ginecolog de la 18 ani...dar nu mi s-a recoltat PAP decat la 23....n-am stiut sa cer...din fericire nu a fost grav...dar ar fi putut sa fie....eu trag de ai mei sa mearga la analize, macar astea anuale...de-au zis ca sunt ipohondra la un moment dat lol ...dar eu stiu ca asa e normal....preventia este foarte importanta...poate cea mai importanta!! Ar trebui sa luptam sa se schimbe conceptia asta...cu mersul la doctor numai cand e nevoiee..maaaree... Ina foarte buna idee puss

baby Dragos hjarta rugaciune

#22 2008-07-24 10:02:28

nana.lili
Full member
Inregistrat: 2006-10-30

Da evilpink, negativa, am gresit eu.

#23 2008-07-24 14:41:57

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

salut fetele...

wow medicii si sistemul din Romania....

29 oct 1983 - m-am nascut, bine, sanatoasa si frumoasa...si mi-au facut rahatul de vaccin BCG - bineinteles pe vremea aia nu existau seringi de unica folosinta, asadar am capatat un virus care a inceput sa manance din os (femur)...
nu si-a dat nimeni seama si m-au trimis acasa, dar nu putem sa intind piciorul stang....a venit un medic sa ma controleze si m-a trimis imediat la spital, iar a doua zi (la 8 zile de viata) am facut prima operatie...
a urmat septicemie si inca vreo 3 operatii la picior, se pare ca a fost un fel de stafilococ...care s-a localizat si la fata...

alte operatii si la fata (pentru o asimetrie temporo-mandibulara, pentru deschiderea gurii - nu puteam sa deschid gura mai mult de 1 cm, alta pentru scoaterea agrafelor de metal)...astea in RO...

Niciun succes!... am plecat in Franta, m-am operat (la fata pentru deschiderea gurii) si acum totul e super, de conditii nici nu mai vb...numai ca medicul din Fr. a fost socat de ce a gasit. Mi-a spus ca nici macar incizia nu a fost bine facuta...

Iar medicul din Ro....directorul spitalului de stoma din Buc, renume...am ajuns cu pile la el...o gramada de bani...nici macar nu a stiut ce sa-mi faca, m-a operat degeaba...

Acum m-am invatat...cer doua pareri, ma interesez pe net, citesc cat mai mult. Nu ma mai  incred orbeste intr-un singur medic...analize imi fac doar la centre despre care stiu sa fac analize pe bune (am o prietena la MC din buc).

Si mai am inca un hop, inca o operatie la picior...tot in Franta. Aici era sa mor o data, pe la 16 ani pt ca idiotii mi-au facut anestezia prea puternica iar eu "uitam" sa mai respir...

Asa ca fetele, mare mare atentie. Mai bine un ban in plus pe doua pareri...decat...

Oricum eu sunt super ok acum, Slava Domnului...sanatoasa...poate la cap nu prea...rotfl
va pup si daca aveti nevoie vreodata de sfaturi cu privire de operatii sunt aici...

Gata, v-am plictisit

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#24 2008-07-24 22:44:14

Inapinguina
New member
Inregistrat: 2007-08-10

sunt de aceeasi parere, intotdeauna daca nu esti total impacat cu sfatul ce l-ai primit, cu procedura pe care trebuie sa o urmezi, daca medicul nu iti inspira incredere, este bine sa ceri si o alta parere. chiar daca va fi aceeasi cu prima, macar vei scapa de teama!

Publicitate

loading...

#25 2008-07-25 21:00:28

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

din pacate, atunci cand nu ne doare nimic uitam sa mergem la doctor... si asta pt ca cei mai multi asa am fost "educati", desi nu vreau sa arunc vreo vina asupra parintilor...cel putin ai mei m`au crescut cu multa iubire, si am avut parte si de rasfat... dar si acum se roaga mama de mine sa ma duc la dentist, si eu nu vreau, tocmai pt ca imi este frica...

offtopic Ina, tu de unde esti? vreau si eu sa ma duc la un dentist care sa lucreze si bine si finut in acelasi timp... si sa nu`mi inspire nici teama... oare cer prea multe?

#26 2008-07-25 21:04:47

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

al1na dac esti din buc iti recomand eu un dr fooooooooooooaaaaaaaarteeeee ok

Sa nu te astepti sa te salut!

#27 2008-07-25 21:50:13

Inapinguina
New member

eu am fost la spital la stomatologic, dar am renuntat sa urmez tratamentul acolo pentru ca era un chin si pentru mine si pentru dr. Asa ca am ajuns intr-o sambata seara de urgenta la un cabinet gasit pe net cand cautam in disperare, plangand de durere!!! Am fost acolo si am dat de o dr. care nu imi inspira foarte multa incredere pentru ca parea foarte foarte tanara.... dar cand a inceput sa imi explice ce si cum, si dupa ce mi-a scos maseaua de minte in 30 de secunde big_smile a inceput sa imi placa de ea! Nu stiu daca am voie sa iti dau numele cabinetului pe forum aici, sa nu se considere reclama!

Cat despre chestia cu educatia primita de la parinti..... si ai mei ne-au crescut cu o tona de iubire si rasfat, si ne luau tot ce ne doream, si ii iubesc mai mult decat orice pe lumeeeee big_smile dar la faza cu dusul la doctor au dat-o in bara. Ii iert, si din asta invat ce e de facut daca voi avea copii! cool

Ultima oara a fost editat de Inapinguina (2008-07-25 21:53:08)

#28 2008-07-25 22:10:01

sophie
Addicted member

pai momentan sunt acasa (slatina) insa din septembrie revin in bucuresti big_smile
asa ca astept sa`mi spui, mykutza
ina,nu se considera reclama, poti sa`mi spui linistita!
puss fetelor

#29 2008-07-25 22:11:46

mykutza
Moderator

deci...cabinetul se num chris tehnodent..e pe la piata domenii..dr se num *****...si foarte tare...nu il mai schimb in viata mea...hjarta lol e foarte pasionat de ce  face..

Ultima oara a fost editat de mykutza (2008-10-19 16:53:54)

#30 2008-07-25 22:22:09

sophie
Addicted member

nebuna ce esti tongue

Ultima oara a fost editat de al1na (2008-10-19 16:29:47)

#31 2008-07-25 22:25:16

mykutza
Moderator

lol stiu..nu dar akum serios..e foarte pasionat de ce face si nu telasa pana nu ii iese ca lumea...nu iti face de mantuiala..noi il cun din martie si suntem f buni prieteni cu el akuma..iuby avea o infectie si tb sa se opereze si el nu putea k nu e chirurg.si a mers cu iuby,a stat langa el la operatie..ce dr din ziua de azi ar mai face asa??

#32 2008-07-25 22:25:45

Inapinguina
New member

#33 2008-07-26 01:32:31

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

misto topic hjarta

There ain't no sunshine now that he's gone

#34 2008-08-01 11:19:11

Raluk_
Hero member
Inregistrat: 2008-03-26

mykutza a scris:

lol stiu..nu dar akum serios..e foarte pasionat de ce face si nu telasa pana nu ii iese ca lumea...nu iti face de mantuiala..noi il cun din martie si suntem f buni prieteni cu el akuma..iuby avea o infectie si tb sa se opereze si el nu putea k nu e chirurg.si a mers cu iuby,a stat langa el la operatie..ce dr din ziua de azi ar mai face asa??

medicul meu stomatolog...un om de miliarde...super...toate laudele pt el...pe mine m`a operat un dr chirurg din iasi,dar am vrut k el sa`mi faca anestezia si sa`mi puna distantierul ala...e suuper..ma tinea dr de mana,vb cu mine...si cu yubi a facut la fel k el e mai fricos decat mine big_smilebig_smile
si dr aursulesei(ginecolog) e super numai k pe mine ma intriga ceva...m`a pus oleak pe ganduri...

Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-08-01 11:19:24)

Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate

#35 2008-08-26 23:02:20

4helen
New member
Inregistrat: 2008-03-06

Buna fetelor!am avut si eu o experienta foarte neplacuta cu dintii  si medicii dentisti,si parte a fost din vina mea:D.Mi am pierdut dintisorii din fata cand eram mai mica,intr un accident de masina.M au dus ai mei la dentist si le au zis sa nu mi faca nimic deoarece ma lovisem si la cap si ca nu au voie sa mi faca nimic.Am stat pana in clasa a 8 a cu resturi de dinti si aia cariati si vai de mine,pana m am hotarat eu ca e timpul sa mi trezesc parintii si sa ma duca la dr.Nu s au impotrivit prea mult,m au dus la dr si mi au pus dintii.Peste vreo 3 ani..merg la dr iar si aflu ca imi erau putreziti dintii pe sub lucrare...de bine ce lucrase dr dentist ce mi  ia pus.Sa n o mai lungesc:am ajuns la chirurgie maxilo-faciala,cu un chist endomaxilar de toata frumusetea.Sa nu zic de durerea prin care am trecut in timpul operatiei.Am avut noroc,puteam sa nu l depistez,deoarece nu ma durea nimic.Sfatul meu este sa mergeti la dentist sa va tratati dintisorii deoarece sunt mici si rai! smile

#36 2008-10-19 15:02:02

mykutza
Moderator

al1na te rog eu mult sterge si u din citatul ala numele dr..k poate da iuby vreodata cautare pe google si ii apare naibii asta lol
postul 30

Ultima oara a fost editat de mykutza (2008-10-19 15:55:07)

#37 2008-10-19 15:49:38

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

Si eu am noroc!! Nu cred ca cineva caruia sa ii fi placut sa mearga la dentist sau ginecolog de prima data. Primul meu dentist era  box la un moment dat s-a urcat peste mine in scaun ca nu mai vroiam sa stau de durere!!! si aveam doar 14 ani. Noroc ca am o dentista acum de nota 10, lucreaza super-bine, super-usor si este exceptional de dragutza......
Cu ginecologul....prima a fost cea mai buna prietena a mamei mele, o doctorita de nota 10 din toate punctele de vedere...din pacate a murit acum vreo 5 ani. Asa am ajuns acum la doctorita Golosneanu, pentru care  applause , e foarte dragutza, iti explica, are rabdare si de la ea nu scap fara sa fac un Papanicolau anual. Si date fiind si antecedentele mele familiale ii multumesc! Recunosc ca singura nu m-as gandi sa-l fac, ma duc la control dar as "fugi"de asa ceva, insa dansa tine minte cand l-am facut pe ultimul si mereu aud "pai se face anul imediat, il facem acum sau vii peste o luna iar?" si.....aia e!. E drept, acum ii recunosc si eu importanta si incerc sa le conving pe colegele mele ca e bine sa isi faca si nici nu e foarte greu...se uita cam ciudat fetele....
Ce am invatat singura? Ca nu e foarte placut dar e bine sa iti faci o mamografie anual. Si o fac! Mama a avut cancer la san si stiu cum a fost si cum s-a terminat....deci sunt poate putin paranoica desi nu imi place sa recunosc....

Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-10-19 15:51:30)

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.