|
Nu esti logat.
Sfaturi de la cei patiti......-2#20 2008-07-23 18:06:30
Re: Sfaturi de la cei patiti......
ar fi fost bine dak nimeni nu avea ce sa scrie aici Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #21 2008-07-24 09:38:08
Re: Sfaturi de la cei patiti......Da...si la mine a fost cam aceeasi situatie...eu am fost la ginecolog de la 18 ani...dar nu mi s-a recoltat PAP decat la 23....n-am stiut sa cer...din fericire nu a fost grav...dar ar fi putut sa fie....eu trag de ai mei sa mearga la analize, macar astea anuale...de-au zis ca sunt ipohondra la un moment dat ...dar eu stiu ca asa e normal....preventia este foarte importanta...poate cea mai importanta!! Ar trebui sa luptam sa se schimbe conceptia asta...cu mersul la doctor numai cand e nevoiee..maaaree... Ina foarte buna idee baby Dragos Offline #22 2008-07-24 10:02:28
Re: Sfaturi de la cei patiti......Da evilpink, negativa, am gresit eu. Offline #23 2008-07-24 14:41:57
Re: Sfaturi de la cei patiti......salut fetele... Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #24 2008-07-24 22:44:14
Re: Sfaturi de la cei patiti......sunt de aceeasi parere, intotdeauna daca nu esti total impacat cu sfatul ce l-ai primit, cu procedura pe care trebuie sa o urmezi, daca medicul nu iti inspira incredere, este bine sa ceri si o alta parere. chiar daca va fi aceeasi cu prima, macar vei scapa de teama! Offline Publicitateloading...
#25 2008-07-25 21:00:28
Re: Sfaturi de la cei patiti......din pacate, atunci cand nu ne doare nimic uitam sa mergem la doctor... si asta pt ca cei mai multi asa am fost "educati", desi nu vreau sa arunc vreo vina asupra parintilor...cel putin ai mei m`au crescut cu multa iubire, si am avut parte si de rasfat... dar si acum se roaga mama de mine sa ma duc la dentist, si eu nu vreau, tocmai pt ca imi este frica... Offline #26 2008-07-25 21:04:47
Re: Sfaturi de la cei patiti......al1na dac esti din buc iti recomand eu un dr fooooooooooooaaaaaaaarteeeee ok Sa nu te astepti sa te salut! Offline #27 2008-07-25 21:50:13
Re: Sfaturi de la cei patiti......eu am fost la spital la stomatologic, dar am renuntat sa urmez tratamentul acolo pentru ca era un chin si pentru mine si pentru dr. Asa ca am ajuns intr-o sambata seara de urgenta la un cabinet gasit pe net cand cautam in disperare, plangand de durere!!! Am fost acolo si am dat de o dr. care nu imi inspira foarte multa incredere pentru ca parea foarte foarte tanara.... dar cand a inceput sa imi explice ce si cum, si dupa ce mi-a scos maseaua de minte in 30 de secunde a inceput sa imi placa de ea! Nu stiu daca am voie sa iti dau numele cabinetului pe forum aici, sa nu se considere reclama! Ultima oara a fost editat de Inapinguina (2008-07-25 21:53:08) Offline #28 2008-07-25 22:10:01
Re: Sfaturi de la cei patiti......pai momentan sunt acasa (slatina) insa din septembrie revin in bucuresti Offline #29 2008-07-25 22:11:46
Re: Sfaturi de la cei patiti......deci...cabinetul se num chris tehnodent..e pe la piata domenii..dr se num *****...si foarte tare...nu il mai schimb in viata mea... e foarte pasionat de ce face.. Ultima oara a fost editat de mykutza (2008-10-19 16:53:54) Sa nu te astepti sa te salut! Offline #30 2008-07-25 22:22:09
Re: Sfaturi de la cei patiti......nebuna ce esti Ultima oara a fost editat de al1na (2008-10-19 16:29:47) Offline #31 2008-07-25 22:25:16
Re: Sfaturi de la cei patiti......stiu..nu dar akum serios..e foarte pasionat de ce face si nu telasa pana nu ii iese ca lumea...nu iti face de mantuiala..noi il cun din martie si suntem f buni prieteni cu el akuma..iuby avea o infectie si tb sa se opereze si el nu putea k nu e chirurg.si a mers cu iuby,a stat langa el la operatie..ce dr din ziua de azi ar mai face asa?? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #32 2008-07-25 22:25:45
Re: Sfaturi de la cei patiti......Offline #33 2008-07-26 01:32:31
Re: Sfaturi de la cei patiti......misto topic There ain't no sunshine now that he's gone Offline #34 2008-08-01 11:19:11
Re: Sfaturi de la cei patiti......
medicul meu stomatolog...un om de miliarde...super...toate laudele pt el...pe mine m`a operat un dr chirurg din iasi,dar am vrut k el sa`mi faca anestezia si sa`mi puna distantierul ala...e suuper..ma tinea dr de mana,vb cu mine...si cu yubi a facut la fel k el e mai fricos decat mine Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2008-08-01 11:19:24) Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #35 2008-08-26 23:02:20
Re: Sfaturi de la cei patiti......Buna fetelor!am avut si eu o experienta foarte neplacuta cu dintii si medicii dentisti,si parte a fost din vina mea:D.Mi am pierdut dintisorii din fata cand eram mai mica,intr un accident de masina.M au dus ai mei la dentist si le au zis sa nu mi faca nimic deoarece ma lovisem si la cap si ca nu au voie sa mi faca nimic.Am stat pana in clasa a 8 a cu resturi de dinti si aia cariati si vai de mine,pana m am hotarat eu ca e timpul sa mi trezesc parintii si sa ma duca la dr.Nu s au impotrivit prea mult,m au dus la dr si mi au pus dintii.Peste vreo 3 ani..merg la dr iar si aflu ca imi erau putreziti dintii pe sub lucrare...de bine ce lucrase dr dentist ce mi ia pus.Sa n o mai lungesc:am ajuns la chirurgie maxilo-faciala,cu un chist endomaxilar de toata frumusetea.Sa nu zic de durerea prin care am trecut in timpul operatiei.Am avut noroc,puteam sa nu l depistez,deoarece nu ma durea nimic.Sfatul meu este sa mergeti la dentist sa va tratati dintisorii deoarece sunt mici si rai! Offline #36 2008-10-19 15:02:02
Re: Sfaturi de la cei patiti......al1na te rog eu mult sterge si u din citatul ala numele dr..k poate da iuby vreodata cautare pe google si ii apare naibii asta Ultima oara a fost editat de mykutza (2008-10-19 15:55:07) Sa nu te astepti sa te salut! Offline #37 2008-10-19 15:49:38
Re: Sfaturi de la cei patiti......Si eu am noroc!! Nu cred ca cineva caruia sa ii fi placut sa mearga la dentist sau ginecolog de prima data. Primul meu dentist era la un moment dat s-a urcat peste mine in scaun ca nu mai vroiam sa stau de durere!!! si aveam doar 14 ani. Noroc ca am o dentista acum de nota 10, lucreaza super-bine, super-usor si este exceptional de dragutza...... Ultima oara a fost editat de lucia05 (2008-10-19 15:51:30) I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|