homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O problema psihica devenita fizica-2

#20 2008-07-24 01:20:47

skumpi
Vizitator

Re: O problema psihica devenita fizica

bai m`am speriat yikes
mie mi`a pus doctorita diagnosticu d Spasmofilie dar nu am asa ceva` neutral adika tzin minte k o sg data am patit o chestie ciudata... canmd lucram la firma aia a sunat directoare firmei dar nu s`a prezentat si m`a luat la intrebari ca cica cine sunt...ce caut acolo si n`am stiut cine e si i`am vb pe un ton asa mai rastit si i`am zis sa zica odata ce are d zis lol dupa care a zis k revine cu un tel si ca aaa e directoarea yikes dupa ce am inchis am ramas cateva secunde asa...nici n`am mai putut vb neutral da m`am speriat pt k vorbisem urat si nah...sper k nu e un atac d panica sad

#21 2008-07-24 03:53:36

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

si eu recomand o vizita la psiholog, mergi fara nici cea mai mica rusine smile  ciudat ce ti se intampla, mai ales ca sustii ca nu duci o viata plina de griji si suparari hmm  bafta! smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#22 2008-07-24 06:46:38

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

si psihologul ce ii spune?pun pariu ca numai chestii pe care le stie.eu n`am incredere in psihologi..in situatii d`astea doar autocontrolul te salveaza..eu stiu mai bine ca oricine cum e ..si nu m`a ajutat nimeni si nimic..doar eu am reusit sa ma controlez si slava Domnului sunt mai bine!roaga`te sa te mai linistesti si incearca sa lupti singura cu asta..

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#23 2008-07-24 09:33:23

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

du-te la un medic homeopat si lasa-te consultata. Cand aud de Xanax sau alte preparate din aceasta gama mi se ridica parul in cap. Ma intreb, cum poate un om care stie sa citeasca, deci care vede cate reactii nedorite pot aparea de la un astfel de medicament, sa inghita un asemenea medicament? Multi doctori prescriu asa ceva insa daca ei ar fi in situatie nu ar lua nici in ruptul capului medicamente ca Xanax. Brutal.

Ultima oara a fost editat de baciu (2008-07-24 09:34:17)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#24 2008-07-24 09:50:07

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

GKor a scris:

Inca nu sunt convinsa ,fetelor ca am atacuri de panica.
Adica un atac de panica stiu ce inseamna ,am trecut si prin asta :plangeam pana nu mai puteam respira ,tremuram ,aveam frisoane ,dar dura 15 minute -30 minute.

Eu am pulsul ridicat intreaga zi .
Dimineata ma trezesc imi este normal :78 si pana seara ajung la 98 -107 .
Scuza-ti-ma va rog ca o tin in sus si tare ca nu sunt atacuri de panica ,dar nu poate dura o criza de felul acesta intreaga zi...

Cat am fost la urgente m-au monitorizat intreaga noapte si pulsul s-a mentinut asa ,ridicat.

Voi mai face o vizita la medic saptamana viitoare si la cardiolog apoi ca sa stie cum am evoluat (de fapt am stagnat) in timpul saptamanii acesteia.

Nu stiu daca asa am lasat eu sa se inteleaga ,dar nu sunt o persoana inchisa ...vorbesc ,ma descarc ,il am pe sotul meu langa mine ,am parintii foarte apropiati ,prieteni etc . 1000 de psihologi nu fac cat ei ,doar ca stressul cotidian imi provoaca aceasta reactie a inimii.Nu stiu ...I'll try to take it easy.

Cel putin ma ajuta pastila ce mi-a prescris-o si mai caut eu vreu ceai ceva.

etc.

Stiu ca nu esti convinsa ca ai atac de panica, dar sa stii ca atacurile de panica au foarte multe moduri de manifestare...eu nu am plans niciodata, nu aveam frisoane....am trecut prin atacuri de panica tot din cauza stresului, cand mi-am dat licenta (bine...se intamplasera si altele in perioada aia...si m-au cam coplesit..) ideea e ca eu stiu ce zici...si eu sunt o persoana foarte volubila, cu multi prieteni....cu o viata normala ...ba chiar fericita...si nu ma gandeam ca mi se poate intampla mie sa fie atac de panica, pentru ca eu am fost mereu cu moralul ridicat, optimista, puternica....sa stii ca pe mine m-a tinut primul atac de panica 2 zile...cu mici pauze...

Ideea e ca nu vreau sa te contrazik....sper insa sa te conving sa vorbesti cu un psiholog...sunt convinsa ca te va ajuta...din pacate doctorii generalisti nu sunt foarte familiarizati cu atacurile de panica si cu manifestarile lor...si trateaza doar fizic problema...dar asta nu este decat o solutie de moment....daca vrei sa mai discutam despre asta iti stau la dispozitie oricand...te rog gandeste-te smile

baby Dragos hjarta rugaciune

Publicitate

loading...

#25 2008-07-24 11:36:25

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

ascult-o pe DeliaV - stie cel mai bine k a trecut prin asta...si are mare dreptate, e importanta si relatia cu prietenii care vor sa te ajute neconditionat, dar asta nu e totul....mai bine ii ceri mai multe detalii.
pup si stai linistita ca totul trece

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#26 2008-07-24 12:31:00

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

baciu a scris:

du-te la un medic homeopat si lasa-te consultata. Cand aud de Xanax sau alte preparate din aceasta gama mi se ridica parul in cap. Ma intreb, cum poate un om care stie sa citeasca, deci care vede cate reactii nedorite pot aparea de la un astfel de medicament, sa inghita un asemenea medicament? Multi doctori prescriu asa ceva insa daca ei ar fi in situatie nu ar lua nici in ruptul capului medicamente ca Xanax. Brutal.

da,xanaxul e drog...urasc sa aud de el!mie mi`a facut f mult rau

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#27 2008-07-24 12:38:22

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

skumpi a scris:

bai m`am speriat yikes
mie mi`a pus doctorita diagnosticu d Spasmofilie dar nu am asa ceva` neutral adika tzin minte k o sg data am patit o chestie ciudata... canmd lucram la firma aia a sunat directoare firmei dar nu s`a prezentat si m`a luat la intrebari ca cica cine sunt...ce caut acolo si n`am stiut cine e si i`am vb pe un ton asa mai rastit si i`am zis sa zica odata ce are d zis lol dupa care a zis k revine cu un tel si ca aaa e directoarea yikes dupa ce am inchis am ramas cateva secunde asa...nici n`am mai putut vb neutral da m`am speriat pt k vorbisem urat si nah...sper k nu e un atac d panica sad

rotflrotfl Hai ca asta a fost tare!

#28 2008-07-24 12:44:24

skumpi
Vizitator

serios :f?rv?nad:

#29 2008-07-24 12:47:05

ET
Addicted member

Probabil ai avut o emotie mai puternica...normala de altfel. lol

Daca nu, treci si tu pe calciu si plante. rotfl rotfl

Ultima oara a fost editat de ET (2008-07-24 12:47:29)

#30 2008-07-24 13:02:56

skumpi
Vizitator

pai oricum trb sa trec pe Ca si vitamine tongue
eh asa`s eu...ma ingrijorez rpd...paranoia asta` big_smile

#31 2008-07-24 13:20:07

ET
Addicted member

Di ci? Ziceai ca analizele sunt bune...

#32 2008-07-24 16:23:44

baciu
Insomniac member

E posibil sa ai probleme cu glanda tiroida?
Daca nu ai avut o asemenea consultatie, e timpul sa o faci pentru ca si bolile glandei tiroide te pot "zapaci" de tot. Mai ales cand e vorba de boala autoimuna a tiroidei.

#33 2008-07-24 18:13:05

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Am facut deja analizele de sange pentru tiroida.Este totul in regula.Am fost si la homeopat .

Va multumesc pentru raspunsuri.

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#34 2008-07-24 18:18:40

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

GKor a scris:

Am facut deja analizele de sange pentru tiroida.Este totul in regula.Am fost si la homeopat .

pai si? care e probl pana la urma??

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#35 2008-07-24 19:00:48

Tei
Hero member

Am vrut sa spun ca este totul in regula cu glanda tiroida ,nu am probleme .
In rest ,asa cum scrisesem in primul post ,problema este (cum a spus si cardiologul) stressul.
Acum o sa vedem cum trece si prin ce metoda ...

#36 2008-07-24 20:42:59

skumpi
Vizitator

ET a scris:

Di ci? Ziceai ca analizele sunt bune...

mda... " bune " da degeaba tot o sa iau smoke2

#37 2008-07-24 22:08:36

baciu
Insomniac member

GKor a scris:

ti-a facut si analize in legatura cu anticorpi sau doar cele trei analize care se fac in mod normal ( TSH, T3, T4)? De exemplu la o boala cum este Tiroidita Hashimoto pot fi celelalte trei analize in ordine si totusi omul are aceasta boala care poate crea probleme mari.

#38 2008-07-24 22:24:19

Tei
Hero member

In noaptea aceea cand am fost la urgente medicul mi-a luat sange si am vazut ca ceruse doar TSH,T3 si T4.

Oh

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.