|
Nu esti logat.
Vulvo-vaginita acuta#1 2008-07-24 10:15:55
vulvo-vaginita acutaAm o problema foarte mare si nu stiu cum sa o rezolv. Acum o luna am fost la un control ginecologic si am efectuat un examen al secretiei vaginale. Rezultatul nu a fost ingrijorator: flora cocica. Am primit un tratament cu Lomexin, pe care l-am facut. Problema de abia acum incepe: medicul ginecolog mi-a spus ca pentru igiena zilnica a vaginului trebuie sa fac spalaturi vaginale de doua ori pe zi (cu ceai de galbenele sau cu sapun). Bineinteles ca l-am ascultat, si timp de doua saptamani am facut spalaturi vaginale de doua ori pe zi fie cu ceai de galbenele, fie cu sapun Lactacyd sau Nivea. La un moment dat, acum o saptamana, mi-a aparut o iritatie la vulva, si probabil si la vagin, si o senzatie de usturime permanenta. Am aplicat (din initiativa proprie) Canesten crema, Bepanthen si m-am spalat in vagin cu ceai de galbenele si apa cu bicarbonat. Nici o ameliorare. Am cumparat solutie Plant Intim (cu extracte din plante) si ovule Monofemina, pe care le-am aplicat cateva zile. Nu m-au ajutat. Ba chiar a inceput sa mi se umfle vulva in partea dreapta, cumva deasupra clitorisului. In cele din urma, ieri, am fost la dermatolog, care m-a dezamagit foarte tare prin dezinteresul pe care l-a manifestat. Mi-a spus ca este o infectie si mi-a dat 2 antibiotice (Doxiciclina si Zanocin) pe care sa le iau la 12 ore (una dimineata si cealalta seara). Mi-a facut si un examen al secretiei vaginale (desi nu aveam o secretie abundenta) si mi-a spus ca in functie de rezultatul lamei ajustam tratamentul. In rest nimic cu actiune locala. Doar, daca vreau, timp de 4 zile sa fac spalaturi vaginale cu Septovag. Mi-e teama ca acest tratament cu antibiotice sa nu-mi faca mai mult rau. V-as ruga, daca puteti: maine, cand primesc rezultatul lamei, pot sa va scriu si sa-mi dati un tratament? Sunt convinsa ca Doctoressa m-ar putea ajuta. Si ar mai fi o problema: probabil saptamana viitoare (luni sau marti) ar trebui sa am menstruatie si nu stiu daca tratamentul (cel dat de dvs., pentru ca in acel dermatolog nu mai am incredere) nu ar fi influentat de prezenta menstruatiei (de asemenea, mi-e teama ca nu voi putea rezista pana cand trece menstruatia). Va multumesc mult de tot. Offline #2 2008-07-24 10:40:09
Re: vulvo-vaginita acutaEmma tu te-ai iritat din pricina spalaturilor in plus aplicarea diferitelor creme ovule au facut mai rau... cumpara de la farmacie bioclin gel si pune in vagin cateva zile sa speram ca te ajuta.nu te supara dar cand ai astfel d eprobleme nu te mai trata singura cu diverse creme si ovule fara sa intrebi un medic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-07-24 10:50:17
Re: vulvo-vaginita acutaeu stiu ca spalaturile dese distrug flora vaginala........ si mie mi-a recomandat dr. sa fac asa ceva la cateva luni 5 zile, nu mai mult, in nici-un caz 2 saptamani continue si de 2 ori pe zi..... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #4 2008-07-24 11:00:08
Re: vulvo-vaginita acutaVa multumesc. In general, eu nu fac tratament fara a consulta un medic, dar acum problema vaginala a aparut la o saptamana si putin de la ultima consultatie si, din pacate, nu am mers la alta consultatie din motive financiare in primul rand. Oricum, de ieri iau cele 2 antibiotice prescrise de catre dermatolog. Credeti ca ar trebui sa le intrerup pana maine si sa astept rezultatul lamei? revin cu rugamintea de a-mi prescrie ceva dvs. in functie de rezultatul lamei. Acest gel (Bioclin) cum functioneaza? Il pun in vagin o data pe zi ? Ma spal in vagin inainte? Multumesc mult de tot. Offline #5 2008-07-24 11:05:43
Re: vulvo-vaginita acutaau...cu sapun? nu te mai du la medicul ala...of... mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-07-24 11:19:53
Re: vulvo-vaginita acuta
Acel medic ginecolog nu mi-a recomandat spalaturi vaginale de doua ori pe zi timp de 2 saptamani, ci permanent, pentru igiena zilnica a vaginului. Din pacate, eu l-am ascultat si am facut spalaturile vaginale 2 saptamani, pentru ca dupa aceea a aparut iritatia. Dupa ce a aparut iritatia am inceput sa ma documentez si mi-am dat seama ca e o greseala sa fac asa ceva - exact in momentul in care am descoperit acest forum. Offline #7 2008-07-24 11:20:26
Re: vulvo-vaginita acutaiti pui seara in vagin si nu te speli in vagin inainte .pt.o perioada nu te mais spala in vagin cu nimic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-07-24 11:27:05
Re: vulvo-vaginita acutaeu nu am auzit sa fi obligata sa te speli vaginal zilnic! si oricum, in timpul tratamentului cu ovule nu se fac spalaturi vaginale pana la terminarea acestuia There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #9 2008-07-24 11:36:13
Re: vulvo-vaginita acutainseamna ca medicul acela a iesit medic pe bani ca altfel nu imi explic cum sa ii spui unei paciente sa se spele in vagin de 2 ori pe zi, cand vaginul se curata singur. Offline #10 2008-07-24 11:37:51
Dar dupa ce aplic gelul trebuie sa ma spal? Functioneaza ca un gel de curatare ce necesita clatire sau ca o crema care trebuie sa actioneze o perioada de timp? Offline #11 2008-07-24 11:40:03
Re: vulvo-vaginita acutatu ai ceva cu spalatul? nu te speli e un gel care e bun pe.iritatii si pt.flora vaginala iti pui seara in vagin cu ajutorul aplicatorului .si dimineata te speli la exetrior si gata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2008-07-24 11:46:52
multumesc f mult si tuturor fetelor la fel! There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #13 2008-07-24 12:08:56
si pana sa iti spuna medicul respectiv presupun ca nu ai mai facut spalaturi nu? si daca ai vazut ca te simti bine fara trebuia sa continui la fel...si mai ales cu sapun..buna treaba.. mami de minuni Offline #14 2008-07-24 12:10:18
Re: vulvo-vaginita acutaVa multumesc mult de tot. Offline #15 2008-07-25 09:46:55
Re: vulvo-vaginita acutaVa sacai din nou cu problema mea: de doua zile iau Zanocin si Doxiciclina si nu ma simt mai bine. Acum doua zile vulva era parca acoperita cu un strat de piele moarta si ma ustura. In plus, se umflase usor deasupra clitorisului, in partea dreapta. Acum nu ma mai ustura atat de tare, dar s-a umflat cu totul. Toata vulva este umflata, stratul de piele "moarta" este in continuare acolo si simt o usoara senzatie de mancarime. Aseara am cumparat Bioclin gel si Biotics. M-am simtit mai bine, dar sunt ingrijorata: de ce sa se fi umflat? Am citit ca Bioclin gel nu are contraindicatii. Sa fie de la antibiotice? Adica, se poate intampla ca o inflamatie sa se exacerbeze sub antibiotice? Diseara voi primi rezultatul lamei. Mi-e teama. Va rog sa ma ajutati Offline #16 2008-07-26 13:45:24
Re: vulvo-vaginita acutaRezultatele analizelor au iesit bine: Frecvente epitelii intermediare + Flora polimorfa. Medicul mi-a spus sa continui totusi tratamentul cu antibiotice si mi-a dat antiinflamatoare: Prednison si Elocom crema. Sper sa ma ajute. Acum sunt ingrijorata ca mi-a aparut un fel de punct alb, mic, pe vulva, langa clitoris. Sa fie o reactie la creme si antibiotice? Ce parere aveti? Multumesc mult de tot Evilpink pentru ideea de a aplica Actigel. Chiar functioneaza. Offline #17 2008-07-26 16:49:31
Re: vulvo-vaginita acutaemma...lama ai facut o inainte sa incepi trat cu antibiotic?...caci mi se pare ca ai facut o candida de la antibitice...atat scria in buletinul de analiza? happy with him...inlove with him... Offline #18 2008-07-26 18:35:08
Da, lama am facut-o inainte, dar acel punct a aparut inainte de lama. Medicul l-a vazut, dar nu mi-a spus nimic. Eu eram atat de stresata incat am uitat sa-l intreb pe medic ce ar putea fi. Oricum am luat antibiotice o singura zi fara Biotics. Nu cred ca e Candida, totusi. Pare un fel de cos micut, cat varful unui ac. Ce ar putea fi oare? Ultima oara a fost editat de Emma.28 (2008-07-26 18:53:53) Offline #19 2008-07-26 19:09:51
Re: vulvo-vaginita acutadeci e vb de un punct...ca un cos? (te epilezi in zona aia?) din postul tau intelesesem ca simptomele sunt mai extinse...si stiu ca nu a fost post multiplu...de aceea nici nu ti am dat warn...am zis doar ca nu are rost sa discutam problema in 2 locuri...e mai greu de urmarit happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|