homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va intelegeti cu iubitii?-2

#20 2008-08-05 21:39:13

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: cum va intelegeti cu iubitii?

faza e k tipa nu are relatie la distantza,locuieste cu el... lol atata zice k totu e numa roz,dar mi-e greu sa o cred. d fapt cred k se cearta cam des smile

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#21 2008-08-05 21:40:56

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

da nu cred ca se poate sa nu te cercti macar o data cu persoana iubita.. tot apare stresu uneori sau kiar puncte diferite de vedere si oboseala si oricat de matur si intelegator si rabdator ai fi este imposibil sa stai asa o perioada lunga de timp fara sa te enervezi o data macar..
cred ca oamenii care zic ca nu s-au certat niciodata ori iau numa partea buna si doar pe aia o zic si mint sau nu au o relatie cu sentimente profunde..

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#22 2008-08-05 21:42:28

copilu
Sr. member

GreenBubbles a scris:

faza e k tipa nu are relatie la distantza,locuieste cu el... lol atata zice k totu e numa roz,dar mi-e greu sa o cred. d fapt cred k se cearta cam des smile

( o fetisoare galbena cu nas lunggg lunngggg ) pt tipa

#23 2008-08-05 21:42:30

andrutza
Vizitator

asa e relatiile la distanta nu-s usoare...pe langa iubire e necesara super multa incredere. in mod normal n-ar trebui sa existe certuri daca ai incredere in cel de langa tine si vb des. numai ca stai ca pe ace si numeri zilele pana cand te vezi cu el, cel putin eu asa fac cand pleaca in voiaje. da si cand vine, e doar al meu hjarta

#24 2008-08-05 21:43:57

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

copilu a scris:

GreenBubbles a scris:

adik pinocchio? rotfl

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-08-05 21:44:34

copilu
Sr. member

andrutza a scris:

asa e relatiile la distanta nu-s usoare...pe langa iubire e necesara super multa incredere. in mod normal n-ar trebui sa existe certuri daca ai incredere in cel de langa tine si vb des. numai ca stai ca pe ace si numeri zilele pana cand te vezi cu el, cel putin eu asa fac cand pleaca in voiaje. da si cand vine, e doar al meu hjarta

deacord cu tine.. tummenupp

#26 2008-08-05 21:45:21

copilu
Sr. member

GreenBubbles a scris:

copilu a scris:

GreenBubbles a scris:

adik pinocchio? rotfl

da da... punish

#27 2008-08-05 21:57:09

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

stiu ca nu sunt usoare relatiile la distanta, dar ma gandeam ca nici nu le pasa unul de celalalt, adica vorbesc , dar numai strictul necesar si fara implicatii.

acum sunt intr-o relatie la distanta si stiu cat imi e de greu chiar daca vorbim in fiecare zi cam 4-5 ore pe mess. imi e greu ca nu e langa mine, am nevoie de el, sa ma tina in brate si sa simt ca caldura lui...dar ma resemnez cu gandul ca timpul trece si ne vom revedea, iar atunci vom recupera tot timpul petrecut separati

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#28 2008-08-05 21:58:36

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

cum naiba sa fie numai lapte si miere?eu ma cert cu al meu si pentru un biscuite lol so..............nu e adevarat

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#29 2008-08-05 22:11:27

maryahs
Insomniac member

chiar si pt un biscuite? rotfl rotfl rotfl rotfl

Ultima oara a fost editat de maryahs (2008-08-05 22:11:55)

#30 2008-08-05 22:19:48

rrammonna
Diamond member

maryahs a scris:

chiar si pt un biscuite? rotfl rotfl rotfl rotfl

pai normal,de ce sa manance unul mai mult ca celalalt.dar il impartim pana la urma lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#31 2008-08-05 22:24:18

maryahs
Insomniac member

noi ni-l pasam unul celuilalt. chiar am observat ca imi place sa am grija de el, sa ii pun sa manance, sa-i dau si ceva dulce....

#32 2008-08-05 22:27:17

rrammonna
Diamond member

maryahs a scris:

noi ni-l pasam unul celuilalt. chiar am observat ca imi place sa am grija de el, sa ii pun sa manance, sa-i dau si ceva dulce....

pai asta fac si eu,dar la dulciuri mai greu.in skimb,la capitolul mancare,i fac toate poftele,ce vrea -aia i gatesc...........

#33 2008-08-05 22:36:52

maryahs
Insomniac member

da-mi si mie o idee pt o cina romantica pls

#34 2008-08-05 23:04:11

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

paste cu carne

ne intelegem ft bine, evident cu toata gama de ciondaneli si nervi la pachet big_smilebig_smile mie una imi sare din orice tandara, acu pe caldura asta incerc sa'mi controlez nervii....
tocmai m'a enervat k io vreuu sa'l musc si sa'l pupacesc si nu sta, evident s'a rastit la mine sa ma potolesc si io m'am imbufnat lol cam asa decurg zilele big_smile si imi place cand vine sa ma imbuneze lol
nu ne'am certat niciodata k la carte..de obicei discutam serios cand ii vb de treburi serioase smile

#35 2008-08-05 23:05:17

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

fetelor, eu am avut o relatie la distanta de 3 ani si se continua si azi...dar acum am terminat facultatea si suntem impreuna ..nu mai e distanta. Credeti ma cand va zic ca e fff greu sa ai o relatie la distanta, pentru ca nu conteaza niciodata cat vb la telefon, noi am vorbit si 6 ore si tot degeaba...nu esti langa persoana respectiva, sa o cunosti mai bine, sa stii ca daca te simti rau te tine in brate, sa l vezi cand rade, cand e trist... plus multe altele. Va trebuie multa iubire, nervi de otel, pentru ca nelamuririle sau neintelegerile rezolvate prin telefon duc de obicei la altceva nu prea la rezolvare si d asemenea rabdare multa. deci multa bafta celor care au relatii la distanta, au nevoie smile

time is precious.....

#36 2008-08-06 09:40:40

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

capcaun a scris:

paste cu carne

ne intelegem ft bine, evident cu toata gama de ciondaneli si nervi la pachet big_smilebig_smile mie una imi sare din orice tandara, acu pe caldura asta incerc sa'mi controlez nervii....
tocmai m'a enervat k io vreuu sa'l musc si sa'l pupacesc si nu sta, evident s'a rastit la mine sa ma potolesc si io m'am imbufnat lol cam asa decurg zilele big_smile si imi place cand vine sa ma imbuneze lol
nu ne'am certat niciodata k la carte..de obicei discutam serios cand ii vb de treburi serioase smile

vaaai, ce cunoscut imi este scenariul lol
si eu stau pe capul lui sa-l musc, pup, strang in brate, sa ma joc cu el si bietul om cedeaza la un moment dat, dar ma linisteste tare frumos.. se uita fix in ochii mei si ma intreaba cu un ton calm si foarte serios: de ce-ti place tie sa ma ciupesti? ... bineinteles ca ramane retorica intrebarea si imediat dupa o iau de la capat rotfl

#37 2008-08-06 09:46:15

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

micaella4 a scris:

vaaai, ce cunoscut imi este scenariul lol
si eu stau pe capul lui sa-l musc, pup, strang in brate, sa ma joc cu el si bietul om cedeaza la un moment dat, dar ma linisteste tare frumos.. se uita fix in ochii mei si ma intreaba cu un ton calm si foarte serios: de ce-ti place tie sa ma ciupesti? ... bineinteles ca ramane retorica intrebarea si imediat dupa o iau de la capat rotfl

rotfl rotfl

My Tears Dry On Their Own

#38 2008-08-06 09:48:45

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

rodnar da.. indura multe al meu rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.