homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum va intelegeti cu iubitii?-3

#39 2008-08-06 10:41:58

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

Re: cum va intelegeti cu iubitii?

noi ne intelegem foarte bine,mai bine ca niciodata chiar,ne mai ciondanim noi dar nu putem sta mult timp suparati,in ciuda faptului ca el e plecat la facultate in bucuresti,avem mai mult o relatie la distanta ne vedem la fiecare sfarsit de saptamana,asa cum ziceau si fetele mai sus comunicarea este cheia relatiei,iar faptul ca noi comunicam foarte mult si avem incredere unul in celalalt ne-a ajutat sa mentinem o relatie de 2 ani jumatate:rodna:   hjarta si hjarta si hjarta

#40 2008-08-06 11:02:27

pusycat
Full member
Inregistrat: 2008-06-22

foarte interesant subiectu..fetelor da ce ziceti d o relatie d 2 ani deja da nu ne facem planuri d viitor..va vad asa entuziasmate sa faceti un copil sa va casatoriti..uite in cazu meu nu e asa..oare sa nu fie el ''the one'' ne intelegem bine..mici neintelegeri eu sunt mai copilarosa el e mai serios cam d 1 an incoace probabil si din cauza serviciuluii da imi da semn d intrebare chestia asta ..vorbim despre casatorie da niciodata nu am adus subiectu despre noi2 sa ne casatorim..mi-a zis ca il sperie gandu d casatorie cel putin pt moment..voi ce ziceti?

''The easiest way to change a woman's mind is to agree with her''!!

#41 2008-08-06 11:07:57

andrutza
Vizitator

sa inteleg ca tu ai vrea si el nu-ti spune ceva concret...probabil considera ca trenuie sa mai astepte, nu se simte pregatit sa vb despre asta...sunt multi barbati care nu vor sa-si asume responsabilitati devreme...f multi prefera sa stea cu o fata in concubinaj mult timp, dar nu se leaga. ma enerveaza si pe mine chestia asta.
voi cati ani aveti?

#42 2008-08-06 11:14:56

andrutza
Vizitator

o intrebam pe ea cati ani are si ea si iubitul ei....nu neaparat sa stii sunt destui barbati care nu vb despre asta considera ca trebuie sa mai astepte, se gandesc si la alte aspecte probabil...cum ar fi sa aiba o situatie materiala buna...sau poate sunt alte motive, doar el stie...daca intr-adevar pusycat te pune pe ganduri lucrul asta poti sa vb cu el diplomat ca sa nu se simta presat de tine.
eu nu mai tin minte cand am vb cu iubi despre lucrul asta...noi avem 6 ani impreuna de ex, dar parca dupa 2 ani si ceva mi-a zis el ceva de genul. nu mai retin f bine.

#43 2008-08-06 11:18:28

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

da dar acum depinde si ce vrea el de exmplu eu cu prietenul meu am vb ne dorim sa ne casatorim insa nu acum vrem sa terminam facultatea  si apoi avem tot timpul din lume mie asta mi se pare foarte important si sincer chiar nu vreau sa ma casatoresc asa de devreme de la 20 de ani...

Publicitate

loading...

#44 2008-08-06 11:22:03

andrutza
Vizitator

pai el a zis motivul care e acum...ca il sperie gandul de casatorie de la varsta asta, daca e tanar e normal sa fie asa...probabil nu se simte pregatit si ii e teama de ce implica lucrul asta...nu e chiar usor sa fi casatorit pt ca intervin o gramada de chestii si tb sa fi in primul rand f matur, iar baietii inca isi doresc sa mai fie burlaci pana la o anumita varsta. smile
nici eu n-as fi vrut sa ma casatoresc de la 20 de ani mi se pare prea devreme, macar facultatea s-o am terminata ca sa ocup un loc de munca si dupa n-am nimic impotriva.

#45 2008-08-06 11:29:47

pusycat
Full member

eu am 19 jumate el 23..si 2 ani impreuna..da ai dreptate andrutza el considera ca e prea devreme..si eu mi se pare devreme adik vreau totusi da imi pune semn d intrebare dc nui place sa vb despre viitor..si mai e chestie mi-a spuso maicamia el usor usor asa imi impune cateva chestii d genu nu mergi acolo nu faci aia si niciodata nu imida explicatii dc doar imi zice poi daca tu faci asa fac si eu..mno deci maicamia imi zice ca vrea un viitor ca deaia imcearca sa ma modeleze asa cum vrea el..uff complivata iubirea asta
da chiar poi si eu vreau sa termin faculta...un job bun si dpaia ma voi gandii la o familie..aa zi apropo in cazul in care vi se impune ceva cum procedati??eu sunt genu care daca nu ma lasi undeva ma intriga si fac numa d ciuda:)))

Ultima oara a fost editat de pusycat (2008-08-06 11:32:50)

#46 2008-08-06 11:34:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai nu e normal sa-ti impuna nimic, daca nu va intelegeti intr-o privinta discutati, dar sa-ti spuna ce sa faci nu mi se pare normal, si nici tu sa-i spui lui...

#47 2008-08-06 11:35:03

andrutza
Vizitator

dupa mine nu e ok ca-ti impune si ar trebui sa-i spui ca nu-ti place...inseamna ca e posesiv si nu e de gluma cu asta. pana la urma nu faci nimic aiurea.
din comportamentul lui iti poti da seama daca te iubeste si vrea o relatie serioasa...
o discutie cu el nu strica.

#48 2008-08-06 11:38:47

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

pusycat a scris:

foarte interesant subiectu..fetelor da ce ziceti d o relatie d 2 ani deja da nu ne facem planuri d viitor..va vad asa entuziasmate sa faceti un copil sa va casatoriti..uite in cazu meu nu e asa..oare sa nu fie el ''the one'' ne intelegem bine..mici neintelegeri eu sunt mai copilarosa el e mai serios cam d 1 an incoace probabil si din cauza serviciuluii da imi da semn d intrebare chestia asta ..vorbim despre casatorie da niciodata nu am adus subiectu despre noi2 sa ne casatorim..mi-a zis ca il sperie gandu d casatorie cel putin pt moment..voi ce ziceti?

si la mine e la fel. suntem de aproape 2 ani impreuna dar nimic de casatorie pana acum. imi zice mereu ca mai vrea sa copilareasca (are aproape 26 de ani!!!). i-am zis odata ca poate sa copilareasca toata viata. noi locuim impreuna de la inceputul relatiei si ii place sa il astept cu bratele deschise si cu mancarea calda. eu am doar 20 de ani si tocmai la anul termin facultatea dar nu asta cred ca il opreste sa ma ceara box
cateodata parca m-am saturat de tipul acesta de relatie sad dar nu am ce face ca il iubesc mult
poate ii vine mintea odata si-odata si ma cere hjarta hjarta hjarta (sau poate ii dau un ultimatum diablodiablodiablodiablo)

#49 2008-08-06 11:39:48

pusycat
Full member

da imi da asa cate o castana in cap am vrut sa merg la sb un weekend la o prietena a zis ca ce sa fac acolo..ca el stie ce se intampla pe acolo..adik se refera la cluburi si gata ma prinde unu si ma ..asta ii e cel mai frica..orice i-as spune ca fac..sau sa merg undeva imi da peste nas ..si multe faze cel putin anu trecut am fost la maicamia 1 luna jumate  plecata in spania da am vb si as fii mers si anu asta si mi-a zis ca daca mai plec am terminato si cu el ..mno=|

f tare felicia m cu ultimatumul:)))

da noi nu stam impreuna si cred ca e si genu mama's boy

Ultima oara a fost editat de pusycat (2008-08-06 11:41:39)

#50 2008-08-06 11:40:42

andrutza
Vizitator

pai nu cred ca ai facut bine ca te-ai mutat cu el de la inceput....se obisnuieste asa, lui oricum ii convine ca il astepti cu de toate, nu are nimic sa mai descopere...intr-o relatie lucrurile trebuie facute treptat si la timpul lor dupa parerea mea. nu din prima.

#51 2008-08-06 11:43:22

little_bunny
Hero member

pusycat a scris:

da imi da asa cate o castana in cap am vrut sa merg la sb un weekend la o prietena a zis ca ce sa fac acolo..ca el stie ce se intampla pe acolo..adik se refera la cluburi si gata ma prinde unu si ma ..asta ii e cel mai frica..orice i-as spune ca fac..sau sa merg undeva imi da peste nas ..si multe faze cel putin anu trecut am fost la maicamia 1 luna jumate  plecata in spania da am vb si as fii mers si anu asta si mi-a zis ca daca mai plec am terminato si cu el ..mno=|

spune-i sa aibe mai multa incredere in tine ca nu mergi acolo de capul tau ci ca s-o vizitezi pe mama ta. lui ii convine ca o are pe mama lui aproape dar tu nu, asa ca ai dreptul sa-i impui punctul de vedere.
sau ca sa nu va certati propune-i sa mergeti impreuna tummenupp

andrutza a scris:

pai nu cred ca ai facut bine ca te-ai mutat cu el de la inceput....se obisnuieste asa, lui oricum ii convine ca il astepti cu de toate, nu are nimic sa mai descopere...intr-o relatie lucrurile trebuie facute treptat si la timpul lor dupa parerea mea. nu din prima.

m-am mutat la el de la inceput pt ca am venit in bucuresti si nu avem unde sa stau. am locuit cu chirie un an cu el, cu fratele meu si inca un baiat. abia acum am ramas doar noi doi aici in apartament big_smile
ai dreptate ca am sarit peste niste etape dar acum nu regret nimic

Ultima oara a fost editat de FeliciaM (2008-08-06 11:47:43)

#52 2008-08-06 11:46:16

pusycat
Full member

da poi el nu poate ca e cu serviciul..si app poi d mama are o rusine abia abia a venit la mine acasa d cateva ori la sarbatori..ziua mea..etc asta cum vi se mai pare.?.si eu la el tot asa.. hmm

#53 2008-08-06 11:51:38

pusycat
Full member

da poi la el toate is bagaboante si daca sunt vazuta cu alea zice lumea ca si eu sunt asa..off ca pe ei nu-i vede nimeni,,numa fetele is bagaboante ei nu grater

#54 2008-08-06 11:56:51

pusycat
Full member

aa si la noi a fost o discutie d copii el vrea numai 1 si sa fie baiat neaparat si ma mai amuzam putin poate ii da doamne doamne numa fete..eu nu sunt d acord cu doar un copil..vreau 3-4

off topic  :offtopic:si toate astea pt ca am trait o exp prea nefericita..fratele meu mai micutz avea 10 ani ca sa recunosc el era sufletul familiei si a murit intrun accd masina.. si d aici mam gandit eu asa bine bine totusi un copil e putin nu stii niciodata cum se schimba viitoru l intro clipa....

#55 2008-08-06 12:00:39

pusycat
Full member

Katalyna2311 a scris:

pusycat si eu am 19 ani, iar prietenul meu 23. suntem impreuna de opt luni si la cat de nebun este la 6 luni nu am scapat de el pana nu a venit acasa la ai mei sa ma ceara. nu stiam ce naiba sa ii spun ca sa se razgandeasca, sa nu vina acasa la mine pentru ca ma gandeam ca o sa sara tata la cearta si mai stiu eu ce. acum insista sa ne casatorim, dar nu vrea sa inteleaga ca eu nu pot sa vin la el si sa ma intretina mama lui sau altele. vreau sa am salariul meu si sa fiu oarecum independenta, iar din momentul casatoriei ai mei nu ma vor mai ajuta financiar. eu vreau la anu', dar nu stiu ce sa ii mai spun lui ca sa il conving ca nu e momentul potrivit acum.
eu zic ca nu varsta e de vina in cazul vostru. conteaza anturajul si modul de gandire. vorbeste cu el spune-i ce vrei. asa o sa afli ce vrea el sa faca

incerc incerc sa mai aduc vorba sa  vad cam ce vrea..mai ales ca vine si concediul.. wink

#56 2008-08-06 12:07:46

pusycat
Full member

poi da eu una iam zis ca nu vreau sa ma marit asa d repede..iar cu ai mei e oky mama ii place d el ff mult iar el are numai mama si consider ca ma inteleg si eu bine cu ea ca deaia am mai zis e genu mama's boy..dar ma streseaza chestia ca el nui place sa vb despre viitor..tongue

#57 2008-08-06 12:07:53

little_bunny
Hero member

Katalyna2311 a scris:

ceva de genul acesta ii spun eu mereu. noi vrem o fata si un baiat, iar el are pretentia ca amandoi sa semene cu el si il intreb ce o sa fac eu cu trei copii, cu trei nebuni
cum o sa ma descurc eu cu ei?
o sa fie o nebunie inc asa aia! o sa am dureri de cap de la cate calculatoare vor fi in casa si de la jocurile pe internet, de la tipete si ce o vor mai fi!
sper ca cei doi copii sa semene cu mine: linstiti big_smile

daca vrea copii cu mine nu vede decat 2. si asa e greu cu unul-doi..dar cu 3?? si el cum este copilaros rau si ii place sa fie alintat si rasfatat cred ca innebunesc!!!
oricum pana la copii mai este vremeeee lunga ca nu a venit inca cu inelul.
pana atunci insa exersam patfierbinte diablo diablo rotfl rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.