homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce sa fac fetelor??-7

#115 2008-08-12 20:23:38

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

Re: Ce sa fac fetelor??

bun...anytza ash merge dar again nu ma lasa mama si tata neutral
deci continui
dupa asta mergem in eforie sa facem plaja... Toate bune si frumoase, ne instalam...cumnatelu` ii spune lu` Cuculai "hai mai barbate k numai fetitele stau sa se bronzeze, hai sa mergem in apa" Puiu a zis sa merg si eu.Cum m`a vazut pe mine...cum "Auzi ma Nicu` hai sa mergem la o bere, la un biliard...de! sa lasam gajicile sa stea la soare sa mai admire si ele barbati ...mda " au plecat..Revin peste 3 ore si a inceput sa picure putintel...si a inceput "Pfoai mancatziash ce ploua afara!!! Gata mergem acasa!" Am sarit in capu` lui!!! BAAAA ai zis MARTI!!! nu DUMINICA!! " a tacut vreo 3 minute apoi...se face k vb la tel "Ba sa mori tu asa tare ploua? aaa... hai k plecam si noi .Bft!" Am plecat spre locu unde eram cazati si pe drum "Gata mergem acasa k am vb cu fratimiu7 si ploua in mamaia de rupe!" (cum draq nu shtiu ca in constanta erau toate strazile uscate) i-am zis sa mai stam macar in seara asta...el: "Nuuu dom`le k numai avem nici bani k nu`sh ce..."Cuculaiu` meu i-a zis k ii da el, si k nii da ei inapoi pana in iarna... "Nuuu dom`le k nu vreau datorii..k nu`sh ce"...apoi a inceput iar sa vb singur la tel, si sa zica "Da frate acu` vin in galati baaaa da` e asa grav?Baaa sa mori tu? Baaa hai k acum vin" mda...si la 5:35 am iesit din Constanta..... Bravooo !!! ce vacanta de caca!!
Cuculai mi-a propus sa mai stam doar noi 2 la mare pana marti miercuri k avem bani.Si i-am zis k nu .In primu` rand k eram la kilometri departare de plaja, al doilea rand k nu shtiu unde e aturogara si nici nu shtiu ce program avea etc, si astfel mai pierdeam o zi de aiurea....
In fine...nici acu` nu mi-au trecut nervii...simt k explodez... si pe deasupra cand am ajuns acasa mi-a gasit mama banii k altceva n`are de facut decat sa ma caute in portofel.Si mi-a gasity banii si reactia ei a fost "VAAAAIII ce bine k ai venit cu banii inapoi (din 6 mil m-am intors cu 5) k avea mama nevoie sa plateasca nu`sh ce facturi"....si Baftaaaa banii mei,chiar dak ne-am propus sa plecam iar, ai mei parinti nu ma mai lasa k numai sunt bani dom`le!
si GATA k ma bufneste plansu`...am stat toata sesiunea pana la 6 dimi sa invat si acu stau in casa

#116 2008-08-12 22:13:45

skumpi
Vizitator

offf Lady...ce sa zic...cred k de`abia astepti sa pleci din casa aia si sa fi pe cont propriu sad

#117 2008-08-12 23:50:39

LadyInRed
Hero member

mda...cezady sunt anu` 2
skumpi mare greptate ai bestio kram

#118 2008-08-12 23:56:16

CrazyDeeDee
Full member
Inregistrat: 2006-10-01

stiu cum e lady...si eu am patit asa...dar anu asta nu stiu ce i-a apucat,mai precis pe tata....de m-a lasat...e o poveste lunga si cam trista cu tata....a facut ochii mari cand i-am zis ca plec o sapt la munte cu prietenul...imi inchipui la ce s-a gandit...dar ce Doamne iarta-ma...am 20 de ani aproape..chiar asa sa nu ma duc nicaieri!?!
oricum e bine ca s-a rezolvat
si lady...sper sa se rezolve si la tine problemele cu ai tai
Doamne sa ne facem si noi mai mari sa fim independente smile

#119 2008-08-12 23:58:20

LadyInRed
Hero member

de cand ma stiu tot ma consolez cu sloganu` "Ehhh da` nu ma fac io mare?" dumbomdumbomdumbomdumbomdumbom

Publicitate

loading...

#120 2008-08-13 00:04:12

CrazyDeeDee
Full member
Inregistrat: 2006-10-01

LadyInRed a scris:

de cand ma stiu tot ma consolez cu sloganu` "Ehhh da` nu ma fac io mare?" dumbomdumbomdumbomdumbomdumbom

dap ..asa-i.. big_smile me too storstark

#121 2008-08-13 00:05:20

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

doamne...
am ras sh m am enervat eu pt u totodata
scz.. da mi s a parut comic c i ai spus soacrei tale... ft bn i ai zis big_smile
stiu cum e sa mergi cu cineva stresant... sh eu mergeam cu unkimiu, matusi'mea, vara'mea +ai mei... erau atat de enervanti...  mergeam la munte sh vroiau sa stea numai pe patura, sa manance sh atat.. k sa nu mai zic cum "acasa"- la gazda adik... trebuia asa sa fie o liniste de catedrala k "nu sunt la mine aksa" "ce stau atat in baie"
incearca sh u sa privesti partea buna a lucrurilor... trebuie sa existe...
sh pe mine m au deranjat multe chestii knd am fost la mare-cu ai mei sh iubi, el bineinteles cazat separat-da' am trecut cu vederea..

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#122 2008-08-13 00:06:05

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

dar nu era soacra-sa... sau n-am inteles eu bine?

#123 2008-08-13 00:14:12

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

deyacrs a scris:

dar nu era soacra-sa... sau n-am inteles eu bine?

a... cred k nu era soacra'sa... m-a indus in eroare k a scris "ma-sa" sh d-asta... ma gandeam la mama prietenului ei..

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#124 2008-08-13 00:17:39

dymomo77
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-05-23

Cred ca fiecare dintre noi a trecut prin asa ceva de-a lungul timpului. Noi am gasit propria noastra metoda de a ne simti bine in concediu. Alegem doua-trei perechi de prieteni, facem rezervare si plecam fiecare cu masina lui cu catelul si purcelul lui. Si astfel avem independenta. Dc vrem sa iesim impreuna e ok, dc imi tuna sa plec undeva ma urc in masina si plec. Chiar dc e mai scump se merita.

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

#125 2008-08-13 11:07:51

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

pai ma Lady...un lucru e clar...data viitoare plecati SINGURI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baby Dragos hjarta rugaciune

#126 2008-08-13 14:02:30

LadyInRed
Hero member

carmen era mama lu` sotu` lu` sora lu` Cuculaiu meu rotfl
ooofff...fetelor sunt necajita tare......

#127 2008-08-13 16:56:33

cl@wdytz@
New member
Inregistrat: 2008-08-13

poi depinde k cine pleci la mare....stii km sunt parintii isi fac si ei griji dk ai pati ceva sau chestii de genul asta rotfl rotfl

#128 2008-08-13 22:52:16

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

doamne mi'e rusine sa si povestesc
mami:in fiecare seara vi tarziu acasa nu ti'e frica dak se ia cineva de tine
eu:lasa mama ca sunt cu cosmin nu se ia nimeni de noi
mama:pai dak pe el il tin si il bat si pe tine te violeaza
bine....discutia nu a fost asa dar asta a fost raspunsul final
ma gandesc ca are si ea dreptate,dar orasul in care locuiesc eu este foarte mic toata lumea cunoaste pe toata lumea...mereu incerc sa ii deschid ochii dar nai cu cine mah,niste tarani:)))rotflrotfl
parintii tot parinti,aceleiasi idei(pe timpu' lu ceausescu era mai bine)...grijulii pana la dumnezeu...ma rog abia astept sa plec la facultate

Ultima oara a fost editat de dulcinika007 (2008-08-13 22:52:49)

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#129 2008-08-13 23:13:07

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

dulcinika asa sunt si ai mei. stiu bine ca prietenul meu ma aduce pana la scara, dar mama are pretentia sa ma lase la usa(adica sa mai urce si 3 etaje degeaba), nu cumva sa intre cineva prin spatele blocului sa se ia de mine. daca ar stii ea ca eu in bv vin singura acasa din oras... box

Ultima oara a fost editat de maryahs (2008-08-13 23:13:37)

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#130 2008-08-14 09:38:54

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

acum am citit lady...sorry... kram puss

mami de minuni hjarta

#131 2008-08-14 09:48:39

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

@dulcinika si maryhas - au si parintii vostri dreptatea lor....eu am fost urmarita de 2 ori pana acasa, ziua in amiaza mare....odata in oraselul meu mic si linistit unde nu se intampla niciodata nimic...m-a urmarit pana in scara blocului si m-a impins intr-un perete, a inceput sa ma pipaie...noroc ca am inceput sa tip si sa dau in el...a doua oara, aici in iasi, in miezul zilei, in cartierul meu linistit m-a urmarit altul pana in scara blocului...eram moarta de frica, mai ales stiind ce patisem inainte...si am avut curajul sa ma opresc si sa il confrunt, sa vad ce vrea de la mine...cica sa ma invite la o cafea...in puii mei, daca vrei sa inviti o fata la o cafea, nu o pandesti si o urmaresti un km...plus ca daca nu-l confruntam eu, venea dupa mine pana la usa si cine stie....o colega de-a mea era sa fie violata acum vreo 2 luni, in centrul orasului - bine era noapte - cand s-a intors acasa, noroc ca a reusit sa intre repede in scara blocului si avea interfon...deci nu e de glumit cu asta...la mine au trecut ceva ani de atunci si tot mi-e frica, si ziua sa merg singura

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#132 2008-08-14 12:40:05

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

si care-i solutia, nicolle, sa stea inchise in casa, sa nu le cada drobul de sare in cap? asta e, si acasa poate sa-ti pice lustra peste tine si sa mori big_smile iar chestiile astea cu atacat etc... vezi ca sunt "atrase" de starea psihica si energetica a victimei... daca tu esti slaba, ei te simt si te aleg ca tinta. sau daca ti-e frica etc. e la fel ca la caini.

pe mine de 2 ori m-au atacat.... o data cand aveam vreo 12 ani, in miezul zilei, veneam de la scoala, traversam copoul ca sa ajung acasa si a iesit de la wcul ala (bine ca s-a desfiintat, era focar de infectie plus delicventa) unu cu un cutit, ca daca nu merg cu el la baie "ma taie". dar am fost atat de inconstient de senina incat i-am zis ca nu vreau, ca vreau acasa. schiar nu am constientizat deloc pericolul. si cred ca de aia m-a scapat Doamne-Doamne... pt ca individul mi-a dat drumul. iar a doua a fost tot la mine pe strada, intr-o seara.... eram deprimata, arza toata... si s-a legat unul de mine... m-a intrebat daca sunt la liceu si eu i-a zis ca am terminat fac "de muuult" (eram in anul 2) si m-a lasat in pace repede... probabil nu eram destul de prospatura pt el lol

dar nu mi-e deloc frica... merg singura si noaptea, la orice ora, in orice zona. cand statea iubi in dacia plecam zilnic de la el, de la zimbru, la 1 noaptea... treceam pe la bariera tigarete, urcam copoul pe scarile dinspre pacurari... deci numai zone rau famate... dar daca eram bine cu psihicu' n-am avut niciodata probleme

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#133 2008-08-14 12:44:00

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

de acord cu katami, nu zic ca n-or exista si exceptii, dar eu cand merg pe strada am o asemenea stare incat de multe ori cred ca sunt invizibila pentru restul lumii smile ceea ce am inteles ca ar dauna la sex-appeal, dar ma rog, nici nu-mi doresc sa fiu sexy pe strada. si am umblat noaptea prin cele mai sinistre zone din oras si nu s-a luat nimeni de mine
sa va dau doar un exemplu de cat de respingatoare pot fi smile daca stau pe scaun in autobuz, locul de langa mine e ultimul care se ocupa... am facut experimentul asta de multe ori... mai degraba sta lumea langa aurolaci, transpirati etc lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.