|
Nu esti logat.
Ce sa fac fetelor??-8#134 2008-08-14 12:46:03
Re: Ce sa fac fetelor??
la fatuca ta... nu te crede decat cine nu te-a vazut Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #135 2008-08-14 12:56:16
Re: Ce sa fac fetelor??eu nu zic sa stea nimeni inchis in casa....nu stiu de unde ai inteles asta, daca era asa, eu una nu mai ieseam din casa...nici nu le-am dat totala dreptate parintilor lor, ci doar am zis ca au si ei dreptatea lor....pentru ca astfel de lucruri se intampla...indiferent ca noi credem ca noua nu ni se poate intampla asa ceva....de ce sa fortezi norocul? sa fim seriosi, nu locuim intr-o lume fara griji....asa ca da, daca prietenul ma aduce pana in scara blocului, ma poate duce si pana in fata usii, daca stiu ca am de umbalt tarziu pe strada, pot sa nu merg singura sau sa iau un taxi.... nu trebuie nimeni sa traiasca intr-o lume a terorii, dar nici sa ne comportam de parca suntem singuri pe lume....fetita aia care a fost rapita in nicolina si omorata... ce vina a avut ea? un psihic slab? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #136 2008-08-14 13:09:02
Re: Ce sa fac fetelor??pai normal ca nu te-a atacat nici un caine, doar n-ai nimic cu ei, ei ataca pe aia pe care ii simt agresivi (am zis ca e CA la caini) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #137 2008-08-14 13:23:19
Re: Ce sa fac fetelor??e ok.... cum am zis, n-am avut intentia de a spune ca de-acum ne punem cenusa in cap si stam in casa...insa am vrut sa arat ca stfel de lucruri SE INTAMPLA si in orase mici si linistite in miezul zilei, si in cartiere linistite tot in miezul zilei.... eu urasc tocmai faptul ca am fost pandita si urmarita...ca o prada....asta urasc...vino dom'le si da-mi direct in cap daca vrei, dar nu ma urmari juma de zi.... Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-08-14 13:24:31) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #138 2008-08-14 13:24:59
Re: Ce sa fac fetelor??eu mi-am luat un spray paralizant, il iau mereu cu mine. sa indrazneasca cineva sa ma streseze...ca o sa-i para rau. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#139 2008-08-14 13:43:47
vreau si eu unul. cum se poate procura? am inteles ca acum nu mai e voie sa se vanda oricui... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #140 2008-08-14 14:30:21
Re: Ce sa fac fetelor??si mie a vrut sa imi ia prietenul meu, dar din cate stiu nu sunt legale...asa este? si eu as vrea sa am unu pt ca mai vin seara de la cursuri cu autobuzu...intotdeauna ma uit in spatele meu sa vad daca vine cineve si seara stau sa inchid usa de la scara sa nu mai intre nimeni dupa mine(e cu interfon). iubesc si sunt iubita Offline #141 2008-08-14 17:50:27
nu stiu sigur daca e paralizant, de fapt cred ca e cu piper...in fine...ceva care te usutra suuuper tare ochii de nu mai ai chef de nimic. eu mi-am luat nu de mult, de 1 mai, de la un magazin de pescarie (mergeam la pescuit si cumparam momeala...si pt ca tot am vazut spary am zis sa-mi iau ca nu se stie cand o s-ami foloseasca...e bine sa-l am acolo). nu m-a intrebat nimic, am dat 10ron pe el. aveau si pentru caini (ma gandeam sa-mi iau si din ala....ca mor de frica atunci cand trec pe langa un caine vagabond). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #142 2008-08-14 17:52:48
Re: Ce sa fac fetelor??spray din asta cu piper sau cum ii zice am vazut la magazinele de arme / vanatoare si pescuit si cred ca il vand oricui Offline #143 2008-08-14 17:57:36
da exprirat nu-l putem sufla in fatzau al mocani? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #144 2008-08-14 17:58:59
Re: Ce sa fac fetelor??pai nu stiu, mi-era ca nu mai are nici un efect Offline #145 2008-08-14 17:59:33
pai asa si e bine....sa nu ai motive sa-l folosesti. ce crezi ca eu sper sa-l folosesc vreodata...dar nah....niciodata nu se stie...e bine sa fie acolo. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #146 2008-08-14 18:03:42
Re: Ce sa fac fetelor??cred ca o sa imi cumpar si eu unu, in caz de nevoie sa fie acolo... iubesc si sunt iubita Offline #147 2008-08-16 21:51:13
Re: Ce sa fac fetelor??In adolescenta ai senzatia ca esti etern si mai ales invincibil! Nici in perioada de dupa adolescenta nu simti pericolele. Eu am 33 de ani, si la 18 ii uram pe ai mei! Acum insa, mamica fiind, ii inteleg.Si nu doar pentru ca sunt mama, ci si pentru ca realizez in ce lume traim, si cat de departe este lumea reala de cea pe care eu mi-o imaginam. Offline #148 2008-08-16 22:24:47
Re: Ce sa fac fetelor??ai dreptate Marlyn....si eu am inceput sa realizez asta....mi-am imaginat sa fiu parinte, la cate pericole sunt, e greu... dar nu e ok nici sa iti tii copilul foarte din scurt, mai ales dupa 18-19-20 de ani. la un moment dat tot va pleca (la facultate si tot pleaca, daca se muta intr-un alt oras pierzi complet controlul asupra lui)...si atunci s-ar putea sa faca tot ce nu avea voie. daca acasa la ora 10 trebuia sa fie in casa....cand se vede liber o sa stea pana la 3-4 dimineata....ca i se pare ceva super "uite ce pot sa fac". sau daca se intampla sa fie nevoiti parintii sa plece din oras si sa lase copilul singur....in ziua aia o sa faca exact ce nu avea voie....si e mai grav atunci cand deja nu mai ai ce face. Asa daca e ceva normal sa se duca la discoteca...nu o sa profite de libertate sa faca ce nu avea voie, e posibil sa stea la tv ca intr-o zi normala. mai bine sa-l lasi cat de cat liber, dar si in siguranta (sa stii unde se duce, cu cine). iar in cazul lui Lady, nu cred ca ar fi fost atat de periculos sa se duca la mare cu prietenul ei, sora si cumnatul prietenului...adica nu era singura. Daca le era frica parintilor ca va face sex cu prietenul...asta nu ai ce face...daca vrea copilul sa o faca, chiuleste de la scoala si tot face...nu-l poti impiedica nici daca nu iese deloc din casa. si in nici un caz daca nu-l lasi sa plece nicaieri nu inseamna ca ai rezolvat problema. parerea mea momentan...sa vedem daca o sa mi-o schim cand ajung parinte. eu totusi sper sa nu. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-08-16 22:25:13) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #149 2008-08-16 22:31:49
Re: Ce sa fac fetelor??eu am zis si o mai zic...cred k o sa fiu o mama posesiva...prea grijulie © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|