|
Nu esti logat.
Despre avort#1 2008-08-06 10:50:51
despre avortVineri sunt programata la o astfel de interventie, pt prima (si sper ultima) data in viata... Offline #2 2008-08-06 10:57:15
Re: despre avorto sa le descoperi singura acum depinde si de tine cat esti de sensibila. nu are rost sa spun ca doare sau nu si sa fie exact invers. tb sa fii tare nu dureaza asa mult Offline #3 2008-08-06 11:01:20
Re: despre avorte ca in prima zi a menstruatiei.......acea durere.... iti baga un furtun care de fapt se cheama "aspirator" pentru a te curata pe interior, la sfarsit foloseste putin si chiureta.... Amira C. Offline #4 2008-08-06 11:03:18
Re: despre avortufuf, asta e... ai perfecta dreptate, insa prefer sa stiu la ce sa ma astept:( oricum frica-mi va fi:))) e ca atunci cand merg la stomatolog, stiu ca-mi va scoate nervul, ca va durea de o sa mor insa asta e. trebe facut multumesc oricum! Ultima oara a fost editat de alexandrada (2008-08-06 11:04:54) Offline #5 2008-08-06 11:20:59
Re: despre avort
Buna...Am si eu o intrebare:ce legatura are RH-ul cu avortul? Iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-06 11:43:38
Re: despre avortsi eu am avut un avort facut in luna ianuarie...am facut cu anestezie totala si nu am simtit nimik,,,singurul lucru care mi-l aduc aminte este ca sotu meu intreba de mine ca nu mai reuseam sa ma trezesc..dar in principu nu simti absolut nimik...si cand iti revii o sa ai o senzatie de gol in tine si o sa iti fie foame si o sa ai senzatii de voma..eu intr-o saptamin a m-am pus pe picioare si complicatii nu am avut deloc.asa ca stai linistita si de alta data sa speram ca nu o sa se mai intample...ai incredere in tine..sa auzim de bine Offline #7 2008-08-06 11:53:02
Re: despre avortasta daca ii face anestezie totala si iarasi nu se stie cum va fi ca poate sa foloseasca aspiratorul sau nu Ultima oara a fost editat de cocoleta (2008-08-06 11:53:29) Offline #8 2008-08-06 12:01:14
Re: despre avortNumai bafta alexandrada Ultima oara a fost editat de kdeea (2008-08-06 12:01:37) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #9 2008-08-06 12:11:29
Re: despre avortmultumesc mult, sunt sigura ca va fi bine, nu sunt ff speriata, doar ca vreau sa stiu cam ce se va intampla. sper sa fie cu aspirator:D Offline #10 2008-08-06 13:01:00
iti poate face cu anestezie locala, simti ca si cand iti scoate ceva dinauntru, niste intepaturi, dureaza pana in 10 min, nu trebuie sa te incordezi, dupa ce termini iti pune un tampon, iti recomanda antibiotice 1 sapt. pt evitarea infectiei, dupa vreo ora te linistesti, simti ca esti rupta de mijloc, dar iti revii in maxim 1 sapt esti ca noua....poti sa te simti bine si de a doua zi There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #11 2008-08-06 13:17:32
Re: despre avort m-ai speriat tare cu faza cu durerea de mijloc, am si-asa probleme imense cu coloana si ma doare mai mereu... dar daca zici ca trece... vdm cum o fi, de-aia m-am si programat vineri seara sa ma pot reface cat de cat in weekend, daca va fi cazul... Offline #12 2008-08-06 14:39:11
Re: despre avortdurerea fizica trece....asa cum a zis si daliana de cea psihica o sa scapi mai greu...imi pare tare rau ca esti nevoita sa faci asta ma doare sufletul cand aud de avort..sa dea Domnul sa-ti fie bine! Offline #13 2008-08-06 15:11:44
Re: despre avortmultumesc fetelor pt incurajari si explicatii, sper si eu sa fie cat mai bine! si sa nu se mai intample... Offline #14 2008-08-06 19:16:28
Re: despre avorteu nu am trecut prin asa ceva...dar pana azi am trecut prin spaima ca as putea sa trec , ptr ca mi intarziase ciclu destul de mult. Si m am gandit in acele zile numai la acest subiect"avort", si am trecut prin dureri psihice destul de urate...desi e cam incorect durere psihica, dar asa a fost,m am informat cat am putut si am citit experiente de ale fetelor si nu pot spune decat...ca mi pare foarte rau pentru tine si pentru toate fetele care au trecut prin asa ceva. Multa bafta vineri si sa ai grija apoi de tine . Iar cand te simti singura sau deprimata...ne gasesti aici si iti vom fi alaturi, am vorbit la plural pentru ca sunt sigura ca toate fetele gandesc la fel. te pup time is precious..... Offline #15 2008-08-06 20:58:13
Si eu si sotul avem RH-ul negativ...E grav? Iubesc si sunt iubita Offline #16 2008-08-06 21:09:13
Re: despre avortnu, din cate stiu eu nu e nici o problema. doar daca tu ai fi avut RH negativ si sotul tau Rh pozitiv. daca amandoi sunteti cu RH negativ este totul ok. Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #17 2008-08-07 17:42:17
Re: despre avortwaw, amiracurus, scurt si la obiect siii destul de incurajator. eram pregatita cu absorbantul, m-am prins eu din toate povestile cam ce se intampla. dar tu m-ai lamurit 100%. multumesc mult de tot, maine pe la ora asta sper sa fiu in stare sa intru aici si sa va spun ca-s ok si ca totul a fost ok si sa va mai multumesc inca o data... Offline #18 2008-08-07 18:52:08
Re: despre avortmulta sanatate alexandrada, sa ne tii la curent cu starea ta. Offline #19 2008-08-07 19:08:24
Re: despre avortVa spun sincer am 19 ani si nu as avorta ptr nimic in lume cu toate ca am un tata ff rau(in chestii de genu) si o situatie financiara nu foarte buna dar asa ceva nu as face(ador copiii). Am 2 prietene care au avortat cu una din ele chiar am fost cand a avortat si cand a iesit de acolo era cam galbena la fata si ametita dar si-a revenit, arata foarte bine sanii mari fundu perfect iar acum dupa avort s-a deformat e slaba de nu o mai recunoc sanii parca i-au scazut ...Bafta alexandra si speram sa nu se mai inatample cred ca asta iti doresti si tu sa nu se mai intample...Ti s-a mai spus fizic o sa-ti revi dar psihic mai greu... "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|