homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

RBD

#1 2008-08-09 17:51:36

larysa1x
New member
Inregistrat: 2008-07-23

RBD

mai spuneti si voi ceva de vro melodie noua,unde ii vedeti voi pe rbd peste 5 anii,noii albume,preferati din rbd ...dul...ucker .....daca megeti la concert...daca ati fost si alte dinastea
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/14632_rbdlafamiliaca6py3.jpg
rotfl mai bagati o imagine ceva http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/14632_ok_4172.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/14632_4pme42e.jpg

#2 2008-08-09 17:52:18

skumpi
Vizitator

Re: RBD

me is not a fan RBD ...sorry

#3 2008-08-09 17:52:25

larysa1x
New member

probabil o fii poza mare de se vede asa

#4 2008-08-09 17:54:06

larysa1x
New member

subliniez nu intrati sa injurati intrati daca sunteti un fan nu dar asa sa va bagati in seama

#5 2008-08-09 17:56:27

skumpi
Vizitator

larysa1x a scris:

subliniez nu intrati sa injurati intrati daca sunteti un fan nu dar asa sa va bagati in seama

si cine a injurat, ma rog ? hmm

Publicitate

loading...

#6 2008-08-09 17:56:51

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

oricum p forum nu injura nimeni  tongue
eu nu's asa cine stie ce fana, imi placeau aialalti... erreway... da si astia au melodii frumoase, n'am ce zice, ascult, sunt draguti big_smile

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#7 2008-08-09 18:02:25

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

sunt tot felu de site-uri specializate sa zic asa pe astia... roll daca vrei poze si altele..

Bună ! Arăți ca o curvă !

#8 2008-08-09 18:06:41

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

eu ce m-am uitat la film,dar ei nu imi plac........cel putin fetele sunt miorlaite rau

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#9 2008-08-09 18:09:01

larysa1x
New member

Nu Ziceam Neaparat De Tine.... Scumpi...

#10 2008-08-09 18:09:55

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

rrammonna a scris:

eu ce m-am uitat la film,dar ei nu imi plac........cel putin fetele sunt miorlaite rau

exact asta vroiam sa zic si eu...k tipele is cam prea cu fitze...si nu au toti voce...

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#11 2008-08-09 18:32:28

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

mai mult dekt fitoasa mi se pare fake tongue
dintii nu's ai ei, are extensii, solar kt cuprinde... da' n-am ce zice, are voce sh atitudine, sh asa falsa cum e , e frumusica

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#12 2008-08-09 18:36:44

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

mie imi place de roberta si de lupita..nu mai stiu cum le cheama pe actrite big_smile si melodia asta 

#13 2008-08-09 18:48:25

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Andra123 a scris:

carmen_21 a scris:

mai mult dekt fitoasa mi se pare fake tongue
dintii nu's ai ei, are extensii, solar kt cuprinde... da' n-am ce zice, are voce sh atitudine, sh asa falsa cum e , e frumusica

mie nu imi place deloc cum arata.Nici fund nu are+silicoane din cate am auzit.De Maite si Dulce imi place muuuult in schimb

asaaaaaaaaaaaa maite si dulce tongue

#14 2008-08-09 18:56:25

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

si mie tot de maite si dulce imi place..
imi place foarte mult noul video ...canta super maite

#15 2008-08-09 18:58:09

andrutza
Vizitator

mie de bruneta imi place mult cum arata..nu stiu cum o cheama

#16 2008-08-09 19:11:37

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

maite o cheama pe bruneta
anahi pe blonda
si maite este roscata

#17 2008-08-09 19:11:49

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

mie imi place de Anahi. Are un corp fata asta... hjarta Asa mi-ar placea sa fiu si eu (cat mai batz...fara fund, fara burta, fara aripioare...nimic hjarta). Chiar ma uitam in Rebelde....ce picioare slabe are...doamne...vreau si eu. grater Zici ca-s de papusa Barbie (asa drepte...nu-s groase sus hjarta ). nu mai zic de burta super super plata (nici cand aveam 42 de kg nu stiu daca eram asa plata), nici un pic de aripiaore...cred si eu ca-i sta bine oricum s-ar imbraca. Mai ales ca e micuta de inaltime, ca si mie de altfel, ii sta bine ca e slaba.
Mi-a placut de ea de cand eram micuta (chiuleam la liceu la ultima oara ca sa vad Primer Amor rotfl ).
A avut silicoane, dar a avut nu stiu ce probleme si a trebuit sa si le dea jos. Imi place ca e foarte vesela mereu...si chiar se zbate mult pt chestia cu anorexia, sa invete fetele ca nu e bine si ce pericole sunt. Extensii...vai as vrea si eu...imi placea la nebunie cum ii statea in Rebelde cu coafura aia franjurata...probabil ii statea asa ca avea extensii (ca altfel nu-mi explic)...dar....as vrea si eu sa-mi sta asa....dar normal ca nu am bani. Iar ca se duce la solar....care e problema? big_smile Mie mi-e frica ca nu e atat de sanatos...ca altfel as fi non-stop bronzata si m-as duce in fiecare zi la solar. big_smile
Nu stiu, imi place mult de ea....e dulcica asa (si poate are fite...dar nu foarte multe, s-a vazut cand au venit in romania RBD ca nu au avut nici jumate din fitele care au "vedetele" noastre....si totusi ei sunt cunoscuti in toata lumea....si la cum arata...pf...si eu as avea fite de nu ar mai ajunge nimeni la nasul meu, sa fiu asa slaba si sa mai fiu si cunoscuta in toata lumea si sa am si o groaza de bani lol ), are o voce superba (aveam caseta cand eram mai mica cu melodiile ei de cand avea 14-15 ani....de atunci canta superb si din RBD mi se pare ca are vocea cea mai frumoasa).
Si Maite si Dulce sunt dragute. Nu am nimic cu ele....dar nah....daca de mica mi-a placut Anahi, ea a ramas preferata mea. big_smile
Baietii....pff...Poncho e bun  hjarta  rotfl Christopher nu-mi place...nu stiu...nu e urat dar are ceva...nu-mi place moaca lui. Iar Christian imi place ca e super glumet si plin de viata mereu.
Mi-ar placea sa ma duc la concert....imi plac melodiile lor, dar...parca nu as da atatia bani. Nu pot sa zic ca sunt fan-fan...sa fac maorte de om ca sa ajung la concertul lor, dar mi-ar placea sa ma duc (de ex sa catig un bilet ceva... big_smile ).

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#18 2008-08-09 19:12:09

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

dulce pe roscata tongue

singura poza ce o am cu ei

http://i58.servimg.com/u/f58/11/68/91/51/9a666f10.jpg

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#19 2008-08-09 19:25:14

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Andra123 a scris:

cum naibii ti-ar place sa nu ai nici fund? yikes femeia snur rotfl pai tocmai ala e farmecul unei femei...formele tongue
oricum arata oribil nemachiata

daaaa...asa mi-ar palcea sa fiu. Daca nu am sani...macar sa fiu super slaba. lol nu stiu, mi se pare ca cu forme le sta bine femeilor mai inalte....sa ai acolo un fund, sanii maricei. Asa...eu la 1,60 (si Anahi cam tot atat are) daca am ceva forme deja par grasa...sau macar indesata. Mai ales ca nu am nici sani mari...cu fundul mare nu-mi sta deloc bine. Asa ca cel mai bine e fara forme...asa se aseaza si hainele bine pe tine...si...nu stiu...mie imi place (la 42 de kg eram aproape de "perfectiune"...si ce sexy ma simteam...si-mi permiteam sa port orice fara sa ma gandesc ca ma face grasa, sau indesata...asa daca esti slaba dai impresia ca esti si putin mai inalta).
Nemachiata nu mi se pare ca arata nashpa. Ii sta normal, ca la toate vedetele...arata ca niste oameni normali pe langa care probabil ai trece pe strada fara sa te gandesti "wow...e superba fiinta asta"...dar nah...eu nici pana la coltul blocului nu ies nemachiata. lol Ea totusi are curajul sa iasa nemachiata, ca am vazut multe poze cu ele trei nemachiate....si toate erau schimbate. Poate cel mai putin schimbata mi s-a parut Maite, pentru ca in telenovela se machia mai putin (si nu atat de strident) si la ea schimbarea nu a fost chiar atat de mare...dar oricum erau dragutele toate 3...nu erau urate, erau normale.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.