homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

RBD-2

#20 2008-08-09 19:25:27

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Re: RBD

ma, sh eu m am indragositit odata de o slabanoaga dintr'un videoclip, tot asa, plata, blonda sh neagra...  i'am zis lu iubi-prima oara in viata mea- k n'as avea nimic impotriva dk sh lui i'ar placea d ea...culmea, lui nu'i placea deloc
kt despre anahi, io am zis k e falsa, nu k e urata sau k am eu ceva impotriva ca isi pune ea silicoane si alte cele... oricum maite e mult mai naturala

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#21 2008-08-09 19:30:36

carmen_21
Insomniac member

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/12020_aw7sajkdtpfze8i8.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/12020_vteu1dgma8vr9tzd.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/12020_wewesr8ydeqxcnkg.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/12020_jirdjccn9f5lgbwq.jpg

am gasit la mine in calc big_smile sh mai am

#22 2008-08-09 19:30:46

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

carmen_21 a scris:

ma, sh eu m am indragositit odata de o slabanoaga dintr'un videoclip, tot asa, plata, blonda sh neagra...  i'am zis lu iubi-prima oara in viata mea- k n'as avea nimic impotriva dk sh lui i'ar placea d ea...culmea, lui nu'i placea deloc
kt despre anahi, io am zis k e falsa, nu k e urata sau k am eu ceva impotriva ca isi pune ea silicoane si alte cele... oricum maite e mult mai naturala

da...sunt unii baieti care prefera fetele mai cu forme. Problema e ca mi-ar palcea mie sa fiu super slaba...si m-as simti eu bine in corpul meu....ma doare undeva ce ar zice altii. Prefer sa se zica "ce slaba esti" decat "ce te-ai ingrasat". roll Adica faptul ca-s slaba nu l-as vedea ca pe o jignire, as zice "da stiu, merci"...dar daca mi se zice ca-s grasa incep sa plang. big_smile Si sa stii ca atunci cand aveam 42 de kile mi-a zis iubi ca-s super sexy...desi el a zis sa nu cumva sa mai slabesc ca dispar, nu mai ramane nimic din mine lol....si cica si un prieten de-al lui i-a zis ca am mai slabit si nu stiu ce....deci tot o fata mai slaba atrage privirile. Uf...sa nu mai vorbesc despre kilograme, ca ma apuca depresia iar. rotfl

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#23 2008-08-09 19:36:32

carmen_21
Insomniac member

eu am fost schiloada sh nu eram deloc fericita knd imi spuneau altii k am slabit... sh nici acum nu sunt dak imi spune cineva... mai bine tace.. ce atata "ai slabit, te ai ingrasat, ti'a crescut nush ce, nush ce " box nu mi plac comentariile astea, mai ales de la un necunoscut

#24 2008-08-09 20:19:46

Andreea86
Hero member

Andra123 a scris:

da de ce trebuie sa fi neaparat grasa sau slaba cand poti sa fi nomala neutral care este cel mai perfect.

ca am eu gargauni la cap. lol mereu ma vedeam grasa....si mi se parea ca pot sa fiu si mai slaba...si ca mi-ar sta si mai bine cu un kg in minus. la 42 de kg eram multumita de cum aratam...dar si atunci ma gandeam "oare cum as fi la 41?".
Acum clar as da cu maaare placere 9-10 kg sa ajung iar la 42. big_smile As fi cea mai fericita, dar din pacate anticonceptionalele se pare ca nu ma lasa sa slabesc, orice as face. sad Nu zic ca nu as fi multumita si cu 45 kg sa zicem (ca fata de cum sunt acum, la 45 de kg clar as arata muult mai bine)...dar daca as fi sa aleg...sau sa imi fac vreo lipo tongue as prefera sa mi se ia absolut toata grasimea si sa fiu cat mai snur posibil. Nu zic ca e o gandire de om normal (ca sunt constienta ca nu e lol )...dar...asa sunt eu. am si eu gragaunii mei. big_smile Normala pot sa zic ca sunt acum...ca nu ma vezi pe strada si te agndesti "vai ce garasa e aia" (sper eu... roll ), dar am aripiaore, cateodata am burtica...nu pot sa port o bluza mai scurta sau mulata ca se vede aiurea....anumite haine ma fac grasa (de fapt indesata)...ma apuca deprimarea ca-s grasa (fata de cum eram eu inainte), etc. Deci normala nu e bine...normala ma simt eu aiurea....am fost mereu slaba, sunt obisnuita cu hainute sexy, bluzite scurte, pe corp etc...si pentru ele trebuie sa fii slaba. big_smile
Uf...cred ca sunt putin offtopic. sper sa nu ma bata moderatoarele... rodnar

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#25 2008-08-09 21:23:27

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

decat maite mi se pare dragutza... in rest nu prea sunt fana rbd...

#26 2008-08-09 22:49:16

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

nu-s faina rbd dar imi place mult de tot o mel a lui anahi...e f veche pe cand nici nu exista formatia asta/serialul. se numeste superenamorandome

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#27 2008-08-09 23:09:50

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

Andreea86 a scris:

carmen_21 a scris:

da...sunt unii baieti care prefera fetele mai cu forme. Problema e ca mi-ar palcea mie sa fiu super slaba...si m-as simti eu bine in corpul meu....ma doare undeva ce ar zice altii. Prefer sa se zica "ce slaba esti" decat "ce te-ai ingrasat". roll Adica faptul ca-s slaba nu l-as vedea ca pe o jignire, as zice "da stiu, merci"...dar daca mi se zice ca-s grasa incep sa plang. big_smile Si sa stii ca atunci cand aveam 42 de kile mi-a zis iubi ca-s super sexy...desi el a zis sa nu cumva sa mai slabesc ca dispar, nu mai ramane nimic din mine lol....si cica si un prieten de-al lui i-a zis ca am mai slabit si nu stiu ce....deci tot o fata mai slaba atrage privirile. Uf...sa nu mai vorbesc despre kilograme, ca ma apuca depresia iar. rotfl

kapitulation
nu cred ca stii ce zici.. sormea e slaba..idealul tau as zice.. si toata lumea ii zice vai ce slaba esti si nu in sensul de admiratie ci de .. :f?rv?nad: :f?rv?nad: ca si cum ar avea saraca un handicap si se intreaba toti mirati de ce.. e ffffffff nasol sa ti se zica asa si de  baieti/barbati zic asta ca a patit-o si am inteles-o ca si eu eram slaba.. si acu sunt dar sunt mai grasa ca ea si absolut toti imi ziceau vai ce slaba sunt..(de la parinti bunici socri colegi etc. si se faceau si glume tampite pe seama asta ) in liceu am trecut si printr-o faza aiurea.. fiind cea mai slaba cand a fost sa ne cantarim au sarit toti langa mine sa vada cate kg am.. parca eram la circ   penibil!.. deci crede-ma ca e f nasol sa fii slaba..   si grasuta e aiurea sa fii da macar oamenii tac si tin in capul lor exclamatiile asta tampite "ce grasa esti" si nu iti zic asa in fata "ce slaba esti " si repet marea majoritate nu o zic in sens de admiratie ci de handicap!

asa ca normal e cel mai bine sa fii sa nu iti doresti extremele ca e nasol!

Ultima oara a fost editat de copilu (2008-08-09 23:11:08)

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#28 2008-08-10 14:47:32

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

larysa1x a scris:

subliniez nu intrati sa injurati intrati daca sunteti un fan nu dar asa sa va bagati in seama

Sa nu te astepti sa te salut!

#29 2008-08-10 14:56:26

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

#30 2008-08-10 14:59:07

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

ralluka a scris:

blondul e gay nu?

dapp

Sa nu te astepti sa te salut!

#31 2008-08-10 16:09:22

carmen_21
Insomniac member

cezady a scris:

aici e topic pt fane sau fiecare poate sa isi spuna parerea?intreb si eu

noi pana la urma am vorbit aici despre vesnica problema a fetelor... prea grasa/ prea slaba roll
cred k putem sa ne dam cu parerea...de ce ne plac , de ce nu... big_smile

#32 2008-08-10 16:37:47

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

deyacrs a scris:

decat maite mi se pare dragutza... in rest nu prea sunt fana rbd...

m-am chinuit un pic sa inteleg ce zici.se zice, nu te supara, "doar maite...".da si mie imi place ca persoana, ca imagine ca orice.nu m-am uitat la tv si nici nu am ascultat radioul dar sunt buni.au f multi fani

#33 2008-08-10 22:02:33

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

nici eu nu-s fana...sunt toti draguti,tineri...dar prea comerciali pt gustu' meu...

My Tears Dry On Their Own

#34 2008-08-11 00:26:10

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

cum poti sa asculti asa ceva?mi se par deplorabili, la fel si telenoela de unde au devenit "faimosi"....
deja sunt o moda...sa fi fan RBD..sa ai curea cu RBD..sa ai geanta de pitipoanca cu RBD si toate cele...oh come on...

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#35 2008-08-11 00:43:26

Cherry_sensation
Full member
Inregistrat: 2008-04-20

mie imi plac fetele, toate 3 sunt frumusele foc si au unele melodii chiar frumoase, iar serialul l-am urmarit ... dar ma enerveaza tare fetele care vor sa fie ca ele si isi cumpara toate piesele vestimentare + accesoriile RBD ... sunt penibile :f?rv?nad:

te iubesc si toata lumea stie cata dragoste iti port eu tie hjarta

#36 2008-08-11 00:53:55

Cherry_sensation
Full member
Inregistrat: 2008-04-20

te iubesc si toata lumea stie cata dragoste iti port eu tie hjarta

#37 2008-08-11 01:39:26

Andreea86
Hero member

Cherry_sensation a scris:

mie imi plac fetele, toate 3 sunt frumusele foc si au unele melodii chiar frumoase, iar serialul l-am urmarit ... dar ma enerveaza tare fetele care vor sa fie ca ele si isi cumpara toate piesele vestimentare + accesoriile RBD ... sunt penibile :f?rv?nad:

da...asta asa e. e penibil sa vezi rustoaice de 12-13 ani numai cu accesorii RBD. Desi nah...fiecare vrea sa arate ca e fan in felul lui. roll  am avzut o faza...era in telenovela Roberta (personajul lui dulce) isi facuse o coafura mai ciudata...un fel de coada intr-o parte si inca 2 codite impletite...in fine...o chestie ciudata si "rebela" ca sa le demonstreze parintilor nu stiu ce...si ma duceam eu la supermarket si trec pe langa o scoala generala (deci clasele 1-8) si vad un grup de 3 pustoaice toate vopsite roscate...si facute coafura aia. roll le statea penibil. roll ma intreb parintii nu le-au vazut cand au plecat de acasa?

hjarta Eu si puiu hjarta

#38 2008-08-11 01:50:07

Andreea86
Hero member

Cherry_sensation a scris:

http://i5.photobucket.com/albums/y194/Monkey119/Article/AOL/WithoutMakeup/anahi.jpg

fara cuvinte ...

mda....e mare diferenta dar nici aia nu e o poza unde a iesit super bine....
http://img395.imageshack.us/img395/4959/43389550bc6hy1.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/2676/59370144qe1fu2.jpg
http://img366.imageshack.us/img366/5101/l00vvu7rl5.png
http://img241.imageshack.us/img241/7178/l8371566f04d0e174157929fu8.jpg

Nu mi se pare urata....si doar normala. O fata normala...chiar scumpica...care intr-adevar machiata arata suuperb si e o mare diferenta (cum e la toate starurile de fapt....uf...de ce nu gasim si noi un stilist sa ne machieze asa misto? )

hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.