|
Nu esti logat.
Am facut o mica prostie cred#1 2008-08-10 01:51:16am facut o mica prostie credbuna in primul rand.legat de subiect..va voi explica imediat despre ce e vb..ne am lasat dusi de val..eu si prietenul meu si am facut sex neprotejat.cu vreo 3 secunde inainte sa ejaculeze mi a zis sa ma ridic si asta am facut si el a pus mana si a ejaculat la el in palma.el zike ca n are cum sa patesc ceva cum ar fi sa raman insarcinata ( doamne fereste! ) dar eu ca de obicei sunt super speriata de bombe. Ultima oara a fost editat de luiza16 (2008-08-10 03:01:48) te iubesc pana la moarte [ daca meriti ] Offline #2 2008-08-10 02:32:12
Re: am facut o mica prostie credluiza, in primul rand metoda coitului intrerupt nu prea se recomanda mai ales daca partenerii nu au experienta... E foarte posibil ca el sa nu-si dea seama cand se apropie momentul si sa termine inainte de a se retrage. Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #3 2008-08-10 02:33:00
Re: am facut o mica prostie credluiza in primul rand editeaza sa nu primesti warn...dai cu copy paste intr-un singur mesaj (primul) tot ce ai scris si in urmatoarele 2 si apoi pe restul le stergi.
Asa...deci iti calculezi perioada fertila...si daca erai in eprioada fertila as zice sa iei postinor...sa fii sigura. Daca nu...ati folosit practic metoda coitului intrerupt+metoda calendarului...ar trebui sa fie ok.
si aici e linkul de unde am luat citatele, in caz de mai vrei sa mai zitesti cate ceva: If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #4 2008-08-10 02:39:08
Re: am facut o mica prostie credah, si am uitat sa iti spun... in cazul in care optezi pentru postinor, desi poate stii deja de prima data, acesta se ia astfel: Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #5 2008-08-10 02:40:59Re: am facut o mica prostie credva multumesc pentru raspunsurile prompte.asa este ar fi trebuit sa sterg si sa pun totul intr un mesaj dar sunt oarecum speriata.si ma enerveaa faptul ca i am spus ca e periculos si el m a tras peste el ca sa stau linistita ca nu e nimic.el asa zice ca in mine nu a intrat nimic si oricum dupa m am dus inmediat la baie si am sters cu un servetel umed si am bagat degetul in vagin de unde am scos un lichid albicios si lipicios( mai mult ca sigur al meu )..off...deci luni nu e prea tarziu sa iau postinor..nu?stiu ca se ia la maxim 72 de ore.maine nu am cum ca nu o sa am bani..( ( ) .data trecuta cand am luat era din cauza prezervativului rupt si coitul intrerupt..adica genul asta de sex..e prima data cand facem..nu stiu cum sa va explic fetelor.a venit la mine acas..asta seara sa intamlat .am mei dormeau in alta camera departe de a mea.si eu eram intr o fustita mini..si asta il excita rau de tot.mi e asa frica...doamne...si mi am calculat perioada feritla..sunt cam la mijloc..adica in varf..adica a 13 a - chiar a 14a zi..asa cu aproximatie calculat..deci...ce ma fac?voi ce ziceti? te iubesc pana la moarte [ daca meriti ] Offline Publicitateloading...
#6 2008-08-10 02:41:12
Re: am facut o mica prostie cred
da....si in general cu 6 luni intre ele...adica nu iei luna asta, apoi iar urmatoarea....si peste un an iar. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-08-10 02:42:35) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #7 2008-08-10 02:46:34
Re: am facut o mica prostie credmda.. aiurea cu perioada fertila... zic sa mai asteptam pareri, mai ales ca oricum nu ai banuti duminica pt postinor... sa vedem ce mai zic fetele Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #8 2008-08-10 02:47:46Re: am facut o mica prostie credcam prin aprilie...cam asa...deci..cu maxim 4 luni in urma...maxim! te iubesc pana la moarte [ daca meriti ] Offline #9 2008-08-10 02:55:49
Re: am facut o mica prostie credce sa fie de facut....un test dupa parerea mea...si sa te rogi sa nu fii insarcinata Offline #10 2008-08-10 02:56:06
Re: am facut o mica prostie credluiza....nici eu nu stiu ce sa zic. mai asteapta pareri...vedem ce mai zic fetele maine dimineata...daca oricum nu ai lua maine postinor. eu sincer as lua postinor ca cu o sarcina nu e de joaca (mai ales daca nici nu se pune problema sa faci copilul), dar pe de alta parte daca ai luat prin aprilie celalalt postinor sa nu-ti dea organismul peste cap. sa vedem ce mai zic si fetele maine...si te hotarsti in functie de asta. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-08-10 02:56:52) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #11 2008-08-10 03:00:47Re: am facut o mica prostie credok.am sa incerc acum sa editez desi nu stiu cat de bine am inteles.multumesc mult de tot andreea86.si multumesc tuturor. te iubesc pana la moarte [ daca meriti ] Offline #12 2008-08-10 10:42:12
Re: am facut o mica prostie credn'are rost sa plangi acum ... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #13 2008-08-10 10:55:21Re: am facut o mica prostie cred
am diabet zaharat si nu pot lua ac...cica cresc glicemia...daca iau maine de dim postinor e tarziu? adica daca doamne fereste sarcina e deja instalata ca sa zic asa..:-S ? si...contactul a avut loc azi noapte pe la 1 te iubesc pana la moarte [ daca meriti ] Offline #14 2008-08-10 11:01:29
Re: am facut o mica prostie creddar de c nu o iei azi?bine, k poti sh maine dar in general cu cat o iei mai repede, cu atat esti mai sigura Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #15 2008-08-10 11:03:51Re: am facut o mica prostie credpoi daca ii mai cer si bani de postinor cre ca imi da papucii...pt ca e ff suparat ca de ce am vb pe forum si am intrebat ca el mi a spus ca e ok..ca nu se va intampla nimic..de ce n am incredere in el si chestii d astea..vb de dim si cica ii stricai toata ziua..si bani nu amde unde...maine o sa am 50 de lei...cred.. te iubesc pana la moarte [ daca meriti ] Offline #16 2008-08-10 11:09:40
Re: am facut o mica prostie credda... stiu, asa sunt baietii... la mine knd a fost cazul sa iau a trebuit sa mi dea bani fiindca fusesera niste accidente... sh oricum stie k eu sunt mai paranoica de fel Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #17 2008-08-10 11:24:39Re: am facut o mica prostie creddoamne..te rog sa ma crezi carmen ca sunt ingrozita...acu astept sa ma sune ca e ocupat..si sa i zic sa ne intalnim sa luam..dar..nu are nici el bani..e o situatie relativ delicata..amundoi stam cu parintii..eu 21 de ani el 20 si suntem la mana lor...din punct de vedere financiar..asa ca nu prea cred ca poate sa se duca la tac-su sa i ceara 50 de lei asa..sau cat o mai fi postinor..ultima data parca 40 de lei a fost..nu mai retin te iubesc pana la moarte [ daca meriti ] Offline #18 2008-08-10 11:41:46
Re: am facut o mica prostie credcam 40 de lei era... stiu cum e... k sh eu depind de ai mei... el mai lucreaza, dar cand s a intamplat ultima oara sa iau n'avea mai deloc..am dat eu 20 sh el 20 park... tb sa faceti rost Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2008-08-10 11:42:06) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #19 2008-08-10 11:45:47Re: am facut o mica prostie creddoamne deci mor..si stii ce ma enerveaza acu?daca scot din calcul acest incident mie ciclul tre sa mi vina pe 19-20-21 chiar..nu e regulat si luna trecuta mi a venit pe 19 si ma tinnut pana pe 25 parca ( nu mai retin exact data de final dar cam asa era )..si de aseara de la faza aia am unele nici dureri ca de ciclu....ma doare burta ca sa zic asa...si e durerea aia ca si cum mi ar veni..dar e ff putin si scurta si sunt rare crampele astea... e autosugestie? te iubesc pana la moarte [ daca meriti ] Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|