|
Nu esti logat.
Am facut o mica prostie cred-6#96 2008-08-13 02:20:35Re: am facut o mica prostie credoff..multumesc mult de to fetelor..e a treia oara cand ma linistiti....nush cum sa va multumesc....imi veni o tentativa de ciclu ca sa zic asa ( ) si e rosu si putin..adica cre ca e de la postinor..sper sa fie ok..cu iubi am decis sa o luam de la inceput sa ne cunoastem mai bine ca probabil si d aia atatea certuri si cred ca o sa fie bine..cred..sper.. te iubesc pana la moarte [ daca meriti ] Offline #97 2008-08-13 02:26:01
Re: am facut o mica prostie credsi eu zic la fel...nu-ti fa griji...probabil durerile sunt de la tentativa de ciclu. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #99 2008-08-13 02:45:37
Re: am facut o mica prostie crednuu...stai linistita. nici nu a ejaculat in tine si ai luat si postinor. nu cred ca poti fi chiar atat de ghinionista. nu te mai gandi la asta. o sa fie bine. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #100 2008-08-13 02:55:56Publicitateloading...
#101 2008-08-13 12:30:01Re: am facut o mica prostie credneatza fetele..intradevar mi a venit un fel de ciclu..nu mai e rosu..e mai maroniu asa..si e ff putin..adica tin doar portej slip ul si e ok..n am nevoie de ob.. te iubesc pana la moarte [ daca meriti ] Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|