|
Nu esti logat.
Am facut o mica prostie cred-4#58 2008-08-11 01:28:22
Re: am facut o mica prostie credPoi cum sa nu-ti dea? chiar daca iti e rusine sa ceri, spune-i ca e vorba de voi 2. Ultima oara a fost editat de Sabina G (2008-08-11 01:30:18) De asta pentru tine las sentiment: Ca tu esti singurul meu medicament Daca ma imbolnavesc, trateaza'ma Cu prezenta ta, altceva nu ma vindeca. Offline #60 2008-08-11 01:35:17
Re: am facut o mica prostie credPai... te-a ridicat cu o mana si cu cealalta s-a acoperit sau te-a dat de tot la o parte? oricum daca ai zis k te-a dat la o parte inainte cu cateva secunde chiar nu tre' sa-ti faci griji. Cu lichidul preejaculator.. hm.. daca esti tu sigura k la cei cu glicemie nu se prind asa repede, esti norocoasa. Mie una nu mi s-a intamplat nik, nici atunci knd nu luam acc si nici knd nu foloseam prezervativul. Cantitatea aia mica de spermatozoizi cred k e foarte slaba si ei sunt la fel de slabi. si parca ei mor dupa 7-10 ore. Ultima oara a fost editat de Sabina G (2008-08-11 01:36:19) De asta pentru tine las sentiment: Ca tu esti singurul meu medicament Daca ma imbolnavesc, trateaza'ma Cu prezenta ta, altceva nu ma vindeca. Offline #62 2008-08-11 01:46:12
Re: am facut o mica prostie credhmm.. ia ptr orice eventualitate postinor dar sunt sigura k nu ti s-a intamplat nimic. sunt multe fete kre au facut fara nici o protectie si nu li s-au intamplat nik. dar fi tu mai desteapta ca ele si ia masuri. incearca sa cauti acc cu o cantitate mica de glicemie(daca exista) sau la cea mai mica cantitate de glicemie devine problema? De asta pentru tine las sentiment: Ca tu esti singurul meu medicament Daca ma imbolnavesc, trateaza'ma Cu prezenta ta, altceva nu ma vindeca. Offline Publicitateloading...
#63 2008-08-11 01:51:01
Re: am facut o mica prostie credscz dar nu mai pot sa stau, sunt obosita crunt. sper sa te ajute cnv cu problema si sper k te-am mai linistit. De asta pentru tine las sentiment: Ca tu esti singurul meu medicament Daca ma imbolnavesc, trateaza'ma Cu prezenta ta, altceva nu ma vindeca. Offline #64 2008-08-11 01:51:09Re: am facut o mica prostie credaa ..deci sa ti explic..glicemia e nivelul zaharului din sange...acc urile contin nsuh ce substant care cresc glucoza din sange adika zaharul adica glicemia... te iubesc pana la moarte [ daca meriti ] Offline #65 2008-08-11 02:01:13
Re: am facut o mica prostie credlol auzi si tu la mine glicemie .. :"> De asta pentru tine las sentiment: Ca tu esti singurul meu medicament Daca ma imbolnavesc, trateaza'ma Cu prezenta ta, altceva nu ma vindeca. Offline #67 2008-08-11 11:32:42Re: am facut o mica prostie credneata fetele...tot am dureri ca de ciclu...desi e aiurea ca nu tre sa mi vina acu...ma duc sa iau postinorul..sa mi tineti pumnii..mi e o frica.. te iubesc pana la moarte [ daca meriti ] Offline #68 2008-08-11 11:35:53
Re: am facut o mica prostie cred
acc cu o cantitate mica de glicemie ??????????????????????? anticonceptionalele nu contin glicemie. nici nu ar avea cum pt ca glicemia = continutul de zahar din sange. ac contin hormoni Offline #70 2008-08-11 12:17:47
Re: am facut o mica prostie credluiza ai luat postinoru ? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #72 2008-08-11 13:30:42
Re: am facut o mica prostie cred
Lol scuze nu am vrut sa zic o asemenea prostie. Scuze din nou. De asta pentru tine las sentiment: Ca tu esti singurul meu medicament Daca ma imbolnavesc, trateaza'ma Cu prezenta ta, altceva nu ma vindeca. Offline #73 2008-08-11 13:34:24
Re: am facut o mica prostie credsabina, n-am inteles prea bine... ai inceput folia cu o zi mai tarziu, asta e ? Offline #74 2008-08-11 13:39:02
Re: am facut o mica prostie credcred ca asa e heimdall Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-08-11 13:39:26) Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #75 2008-08-11 13:40:22
Re: am facut o mica prostie credAsta e problema, nu-mi amintesc daca am inceput folia pe 28 sau pe 29, desi eu le-am numarat acum si sunt 14 pastile luate, asta insemnand k le-am luat pe 28, dar nu-s sigura. Oricum nu ar mai fi problema k deja am trecut de 7, nu? De asta pentru tine las sentiment: Ca tu esti singurul meu medicament Daca ma imbolnavesc, trateaza'ma Cu prezenta ta, altceva nu ma vindeca. Offline #76 2008-08-11 13:40:57
Re: am facut o mica prostie credda ai trecut de 7..esti protejata aveti liber la free love. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|