homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 23-36

#666 2008-08-11 12:56:46

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 23

doamne cat imi place mirosul de porumb fiert..... hjarta hjarta salivez pana e gata drool

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#667 2008-08-11 12:57:23

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

micanarcisa a scris:

eu_vreau a scris:

ma spal, bag guma si schimb tricoul dupa fiecare tigara rotfl cred ca de asta si fumez numa 4-5 tigari ca e prea mare efortu rotfl

mai bine fumezi in pielea goala rodnar
rotfl

rotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotfl

#668 2008-08-11 12:57:57

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

JanisJoplin a scris:

nu rallu...n'am mai big_smile

esti o tare

#669 2008-08-11 12:58:34

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

si eu am facut cu pimafucin si nu m-am spalat dupa ce am terminat...am lasat sa se elimine singur smile in legatura cu biotics...nu interactioneaza...si e f bun...si eu am luat cateva luni bune. de bioclin nush...ca n-am folosit niciodata.
mancarimi nu ar trebui sa ai ...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#670 2008-08-11 12:59:40

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

micaella4 a scris:

SonneAle a scris:

bahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh grater((((( mujereeeees, am cel mai cretin ex neutral   am vb noi ieri la telefon, seara lol si nu ne-am mai certat, i-am zis printre altele ca plec o vreme din oras, a intrebat la ce ora am tren, puii mei si dimi m-a sunat cand eram in tramvai si apoi cand eram in gara pe peron si nu stia ce sa imi zica neutral si stateam in telefon si banuiam ca era in gara, dar n-am zis nimic si abia dupa ce am urcat, mi-a dat msg ca n-a stiut cum sa imi spuna ca era in gara neutral  ce vacaaaaaa baltataaaa neutral  cum plm????  deci e mai presus orgoliul lui decat his feelings for me neutral  s-astepte mult si bine sa misc eu un pai neutral

orgolios?.. eu cred k mai degraba nu a avut curajul sa faca pasul asta...

mica... a facut altele care la o adica l-ar fi putut pune intr-o lumina nu tocmai stralucitoare in fata baietilor din gasca, in sensul ca na... unii (fratele lui cu siguraaanta!!!) considera deplasate gesturile lui disperate de a ne impaca in februarie...  daca a avut tupeu sa imi scrie pe sosea ca ma iubeste sau sa imi lase ditamai ursul in fata blocului, sa ma cheme jos si sa plece sau sa imi coboare de pe bloc in camera pt a mi-o impodobi, eu zic ca daca mi-ar fi spus ca era in gara, nu era mare scofala, nu s-ar fi injosit  aratandu-si sentimentele, inseamna ca nu si-a dorit cu adevarat sa ma fi vazut... s-o fi obisnuit fara mine in aproape o luna cat avem de cand i-am zis ca nu mai are rost sa continuam relatia neutral   si iar ne-am scis 2 randuri de msg mai dure si acum face pe suparatul si ranitul neutral  n-are decat
aaaaaa da neutral  ca si completare, parca vad ca iese cu ai lui baieti si le povesteste lor prin ce trece si cat de urat ma port cu el in conditiile in care el a facut atatea si ar fi mers pana in panzele albe se sa impace cu mine atunci in februarie daca nu cedeam la un moment dat neutral   dupa ce mi-a zis ca era in gara i-am dat msg: "sper sa nu-ti para rau candva ca ai venit degeaba... ai ales" la care reply-ul lui: "daca iti amintesti mai bine, tu ai ales acum aproape o luna"   lol fantastiiiiiiiiic neutral  atunci la ce ma-sa a venit????  cretin mai e

Ultima oara a fost editat de SonneAle (2008-08-11 13:07:36)

There ain't no sunshine now that he's gone

Publicitate

loading...

#671 2008-08-11 13:00:28

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

merci yohanna..altcineva isi mai da cu parerea ? Please smile

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#672 2008-08-11 13:00:37

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

bai ce tare a baby rotfl se face ca plange, ma duc sa vad ce se intampla si incepe sa rada lol)teapa mami rotfl

mami de minuni hjarta

#673 2008-08-11 13:02:00

luiza16
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2008-04-14
Site

Andreea86 a scris:

luiza applause e bine ca a recunoscut ca a gresit. e bine ca mai faci putin pe suparata, ca nah sa se invete minte ca nu se poate purta asa cu tine, dar pana la urma va impacati.
intr-un fel are dreptate si cu postinorul...probabil nu e nevoie sa il iei...dar fiindca erai chiar in perioada fertila, parca nu e ok nici sa risti. adica...cu o sarcina nu e de joaca. si mai bine sa exagerezi decat sa regreti mai tarziu. chiar daca ar fi sanse 1%...la mine tot e de ajuns....ca nu am chef de un avort. Si ar trebui sa inteleaga si el asta...nu e vorba ca nu ai incredere in el...dar pana la urma tu o sa fii aia care ar avea probleme, nu el. oricum bine ca a inteles cat de cat pana la urma si totul s-a rezolvat.

iti dai seama ca ma tin tare pe pozitii:P..si carmen_21..nu am stiut..off...si la u e cearta..imi pare rau..sunt sigura ca o sa te sune el ..dar te lasa asa un pic sa fierbi...ca uite la mine e aproape ok acum...
ma rog mai sunt cateva chestii..cum faptul ca e la strand cu sor sa sa invete aia mica sa inoate si se duce si el cu slip dar pe mine nu ma cheama si nu obisnuiesc sama duc nicaieri neinvitata...
poate se uita dupa fufe..cine stie:-?

te iubesc pana la moarte [ daca meriti ]

#674 2008-08-11 13:02:17

andrutza
Vizitator

mai ale eu cred ca baiatul asta chiar te iubeste...dar probabil nu mai stie cum sa te ia...s-o gandi la mai multe chestii..si de asta n-a indraznit sa-ti zica ca era in gara...daca nu vroia sa te vada probabil nu batea drumul pana acolo

#675 2008-08-11 13:02:32

skumpi
Vizitator

eu_vreau a scris:

bai ce tare a baby rotfl se face ca plange, ma duc sa vad ce se intampla si incepe sa rada lol)teapa mami rotfl

rotfl bebic

#676 2008-08-11 13:02:48

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

ale, daca se obisnuia fara tine nu mai venea deloc la gara si gata. eu tot zic ca el crede ca tu chiar nu mai vrei nik nik cu el.... atunci cand a facut chestiile alea, inca credea ca-l iubesti si sa are o sansa.... problema e ca la cum rectionezi...e clar ca tu vrei de fapt sa te impaci cu el....

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#677 2008-08-11 13:02:49

andrutza
Vizitator

eu_vreau a scris:

rotfl te fenteaza

#678 2008-08-11 13:03:00

micaella4
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-06

of, ale... zi tu ce vrei, dar love is in the air... for both of you wink hjarta

#679 2008-08-11 13:05:28

luiza16
Full member
Site

am luat postinorul..ora 13:10...maine la ora asta il iau pe ultimul..doamne ajuta..sa fie intr un ceas bun

#680 2008-08-11 13:05:57

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

olla chicas puss

Sa nu te astepti sa te salut!

#681 2008-08-11 13:06:26

luiza16
Full member
Site

olla mykutza...

#682 2008-08-11 13:07:23

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

ce caldura, ai uil daiiiii, deci mi ffff cald....

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#683 2008-08-11 13:09:50

skumpi
Vizitator

Andreea86 a scris:

ale, daca se obisnuia fara tine nu mai venea deloc la gara si gata. eu tot zic ca el crede ca tu chiar nu mai vrei nik nik cu el.... atunci cand a facut chestiile alea, inca credea ca-l iubesti si sa are o sansa.... problema e ca la cum rectionezi...e clar ca tu vrei de fapt sa te impaci cu el....

nu...k fata asta merita batuta punish da asa bine punish
am inteles k a gresit...te`a inselat dar si altii au facut`o si iubitele l`au primit `napoi cu bratele deschise fara ca ei sa se sinchiseasca sa faca ceva...in schimb al tau...a facut ce probabil face 1 la 1000000000 diablo ti`a demonstrat k ii pare rau... k te iubeste...k a fost o scapare ! dar nu...u ai continuat sa`i tai elanu...nu aveai delok incredere in el...te purtai urat cateodata sad nu e nici el perfect...mai facea lucruri care nu`ti conveneau tzie da u... rpd sareai in sus punish
si normal k si saracu nu mai are chef si cand v`ati despartit ce`o fi zis... mah decat sa ma chinuie zi d zi mai bine stau eu in banca mea...oricat d greu ar fi...
nu`l condamn k nu ti`a zis k e in gara...eu una nici nu m`as fi dus punish
bad bad alle roll

asa k baga`ti mintiile in cap si hotaraste`te o data pt TOTDEAUNA ! (tzip)
dak il mai vrei... fa cumva sa fie bine...nu te mai stresa pt nimicuri...let the past to be the past si iubiti`va !
dak nu apoi rupe`ti orice legataura...fara telefoane si chestii de genu !
diablo

#684 2008-08-11 13:10:39

greeneyes
Full member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-05-24

luiza16 a scris:

am luat postinorul..ora 13:10...maine la ora asta il iau pe ultimul..doamne ajuta..sa fie intr un ceas bun

nu se ia dupa 12 ora a 2a pastila?

viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.