homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 23-37

#685 2008-08-11 13:13:16

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 23

luiza16 a scris:

am luat postinorul..ora 13:10...maine la ora asta il iau pe ultimul..doamne ajuta..sa fie intr un ceas bun

luiza...nu se ia la 12 ore a 2a apstila? sau la 24? parca 12 ziceau fetele,nu? deci la 1 nopatea iei a 2a pastila,nu?

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#686 2008-08-11 13:13:52

andrutza
Vizitator

iubi se plimba prin magazine acum smile bine ca pt mine macar smile

#687 2008-08-11 13:14:13

skumpi
Vizitator

andrutza a scris:

iubi se plimba prin magazine acum smile bine ca pt mine macar smile

smoke2

#688 2008-08-11 13:15:02

luiza16
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2008-04-14
Site

oups..asa e..la noapte la 1 si 10..asa e..nu la 24..facusem calcului gresit..moaa...ms mult fetele..

te iubesc pana la moarte [ daca meriti ]

#689 2008-08-11 13:15:18

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

neutral   daca e sa mai fie candva ceva, e nevoie de o schimbare la 180 de grade si jur ca la prima abatere nu m-as mai uita inapoi deloccc!!! never ever again!  dar chiar nu merge... pai ieri m-a sunat si din prima ne-am ciondanit neutral  da pana cand?  asa din nimicuri... plus ca pe amandoi ne macina gelozia, eu am motive intemeiate, el niciunul neutral  si atunci ii dau peste nas cu replici de genul: "stai linistit, eu nu-s ca tine" si de aici alte nimicuri care se aduna... asa a fost acum o luna cand am izbucnit la nervi amandoi, el s-a luat si a plecat si a revenit dupa 10 min de stat in casa scarii neutral (duuuuuuuuuummbbb roll ) si atunci i-am zis ca vreau pauza nelimitata pana ne-o veni mintea la cap, pana consideram noi ca e cazul sa reluam ceva, daca mai avem ce... si de atunci am simtit ca pot fara el si de vreo 2 ori i-am zis ca nu mai vreau sa continui neutral   si noah... puii meiiiiiiiiiiiiiii grater((((( nu stiuuuuuuu neutral nu recunosc nimic lol  oi mai vrea, n-oi mai vrea neutral e clar ca asa bou cum e, tot mai am feeling pt el.  maaaaaa-saaaa mad de ce nu pot sa fiu eu de piatra??? box

There ain't no sunshine now that he's gone

Publicitate

loading...

#690 2008-08-11 13:16:06

greeneyes
Full member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-05-24

Andreea86 a scris:

luiza16 a scris:

am luat postinorul..ora 13:10...maine la ora asta il iau pe ultimul..doamne ajuta..sa fie intr un ceas bun

luiza...nu se ia la 12 ore a 2a apstila? sau la 24? parca 12 ziceau fetele,nu? deci la 1 nopatea iei a 2a pastila,nu?

asa e..ca am luat si eu odata..de mult....asa m-am apucat de AC

viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6

#691 2008-08-11 13:16:21

Andreea86
Hero member

skumpi a scris:

Andreea86 a scris:

ale, daca se obisnuia fara tine nu mai venea deloc la gara si gata. eu tot zic ca el crede ca tu chiar nu mai vrei nik nik cu el.... atunci cand a facut chestiile alea, inca credea ca-l iubesti si sa are o sansa.... problema e ca la cum rectionezi...e clar ca tu vrei de fapt sa te impaci cu el....

nu...k fata asta merita batuta punish da asa bine punish
am inteles k a gresit...te`a inselat dar si altii au facut`o si iubitele l`au primit `napoi cu bratele deschise fara ca ei sa se sinchiseasca sa faca ceva...in schimb al tau...a facut ce probabil face 1 la 1000000000 diablo ti`a demonstrat k ii pare rau... k te iubeste...k a fost o scapare ! dar nu...u ai continuat sa`i tai elanu...nu aveai delok incredere in el...te purtai urat cateodata sad nu e nici el perfect...mai facea lucruri care nu`ti conveneau tzie da u... rpd sareai in sus punish
si normal k si saracu nu mai are chef si cand v`ati despartit ce`o fi zis... mah decat sa ma chinuie zi d zi mai bine stau eu in banca mea...oricat d greu ar fi...
nu`l condamn k nu ti`a zis k e in gara...eu una nici nu m`as fi dus punish
bad bad alle roll

asa k baga`ti mintiile in cap si hotaraste`te o data pt TOTDEAUNA ! (tzip)
dak il mai vrei... fa cumva sa fie bine...nu te mai stresa pt nimicuri...let the past to be the past si iubiti`va !
dak nu apoi rupe`ti orice legataura...fara telefoane si chestii de genu !
diablo

asta i-am zis si eu. a gresit...a fost super urat din partea lui...dar macar a facut tot ce s-a putut sa-i arate ca-i pare rau....si ca a gresit.  dar ea nu a putut sa-l ierte de fapt...tot voia sa-l faca sa pleteacsa si se purta urat tare cu el. cred si eu ca asa nu a mers relatia. cat sa mai traga de ea? are si el o limita...mai ales daca ale se tot paorta urat cu el in coninuare si nu-i da nici un semn ca ar vrea sa se impace.
daca nu poate sa-l ierte...sa-l lase in pace...dar fara vorbit la telefon si altele...dar nuuu...ea vrea sa se impace.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#692 2008-08-11 13:18:43

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

pt mine nu aveti pareri ?tongue

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#693 2008-08-11 13:18:45

Andreea86
Hero member

SonneAle a scris:

neutral   daca e sa mai fie candva ceva, e nevoie de o schimbare la 180 de grade

eu zic ca schimbarea trebuie sa vina si de la tine. cred si eu ca se oftica ca ii tot dia peste nas. inteleg...a gresit...dar va-ti impacat...pana cand ii mai scoti ochii cu asta? ti-a aratat ca ii pare rau....ce sa mai faca? tu tot nu poti s atreci peste...atunci incearca sa ti-l scoti din minte si gata. daca tot coninui asa cred si eu ca nu are nici iun viitor relatia voastra. si e in mare aprte si vina ta...nu numai a lui. neutral

hjarta Eu si puiu hjarta

#694 2008-08-11 13:19:25

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

ce rahat de sistem sanitar avem sad

Sa nu te astepti sa te salut!

#695 2008-08-11 13:19:48

luiza16
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2008-04-14
Site

dap..in noaptea asta la 1 si 10...fetele va las..ca ma duc sa fac curat ca cic avem musafiri pe seara..am asa o frica in mine..astept sa ma sune acu...sa vezi ce i zic..si ii zic si ca m a mintit ca dormea cand el era pe net...o sa vada el..ca nu asa proasta cum crede....ce dac a avut ieri probleme? eu nu eram vinovata cu nimic..

te iubesc pana la moarte [ daca meriti ]

#696 2008-08-11 13:19:55

andrutza
Vizitator

Alina Delia a scris:

pt mine nu aveti pareri ?tongue

in legatura cu ce?

#697 2008-08-11 13:20:04

Andreea86
Hero member

mykutza...de ce? cum a fost? a iesit bine mamografia?

hjarta Eu si puiu hjarta

#698 2008-08-11 13:20:16

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

mi-e mai lene sa scriu..mai bine va citesc. lol
observ k pe forumul asta avem de toate..topicuri pt toata lumea tongue
f folositoare rubricile de orice gen
misto k exista forumul..una peste alta mi-e o leneee si mai am o sapt pana la concediu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tongue

Dance like nobody is watchin....

#699 2008-08-11 13:20:30

skumpi
Vizitator

vai ale, dak ai sti cate fete si`ar dori sa aiba iubi ca al tau sad si u ii dai cu picioru sad

oricum,...u esti capu rautatilor ! big_smile

#700 2008-08-11 13:21:42

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

stiu fetele... am vrut sa il pedepsesc aspru pt ce mi-a facut neutral eu nici in ziua de azi nu cred ca e sincer cand zice ca ma iubeste si ca ii pare nespus de rau pt ce mi-a facut neutral nu pot... nu stiu... ce ma tine mare si tare in fata lui si f capoasa sunt amintirile neplacute de anul trecut!  nu a avut putina miiiiiila!!! imi zicea ca ma iubeste, dar ii trebuia alta! cand n-a mai fost buna aia, a revenit la mine neutral  cum sa ma gandec ca "te iubesc-ul"lui de acum e sincer? ca tot asa imi zicea si anul trecut neutral  noah, daca ma intrebati acum daca il mai vreau, va zic clar ca nu, fiindu-mi rascolite amintirile alea urate de tot...   daca ma intreba el in gara daca mai vreau ceva, as fi zis ca da, ca m-as fi lasat dusa de valul de moment neutral  problema mea e ca oscilez mult intre ratiune si sentiment neutral  de aia ma si cert si ma impac cu el neutral si asa e si la el neutral

There ain't no sunshine now that he's gone

#701 2008-08-11 13:21:44

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Andreea86 a scris:

mykutza...de ce? cum a fost? a iesit bine mamografia?

nu au vrut sa imi faca ..cika sunt prea mika si ma iradiaza degeaba..da de unde stiu k degeaba k poate eu kiar am ceva..ma rog..maine ma duc la ginecolog sa vad ce zice..

Sa nu te astepti sa te salut!

#702 2008-08-11 13:23:54

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Alina Delia a scris:

fetelor care sunteti aici si va pricepeti...am terminat tratamentul cu ovule pimafucin sambata seara am pus ultimul ovul..azi e luni..s-au tot scurs si inca se scurg...trebuia sa ma spal inaiuntru dupa ultimul ovul a2a zi sau cum? si buab naspa e ca nu am avut nimik inainte sia cuma azi luni mi-au apaut mancarimi ..o fi de la chilot sau cum se scurge secretia? biotics intercationeaza cu yasmin ca vreau sa bag iaurt si sa iau biotics. inca o intrebare in loc de iaurt pot pune bioclin gel ?

in legatura cu asta andrutza si ami cine stie.. hmm

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#703 2008-08-11 13:26:15

andrutza
Vizitator

spala-te inauntru azi ca nu se intampla nimic....pune-ti iaurt 5 seri, eu bioclin n-am folosit nu stiu cum e...iaurt in schimb am pus si mi-a facut bine.
incearca sa nu mai porti tanga un timp...poarta chilot normal din bumbac...spala-te la exterior mai des
biotics nu interactioneaza cu pilulele.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.