homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 23-7

#115 2008-08-10 19:29:49

skumpi
Vizitator

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 23

camysh a scris:

skumpi a scris:

vai ce frumosi au fost Andra si Marutza...iubesc cuplu asta....so perfect hjarta roll

s-au casatorit??? de fapt e post....
cand se casatoresc oare?

cununia ciovila a fost azi !
pe 23 e cea religioasa in Tenerifeeeeeeeeeeeeeee applause hjarta

#116 2008-08-10 19:30:42

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

mie mi se par niste ratati amandoi...nashpetzi si imi vine sa vomit cand ii vad..si impreuna si separati lol aia e o falsa,tziganca spalacita..si ala e un fatalau lol

6 ani de dragoste  hjarta

#117 2008-08-10 19:32:02

skumpi
Vizitator

JanisJoplin a scris:

mie mi se par niste ratati amandoi...nashpetzi si imi vine sa vomit cand ii vad..si impreuna si separati lol aia e o falsa,tziganca spalacita..si ala e un fatalau lol

lol ... esti nebuna ? is asa frumosi amandoi si d viata`...
ti`ai dori u sa ai viata lor d "ratati " rotfl

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-08-10 19:32:22)

#118 2008-08-10 19:32:16

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

ma duc acasica big_smile big_smile
gata scarbiciul big_smile
va pup gagicile mele puss

#119 2008-08-10 19:35:22

JanisJoplin
Platinum member

may toate vedetele au bani si se plimba...si nu's invidioasa pe ele....acum ei au avut noroc(si andra aia noroc cu tascu ala tzigan ca a bagat'o)
deci eu am prins'o pe andra cu prima ei melodie..aia cu frunzele..super tare big_smile imi placea..si'a venit la Teo atunci..si l'am vazut si pe tasu..e un cefos dinala borat..si ea nu era asha spoita ca acum ..vrei sa'ti zic cum arata? ca o TZIGANCA urata si neiesita din casa...era cu costi ala ca ii facea melodiile ...si Teo a dat'o de gol ca ii sopteste costi ce sa zica..era vai mama ei..acum au imbracat'o mai frumos si ce sa'ti spun..e mare sparla rotfl

Publicitate

loading...

#120 2008-08-10 19:35:44

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

pup camysh puss

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#121 2008-08-10 19:36:17

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

gratergratergrater

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#122 2008-08-10 19:36:31

JanisJoplin
Platinum member

ce s'a intamplat Andreea?

#123 2008-08-10 19:38:46

skumpi
Vizitator

JanisJoplin a scris:

may toate vedetele au bani si se plimba...si nu's invidioasa pe ele....acum ei au avut noroc(si andra aia noroc cu tascu ala tzigan ca a bagat'o)
deci eu am prins'o pe andra cu prima ei melodie..aia cu frunzele..super tare big_smile imi placea..si'a venit la Teo atunci..si l'am vazut si pe tasu..e un cefos dinala borat..si ea nu era asha spoita ca acum ..vrei sa'ti zic cum arata? ca o TZIGANCA urata si neiesita din casa...era cu costi ala ca ii facea melodiile ...si Teo a dat'o de gol ca ii sopteste costi ce sa zica..era vai mama ei..acum au imbracat'o mai frumos si ce sa'ti spun..e mare sparla rotfl

da ce conteaza cum era sau k ar fi tziganca... normal k inainte nu era ca acum....unii oameni mai si evolueaza`... ii f frumoasa in primu rand si are una din cele mai bune voci din Romania...tipa stie sa vorbeasca` spre deosebire d alte vedete....iar Marutza la fel....

#124 2008-08-10 19:39:30

alinuutza_81_23_11
Hero member

tzigana netzigana da canta fain.. voce are nu ai ce zice.. in rest nu stiu eu nu ascult andra si nici la maruta nu ma uit, deci fiind in necunostiinta de cauza ma abtin... lol

ma enerveaza totusi maruta cu intrebarile lui , de ce trebuie sa se bage el in viata intima a "lumii bune tongue" , si aia sunt tot oameni si ca orice om au si ei anumite lucruri care nu vor sa le spuna in gura mare.... dar el insista si insista.. pana cand devine penibil...

in rest cuplu dragutz se potrivesc tongue

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

#125 2008-08-10 19:40:30

skumpi
Vizitator

alinuutza_81_23_11 a scris:

tzigana netzigana da canta fain.. voce are nu ai ce zice.. in rest nu stiu eu nu ascult andra si nici la maruta nu ma uit, deci fiind in necunostiinta de cauza ma abtin... lol

ma enerveaza totusi maruta cu intrebarile lui , de ce trebuie sa se bage el in viata intima a "lumii bune tongue" , si aia sunt tot oameni si ca orice om au si ei anumite lucruri care nu vor sa le spuna in gura mare.... dar el insista si insista.. pana cand devine penibil...

pai dak asa e emisiunea...asta trb sa faca... nu el face emisiunea...el doar executa lol

#126 2008-08-10 19:40:47

alinuutza_81_23_11
Hero member

ce s-a intamplat andreea ? sad

#127 2008-08-10 19:42:36

JanisJoplin
Platinum member

mie cuplul mi se pare borat...mie personal imi vine sa vomit
acum shtie sa vorbeasca..cred ca au dus'o la cursuri lol..da..are o voce frumoasa..si mie'mi place
dar nu'mi place fatza...iar ala..sa nu comentez...mie'mi plac masculii alfa...vorba lu citystar lol ala e opusul lol mai are putin si'l confund c'o fetita de gradinita..numai barbat nu e ala
dar hai sa incheiem discutia ca fiecare cu gusturile lui big_smile

#128 2008-08-10 19:42:50

alinuutza_81_23_11
Hero member

skumpi a scris:

pai dak asa e emisiunea...asta trb sa faca... nu el face emisiunea...el doar executa lol

stiuuuu da enerveaza...... eu cred ca l-as musca rotfl rotfl am vazut o bucata dintr-o emisiune unde era invitata columbeanca, o tot dadea cu gaura cheii , si a pus-o sa extraga nu stiu ce biletel, ma rog oamenii au gresit, au vrut sa se simta si ei bine.... si nu le-a iesit...

#129 2008-08-10 19:43:26

skumpi
Vizitator

cum spui u smile

#130 2008-08-10 19:43:55

alinuutza_81_23_11
Hero member

unde o fi citystar ?  rodnar

#131 2008-08-10 19:44:28

JanisJoplin
Platinum member

ti'ai adus aminte de el? rotfl

#132 2008-08-10 19:45:28

skumpi
Vizitator

skumpi a scris:

stiuuuu da enerveaza...... eu cred ca l-as musca rotfl rotfl am vazut o bucata dintr-o emisiune unde era invitata columbeanca, o tot dadea cu gaura cheii , si a pus-o sa extraga nu stiu ce biletel, ma rog oamenii au gresit, au vrut sa se simta si ei bine.... si nu le-a iesit...

pai cand le`a facut faza aia la alea d la Heaven rotfl da bine iti dai seama...asta trb sa faca...nu a facut`o el d capu lui
oricum mie mi f drag...are un stil...sa`i traiasca...sa nu mai vb d simtu umorului care dupa parerea mea e ff important la un barbat hjarta

#133 2008-08-10 19:45:39

alinuutza_81_23_11
Hero member

da.. ma gandesc la el  rodnar s-o fi sau nu.... hai  ca sunt rea!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.