homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 23-9

#153 2008-08-10 20:12:24

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Re: Ce gandesti acum/ un topic offtopic 23

skumpi a scris:

Andreea86 a scris:

alinuutza_81_23_11 a scris:

andreea ca sta cu baietii nu e nimic rau.. fiecare are nevoie sa mai imparta o vorba si cu un baiat.. daca sta prea mult cu ei nu e ok totusi, e prietenul tau si tre sa stea si cu tine....

poate ca trebuie sa profitati de iesirea la mare.. plimbativa sera ala apus pe plaja , mergeti pe faleza, da e nasol ca e si mama lui acolo dar ea nu va fi tot timpul cu voi, deci profitati... mergeti la vreun parc de distractii acolo.... incercati sa petreceti cat mai mult timp impreuna,.....

sta si cu mine....sa zicem ca ne vedem cam vreo 4 zile pe saptamana, de obicei in zilele cand nu se duce la sala (ca atunci termina pe la 10 si pana face dus, bla bla, nu mai are timp....dar de motor are timp, in fine...) nici nu as vrea sa ne vedem zilnic....nah, mai ies si eu cu fetele (atunci cand sunt acasa), dar am impresia ca el ar prefera mai mult sa iasa cu motorul decat sa vina la mine...si ca la mine vine de gura mea, pentru ca stie ca altfel m-as supara. si nu ca neaparat moare de dorul meu... sad

voi sunteti d mult tp impreuna...probabil a intervenit rutina...plictiseala... d asta prefera mai mult sa stea cu prietenii...

pai asta i-am zis si eu...sa mai iesim....dar zice ca de ce sa iesim numai noi doi? ce sa facem? bem un suc, ne plimbam....se plictiseste. neutral mai iesim...dar cand avem cu cine.... cam toata vara duminica mergem cu niste amici ba la pescuit, ba la piscina, ba la un gratar.... sambata mai ieseam cu un prieten de-al lui si prietena tipului....dar in timpul saptamanii venea la mine si ne uitam la film.
da...inteles ca e si rutina asa...plictiseala...dar nah...nu e vina mea. eu sunt mereu gata sa ies (ca ma plictisesc in casa), dar daca el comenteaza ca ce sa facem singuri...eu ce sa-i fac? eu cu fetele ma plimb de nebuna...dintr-un capat la orasului pana in celalalt pana ma mor de picioare...eu mereu sunt gata sa ies in oras....el e mai lenes...
acum mergem la unchi-su...la 9...si i-am zis s amergem pe jos...si vai...nuuu...cum sa mergem....luam taxi (a zis ca nu ia amsina ca sa mai bea si el o bere ceva). roll ce s-ai fac daca e comod? si invatat numai cu masina? roll

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#154 2008-08-10 20:13:42

skumpi
Vizitator

nu te mai stresa Andreea...o s afie cumva...o sa vezi cum va fi la mare si atunci o sa sti ce sa faci puss

#155 2008-08-10 20:14:23

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

am mai mers si cu el cu motorul..imi place...dar mi se pare plictisitor...mai ales cand se opreste si vorbeste cu baietii...numai despre motoare si masini si eu ma uit pe pereti...
sa mai faca si el un efort....nu numai eu.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#156 2008-08-10 20:14:49

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

deyacrs a scris:

dida, cum a fost experienta cu pierceu in limba???? vreau si eu sa-mi pun, dar inca sunt in perioada de meditatie

f bine tongue nu a durut deloc si mi tare drag tongue nici nu mi s-a umflat limba nici nimic

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#157 2008-08-10 20:15:11

skumpi
Vizitator

Andreea86 a scris:

skumpi a scris:

Andreea86 a scris:

sta si cu mine....sa zicem ca ne vedem cam vreo 4 zile pe saptamana, de obicei in zilele cand nu se duce la sala (ca atunci termina pe la 10 si pana face dus, bla bla, nu mai are timp....dar de motor are timp, in fine...) nici nu as vrea sa ne vedem zilnic....nah, mai ies si eu cu fetele (atunci cand sunt acasa), dar am impresia ca el ar prefera mai mult sa iasa cu motorul decat sa vina la mine...si ca la mine vine de gura mea, pentru ca stie ca altfel m-as supara. si nu ca neaparat moare de dorul meu... sad

voi sunteti d mult tp impreuna...probabil a intervenit rutina...plictiseala... d asta prefera mai mult sa stea cu prietenii...

pai asta i-am zis si eu...sa mai iesim....dar zice ca de ce sa iesim numai noi doi? ce sa facem? bem un suc, ne plimbam....se plictiseste. neutral mai iesim...dar cand avem cu cine.... cam toata vara duminica mergem cu niste amici ba la pescuit, ba la piscina, ba la un gratar.... sambata mai ieseam cu un prieten de-al lui si prietena tipului....dar in timpul saptamanii venea la mine si ne uitam la film.
da...inteles ca e si rutina asa...plictiseala...dar nah...nu e vina mea. eu sunt mereu gata sa ies (ca ma plictisesc in casa), dar daca el comenteaza ca ce sa facem singuri...eu ce sa-i fac? eu cu fetele ma plimb de nebuna...dintr-un capat la orasului pana in celalalt pana ma mor de picioare...eu mereu sunt gata sa ies in oras....el e mai lenes...
acum mergem la unchi-su...la 9...si i-am zis s amergem pe jos...si vai...nuuu...cum sa mergem....luam taxi (a zis ca nu ia amsina ca sa mai bea si el o bere ceva). roll ce s-ai fac daca e comod? si invatat numai cu masina? roll

cam comod...bine zici...si fara chef d viata` neutral apoi dak de pe acuma e asa ce o sa faca peste 10 ani ? :f?rv?nad:

Publicitate

loading...

#158 2008-08-10 20:18:56

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

andreea scumpa nu mai stati atata in casa , pt ca da astfel intervine rutina, sau daca chiar nu aveti ce face , nu stiu gasiti sa faceti ceva, iesiti si plimati-va vb lui janis si sa nu se intample ceva interesant in orasul tau, un parc tot aveti , sa iesiti seara la o plimbare, si daca ii place asa mult cu motorul plimbati-va si cu el tongue

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#159 2008-08-10 20:20:00

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

eu zic ca e un lucru bun ca mergi si tu la mare cu el..... aveti mai mult timp de voi .. smile

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#160 2008-08-10 20:20:07

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

I"m baaaaaaaaaaaaaaaaaaaack big_smile vaaai...da' ce activitate pe aici..cate topicuri noi si ati ajuns si la offtopic 23   :f?rv?nad:  :f?rv?nad:  :f?rv?nad:

My Tears Dry On Their Own

#161 2008-08-10 20:21:06

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

delishor a scris:

I"m baaaaaaaaaaaaaaaaaaaack big_smile vaaai...da' ce activitate pe aici..cate topicuri noi si ati ajuns si la offtopic 23   :f?rv?nad:  :f?rv?nad:  :f?rv?nad:

asa am zis si eu cand am revenit tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#162 2008-08-10 20:21:07

skumpi
Vizitator

alinuutza_81_23_11 a scris:

andreea scumpa nu mai stati atata in casa , pt ca da astfel intervine rutina, sau daca chiar nu aveti ce face , nu stiu gasiti sa faceti ceva, iesiti si plimati-va vb lui janis si sa nu se intample ceva interesant in orasul tau, un parc tot aveti , sa iesiti seara la o plimbare, si daca ii place asa mult cu motorul plimbati-va si cu el tongue

pai dak el nu gaseste nik interesant in a se plimba...sau a merge la un suc ? neutral

mai am o prietena care tot asa trage d al ei, se roaga...il implora sa mai iasa si ei pe undeva`...Doamne k i`as da in cap...sa trag d el sa ieism diablo

#163 2008-08-10 20:22:53

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

fa'l sa nu mai fie comod si spune'i totusi sa incerce sa iasa doar cu tine...si demonstreaza'i ca nu se va plictisi..
asha era si'al meu in primele luni..ieseam doar cu prietenii..ca ce sa facem singuri? cred ca la 5 luni o data am baut un suc singuri..la 7 luni..si cand am implinit un an.. rotfl zicea mereu ca noi ne plictisim..ce sa facem singuri? si mereu stateam la el...
eh dupa a inceput sa se schimbe..vroia sa ma dezvetze de masina lui..asha ca a inceput sa ma ia la plimbare pe jos lol
si uite asha incet incet..
cel putin cat merg la el la buc..sau cum am stat luna aia...impreuna...mereu ne ducem in parc ..luam unul la intamplare ca's mai multe..mergem la suc...mergem peste tot..si chiar nu ne plictisim..explica'i si lui..ca nici al meu nu credea lol

6 ani de dragoste  hjarta

#164 2008-08-10 20:22:58

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

skumpi a scris:

camysh a scris:

skumpi a scris:

vai ce frumosi au fost Andra si Marutza...iubesc cuplu asta....so perfect hjarta roll

s-au casatorit??? de fapt e post....
cand se casatoresc oare?

cununia ciovila a fost azi !
pe 23 e cea religioasa in Tenerifeeeeeeeeeeeeeee applause hjarta

cum sa fie skumpy in tenerife..eu stiam k  o fac in tg jiu la maruta yikes

Sa nu te astepti sa te salut!

#165 2008-08-10 20:23:40

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

si noi tot mai mult cu statul in casa suntem sau de fapt acasa pentru ca eu stau la curte ... dar nici nu observam cand trece timpul. noi cica ne uitam la filme in timpul asta, dar ... nu este in totalitate adevarat angel

#166 2008-08-10 20:24:41

skumpi
Vizitator

mykutza a scris:

skumpi a scris:

camysh a scris:

s-au casatorit??? de fapt e post....
cand se casatoresc oare?

esti culmea ! dak asa a zis !
tocmai ziceau niste jurnaliste k nu o sa mearga prea multi reporteri din moment ce e pe insula` si ca oare o sa aiba totusi bodygurazi ..etc

#167 2008-08-10 20:25:11

skumpi
Vizitator

deyacrs a scris:

si noi tot mai mult cu statul in casa suntem sau de fapt acasa pentru ca eu stau la curte ... dar nici nu observam cand trece timpul. noi cica ne uitam la filme in timpul asta, dar ... nu este in totalitate adevarat angel

rotfl

#168 2008-08-10 20:25:55

mykutza
Moderator

dida a scris:

deyacrs a scris:

dida, cum a fost experienta cu pierceu in limba???? vreau si eu sa-mi pun, dar inca sunt in perioada de meditatie

f bine tongue nu a durut deloc si mi tare drag tongue nici nu mi s-a umflat limba nici nimic

sper k ti-au zis k nu ai voie lactate o perioada nu?

#169 2008-08-10 20:26:40

greeneyes
Full member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-05-24

skumpi a scris:

mykutza a scris:

skumpi a scris:

tocmai ziceau niste jurnaliste k nu o sa mearga prea multi reporteri din moment ce e pe insula` si ca oare o sa aiba totusi bodygurazi ..etc

nunta va fi la tg jiu pe insulita unui lac.....luna de miere va fi in tenerife

viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6

#170 2008-08-10 20:26:59

mykutza
Moderator

skumpi a scris:

mykutza a scris:

skumpi a scris:

stai mah k eu nu am vazutt azi..a dat la stiri?eu asa stiam rodnar
la ce stiri a dat k vreau sa ii vad si eu

#171 2008-08-10 20:27:57

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

nunta cui?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.