homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vis frumos devenit cosmar-2

#20 2008-08-10 22:51:35

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Re: vis frumos devenit cosmar

Pfuai...grea situatie asta a ta...
Eu sincer iti zic ca, inlocul tau, as fugi cat as vedea cu ochii si nu m-as mai intoarce.

Un an de zile te-a mintit cu nerusinare, si mai apoi te-a mai si inselat. De la un astfel de om nu stii niciodata la ce sa te astepti. Cel mai bine treci mai departe acum cat ai timp, si asta a fost. La o criza daasta ce faci cu el? Dai in alta naspta, doamne fereste.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#21 2008-08-10 23:31:20

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

io zic sa nu iei nici'o decizie...sa astepti sa vezi cat de rational e dupa ce isi revine, discuti cu el despre tot ce s'a intamplat si apoi vezi dc el regreta sau nu ce a facut.... eu zic sa nu te inversunezi impotriva lui ,informeaza'te despre boala si sa te gandesti dc a influentat cu ceva relatia , apoi e decizia ta dc il ierti sau nu pt inselat
mie una mi s'a instalat o moaca trista pe fatza cand am citit istorisirea si sincer imi pare ft rau pt u puss

#22 2008-08-10 23:42:27

girly
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-08-16

dar daca nu isi aminteste nimic dupa sedativele alea.. poate nici nu stie ca are vreo boala si de asta nu ti-a spus nimic hmm poate e ca si cum ar lua-o de la capat : s-ar trezi si ar continua viata pana la urmatoarea criza despre care nu v-a afla niciodata. sau nu se poate chiar atata inconstienta? :f?rbryllad:

#23 2008-08-10 23:54:45

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

capcaun a scris:

io zic sa nu iei nici'o decizie...sa astepti sa vezi cat de rational e dupa ce isi revine, discuti cu el despre tot ce s'a intamplat si apoi vezi dc el regreta sau nu ce a facut.... eu zic sa nu te inversunezi impotriva lui ,informeaza'te despre boala si sa te gandesti dc a influentat cu ceva relatia , apoi e decizia ta dc il ierti sau nu pt inselat

asa cred k e cel mai bine...si incearca sa il faci sa-ti spuna de ce ti-a ascuns si de ce a ajuns sa te insele...dar sa-ti spuna adevarul nu ceva k sa te faca sa il ierti...

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#24 2008-08-11 07:58:35

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

so...el are o problema psihica...asta n-ar fi o problema,au si ai mei un prieten care sufera de o boala de genul asta si e ff ok omu`.face tratament si nici nu zici ca are ceva...serios acuma...mai ales ca tu il iubesti,si il poti accepta asa...
problema vine knd ma gandesc k ti-a ascuns treaba asta un an de zile.avand in vedere ca e ceva f important trebuia sa aiba incredere in tn k n-o sa-l parasesti cand o sa afli de problema lui,si sa-ti spuna...
cat despre inselat...o fi fost unu` din momentele alea in care nu realizeaza ce face...sau l-o fi prins aia in vreo criza din cauza job-ului...nu stiu ce sa zic...ca n-as vrea nici sa-i caut scuze,dar e de luat in considerare faptul ca ti-a gresit(nu zic ca e nevinovat)afectat fiind de boala.

Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-08-11 07:59:16)

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

Publicitate

loading...

#25 2008-08-11 08:13:55

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

deea eu cred ca nu trebuie sa iei o decizie acum. sincer. stii cum se spune: nu lua o decizie pana nu trece o noapte. stai sa vezi ce va mai fii si nu fii drastica cu tine. cu el poti sa fii.

tu unde o sa stai acum? sau nu depinzi de cazarea in Buc?

#26 2008-08-11 09:54:43

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

am vorbit chiar acum cu mama lui si ea mi-a spus ca nu m-a mintit, ca intradevar a mai avut niste probleme dar nu atat de grave, ca nu a fost niciodata vorba despre o depresie, acum e prima data.....de asemenea mi-a spus ca nici faptul ca m-a inselat nu e adevarat, ca totul s-a intamplat in mintea lui.....nu stiu, imi este greu sa cred....i-am spus mamei lui ca o sa astept sa isi revina si o sa stau de vorba cu el, banuiesc ca atunci voi fi in stare sa iau o hotarare...mi l-a dat si pe el un pic la telefon si este bine, dar nu isi mai aminteste nimic din ce s-a intamplat week-end-ul asta...

pt ralluka: stau la mine in oras acum, nu sunt din Bucuresti, dar am un apartament acolo care este in renovare

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#27 2008-08-11 10:04:18

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

dea tu cata incredere ai in el?
mie imi e greu sa cred ca el nu joaca teatru..cu mama lui cu tot. mai stiu un tip la fel.
acum, judecand la rece...eu l-as uita clar
sa nu ai problleme pe viitor mai mari decat iti inchipui
si e fff posibil sa fii facut sex cu cineva, sa fii luat o boala si sa-l afecteze.
mergi si tu la un dr....asa pentru linistea ta.

#28 2008-08-11 11:02:50

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

in primul rand...mie mi se pare suspect faptul ca ti s-a spus tie ca are depresie...si i s-a facut un sedativ...si n-o sa-si mai aduca aminte dupa...asa ceva nu prea se intampla in depresii....nu are de ce sa nu-si aminteasca...ce s-a intamplat...adica mie mi se pare ca suna a altceva decat depresie, poate putin mai grav de atat...daca chiar asa i-a spus medicul mamei lui (desi nu stiu de ce am impresia ca mama lui incearca sa dreaga lucrurile...adica sa te manipuleze putin pe tine)...iar in rest din punctul meu de vedere daca omul in care tu ai avut incredere si pe care l-ai sustinut si iubit ...te insala...nu prea mai ai pentru ce sa continui....eu una clar i-as spune pa...dar in fine asta e doar parerea mea, tu stii mai bine pentru tine.

Ultima oara a fost editat de deliav (2008-08-11 11:04:29)

baby Dragos hjarta rugaciune

#29 2008-08-11 11:28:07

skumpi
Vizitator

deliav a scris:

in primul rand...mie mi se pare suspect faptul ca ti s-a spus tie ca are depresie...si i s-a facut un sedativ...si n-o sa-si mai aduca aminte dupa...asa ceva nu prea se intampla in depresii....nu are de ce sa nu-si aminteasca...ce s-a intamplat...adica mie mi se pare ca suna a altceva decat depresie, poate putin mai grav de atat...daca chiar asa i-a spus medicul mamei lui (desi nu stiu de ce am impresia ca mama lui incearca sa dreaga lucrurile...adica sa te manipuleze putin pe tine)...iar in rest din punctul meu de vedere daca omul in care tu ai avut incredere si pe care l-ai sustinut si iubit ...te insala...nu prea mai ai pentru ce sa continui....eu una clar i-as spune pa...dar in fine asta e doar parerea mea, tu stii mai bine pentru tine.

si mie mi`a sarit in ochi faptu k i`a dat un sedativ si din cauza asta uita ce s`a intamplat lol da ce face sedativu ala...ii sterge memoria sau wtf ? neutral

iar faza k de fapt nu te`a inselat...nu prea as inghitzi`o...
am vazut k ai scris k a stat la tine`n apartament un an intreg iar apoi u i`ai gasit alt loc unde sa stea....suna putzin materialist ...

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-08-11 11:29:05)

#30 2008-08-11 11:40:16

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

skumpi a scris:

deliav a scris:

si mie mi`a sarit in ochi faptu k i`a dat un sedativ si din cauza asta uita ce s`a intamplat lol da ce face sedativu ala...ii sterge memoria sau wtf ? neutral
iar faza k de fapt nu te`a inselat...nu prea as inghitzi`o...
am vazut k ai scris k a stat la tine`n apartament un an intreg iar apoi u i`ai gasit alt loc unde sa stea....suna putzin materialist ...

:f?rv?nad: :f?rv?nad: ...de acord skumpi

baby Dragos hjarta rugaciune

#31 2008-08-11 12:09:44

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Un an de relatie e mult, si totusi parca inca mai e timp sa fugi.

Daca as fi avut parte de o asemenea experienta, nu stiu, dar nu cred ca ass putea sa privesc persoana in ochi ca inainte. Cel mai important in toata treaba e ca te-a mintit. Si eu cred ca maica-sa incearca sa-l scoata basma curata. E in interesul lor pana la urma, l-ai ajutat, i-ai gasit si cazare...daca ramai cu el si dupa toata patania asta,cu atat mai bine...

In momentul in care iei o astfel de decizie, te pui pe tine pe primul loc... Si vb lui cezady, daca are ceva ereditar? Plus ca am impresia ca vei afla greu adevarul despre boala lui.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#32 2008-08-11 12:47:45

ada2910
Full member
Inregistrat: 2008-07-13

bai sincer e cam anapoda faza...si tatal meu a suferit o depresie (acum vreo doi ani, chair daca trecuse o perioada destul de lunga dupa ce a murit bunicul), dar cu tratament si consiliere acum nu mai are nimic e ca nou, chiar mai bine ca inainte...si nici vorba de sedative si pierdere de memorie...chiar m-am socat cand am citit...e ciudat rau de tot. eu nu prea cred. Si chestia aia ca l-a adormit...da' ce i-a facut anestezie generala??? Ar fi trebuit sa aiba o stare de somnolenta si atat. Plus ca doar nu-l tin adormit o saptamana....e o prostie...
Acum sa nu fie vorba de ceva mult mai serios, ca o depresie pana la urma nu e nimic fata de alte boli psihice grave.
Ceea ce ma nelinisteste este faptul ca in momentul in care ai vrut sa pleci a devenit violent...Hey girl..asa ceva chiar NU este normal (nu am tipat smile ), Doamne Fereste sa nu devina si mai violent cu alte ocazii si sa se intample o nenorocire...

Iar la faza cu inselatul...eu nu l-as ierta (doar parerea mea) tu faci cum simti, doar ca mi se pare ca e cam serioasa treaba si nu stiu daca merita sa te legi la cap... luand in considerare toate aspectele...

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#33 2008-08-11 13:44:59

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

vreau doar sa iti spun ca imi pare rau. stiu cum e sa ti se naruie paradisul brusc sad
ai grija de tine si ia deciziile care sa iti faca tie bine !

#34 2008-08-11 15:11:07

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

dea_di, imi pare rau pentru tine, sincer. E greu chiar si sa mi imaginezi prin ce treci si ce simti in sufletul tau. Toata povestirea ta seamana cu un film dramatic. Sper totusi sa aiba un final fericit. Eu sunt total impotriva inselatului!!! Totusi in cazul tau cred ca trebuie sa vb cu el, sa aflii sigur cum stau lucrurile. Si oricat ar fi de greu, sa iei decizia care crezi ca te ajuta pe tine. E logic ca nu vei putea uita de el si sa devii indiferenta asa repede, si nici nu cred ca ptr ca are probleme trebuie sa l abandonezi, dar asta nu inseamna ca nu i poti fi alaturi si ca simpla prietena, daca decizi ca cel mai bine pentru tine e sa inchei relatia. Multa bafta!

time is precious.....

#35 2008-08-31 10:57:10

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

buna fetelor, imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum sa va mai spun ce s-a mai intamplat, dar pur si simplu nu am avut dispozitia necesara...nu am reusit sa ma intalnesc cu el nici pana acum, dar am vorbit foarte mult la telefon si pe mess....am aflat ca nu este prima data cand face o criza din asta si ca tot ce mi-a spus in acea zi fatidica a fost efectul somniferelor combinate cu alcool! neutral ... am aflat asadar ca la fiecare problema mai complicata care apare el trebuie sa ia pastile din astea ca altfel se da peste cap....nu este adevarata povestea cu tipa de la care a luat o boala, a existat intradevar o tipa cu care el a facut schimb de adresa de mail, dar asta a fost tot! am si vorbit cu fata aia si este foarte de treaba, nu i-a venit sa creada cand i-am povestit prin ce am trecut...totul s-a intamplat in visul lui, atat povestea cu tipa care i-a dat o boala, cat si faptul ca eu sunt o prefacuta care am profitat de el, asa cum mi-a zis in ziua aia....ceea ce este cel mai grav este faptul ca el nu isi da seama de gravitatea problemei pe care o are...pentru el au fost doar niste zile nenorocite si nu intelege de ce vreau eu sa rup o relatie de un an jumate doar pentru ca s-a simtit si el o data rau....pentru el, somniferele sunt tot o forma de control a mintii, ca si cafeaua sau tigarile, iar maicasa i le da ca pe bomboane, ba chiar ma sfatuia si pe mine sa iau ca sa ma linistesc neutral ... zilele trecute m-am certat foarte urat cu el si s-a ajuns la niste chestii foarte urate, i-am implicat si pe parintii nostri si s-a ajuns la niste jigniri grave....i-am spus ca nu mai vreau sa continui relatia cu el in conditiile in care el nu constientizeaza cat de grav e totul pentru mine si da vina pe mine ca nu am facut nimic ca sa-l ajut in ziua aia....a parut ca a inteles pe moment si ne-am urat succes in continuare, dar a doua zi a inceput sa ma innebuneasca iar pe mess ca el nu poate lasa lucrurile asa.....nu stiu ce e in capul lui, mi se pare atat de diferit de omul pe care il iubeam....mi-e mila de el, dar parca mai tare mi-e mila de mine...nu as vrea sa ajung la solutii extreme gen schimbat numar si id de mess...voi ce mai ziceti? m-ati ajuta foarte mult daca v-ati mai da cu parerea despre cazul meu...va multumesc!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#36 2008-08-31 11:15:10

alina_alina
Hero member
Inregistrat: 2008-08-03

eu zic sa ti vezi de viata ta..gandeste te ce amploare a avut aceasta criza si realizeaza faptul ca ele se vor repeta!n o sa poti sa traiesti tot timpul cu teama ca iar o problema il va da peste cap..se poate sa fie la baza un om bun,nu e vina lui ca are probleme insa tu nu esti obligata sa traiesti un calvar alaturi de el..
eu astazi ti am citit pentru prima data povestea si inca de la inceput mi am inchipuit ca faza cu inselatul s a petrecut doar in mintea lui insa asta nu trebuie sa te consoleze.gandeste te ca el practic uneori nu realizeaza ce i cu el..unde o sa ajungi?sa l iei din santuri sau mai stie cine de unde? sad
o sa se calmeze el intr un tarziu..e pacat ca ti ai facut iluzii atata timp!eu iti doresc forta sa te rupi de trecut!

#37 2008-08-31 11:22:39

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

gandeste-te daca poti trece peste ce s-a intamplat. nu are rost sa continui relatia daca nu poti sa-l ierti si nu poti sa uiti toate astea...

#38 2008-08-31 11:33:58

persifona
Vizitator

Dea, lasa-l. Doamne fereste de lucruri mai grave neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.