homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

S.O.S mi-am distrus parul

#1 2008-08-13 09:14:09

Mimi1803
New member
De la: Bucuresti RO
Inregistrat: 2008-07-07

S.O.S mi-am distrus parul

punish mi-am cumparat ieri o vopsea "saten inchis" de la palette color xxl. scrie p cutie extra intensitate extra stralucire EXTRA DURATA. OK... dar mi-a iesit in cap o nuanta de negru cu refleze roscate ffffffffff urat:|.M-am vopsit aseara.. l-am spalat o data cu sampon.. si am uscat o suvita de curiozitate. acum vreau sa se duca culoarea asta rpd.. sa se staerag.. orice.. vreau veche mea culoare.. sau aproape:(. mi s-a spus sa ma clatesc bine cu otet(eu stiam ca otetul fixeaza)... cu zeama de frunze de nuc fierte. ce sa fac? nu-mi spuneti de decapaj pt ca nu am bani de asa ceva. nu ma tund. nu ma rad. nu ma decolorez
:smilesmilesmilesmile(

I wish I could be close to you
And feel your every move
I've wished that
I could be... So close to you hjarta

#2 2008-08-13 09:23:40

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Re: S.O.S mi-am distrus parul

frunzele de nuc nu cred ca ajuta f mult...stiu ca dau stralucire si nuanteaza un pic parul brunet, otetul fixeaza culoarea si da stralucire
deci, cred ca ori te speli pe cap in fiecare zi si ai rabdare sa se mai duca din culoare ori iti cumperi o vopsea neagra sau ce culoarea vroiai tu si te vopsesti din nou. sau un nuantator

#3 2008-08-13 09:38:34

Mimi1803
New member

eram satena:(.. cum scot eu negrul asta urat.. albastru... rosiatic? CEA MAI URATA NUANTA POSIBILA.. va jur!

Credeti ca daca imi iau saten deschis...  sa prinda culoarea? sau macar sa-l mai deschida putin:(

Ultima oara a fost editat de Mimi1803 (2008-08-13 09:44:27)

And feel your every move
I've wished that

#4 2008-08-13 09:46:08

mika
Insomniac member

nu cred

#5 2008-08-13 09:53:19

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

sa stii ca asa am patit si eu, cu palette, tot negru a iesit , si era saten inchis, sub nicio forma culaorea de pe cutie, dar sa stii ca se deschide, nu ramane negru, mie dupa cateva spalari, mi sa facut brunet inchis exact cum imi doream..

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

Publicitate

loading...

#6 2008-08-13 09:53:59

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

spala-te des smile o nuanta mai deschisa nu cred ca prinde, desi ai putea incerca, dar mai lasa sa treaca ceva timp...
si eu am patit-o, mi-a iesit un rosu oribil in cap, cand eu imi luasem ca de obicei saten, cred ca au pus tubul gresit in cutie. din fericire, am putut sa-mi pun un castaniu mai inchis peste ea si nu se mai vedeau decat ceva reflexe

#7 2008-08-13 09:55:31

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

roscatul si negrul iese fooooooartegreu de pe par...este stiuta asta...si este si experienta personala...am avut toate culorile la par dar negrul si roscatul cel mai greu se scot...nici cu decapaj nu e sigur...trebuie ori decolorat si revopsit ori astepti sa creasca tot

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#8 2008-08-13 10:38:08

Mimi1803
New member

m-am spalat de 3 ori p cap cu sampon... fetelor.. va jur! este cea mai urata nuanta posibila...sad il tin strans... nu stiu ce-o sa-i fac.. vad eu dar in niciun caz nu voi sta cu prostia asta in par. ma gandeam sa cumpar un saten deschis... care sa-i ia din reflexele astea urate. acum iar am negru la varfuri si ncii nu stiti cat m-am chinuit sa scap de el pt ca am firul de par f gros, ondulat, uscat, il mai intind si cu placa. saracul abea creste:(

And feel your every move
I've wished that

#9 2008-08-13 10:46:02

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

omg si eu am patit-o rotfl tot cu palette dar cu un nuantator (acum ceva ani cand era maica-mea plecata si m-a mancat pe mine undeva sa fac experimente rotfl )
eram blonda si mi-am luat un blond mai inchis si mi-a iesit absolut negru!! am fost ingrozita!!
Sfat: Spala-te zilnic pe cap, lasa balsamul mult pe par pentru a evita deshidratarea lui, si stai linistita ca se duce!! este o vopsea proasta, nu tine mult pe par
inca un sfat (sunt fata de coafeza big_smile) NU VA MAI LUATI TOATE PROSTIILE DIN COMERT!! in special palette! este cea mai proasta vopsea de par EVER!!
LONDA sau VELLA
Nu este nevoie de decapaj
daca vre-i sa-ti inchizi putin parul, sau sa-i schimbi nuanta, iti recomand cu caldura L`Oreal CASTING. Este putin mai scumpa din pacate, dar cel putin nu-ti nenorocesti parul...
Eu l-am folosit sa-mi inchid parul de la blond platinat la saten deschis (culoarea mea naturala). Prima oara a tinut 3 spalari, a doua oara... inca vad ca tine si deja sunt la a 6-a spalare big_smile
Asteapta sa se duca la spalat toata vopseaua si abea dup-aia mai pui ceva pe par!! risti sa interactioneze aiurea si sa iasa iar un total fiasco...

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#10 2008-08-13 10:49:12

Mimi1803
New member

PAI CHIAR CA O SA MA SPAL IN FIECARE ZI P CAP!  ce balsam extra hidratand in recomandati? va multumesc mult pentru raspunsuri... va tin al curent cu noua nunata imediat dupa uscarea parului:)

And feel your every move
I've wished that

#11 2008-08-13 10:50:59

mika
Insomniac member

cele de la dove am inteles ca hidrateaza...

#12 2008-08-13 10:57:28

_alexa_
Hero member

depinde ce-i place si parului tau. eu una le combin, si le alternez
am un par extra degradat de la atatia ani de vopsit blond... este varza! si a inceput sa arate normal!
deci va spun ce am acum in baie lol
LONCOLOR ultra (masca pentru par vopsit) cu keratina si ulei de Limnanthes Alba (asa scrie pe ambalaj big_smile)
L`oreal balsam par degradat anti-rupere
p.s. sper ca nu te speli pe cap cu sampon pt pt vopsit, da? sampoanele pt par vopsit protejeaza culoarea prin simplul fapt ca nu te spala asa bine big_smile

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#13 2008-08-13 11:07:51

Mimi1803
New member

MERCI FRUMOS:* nu m-am spalat niciodata cu sampon pt par vopsit:)) 1. miroase urat. 2. mi se pare ca usuca 3. nu curata bine 4. toate au rosu pe flacon(oare dc? era o prevestire k imi va iesi mie nuanta asta atata de urata??sad )

And feel your every move
I've wished that

#14 2008-08-13 11:53:24

_alexa_
Hero member

rotfl asta e... tine-l si tu prins pana se mai duce la spalat, dar nu il vopsi iar acum

#15 2008-08-13 12:48:02

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Intreb si eu aici ... care ar fi cea mai convenabila ( comoda, la indemnana, ieftina ) metoda de decolorare a parului ?

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#16 2008-08-13 13:07:53

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

culoare mai deschisa nu va prinde niciodata pe un par mai inchis.spala-te des (dar nu foarte des ca-l usuci rau) si lasa-l sa creasca si tunzi putin cate putin

#17 2008-08-13 13:11:57

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Mersi Melany smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#18 2008-08-13 13:15:58

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

oricare alta in afara decoloratului acasa...cea mai mare prostie!am patit-o pe pielea mea...crede-ma,au trecut vreo 3 luni si inca trag dupa prostia pe care am facut-o...
am vrut sa ma fac yo blonda pe dedesubt si satena deasupra...si mi-am luat de la magazin 2 pudre decolorante si 2 sticlute e oxidant,boon,ma duc acasa,imi pun prima tura,stau juma' de ora cu ea pe cap,o dau jos,vad niste incretituri,nu ma agit...ma duc la baie sa pun a 2 a tura...cand o da jos si p-asta...vad ca statea paru cret...zic ce naiba???k doar era ud...paru meu cand e ud e drept...in niciun caz cret...ma rog,m-am clatit si spalat cu sampon de vreo 5 ori,si paru meu era mucos asa lol adica oricat l-as fi clatit,simteam ca are spuma-n el,desi era extrabineclatit,si trag de el,sa-l scurg de apa...ce crezi?
raman cu 50% din el in mana...m-am ingrozit!da-ti seama...bine ca macar nu a cazut de la radacina...s-a rupt de la vreo 4 cm rotfl acu a crescut putin dar e extrem de ars si inca se rupe la fiecare baie...nicio cuafura nu pot sa-mi mai fac grater
concluzia mea...decolorarea acasa e moarte garantata pentru par!
acum...tu faci ce vrei...ramane la alegerea ta....

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#19 2008-08-13 13:18:03

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

npc...oricum si decolorarea daca e se face treptat si cu produse profesionale ,asta ca sa ramaneti cu paru la locul lui.eu sunt facuta suvitze de vreo 4-5ani si mi-am deschis paru de la saten inchis la un saten deschis spre blond...dar il fac de 2ori pe an.si nu mi-a cazut paru si nici uscat nu e
pai decolorarea acasa nu e buna ptr nimic ...una distruci paru si 2 in comert nu gasiti produsele profesionale de la salon.acum mai depinde si de salon mai bine dati un ban gramada decat sa va bucurati ca dati putin si sa va bage produse no name

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2008-08-13 13:20:09)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.