|
Nu esti logat.
S.O.S mi-am distrus parul-2#20 2008-08-13 13:25:38
Re: S.O.S mi-am distrus parulM-ati facut sa ma gandesc de 2 ori la alternativa asta a decolorarii Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #21 2008-08-13 13:26:45
Re: S.O.S mi-am distrus paruloricum sa ai grija sa te faca treptat...sau sa iti faci suvitze...si cu timpu paru se deschide ca nu iti face mereu aceleasi suvitze Offline #22 2008-08-13 13:34:39
Re: S.O.S mi-am distrus parulJust a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #23 2008-08-13 14:15:02
Re: S.O.S mi-am distrus paruleste total contra indicat sa iti vopsesti parul din nou, nu a trecut prea mult timp si risti sa iti distrugi parul complet. Nu te mai agita, asta e, s-a intamplat, o experienta neplacuta dar trece. Din cate am inteles parul e negru cu reflexe roscate sau /si albastre???!! anyway, spala-te pe cap in mod normal, nu ti-as recomanda chiar in fiecare zi, dar o data la doua zile merge si o as vezi ca se duce. Ai doar putina rabdare. Eu daca-i musai sa ma vopsesc si nu am bani sau timp de salon, ma fac cu Wella sau Londa, mi se par cele mai bune de pe piata...in rest toate sunt varza. Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #24 2008-08-13 15:12:05
Re: S.O.S mi-am distrus parul1. exagerezi...cand te vopsesti niciodata nu tb sa te iei dupa culoarea de pe cutie... www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline Publicitateloading...
#25 2008-08-13 15:19:21
Re: S.O.S mi-am distrus parulo prietena s-a vopsit cu blond pt brunet ,sa se deschida si i-a iesit un saten inchis expect the worst , hope for the best! Offline #26 2008-08-13 15:27:54
Re: S.O.S mi-am distrus parulam fost la un coafor pe langa mine.. mi-a facut proba pentru decapaj si mi-a iesit un saten deschis. Am parul mediu.. am inteles k ma costa 55 RON decapajul. O sa-i cer mamei bani cu imprumut si voi face decapajul. Apoi o sa ma gandesc serios daca recurg la henna sau la nuantator. Mi-am promis ca nu ma mai vopsesc ani de zile.. pana imi vor aparea fire albe. Si in caz de, se va face la un salon cu proba inainte.. nebunii si alte alea. Nici nu stiti cat regret si as vrea sa intorc timpul inapoi cu 24 ore! Acum ma gandesc sa fac o reclamatie si voi invata din aceasta greseala!!! Tot raul spre bine!Va multumesc mult pt pareri:* I wish I could be close to you And feel your every move I've wished that I could be... So close to you Offline #27 2008-08-13 15:29:48
Re: S.O.S mi-am distrus parulMimi, eu recomand din tot sufletul, daca nu ai rabdare pentru henna (eu nu am) Color & Soin, e o super vopsea, fara amoniac, din plante, care totusi tine foarte bine si nu-ti strica parul deloc... si are si niste nuante naturale foarte placute. O gasesti in farmaciile Catena si la unele Plafaruri. Offline #28 2008-08-13 15:34:51
Re: S.O.S mi-am distrus parul
groaznic si eu am fakt la fel,,de am ramas fara par aproape,tot partea de jos,doamne ce rau mi'a parut.si k sa' pun capac am mai pus si vopsea blonda... garnier ce'i drept da putea fi orice..peste o sapt l'am tuns ...kt o mai ramas si mi'am invatat lectia Offline #29 2008-08-13 15:40:01
Re: S.O.S mi-am distrus parulfetele, de l'oreal ce stiti? e bun? am avzut ca fac acum reclama la o noua gama, les noirs glossy sau ceva d egenul...fara amoniac...si chiar as vrea nuanta ciocolata neagra. sper ca prinde pe brunetul meu (ca e tot o nuanta de negru pana la urma, doar ca o tenta mai deschis). am pus-o pe maica-mea sa caute in anglia....poate acolo or fi de calitate mai buna (si nu facute special pt europa de est...cum sunt majoritatea produselor la noi). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #30 2008-08-13 16:42:23
Re: S.O.S mi-am distrus parulnu e bun Offline #31 2008-08-13 16:47:09
Re: S.O.S mi-am distrus paruleu am folosit loreal casting saten inchis ..eu am un saten cu o tenta mai deschis...a iesit superb Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #32 2008-08-13 16:57:11
Re: S.O.S mi-am distrus paruleu ma faceam cu l'oreal recital preference blond (si pe parul meu mai inchis iesea saten deschis). dar brunetul nu mi-a mai placut pentru ca iesea la fiecare spalare...dupa fiecare data cand ma spalam aveam aprul cu cate o nunata mai deschis. dar ma gandeam ca daca e gama noua poate o fi altfel. mai ales daca reuseste mama sa imi ia din anglia, poate acolo o fi de calitate mai buna. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #33 2008-08-13 17:00:09
Re: S.O.S mi-am distrus paruleu nu m-am vopsit niciodata shi prefer sa raman k,culoarea mea naturala k e mai bine decat sa imi stric parul si sa imi cada de la prea multe vopsiri Offline #34 2008-08-13 17:03:40
Re: S.O.S mi-am distrus parulfoarte bine faci, eu cu greu am revenit la culoarea mea naturala si acum sa vezi cum imi tremura mana dupa vopsea, ca totusi nu se compara luciul ala de par vopsit cu cel de par natural, oricat de frumos ar fi... Offline #35 2008-08-13 17:05:07
Re: S.O.S mi-am distrus parul
si eu am fost pe aceeasi idee pana am incercat casting creme..mi-a palcut ..e fara amoniac si tien asa mediu...dupa care iese si ramai cu culoare ta neafectata. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #36 2008-08-13 17:08:09
Re: S.O.S mi-am distrus parulsi atsa de care ziceam eu e tot fara amoniac. acum sa vad daca prinde culoarea care trebuie. asa, lui penelope cruz, ii sta suuper...dar slabe sanse sa-mi iasa si mie aceeasi culoare cum i-a iesit ei. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #37 2008-08-13 17:15:47
Re: S.O.S mi-am distrus parulnoir ala..ciocolata neagra cred ca iti prinde.. chiar si cireasa aia Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #38 2008-08-13 17:24:28
Re: S.O.S mi-am distrus parulda...ciocolata neagra vreau. imi place mult. cireasa...nu stiu...parul meu oricum avea tente de roscat de pe cand eram satena...si ma enerva la culme...de abia cu brunet am reusit sa scap de tentele de roscat. prefer ciocolata. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|