homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sanatate subreda :(-2

#20 2008-08-13 19:52:56

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: sanatate subreda :(

Ia si Septogal sau ceva din categoria pastilelor de supt ... neaparat.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#21 2008-08-13 20:05:14

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

am luat Trachisan,care e de supt...
am supt deja 2 pana acuma
mi-am luat si tinctura de propolis.
mananc o placinta si dup'aia imi dau cu tinctura...sper sa nu vomit de la gustul ei...

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#22 2008-08-13 20:24:07

Allecsutsa
Sr. member

alexia...pe cutia de la tinctura de propolis scrie ca se iau 15 picaturi de 3 ori pe zi...u ai zis sa dau acolo cu un betigas,si sa nu mananc nimic juma' de ora...cum sa fac?yo ma gandesc ca e mai bine cum zici u...k tre sa aiba actiune locala neutral

#23 2008-08-14 09:04:14

Allecsutsa
Sr. member

mi-am dat deja de 2 ori si n-am vazut NICIUN efect...
ca sa nu zic ca,in plus,sunt la a 3 a pastila de trachisan...si nici astea n-au avut nicio urmare...
tot la fel de greu inghit grater grater grater si la fel de rau ma doare grater grater grater
unde sa mai pun ca iau nurofen pt raceala si gripa la 6 ore,fervex si strepsils?
tot la antibiotice o sa ajung...daca nu chiar la injectii grater

#24 2008-08-14 16:37:56

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

cam asa din pacate ..i'm sorry sad mai da cu trachisan ..poate poate

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Publicitate

loading...

#25 2008-08-14 16:46:15

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

eu mereu am probleme cu gatul..cel putin o data la o luna sau la doua luni o patesc grav si am tot fost la doctori si am tot luat medicamente :Hexaoralotten, ampicilina, amoxacilina, tagremin,tantum verde, pot zice k de astea de supt de toate modele, de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe si nimic. Pana cand am fost la Bucuresti la ambulatoriu ptr studenti si mi a dat niste pastilute care din a 2 zi isi fac efectul si nu sunt nici scumpe, 10 lei cutia. Se numesc Homeogene 9 si se ia cate o pastiluta pe fiecare ora. Ar fi bine sa incerci sa vezi dk la tine functioneaza, rau n au cum sa ti faca ca am inteles ca sunt pe baza de plante. Bafta si sper sa ti fi fost de ajutor

time is precious.....

#26 2008-08-14 16:56:47

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

cu tinctura de propolis imi trece si mie...incearca

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#27 2008-08-14 17:05:25

Alina Delia
Addicted member

honeyica a scris:

eu mereu am probleme cu gatul..cel putin o data la o luna sau la doua luni o patesc grav si am tot fost la doctori si am tot luat medicamente :Hexaoralotten, ampicilina, amoxacilina, tagremin,tantum verde, pot zice k de astea de supt de toate modele, de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe si nimic. Pana cand am fost la Bucuresti la ambulatoriu ptr studenti si mi a dat niste pastilute care din a 2 zi isi fac efectul si nu sunt nici scumpe, 10 lei cutia. Se numesc Homeogene 9 si se ia cate o pastiluta pe fiecare ora. Ar fi bine sa incerci sa vezi dk la tine functioneaza, rau n au cum sa ti faca ca am inteles ca sunt pe baza de plante. Bafta si sper sa ti fi fost de ajutor

intreb si eu..tu combini amoxicilina cu ampicilina deodat? smile

#28 2008-08-14 17:10:31

Allecsutsa
Sr. member

honeyica a scris:

1/ora? yikes
adica...24 pe zi???
si noaptea cum fac?

wow yikes

#29 2008-08-14 18:01:42

honeyica
Sr. member

nu,Alina, nu le am combinat, logic rotfl
Dar dupa cate am zis am avut probleme tot timpul in ultimii ani si bineinteles k am incercat antibiotic de tot felul (aproape).
Allecsuta, se iau atata timp cat esti treaza smile Nu si knd dormi, si sunt niste pastilute mici pe care le sugi( au un gust f dulce). Eu am fost foarte retinuta in privinta lor, avand in vedere ca incercasem mai tot. Si cand am auzit de ele si am si vazut k sunt si ieftine in comp cu ce mi tot cumparasem eu...am crezut k o sa fie inutila folosirea lor, dar spre marea mea surprindere nu a fost asa. Si eu kiar am trecut prin crize grave, nu puteam nici apa sa inghit...ca sa nu mai zic k noaptea nu puteam sa dorm. Si din cate am aflat de la doamna doctor de la atatea antibiotice,tantum verde, lemon si alte de astea se pare ca dezvoltasem si o reactie adversa si tot ce era p baza de vitamina C imi facea rau, nu bine.
Eu zic sa incerci k nu ai nimic de pierdut.

time is precious.....

#30 2008-08-14 18:55:55

Alina Delia
Addicted member

exact la fel si cu trachisanul ...smile mai ales ca e infectie puternica

#31 2008-08-14 19:51:21

Allecsutsa
Sr. member

:-< am terminat o folie de trachisan...sunt la a 2 a...simt ca nu mai pot..mor de durere de gat grater amigdalele masii!!!
m-am dat si cu propolis de vreo 5 ori,de fiecare data cand ma dau ma abtin din toate fortele sa nu vomit,asa de rau ii la gust...
daca pana maine nu vad niciun efect,imi iau pastilute d-alea de care zice honeyica sad

#32 2008-08-14 21:29:09

Allecsutsa
Sr. member

am vbit cu mama si a zis k daca nu-mi trece pana maine,sa-mi iau antibiotic...ce sa iau?
amoxicilina sau ampicilina?

#33 2008-08-14 22:05:15

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

asta intrebi un medic nu pe noi pe forum wink

mami de minuni hjarta

#34 2008-08-14 22:06:39

andrutza
Vizitator

allecsutsa dc nu te duci u la un medic? de familie sau la ORL? pe forum nu se da tratament...

#35 2008-08-14 22:12:29

honeyica
Sr. member

vezi k antibiotice nu ti se dau la farmacie fara reteta sad Si nu le lua de capul tau k poate fi mai rau sad Fac rau la stomac..eu am facut gastrita k tot luam knd raceam.

time is precious.....

#36 2008-08-14 22:14:59

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

antibioticele nu fac rau doar la stomac.... risti sa prinzi si o candida de toata minunea...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#37 2008-08-14 23:25:19

Allecsutsa
Sr. member

am si zis !
intreb pe forum,pentru ca stiam ca cineva de aici e doctor...
si 2...sunt la mare,vacanta,numa prin spitale nu am chef sa umblu sad

mersi celor care mi-au fost de unde real ajutor,si "mai ales" celor care mi-au zis lucruri pe care le stiam deja si de care ma feream...

#38 2008-08-14 23:30:01

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

doctoressa e medic si ea oricum nu recomanda tratamente pe forum...si nu e nevoie de sarcasm...fetele doar vroiau sa te ajute...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.