homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sanatate subreda :(-3

#39 2008-08-14 23:42:20

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: sanatate subreda :(

ma abtin !!!!

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#40 2008-08-14 23:54:54

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

la fel cum a zis si crystyna, noi toate am incercat sa te ajutam...nu stim noi ce stii sau nu stii. Daca ne ai cerut sfatul inseamna ca nu stiai, nu se subintelege asta? Aici pe forum..consider eu ca toate suntem prietene...si daca avem probleme discutam despre asta si cerem sfaturi...nu e obligatoriu sa le urmam, dar macar putem fi recunoscatoare, nu sarcastice. Asa k data viitoare inainte sa mai scrii...sa te mai gand dk u stii sau nu stii.Parerea mea...si fara nicio rautate. Bafta, sa te faci bine!

time is precious.....

#41 2008-08-15 00:03:52

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

cine a vrut m-a ajutat spunandu-mi ce sa-mi iau de la farmacie si impartasindu-mi propriile experiente...cat despre cealalta parte...ii urmez exemplul YoHannei si ma abtin...(ala numa` ajutor nu se poate numi`)

multumesc pentru urarile de bine!

Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-08-15 00:04:14)

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#42 2008-08-15 00:06:36

YoHanna
Insomniac member

eu ti-am spus k iti dauneaza antibioticele...sau trebuia sa ghicesc ca tu stii de candida? iar acuma ma provoci la cearta...si tocmai de-aia...ma abtin !!!!!

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#43 2008-08-15 00:09:43

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Allecsutsa a ultima oara cand mai spun...sarcasmul nu si are locul aici...daca continui banuiesc ca sti ce te asteapta...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#44 2008-08-15 00:13:07

honeyica
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-04

Allecsutsa a scris:

cine a vrut m-a ajutat spunandu-mi ce sa-mi iau de la farmacie si impartasindu-mi propriile experiente...cat despre cealalta parte...ii urmez exemplul YoHannei si ma abtin...(ala numa` ajutor nu se poate numi`)

multumesc pentru urarile de bine!

Eu totusi te sfatuiesc sa nu jignesti pe nimeni...ca poate vei mai avea vreodata nevoie de ajutor si poate fetele isi vor aduce aminte de "ala numa` ajutor nu se poate numi". Fiecare ti a zis ce a stiut si nu prea e frumos ce comentezi u!

time is precious.....

#45 2008-08-15 00:37:08

Allecsutsa
Sr. member

YoHanna a scris:

eu ti-am spus k iti dauneaza antibioticele...sau trebuia sa ghicesc ca tu stii de candida? iar acuma ma provoci la cearta...si tocmai de-aia...ma abtin !!!!!

YoHanna,crede-ma,nu ma refeream la tine,am zis doar ca iti urmez exemplul si ma abtin.nu,de candida nu stiam.

sincera sa fiu,cel mai tare m-a deranjat raspunsul lui eu_vreau.asa cum celelalte au zis"incearca cu tinctura","incearca cu trachisan",ar fi putut si ea sa zica"bea un ceai cald" sau "eu zic ca ampicilina e mai buna"...ca d-aia am cerut sfatul,stiu ca aici sunt femei in toata firea,care au copii,sau mai bine zis,care au fost copii la randul lor,si stiu cam care sunt bolile copilariei/adolescentei.
si nu,nu comentez,imi expun parerea...sunt sincera...asta va deranjeaza?imi pare rau atunci...yo asa sunt...zic lucrurilor pe nume,nu stiu sa menajez persoanele...
daca ma aleg cu ban,warn,aia e...macar mi-am zis punctul de vedere...
si ganditi-va putin...cam cum ar fi sa nu poti sa inghiti nici propria saliva de durere de amigdale...sa nu mananci nimic de cateva zile (si toate astea,in putinele zile petrecute la mare)...si nu,nu ma victimizez,vreau doar sa ma intelegeti...si daca am jignit pe cineva,imi cer scuze,dar si eu m-am simtit la randul meu,jignita...

Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-08-15 00:38:19)

#46 2008-08-15 00:50:48

YoHanna
Insomniac member

pai adevaru e k la medicamente de-astea puternice...gen antibiotice...nu poate nimeni sa-ti zica ...care e mai bun...doar doctorul poate asta. si cred k din cauza candidei nu ti-a recomandat nimeni sa iei antibiotice...pt k durerea aia de gat...cu rabdare si niste medicamente care nu tre sa fie antibiotice(ci poate sa fie gen cel care a zis honeyica) trece...insa candida aia...eu de ex o am de aproape 3 ani..si nu cred k ai vrea asa ceva...
eu as prefera sa plang de durere cand inghit decat sa mai vad o data simptomele candidei...

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2008-08-15 00:51:52)

#47 2008-08-15 09:01:32

Allecsutsa
Sr. member

imi pare rau sad
pai si dc zici ca o ai de 3 ani?nu se vindeca? neutral

eu tot la fel ma simt...acum,mai nou,simt ca am ceva in gat,ceva ce nu pot sa inghit oricat m-as stradui...abia astept sa ajung acasa sa mi le scot,sa scap de ele!amigdale blestemate!

#48 2008-08-15 09:23:32

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Allecsutsa a scris:

YoHanna a scris:

YoHanna,crede-ma,nu ma refeream la tine,am zis doar ca iti urmez exemplul si ma abtin.nu,de candida nu stiam.

sincera sa fiu,cel mai tare m-a deranjat raspunsul lui eu_vreau.asa cum celelalte au zis"incearca cu tinctura","incearca cu trachisan",ar fi putut si ea sa zica"bea un ceai cald" sau "eu zic ca ampicilina e mai buna"...ca d-aia am cerut sfatul,stiu ca aici sunt femei in toata firea,care au copii,sau mai bine zis,care au fost copii la randul lor,si stiu cam care sunt bolile copilariei/adolescentei.
si nu,nu comentez,imi expun parerea...sunt sincera...asta va deranjeaza?imi pare rau atunci...yo asa sunt...zic lucrurilor pe nume,nu stiu sa menajez persoanele...
daca ma aleg cu ban,warn,aia e...macar mi-am zis punctul de vedere...
si ganditi-va putin...cam cum ar fi sa nu poti sa inghiti nici propria saliva de durere de amigdale...sa nu mananci nimic de cateva zile (si toate astea,in putinele zile petrecute la mare)...si nu,nu ma victimizez,vreau doar sa ma intelegeti...si daca am jignit pe cineva,imi cer scuze,dar si eu m-am simtit la randul meu,jignita...

ai intrebat care dintre cele 2 antibiotice e mai bun, pe care sa il iei. nimeni nu iti va recomanda un antibiotic dupa ureche...ca nici macar pe ochi frumosi nu se poate ca nu te-am vazut ce culoare ii ai...imi pare rau ca te-a deranjat raspunsul meu da tu ai intrebat care sa il iei dintre cele 2 nu ce ceai sa bei...nu am sa spun niciodata ca un antibiotic e mai bun decat celalalt fara o analiza in prealabil si fara sa te vad macar la ochi

mami de minuni hjarta

#49 2008-08-15 09:28:58

Allecsutsa
Sr. member

ok.multumesc oricum.

#50 2008-08-15 09:31:31

o'hara
Platinum member

daca pot sa te ajut o fac...atunci cand ma depaseste te trimit la medic. mi se pare cel mai corect wink

nu ai pt ce puss

mami de minuni hjarta

#51 2008-08-15 10:47:06

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

ideea cu antibioticele nu ai de unde sa stii pana mergi la medic alle fiindac le unele prezinta rezistenta microbul . imi apre rau ca treci prin asa ceva.
la cat esti tu de racita ar trebui sa mergi la medic. sincer cred ca se va lasa cu antibiotic dar daca torusi iti ia si un antimicotic pe perioada tratamentului sa nu te alegi cu candida.

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-08-15 10:47:58)

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#52 2008-08-15 11:11:58

Allecsutsa
Sr. member

o mai tin cu trachisan (din care mai am 4 pastile),fervex,strepsils,si cu tinctura de propolis...si cand ajung acasa ma duc sa ma programez la operatie...parca n-as vrea sa le scot,ca nah...bine zicea cine zicea ca sunt puse acolo cu un rol,da cand sunt un cuib de microbi,sigur nu-si mai indeplinesc rolul pentru care au fost puse acolo...si-o sa mor de durere dupa operatie din cate am citit pe net...ce-am gasit...uoffffff...sper ca dup'aia sa nu racesc din luna-n luna grater
da doar alea imi sunt umflate...in rest n-am nimic...nu tusesc,nu am nasul infundat...nici nu inteleg ce mi se intampla...sau de la ce...abia astept sa ajung acasa...s-a duc pe apa sambetei vacanta asta grater

scuze pentru ieri tuturor...

#53 2008-08-15 11:40:23

Alina Delia
Addicted member

fa operatie laporoscopica...e less painful dar un pic mai expensive.

#54 2008-08-15 11:42:36

Allecsutsa
Sr. member

ce inseamna aia? rodnar
mai expensiva adica...cam cat asa?

#55 2008-08-15 11:43:09

o'hara
Platinum member

laparoscopie pt amigdalectomie?

mami de minuni hjarta

#56 2008-08-15 11:43:41

Alina Delia
Addicted member

scuze ..nu amis criu in engelza.. adica mai scumpa si se face cu laserul ..le arde ..nu simti nimik la anestezie.

duap ce si le vinedeca bineinteles... la spiatla icea se fac din cate stiu. si pe frate mio voaiu sa-l programeze.

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-08-15 11:44:35)

#57 2008-08-15 11:43:55

YoHanna
Insomniac member

insanatosire grabnica puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.