homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 24-68

#1274 2008-08-17 19:29:59

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 24

skumpi a scris:

nu e suficient d barbat sa`mi zica k nu ma mai iubeste si k are pe altcineva !!!!!!!!!!!

la cum arati tu,ar fi culmea sa aiba pe altcineva neutral
sa fim seriosi.. nu cred totusi.. hmm

#1275 2008-08-17 19:30:03

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

pus pozici smile

mami de minuni hjarta

#1276 2008-08-17 19:32:52

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

50 de ron a fost intrarea...bautura e ff scumpa la bamboo...muncesc o luna sa beau si eu ceva tongue glumesc
au facut un show ff tare...doar ca are putine melodii dar are o voce ff buna
mai vreau sa repet experienta cu bamboo...prea tare big_smile
eu aseara in club si my boy era cuminte acasa ..dormea.da a fost un dulce mi-a zis :"daca tu vrei sa mergi cu fetele ,mergi ..nu ma supar"...baiat bun n-am ce spune..acum cred ca pun  costumu pe mine si zbor sa fac o baie in mare cu el

#1277 2008-08-17 19:33:59

vonda
Platinum member

Melany1 a scris:

eu aseara in club si my boy era cuminte acasa ..dormea.da a fost un dulce mi-a zis :"daca tu vrei sa mergi cu fetele ,mergi ..nu ma supar"...baiat bun n-am ce spune..acum cred ca pun  costumu pe mine si zbor sa fac o baie in mare cu el

ce scum e hjarta hjarta hjarta
vezi? tot raul spre bine,pana la urma cool cool

#1278 2008-08-17 19:34:12

skumpi
Vizitator

tantosica a scris:

skumpi a scris:

nu e suficient d barbat sa`mi zica k nu ma mai iubeste si k are pe altcineva !!!!!!!!!!!

la cum arati tu,ar fi culmea sa aiba pe altcineva neutral
sa fim seriosi.. nu cred totusi.. hmm

ei nah .... parca asta ar fi o garantie rotfl

Publicitate

loading...

#1279 2008-08-17 19:36:07

Melany1
Banat

da tanto stiu ca e scump da parca a mai ramas ceva ptr my ex sad inca mai tresar...sper cu timpul chiar sa nu mai ramana nimic

#1280 2008-08-17 19:38:29

vonda
Platinum member

Melany1 a scris:

da tanto stiu ca e scump da parca a mai ramas ceva ptr my ex sad inca mai tresar...sper cu timpul chiar sa nu mai ramana nimic

eee..eu tresar dupa 4 luni si cand trec pe langa statia de autobuz de la el de acasa..si intorc capul instinctiv,sa vad daca e acolo,asa cum era cumva... sad
deci se poate si mai rau

skumpi..daca nici asta nu e garantie,si are pe altcineva..inseamna ca e blond tare sa se duca la una mai jos decat tine.Daca se ducea la ceva mai bun,era ceva..dar asa.. box

#1281 2008-08-17 19:43:55

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

tanto ca in melodia lui Iris...strada ta big_smile asha si eu dupa unul...tresar
au trecut ani de zile..si tot..in fine
Melany ma bucur ca esti bine hjarta
si skumpy esti putin paranoica..nu crezi?   puss pe cine sa aibe.......

6 ani de dragoste  hjarta

#1282 2008-08-17 19:45:01

skumpi
Vizitator

mda...ce sa spun....nici de`as fi Miss Univers` neutral ce crezi k nu sunt fete mai frumoase ca mine ? lol oioioiii sunt destule ! "frumusetea" e ultima mea speranta
oricum are el o 'amika" si in ultima vreme vorbea cu ea pe mess...aia suferea dupa iubitul ei depedent d nush ce jocuri d noroc si tot ii povestea tot felu neutral
cine stie...acuma ca is singuri amandoi...o sa se opoata consola linistiti !
sa nu mai vb d fosta lui care ar fi cea mai fericita sa se impace cu el...
so....  life suck neutral

#1283 2008-08-17 19:49:24

Melany1
Banat

nici chiar asa skumpy "life suck" ca nici el nu o fi unicu si singurul
nu merge sa incarc poze sad

#1284 2008-08-17 19:52:28

DeliaC
New member
Inregistrat: 2008-04-01

Scuze,am urmarit discutia voastra,toata lumea suefera pe aici...da scumpi  tu de unde sti ca nu te mai iubeste?

#1285 2008-08-17 19:53:07

skumpi
Vizitator

JanisJoplin a scris:

tanto ca in melodia lui Iris...strada ta big_smile asha si eu dupa unul...tresar
au trecut ani de zile..si tot..in fine
Melany ma bucur ca esti bine hjarta
si skumpy esti putin paranoica..nu crezi?   puss pe cine sa aibe.......

nu`s paranoica deloc ! e sg explicatie plauzibila... sa mor...chiar si mami a zis k probabil toate astea o fost aranjate neutral
am inteles...eu l`am refuzat cu Apa...el cu Ocna ! bon... ne`am satisfacut amandoi orgoliile ... dar cand am fost la el ? neutral am inteles k pe mess sau la tel esti orgolios.... da cand esti langa persoana "iubita" poti sa fi in continuare la fel d orgolios ? sa nu`ti pese ? sa o lasi sa plece ca si cum nu ai avea nik cu ea ? mai ales...k era plecarea asta si de`abia asteptam sa mergem grater sau el putzin asa credeam k vrea sa merg cu el neutral
n`are nici o scuzaaaaaaaa !!!!!!!
si asa simt..simt cum n`am mai simtit niciodata...k nu ma mai iubesteeeeeee !!!!! si o simt si asta ma termina...ca pana acum ne certam...stiam k bine ne certam da ne iubim si o sa fie cumva... da acuma ... no more !
si macar dak as fi gresit eu...n`as fi comentat nik... dar asa`
n`am fost eu cea mai perfecta iubita...asta`i clar... si ne`am certat destul si au fost multe hop`uri da totusi am fost lg el tot tp si au fost mai multe momente frumoasa decat urate !
grater

#1286 2008-08-17 19:56:00

DeliaC
New member

eu am citit ce ai zis,e aberant ca nu aveai motiv sa te superi pt ca si el a iesit,ce are ,mai ales ca a fost prietena de a ta preferai sa iasa cu o striaina? daca nu lasi omul liber asa nu rezolvi nimic,el te-a lasat sa mergi,era sa stea in casa daca u ai iesit deja cu colegul?cum u ai drepturi are si el

#1287 2008-08-17 19:59:21

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

skumpi,da ati luat bilete pt franta?
n-ai dat si tu bani..sau cum?

Sim y 

#1288 2008-08-17 20:00:43

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

ce este in stanga, imediat sub coaste???? ma cam doare si nu am mancat mai nimic azi!!!! decat lapte cu cereale si un pic de iaurt apoi!

Ultima oara a fost editat de theSame_ElaElis (2008-08-17 20:00:57)

#1289 2008-08-17 20:04:52

DeliaC
New member

mergeai pe banii lui?

#1290 2008-08-17 20:07:22

skumpi
Vizitator

DeliaC a scris:

eu am citit ce ai zis,e aberant ca nu aveai motiv sa te superi pt ca si el a iesit,ce are ,mai ales ca a fost prietena de a ta preferai sa iasa cu o striaina? daca nu lasi omul liber asa nu rezolvi nimic,el te-a lasat sa mergi,era sa stea in casa daca u ai iesit deja cu colegul?cum u ai drepturi are si el

deci...atata tp cat iesea cu un prieten de`a lui sau o prietena de`a lui nu aveam nici o treaba...pt k a mai fost si n`am avut niciodata nik d zis !
eu nu am ieist cu nici un baiat cat tp am fost cu el cu toate k aveam o gramada d amici d care bineinteles m`am indepartat !
vecinu meu...care e si cel mai bun prieten al meu.. si pe care`l cunosc de o viata...si il consider ca pe fratele meu ! de el e vorba... dak ar fi avut el o amica asa...nici o pb...in plus ei se cunosc...nu era vorba de gelozie + el avea d lucru + nu mai vroia soare !
intelegi ?
eu nu l`am tzinut niciodata...a fost intotdeauna liber sa faca ce vrea !
la prima vedere da...nu e nik "grav "
si nu e vorba ca as crede k s`a intamplat ceva intre ei...pur si simplu nu e normal k el sa mearga cu o prietena de`a MEA... eu m`am dus cu prietenu MEU ...el trb sa mearga cu a lui ! asta m`a deranjat !
dak tie ti`ar pica bine k iubitul tau sa merarga cu o prietena de`a ta...nici o pb smile

#1291 2008-08-17 20:08:26

skumpi
Vizitator

DeliaC a scris:

mergeai pe banii lui?

dap ! pt k stia k nu am bani acum decat ceva de cheltuiala si oricum nu plateste el k platesc parintii lui drumu si etc iar statu acolo fratele lui !
nu cred k banii sunt pb pt k nu s`a pus niciodata pb de asta... mai mult...mama lui insista sa merg pt k initial am zis k n`am bani si nu ma simt bine sa merg asa pt k apoi sa`mi reproseze cine stie ce !

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-08-17 20:09:26)

#1292 2008-08-17 20:09:20

DeliaC
New member

dar ce a facut?atata timp  cat nu a facut nimic si tu stia asta,ce importanta are,el nu a vrut sa stea in casa si atata tot,de ce exagerezi,trebuia sa fi iesit si tu cu un preten de al ei ca sa aiba si el voi?dar ce importanta are,cu atat mai bine ca e prietena de a mea,eu nu sunt geloasa pe prietenele mele.ce conteaza.gandes-te bine.nu e normal cum gandesti

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.