homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 24-74

#1388 2008-08-17 21:40:25

andrutza
Vizitator

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 24

eu daca pateam ca tine skumpi...nu indrazneam sa-l condamn pe el cu nimic pt ca si tu ai iesit cu prietenul ala al tau...pe mine ca baiat m-ar fi deranjat, ma deranjeaza si ca fata...sa stiu ca iubi ar iesi fara mine cu o prietena de-a lui...si sa-l sun eu sa-i zic sa ne vdm si sa zica nu si sa stiu ca e cu aia...normal ca ma supar si probabil as iesi si eu cu un baiat...asa cum a procedat si vlad...
dar eu cred ca tot el te va cauta pana la urma...tot el o sa cedeze putin mai incolo si va veti impaca.

#1389 2008-08-17 21:40:32

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

skumpi a scris:

ala nu e motiv dar tot ce s`a intamplat de atunci e motiv !
nu i`am zis chiar " mai m`a deranjat " da ne`am certat si se intelegea k m`a deranjat, nu ? putea el sa zic...ok am inteles nu se  mai intampla...sau ceva !

da putea ..da vezi u... baietii astia gandesc cam greu.. si nu a zis...

mie mi se intampla de multe ori sa ma cert q cineva si sa ii dau o replica...si mai incolo...vai ce replici bune imnmi vin in cap si ce inspiratie de ceart am lol ... intelegi ce vr sa zc... ? tongue

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#1390 2008-08-17 21:41:37

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

sad si cu nebuneala de la inima ce fac?aia ce e? :f?rv?nad:  :f?rv?nad:

Ultima oara a fost editat de delishor (2008-08-17 21:42:15)

My Tears Dry On Their Own

#1391 2008-08-17 21:42:16

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

delishor a scris:

sad si cu nebuneala de la inima ce fac?aia ce e? f?rv?nad:  f?rv?nad:

nu stiu ce e aia...am trait-o si eu, tot cu unul care nu merita, nu stiu ce a fost, dar a disparut de la sine

#1392 2008-08-17 21:42:45

skumpi
Vizitator

neutral

Publicitate

loading...

#1393 2008-08-17 21:43:57

mika
Insomniac member

haideti mai fetelor...daca el nu vroia sa se desparta, de ce a asteptat-o cu bagajele ei gata facute si nici nu a vb cu ea cand a mers sa le ia???asta e atitudine matura? neutral
si apoi chestia asta cu ea era cu vecinul ei la plaja asa ca plec si eu cu prietena ei la pescuit, sa vada cum e..........suna a copilarism

Ultima oara a fost editat de mika (2008-08-17 21:44:55)

#1394 2008-08-17 21:44:07

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

skumpi a scris:

Infinity a scris:

pana acum am citit care e problema ta skumpi..am evitat sa ma pronunt gandindu-ma ca fiind suparata nu vei fi asa incantata de raspunsul meu,dar acum m-am razgandit si iti zic parerea mea.
Mie mi se pare un pic deplasat motivul de suparare..nu zic ca nu e vinovat sau ceva, insa mi se pare cam aiurea sa te superi pentru ca iese cu prietena ta..ii puteai spune ca te-a deranjat, il puteai ruga sa nu mai faca asa pe viitor ca nu ti se pare okay..dar sa vorbiti, asta era ideea..in acest mod rezolvati, cat de cat macar, problema. Ori asa, tu esti orgolioasa..astepti sa vina sa isi ceara scuze ca a gresit..iar lui probabil i se pare deplasat modul tau de a vedea lucrurile si nu trece peste orgoliul propriu barbatesc.
Solutia mea pe care o cred potrivita este (in functie de ce vrei tu de fapt, pentru ca poate nu vrei sa treci peste ce a fost) fie vorbesti cu el si incerci sa rezolvati problema astfel incat sa stii o treaba (a fost planuita treaba, e cu altcineva..e suparat pe tine,etc.)..ori iti iei gandul si mergi inainte (incercand pe cat poti sa nu mai suferi si sa plangi din cauza lui..nu este nici primul, nici ultimul de pe lumea asta).
Pup si muulta putere si intelepciune pentru a decide ce e mai bine pentru tine !

ala nu e motiv dar tot ce s`a intamplat de atunci e motiv !
nu i`am zis chiar " mai m`a deranjat " da ne`am certat si se intelegea k m`a deranjat, nu ? putea el sa zic...ok am inteles nu se  mai intampla...sau ceva !

skumpi, barbatii privesc altfel lucrurile (mi se s-a intamplat si mie de multe ori sa ma deranjeze lucruri pe care eu chiar le consideram suuper aiurea..iar lui sa i se para chestii prostesti), ei cred ca noi exageram in unele chestii..ori avand o parere de genul asta, te enerveaza cand se intampla..si daca esti orgolios nu treci usor peste.
Este adevarat ca ce s-a intamplat dupa a fost foarte urat, insa banuiesc ca acel comportament este datorat faptului ca el este suparat.
De ce el putea sa spuna ca am inteles, nu se mai intampla..de ce sa vina de la el tot? E bine sa stai sa suferi asteptand sa vina el si sa spuna ca a gresit?  Dar daca incerci tu sa sa faceti astfel incat sa fie bine? ii expui problema incercand sa gasiti o rezolvare..iar in cazul in care povestea se repeta si face la el..inseamna ca poate chiar nu ii pasa (ca daca ii pasa probabil nu voia sa treaca din nou prin ce a trecut anterior)

Ultima oara a fost editat de Infinity (2008-08-17 21:52:25)

#1395 2008-08-17 21:45:12

old_soul
Insomniac member

roll roll pe mine ma tine de un an...sper sa treaca mai repede ca tampesc...
skumpi,ce tzucat?ce buze? :f?rv?nad:

#1396 2008-08-17 21:45:13

skumpi
Vizitator

bine normal k a doua oara n`ar face la fel lol ar fi prea batator la ochi

#1397 2008-08-17 21:45:41

Infinity
Hero member

mika a scris:

haideti mai fetelor...daca el nu vroia sa se desparta, de ce a asteptat-o cu bagajele ei gata facute si nici nu a vb cu ea cand a mers sa le ia???asta e atitudine matura? neutral

se poate sa o fi asteptat cu bagajele facute pentru ca era foarte nervos si voia sa evite sa stea de vorba (poate asta i-ar fi creat rau..s-ar fi certat sau alte cele). Nu e o atitudine matura, dar este o atitudine adoptata la stare de nervi si impresia ca gata nu mai exista nicio sansa sa mearga relatia in bine

#1398 2008-08-17 21:46:23

Himmel
Insomniac member

skumpi a scris:

skumpi a scris:

rotfl

eu : te apuca doru....da bine ca ieri nu te`o apucat

el: poate ca nu trebuia sa porcedez asa si sa fiu mai tare ... sa nu-mi pese d nik pur si simplu sa tin in mine sa nu zic nik sa stau si sa nu o mai bag in seamna
sau sa fiu barbat  ceva d genu macho sau mai stiu eu ce... da mnoo nu e felul meu d a fi

...

eu: hai ca l`am chemat la un gratar

el: acuma am venit de la ea Smile am stat impreuna in patuk nu am mai vb despre subiectu asta doar am stat si ne-am strans in bratze... saracutza asa d rau arata cum o operat-o pfff Sad si tot doare ...nici macar sa ne tzukam nu putem deja de joi ...OHHH my god I miss her lipsss Sad abia asteapt sa se faca bine sa-i dau o un tzukkkkkkkk male male Very Happy

eu: da...nu ma simt eu in stare sa clarificam toate lucrurile acum...dar dupa ce ma fac bine vom avea noi o discutie

el: ce discutie? yikes

eu: ce bataiutza iti iei Very Happy

el: si crezi k u scapi asa ushor ? Very Happy

eu: muah muah

el : muah

eu: gata puiu` ca deja suntem offtopic

...si au trait fericit pana la adanci batranete Very Happy

nu a vazut nimeni asta` ? roll

yo am vz da nu prea am inteles big_smile

#1399 2008-08-17 21:46:56

skumpi
Vizitator

bine fete... I will do it !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#1400 2008-08-17 21:47:32

Infinity
Hero member

skumpi a scris:

bine normal k a doua oara n`ar face la fel lol ar fi prea batator la ochi

buun..deci daca nu ar mai face a doua oara la fel, inseamna ca o sa fie de bine, nu ? Astfel sunt sanse ca macar problema asta s-o rezolvati si sa nu va mai loviti de ea pentru a va certa..so, daca vrei/vreti..totul se poate ! trebuie doar sa existe vointa

#1401 2008-08-17 21:47:43

mika
Insomniac member

you will do...what?

#1402 2008-08-17 21:47:54

skumpi
Vizitator

skumpi a scris:

o data cand ne`am certat....asta e de pe un forum pe care stateam eu inainte si ne`am certat noi si s`a pus el sa poztez acolo..bine asta e pe sfarsit ...m`a amuzat si in acelasi tp m`a intristat neutral

#1403 2008-08-17 21:48:53

skumpi
Vizitator

mika a scris:

you will do...what?

neutral i`am scris sa`mi zica si mie dak toate astea au fost planuite...dak are pe altcineva dak ma mai iubeste...orice neutral

#1404 2008-08-17 21:49:07

Himmel
Insomniac member

delishor a scris:

roll roll pe mine ma tine de un an...sper sa treaca mai repede ca tampesc...
skumpi,ce tzucat?ce buze? :f?rv?nad:

join the club... si yo incep sa o iau razna... appo asearra dupa o lunga bataie q ochii mei am castigat rotfl rotfl rotfl

#1405 2008-08-17 21:49:23

old_soul
Insomniac member

:f?rv?nad:  :f?rv?nad:

Ultima oara a fost editat de delishor (2008-08-17 21:49:39)

#1406 2008-08-17 21:49:26

Infinity
Hero member

asteptam si noi raspunsul, skumpi..sa nu ne uiti smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.