homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfat pt epilat inghinal total-2

#20 2008-08-19 23:27:04

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: sfat pt epilat inghinal total

la mine s-a mai si rarit... e moale firu' e ff bine

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#21 2008-08-19 23:29:04

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

eu ma mai fac cu epilatorul, dar nu pot peste tot ca doare grater de asta as vrea sa incerc si cu ceara

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#22 2008-08-19 23:29:12

bliss
Full member
Inregistrat: 2007-01-23
Site

Melany1 a scris:

mie mi-e frica sa ma fac inghinal ca ma fac cu lama si am firu ff gros grater((

pai si eu ma facusem cu lama in ultimul an. rodnar d'asta si muream de frica. insa a fost ok.

#23 2008-08-19 23:38:27

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

maryahs a scris:

eu ma mai fac cu epilatorul, dar nu pot peste tot ca doare grater de asta as vrea sa incerc si cu ceara

nici sa ma bati nu m-as face cu epilatorul.... ce bine e cu ceara....

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#24 2008-08-19 23:40:48

maryahs
Insomniac member

doar in fata ma fac ca mai mult nu pot. nici pe picioare sus(deasupra genunchilor) nu ma pot face...ma doare de nu mai pot

Publicitate

loading...

#25 2008-08-20 00:25:32

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

fetelor,spuneti-mi si mie se poate face ceva ca sa nu mai creasca fire pe sub piele?ca m-am facut cu epilatorul si mi-au crescut apoi o gramada de fire asa sad

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#26 2008-08-20 00:27:50

maryahs
Insomniac member

o prietena mi-a spus ca foloseste crema exfolianta ca sa nu ii mai creasca firele sub piele, ea zice ca e buna...eu sincer nu am incercat

#27 2008-08-20 07:28:21

persifona
Vizitator

maryahs a scris:

offtopic persofina tu de unde esti?

Bucuresti, da. Nu v-am zis unde m-am facut eu (undeva la Sir unde e un salon) pentru ca vroiati in Berceni smile

#28 2008-08-20 15:16:48

Julie_me
Full member
De la: casutza mea
Inregistrat: 2008-02-27

eu ma fac in tei la o tipa care zici k are o mana...cereasca big_smile si o ceara suuuuper buna. si eu ma faceam inainte cu lama, dah d cateva luni mi-am facut curaj si am zis "hai"...mi-era o frica d numa la cat o s ama doara...a durut putin primele dati,dah acum e floare la ureche, k se ia mult mai usor oricum. partea mai nasoala e k tre sa-ti faci programare la tipa cu vreo 2 sapt inainte k sa apuci cand vrei lol

#29 2008-08-20 16:26:12

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

fetelor pt zona inghinala si ma refer la epilat inghinal total cel mai bine e sa va faceti cu ceara clasica calda pt k odata aplicata pe piele porii se deschid se dilata de la caldura si firele de par se vor smulge mult mai usor ...cu aparatul de epilat se forteaza radacina si de cele mai multe ori firul de par se rupe si radacina ramane ...eu ma epilez total de multi ani si n-as putea altfel.. acum ramane la alegerea voastra

..be the best ...fuck the rest smile))

#30 2008-08-20 16:30:46

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

valy_creata2000 a scris:

fetelor pt zona inghinala si ma refer la epilat inghinal total cel mai bine e sa va faceti cu ceara clasica calda pt k odata aplicata pe piele porii se deschid se dilata de la caldura si firele de par se vor smulge mult mai usor ...cu aparatul de epilat se forteaza radacina si de cele mai multe ori firul de par se rupe si radacina ramane ...eu ma epilez total de multi ani si n-as putea altfel.. acum ramane la alegerea voastra

imi pare rau sa te contrazic da nu va faceti q d-aia clasica, ciocloatie... faceti-va q cera wax de unica folosinta.. se ia mult mai usor .. nu pune decat de max 2 ori nu 15 ca q aia traditionala... si creste muuuultttt mai greu..

yo la 6 am  programare smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#31 2008-08-20 16:45:10

You_and_Me
Diamond member

parerea ta dar eu raman la cea clasica ..am incercat si cu cea de unik fol (cu asta ma fac pe restul corpului) dar nu patrunde printre firele de par pana la piele si ma refer la aparatul cu rola de ceara cu benzi ..eu asta fac zi de zi crede-ma ( lucrez la un salon) dar acum depinde de fiecare ....si se ia f repede 2 fasii pe fiec parte.....dar ceara asta wax cum e ?
poate e altfel si nuj eu nu te contrazik

#32 2008-08-20 16:50:24

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

valy_creata2000 a scris:

parerea ta dar eu raman la cea clasica ..am incercat si cu cea de unik fol (cu asta ma fac pe restul corpului) dar nu patrunde printre firele de par pana la piele si ma refer la aparatul cu rola de ceara cu benzi ..eu asta fac zi de zi crede-ma ( lucrez la un salon) dar acum depinde de fiecare ....si se ia f repede 2 fasii pe fiec parte.....dar ceara asta wax cum e ?
poate e altfel si nuj eu nu te contrazik

pey nu q benzi... astea q benzi is pt picioare etc restul corpului... nu inghinal..

e ceara special pt inghinal... e alba spre verde si se incalzeste si asta ... e intr-un recipient .. nush cum sa zc .. qm is unele conserve din magazin din tabal asa.. daca zici k lucrezi la salon ca cera de unica p care o incalzezsit si o ppui in recipiente..
sper sa intelegi ce zic.. nu lucresz sau asa .. da cosmeticiana mea imi explica tot ce vreau yo .. toata chestia e k nush yo sa explic...

sper k totusi ai inteles ceva big_smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#33 2008-08-20 16:55:37

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Ceara, fara nici un dubiu smile doare de o mie de ori mai putin big_smile

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#34 2008-08-20 17:01:13

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Of, deci eu m-am facut cu epilatoru multa vreme si tot am astepta sa fie mai usor o data si o data dar....doare infiorator. Si iritatii si alte prostii. Acuma as vrea sa ma duc sa ma fac cu ceara, dar nu stiu, mi-e cam rusine. Mai ales ca nu am fost niciodata si m-am si lasat de epilator, deci am cam o padure ecuatoriala. Oare sa ma rad inainte?

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#35 2008-08-20 17:17:17

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

cu ceara te doare o clipa cat trage aia toata fasia dar cu epilatorul simti durerea aia continuu cat te faci sad

#36 2008-08-20 17:26:52

You_and_Me
Diamond member

miruna25 nu te rade k e mai bine dak e mai mare si dak totusi e prea mare te poti tunde putin cu foarfeca asa se ia ff bine pt k e crescut si tot presupun incearca fara frik si fara rusine si ai sa vezi ce bine e dupa..doare putin mai mult la inceput prima data apoi te obisnuiesti....ce sa faci baba sufera la frumusete...du-te cu incredere

#37 2008-08-20 17:35:35

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Katalyna2311 a scris:

pai cu epilatorul cam 30 de minute...cu ceara cat dureaza?

mai putin oricum si te doare de cateva ori... iti pune sa zic... 6 -7 fasii de ceara

#38 2008-08-20 17:53:46

You_and_Me
Diamond member

aha am inteles delyutza stiu despre ce vorbesti dar noi nu lucram cu wax  nici un salon din orasu meu . dak zici k e asa buna sti de unde o pot procura ? esti din buc ?

prefer ceara de 1000 de ori .........cu epilatorul...cred k as muri de durere

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.