homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfat pt epilat inghinal total-3

#39 2008-08-20 18:29:52

maryahs
Insomniac member
De la: de sub tampa
Inregistrat: 2008-01-07

Re: sfat pt epilat inghinal total

eu am numa bubite dupa ce ma fac cu epilatoru si le mai si sparg, dar  nu imi place ca ma doare...parca dor mai atre bubitele alea decat atunci cand ma fac.
stiti un salon bun in brasov? si cam cat costa?

hjarta iubesc si sunt iubita hjarta

#40 2008-08-20 18:58:41

greeneyes
Full member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-05-24

si eu prefer ceara..in 10 min sunt gata. am fost doar de 3 ori pana acum si s-a rarit considerabil, creste mai greu si e firul mai subtire...chiar se mira si cosmeticiana (cand am fost ultima oara acum 2 sapt) ca dupa atatia ani de lama si doar 2 sedinte cu ceara e asa de bine. acum abia se vad niste firicele mici si deja am 2 sapt de la epilat.
prima data m-a durut un pic, dar a fost ceva suportabil. ma asteptam sa fie mai rau. dar merita tot ceara.

viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6

#41 2008-08-20 20:05:28

Albertina
New member
Inregistrat: 2008-06-09

greeneyes esti din buc??dak da..unde anume e salonul si cum se numeste...k as vrea sa ma duc si eu pt prima data...dar sa ma duc undeva unde sunt fete mai de treaba..k imi e c-am rusine.. rodnar

retas   Nu lasa pe maine ce poti face astazi..ci lasa pe poimaine..asea ai mai mult timp sa te odihnesti lol   rotfl

#42 2008-08-20 20:07:02

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Cosmeticiana mi-a recomandat ca dupa epilarea inghinala sa folosesc cutaden ca sa previn iritatiile,bubitele si toate urmarile neplacute care pot aparea...Si merge..Nu mi se mai fac bubite si nici nu mi se mai irita asa de tare

#43 2008-08-20 20:16:20

deea_piti
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-09

De cateva luni ma fac cu ceara inghinal total.Prima data m-a durut cam rau,pt ca inainte ma faceam numai cu lama.Mai degraba era o senzatie de usturime.Dar a meritat efortul.Nu mai creste asa des si urat.Am incercat si cu aparatul de epilat,dar m-a durut prea rau si am renuntat.Am gasit si o cosmeticeana buna si ma face cu atentie.Daca mai raman cateva fire,le ia cu penseta.Si nu costa mult,doar 19lei-inghinal total+ anal.Faceti-va curaj si epilati-va cu ceara.Prietenul meu e incantat de aspectul pisicutei mele dupa epilat:P.

Publicitate

loading...

#44 2008-08-20 21:57:44

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

Katalyna2311 a scris:

cezady nu te mai vaita ca ma sperii big_smile lasa ca nu doare big_smile hmm

doare mai tare cu epilatorul de 13981038190381093109 de ori big_smile
cu ceara pac pac trage repede,nici n`ai timp sa simti durerea..  tongue cu epilatorul e durerea constanta brr roll

Dragostea nu se stă, se face.

#45 2008-08-20 22:47:32

greeneyes
Full member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-05-24

Albertina a scris:

greeneyes esti din buc??dak da..unde anume e salonul si cum se numeste...k as vrea sa ma duc si eu pt prima data...dar sa ma duc undeva unde sunt fete mai de treaba..k imi e c-am rusine.. rodnar

nu sunt din buc
intreaba fetele din Buc pe unde se duc. rusine nu are de ce sa iti fie ca pricum cosmeticianele alea vad zeci de pussy pe zi..deci e ceva obisnuit. si mie mi-a fost rusine prima oara, dar numai pana m-am dezbrcata si m-am urcat pe pat. dup=aia m-a luat tipa cu vorba si am uitat si de rusine...
la salonul unde ma fac eu imi ia 12 lei inghinal total si interfesier. unde fusesem inainte era 18 lei si era si departe de casa. noroc ca nu puteau sa ma programeze in ziua cand vroiam eu si l-am gasit pe asta ca e si mai aproape de casa.
eu rcomand din toata inima epilatul cu ceara

viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6

#46 2008-09-07 15:48:44

madalinas
New member
Inregistrat: 2008-09-06

si eu recomand ceara traditionala...chiar daca pune de mai multe ori, o pune pentru ca parul creste in sensuri diferite...asta e bine pentru ca trage de ceara asa cum trebuie, nu in sens invers ca sa se irite pielea...deci e mai bine decat sa-ti puna de 2 ori si gata...

#47 2008-09-07 16:37:48

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

mie mi-e frica tare de durere...adica am mai dat cu epilatorul si ma doare d deh, asa pot sa reglez eu ritmul, mai ma opresc mai masesc pielea..mi-e sa nu lesin pe acolo lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#48 2008-09-07 17:13:58

persifona
Vizitator

Wildhon, e mai bine cand trage tot odata si mai ales.. cand trage altcinvea lol

#49 2008-09-07 19:10:51

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

delyutza* a scris:

yo ma epilez q ceara total de vreo 2 ani.. si in ultima perioada--cateva luni-- q ceara wax.. de unica folosinta... si vr sa va zic k desi doare un pic--un pic mai mult cateodata-- pot sta linistita 3 sapt chiar 4 k nu mai creste asa mult.. wax rulz big_smile

pls imi poti sp si mie c ceara folosesti??..eu am luat o ceara d la plafar si mai bn nu luam ...am pus ceara , insa knd sa iau fasia nimic , era toata moale , am lasat sa s raceasca , insa nimic...

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#50 2008-09-07 21:53:20

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

persifona a scris:

Wildhon, e mai bine cand trage tot odata si mai ales.. cand trage altcinvea lol

nu stiu ca nu m-am dus decat o data la epilat cu ceara si atunci pe picioare...si faza e ca nu m-a durut atat cand tragea ci atunci cand punea ceara aia ca era fierbinte lol Probabil ca o sa imi iau inima in dinti si o sa ma duc...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#51 2008-09-08 06:58:36

persifona
Vizitator

Nu cred ca ai nimerit o cosmeticiana f buna.

#52 2008-09-08 09:44:43

roxanajust4you
Full member
Inregistrat: 2008-08-25

eu dupa ce am umplut   toata casa de ceara m-am hotarat sa-mi i-au un epilator si acum cu el ma fac, dar 0 inghinal nu prea reusesc.
am o intrebare cum sa fac sa nu mai cresca firele in piele?

#53 2008-09-08 09:49:20

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

roxanajust4you a scris:

eu dupa ce am umplut   toata casa de ceara m-am hotarat sa-mi i-au un epilator si acum cu el ma fac, dar 0 inghinal nu prea reusesc.
am o intrebare cum sa fac sa nu mai cresca firele in piele?

nu ai ce face.eventual intre epilari faci un scrub.sau mai bine .renunti la aparat.
si mie de la aparat imi ieseau toate sub piele. ma fac cu ceara si e muuuuuuuuuult mai bine

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#54 2008-09-08 10:30:13

roxanajust4you
Full member
Inregistrat: 2008-08-25

te faci acasa cu ceara?

#55 2008-09-08 12:40:30

ecatherina
Full member
De la: craiova
Inregistrat: 2008-08-05

imi recomandati si mie va rog daca stiti un salon mai bun in craiova sa ma epilez down there  total smile pana acum m-am facut acasa si imi e cam rusinica sa ma duc la salon si sa nimeresc o nebuna sclifosita ( rotfl nici nu exista cuvantul asta rotfl2. vreau sa incerc si cu ceara smile

Poate ca nu exista momente perfecte,barbatul ideal,raspunsuri corecte...tot ce trebuie sa faci este sa spui ceea ce simti!

#56 2008-09-08 13:44:01

daliana
Hero member
Inregistrat: 2007-07-02

albastra a scris:

Mai...eu am incercat cu aparatul si ma doare groaznic. Am incercat singura cu ceara calda si a fost groaznic nu mi-am smuls nimik si m-am lipit toata. Am incercat si cu benzi de ceara rece si nimik. Acum ma pensez dar fol si lama dar veau sa ma fac la salon ca sa ma scap de o grija sa nu imi ia 10 ore si sa stau linistita 2 sapt cat tine. Chiar nu locuieste nimeni in zona berceni sa ma ajute si pe mine? big_smile

cu crema epilatoare ai incercat?

There are two things in life: you have to die and you have to live until you die.
mamica de doua fete cucuiete

#57 2008-09-08 15:15:13

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

roxanajust4you a scris:

te faci acasa cu ceara?

nu doamne fereste.........ma lipesc toata daca ma fac eu rotfl
merg la salon.

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.