homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa raman insarcinata-7

#115 2008-09-17 10:23:18

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

Re: vreau sa raman insarcinata

fetelor, eu sunt balonata incontinuu, cam de cand eram in perioada fertila, mai am pana la cm vreo 9-10 zile, adica pana undeva in jur de 27 septembrie, ce credeti, o fi ceva, nu vreau sa ma bucur inca, de abia indraznesc sa ma gandesc , roxana imi tare rau ca esti in starea asta, chiar e o situatie nasoala, dar nu dispera inca, o iesi soarele si pe strada ta......

9 ani de copilarie ....

#116 2008-09-17 10:27:37

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

roxanajust4you kram
te rog, incearca sa te linistesti. ti-ai facut analize, sa vezi daca nu cumva ai ceva de nu ramai? sotul tau si-a facut? am mai citit aici ca vrei bebe, dar nu mai tin minte chiar tot. poate unul din voi are o problema medicala si necesita tratament...

e greu sa iti doresti un bebe si sa nu reusesti sa ramai insarcinata.. si eu imi doresc enorm, doar ca nu m-am casatorit inca. dar uneori ma gandesc cu groaza ca poate voi trece si eu prin astfel de momente..

fa-ti un ceai si incearca sa te gandesti la altceva. si mergi la medic sa vezi de ce ti-a intarziat atat de mult...
kram kram

adinagrig a scris:

fetelor, eu sunt balonata incontinuu, cam de cand eram in perioada fertila, mai am pana la cm vreo 9-10 zile, adica pana undeva in jur de 27 septembrie, ce credeti, o fi ceva, nu vreau sa ma bucur inca, de abia indraznesc sa ma gandesc , roxana imi tare rau ca esti in starea asta, chiar e o situatie nasoala, dar nu dispera inca, o iesi soarele si pe strada ta......

inca nu se poate spune sigur.. tot ce ai de facut acum e sa astepti... stiu ca e grea asteptarea, dar asta este kram

#117 2008-09-17 10:32:53

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

roxanajust4you a scris:

sant intr-o stare pe cere nu o pot spune in cuvinte...................................
mi-a intarziat CM 10 zilIe Si am crezut ca a venit si ziua mea dar azi mi-am luat inima in dinti si am facut test dar este NEGATIV numai stiu cu ce sa ma consolez au trecut 2 ani de chin si de asteptare, speranta , nadejde ca va fi dar............
a seara m-a sunat o prietene care  nu si-a dorit si a ramas din gresala nu mai stiu ce sa cred
sant la pamant nu mai stiu ce sa scriu sa ma consolez, ce am facut sa merit asta nu mai pot................
sant varza ...........................
sormea a ramas gravida la 19 ani cu nici nu stie cine si a facut un copil fara  tata,, fata casa, fara servici a mers la doctor cand am descoderit ca nu s-a ingrasat ci este gravida am dus-o cu forta la doctor era in luna a 7a
scuzati-ma daca vorbec aiurea sper sa ies din starea asta........................
ma doare ffffffffffffffffff tare  :cry  :cry  :cry :cry  :cry  :cry   :cry  :cry  :cry :cry  :cry  :cry   :cry  :cry  :cry :cry  :cry  :cry   :cry  :cry  :cry :cry  :cry  :cry   :cry  :cry  :cry :cry  :cry  :cry   :cry  :cry  :cry :cry  :cry  :cry   :cry  :cry  :cry :cry  :cry  :cry

stiu cum e sa se adune frustrari...nu le lasa sa se dezvolte! va veni si timpul vostru kram Dumnezeu e mare! daca trebuie sa fie va fi! puss

mami de minuni hjarta

#118 2008-09-17 11:04:11

roxanajust4you
Full member
Inregistrat: 2008-08-25

mi-am facut toate analizele pe care le stiu( histerosalpingografia=perfecta, dozaje hormonale =bune,spermosrama=buna) din ianuarie mi-am reglat si CM-33zile, imi calculez ovulatia am contact la 2 zile............
ce sa mai faci?
doctorii nu stiu ce am.
grater

#119 2008-09-17 13:56:23

kamynet
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-04-17

roxanajust4you poate suna a cliseu, dar te rog, fata draga, nu te mai stresa atata...in nici un caz starea asta nu te va ajuta nici pe tine, nici pe sotiorul tau plus ca o astfel de stare afecteaza si relatia voastra...crede-ma ca stiu ce spun, si eu trec prin ce treci tu, si eu ma zbat sa am un copil de un an si ceva, am fost si eu la un pas de depresie, am vrut sa merg la psiholog pentru ca simteam ca fara un ajutor cad in prapastie...Singura dar si cu ajutorul lui Dumnezeu am incercat sa ma readun, sa ma reechilibrez cat de cat, in vara asta am facut o pauza de doctori si de griji (mi-am impus asta), dar sunt pregatita sa continui cu investigatiile...
Daca voua v-au iesit bine analizele (spermograma, dozarile hormonale, micoplasma, ureaplasma si altele care se mai fac) , incearca ceva vitamine sau naturist de fortifiere a organismului, pt imunitate, ceva antioxidant, dar repet, fara sa te stresezi si  fara sa-l stresezi pe al tau sot cu sex programat samd.  Ai incredere ca o sa reusiti si incearca sa gandesti pozitiv. Asta e sfatul pe care ti-l dau si tot asta incerc sa fac eu insami.
Hai, fruntea sus  nocry

Publicitate

loading...

#120 2008-09-17 14:04:38

o'hara
Platinum member

kamynet sunt perfect de acord cu tine. roxana am mai zis pe forum - eu am ramas in prima luna din momentul in care m-am hotarat ca nu mai calculez, nu mai stau cu picioarele pe pereti, nu mai obosesc barbatu' tongue

mami de minuni hjarta

#121 2008-09-19 09:54:09

ralu_h28
Full member
Inregistrat: 2008-08-14

annyr a scris:

ralu_h la ecografie nu se vad daca sunt trompele infundate. Doctorul poate ajunge la concluzia ca ar putea fi infundate, dar daca sunt se stie decat daca iti face hsg. Eu am o prietena care a facut celioscopie fara hsg si tot asa nu stia sigur, doar ca ii apareau mereu chisturi si nu reusea sa ramana insarcinata.

la mine sunt ok eco si controalele, doar ca mi-a zis sa fac hsg.A zis ca pot fi sau nu pot fi infundate.Asta nu stie.Desi alta doctorita a zis ca nu e nevoie de asa ceva garantat.nu stiu ce sa cred!

#122 2008-09-19 11:19:22

kamynet
New member

HSG e necesar pt verificarea permeabilitatii trompelor. Si mie mi-a recomandat dr. Eu chiar am facut si histerosonografie (tot pt verificarea trompelor si a iesit ok) , dar mi-a zis ca e bine sa fac si histerosalpingografie. E una din primele investigatii care se fac intr-un caz de infertilitate.  Poate aici e problema voastra . La ce dr mergi, Ralu?

#123 2008-09-19 15:47:52

ralu_h28
Full member

in iasi, la irina dumitrascu.dar cealalta analiza care zici tu in ce consta?

e corect cum am scris acuma? sau treebuie sa editez?
in iasi le-ai facut?unde anume?as vrea la o clinica particulara daca as putea sa le fac.

Ultima oara a fost editat de ralu_h28 (2008-09-19 16:06:05)

#124 2008-09-19 16:20:19

o'hara
Platinum member

ai scris ok.

ralu...ideea este sa nu apara mesaje consecutive ale unei singure persoane in mai putin de 15 minute. tu scrii ceva, astepti raspuns, scrii iar ceva, etc. daca raspunsul totusi nu vine in mai putin de 15 minute atunci editezi.

mami de minuni hjarta

#125 2008-09-20 12:09:51

kamynet
New member

ralu_h28 a scris:

in iasi le-ai facut?unde anume?as vrea la o clinica particulara daca as putea sa le fac.

Si eu am mers o perioada la Irina Dumitrascu....Am renuntat si mi-am schimbat dr.
La histerosonografie mi s-a injectat un ser cu antibiotic prin niste sonde (care erau introduse prin vagin pana in cavitatea uterina)...E ca la o echografie, se vede totul pe un monitor, dr urmareste daca serul  trece prin trompe ... E un pic dureros, dar suportabil, dureaza cam jumatate de ora. Doctorita imi explica ce vede pe ecran chiar in timpul interventiei, iar dupa ce s-a terminat , a reluat filmuletul (pe care il inregistrase) si mi-a mai aratat o data cum serul trece prin ambele trompe. Histerosonografia mi-a facat-o dr Socolov Demetra la cabinetul unde activeaza ea, Avicena. Mi-a zis ca histerosalpingografia nu o poate face la cabinet, trebuie mers in spital, deci nu stiu de nici o clinica particulara unde s-ar putea face. Si mie mi-ar conveni la un cabinet particular , decat in spital.

Sunt curioasa, spune-mi te rog, daca poti: ce dr ti-a spus ca nu vede nimic in neregula la echo si deci , prin urmare, nu ai nevoie de HSG?  As vrea sa stiu, ca sa NU ajung niciodata pe mana lui.

Ultima oara a fost editat de kamynet (2008-09-20 12:18:21)

#126 2008-09-20 12:43:49

dymomo77
Full member
Inregistrat: 2008-05-23

Kamynet sunt si eu curioasa acuma la ce doctor mergi? La Socolov? Esti multumita de ea?

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

#127 2008-09-20 13:15:10

o'hara
Platinum member

kamynet sa nu iti fie frica sa mergi in spital. eu am nascut la elena doamna si desi pare ca se darama cadrele medicale sunt profesioniste si totul e curat

mami de minuni hjarta

#128 2008-09-20 13:52:33

kamynet
New member

eu_ana , multumesc pt incurajari puss ...daca o sa trebuiasca, o sa-mi iau inima in dinti si o sa merg si la spital, desi ma strange in spate numai cand simt mirosul de spital, dar sa mai si stau internata acolo...

dymomo77 , am ajuns la dr Socolov Demetra pt ca mi-a fost recomandata ca ar fi "buna" pe probleme de infertilitate. Deocamdata merg pe mana ei, cum se spune, nu pot sa spun ca am incredere 100% in ea, nu as putea spune asta pt nici un medic... Ea e foarte draguta cu pacientele si amabila cu toata lumea, nu am vazut-o sa repeada pe cineva sau sa ridice tonul, e foarte aglomerata si tot timpul pe fuga. Dar Da, in mare , pot spune ca sunt multumita de ea.

#129 2008-09-20 13:59:48

dymomo77
Full member
Inregistrat: 2008-05-23

Merci de informatii. Eu merg tot la irina dumitrascu. Mai intreb si de alti medici pt viitor problema mea fiind tot infertilitatea la care se pare ca am gasit deja o cauza. Acum ramane sa vedem dc asta era singura sau mai sant si altele. Eu nu am facut histerosalpingrafie inca dar dc rezolvam cauza 1 si tot nu merge treaba va tb sa o fac. Sa ne spui cum a fost. Mult succes.

mami de bebe Dan Mihail -28.10.2009

#130 2008-09-23 13:53:48

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

feetelor, va scriam eu cu ceva timp in urma, ca parca as avea niste simpotene, ca am calculat perioada de ovulatie, etc, se pare ca nu e nimic, am durerile de dinainte de vinrea menstruatiei, deja am sunat la doctor pt un nou consult avand in vedere ca am si o ran ape col, si mi-a zis sa sun cand o sa fiu la menstra.
ce pacat!poate luna viitoare, cine stie, pana la urma cand o vrea D-ze, important e ca copilul sa fie sanatos.

va pup!si sa auzim pe viitor numai de bebei...

9 ani de copilarie ....

#131 2008-09-23 14:00:27

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

okay. take care yourself si asa sa fie, sa auzim de cati mai multi bb-i
kram

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#132 2008-09-24 09:09:23

camelia.sb
Membru
Inregistrat: 2008-09-24

in iulie 2007 am avut extrauterina. mi-au scos trompa dreapta. In  Ianiuarie 2008 am ramas gravida. din pacate am pierdut bebelasul la 5luni. Nici pana in ziua de azi nu am aflat de ce. Am facut toxoplasmoza, citomegalovirus, listeria si inca un examen pe care nu mai stiu acum cum se numeste. totul a iesit ok. Deci?????? Ce sa mai fac? Unde sa mai merg in sibiu?
Un mesaj pt fetele care au avut extrauterina.
Inca mai puteti ramane gravide.

#133 2008-09-24 11:20:52

ralu_h28
Full member

kamynet a scris:

ralu_h28 a scris:

Si eu am mers o perioada la Irina Dumitrascu....Am renuntat si mi-am schimbat dr.
La histerosonografie mi s-a injectat un ser cu antibiotic prin niste sonde (care erau introduse prin vagin pana in cavitatea uterina)...E ca la o echografie, se vede totul pe un monitor, dr urmareste daca serul  trece prin trompe ... E un pic dureros, dar suportabil, dureaza cam jumatate de ora. Doctorita imi explica ce vede pe ecran chiar in timpul interventiei, iar dupa ce s-a terminat , a reluat filmuletul (pe care il inregistrase) si mi-a mai aratat o data cum serul trece prin ambele trompe. Histerosonografia mi-a facat-o dr Socolov Demetra la cabinetul unde activeaza ea, Avicena. Mi-a zis ca histerosalpingografia nu o poate face la cabinet, trebuie mers in spital, deci nu stiu de nici o clinica particulara unde s-ar putea face. Si mie mi-ar conveni la un cabinet particular , decat in spital.

Sunt curioasa, spune-mi te rog, daca poti: ce dr ti-a spus ca nu vede nimic in neregula la echo si deci , prin urmare, nu ai nevoie de HSG?  As vrea sa stiu, ca sa NU ajung niciodata pe mana lui.

irina dumitrascu mi-a zis ca hsg sa o fac, chiar daca iese ok permeabilitatea la trompa.Am inteles ca nu e obligatoriu daca ai avut extrauterina sa nu mai poti face copii, sau sa-ti fie afectata cealalta trompa.Problema e ca dr irina dumitrascu mi-a spus ca deobicei daca ai facut o extrauterina o faci si pe cealalta, in cele mai multe cazuri.acuma nu stiu ce sa zic.

zimi te rog de ce ai schimbat-o pe irina dumitrascu?am inteles ca e o profesionista buna.Tu ce stii despre ea?Eu inainte mergeam la elena mihalceanu,

dymomo77 a scris:Merci de informatii. Eu merg tot la irina dumitrascu. Mai intreb si de alti medici pt viitor problema mea fiind tot infertilitatea la care se pare ca am gasit deja o cauza. Acum ramane sa vedem dc asta era singura sau mai sant si altele. Eu nu am facut histerosalpingrafie inca dar dc rezolvam cauza 1 si tot nu merge treaba va tb sa o fac. Sa ne spui cum a fost. Mult succes.

la tine ce cauza ai gasit?la mine se presupune ca ar fi fost ureoplasma care am trata-o, acuma sa vedem mai departe.oricum vreu sa vad si ceva naturist, ca am auzit ca da rezultate si sincera sa fiu vreau sa-mi  protejez si putin ficatul,Poate nu va mai fi cazul de hsg

am voie sa raspund la doua mesaje la rand?sau iau warm sau ban?

Ultima oara a fost editat de ralu_h28 (Astazi 11:26:23)

Ultima oara a fost editat de ralu_h28 (2008-09-24 11:40:01)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.