homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa raman insarcinata-9

#153 2008-10-14 14:34:36

krisgeorgi
New member
Inregistrat: 2008-08-29

Re: vreau sa raman insarcinata

si eu vreau copil neaparat dar am pierdut acum 3 ani o sarcina si mi-e cam frica sa mai incerc mai ales pentru ca nu am aflat niciodata ce s-a intamplat pt ca nu a fost un avort spontan ci o sarcina moarta inauntru si care a stat acolo vreo 2 sapt.ma chinui de cativa ani si cu o micoza si cred ca am si probleme ceva cu rinichii,infectie nu mi-a iesit pe la analize dar totusi sarcina am pierdut-o.am facut toate analizele,toxo,hiv,vdrl si altele................dar......................oare de la micoze si kkturi de genul se pierde sarcini?din cate am citi se pare ca nu dar.........................

#154 2008-10-14 20:17:26

liliana83
Hero member
Inregistrat: 2008-04-17

krisgeorgi a scris:

si eu vreau copil neaparat dar am pierdut acum 3 ani o sarcina si mi-e cam frica sa mai incerc mai ales pentru ca nu am aflat niciodata ce s-a intamplat pt ca nu a fost un avort spontan ci o sarcina moarta inauntru si care a stat acolo vreo 2 sapt.ma chinui de cativa ani si cu o micoza si cred ca am si probleme ceva cu rinichii,infectie nu mi-a iesit pe la analize dar totusi sarcina am pierdut-o.am facut toate analizele,toxo,hiv,vdrl si altele................dar......................oare de la micoze si kkturi de genul se pierde sarcini?din cate am citi se pare ca nu dar.........................

si eu am avut in aprilie ceva asemanator,sarc.oprita in evol.cu care am stat ,nestiind nimic vreo 2 sapt.;acum sunt hotarata sa incerc din nou,dar astept sa mai merg la dr.sa-mi fac o eco.intravaginala si un pap.,k mi se pare k e ceva in neregula cu menstruatia(aspect ciudat si culoare inchisa de 6 luni),k alte anal ce sa-mi mai fac k s-asa nu prea am incredere in modul cum se fac,iar 2 dr.dif.mi-au zis ca am probleme endocrino.si va fi nevoie de trat.in sarc.?

mi-e si mie frica,dar cu ajutorul Domnului tb.sa incerc ca trece timpul...

Serban,"cel mai iubit dintre pamanteni",16.08.2010
Mara,a doua minune,23.07.2012
Iti multumim,Doamne!

#155 2008-10-23 11:29:19

kamynet
New member
De la: Iasi

Spuneti-mi, va rog, daca va pricepeti sau macar daca aveti habar, despre diagnosticarea (si apoi eventual tratarea) problemelor de infertilitate cu ajutorul biorezonantei magnetice.  Sa ma duc sau nu la o consultatie la un astfel de cabinet?

#156 2008-10-23 12:43:20

adorata
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-02-13

Eu am fost la o testare cu biorezonanta magnetica si  a doua  oara nu m-as mai duce.
Sincer e un fel de ghicitoare mai moderna . Desi am 3 interventii la inima si apendicele scos aceasta "masinarie" mi-a zis ca nu sunt probleme nici la inima si nici la apendice. Si din pc de vedere ginecologic mi-a zis ca e ok ca nu e nici o problema si dupa  biorezonanta am facut  o histerosalpingografie unde s-a constatat ca trompa stanga e infundata total si dreapta partial. Ideea e ca nu ti-as recomanda.

#157 2008-10-23 12:50:09

kamynet
New member

Adorata, multumesc pentru raspuns si pentru sfat  :k?ra:  ... Iti doresc multa sanatate!!  tummenupp

Publicitate

loading...

#158 2008-10-23 13:37:39

ralu_h28
Full member
Inregistrat: 2008-08-14

adorata a scris:

Eu am fost la o testare cu biorezonanta magnetica si  a doua  oara nu m-as mai duce.
Sincer e un fel de ghicitoare mai moderna . Desi am 3 interventii la inima si apendicele scos aceasta "masinarie" mi-a zis ca nu sunt probleme nici la inima si nici la apendice. Si din pc de vedere ginecologic mi-a zis ca e ok ca nu e nici o problema si dupa  biorezonanta am facut  o histerosalpingografie unde s-a constatat ca trompa stanga e infundata total si dreapta partial. Ideea e ca nu ti-as recomanda.

Tu zici ca nu merita testarea cu biorezonanta magnetica? Iti spune ceva de trompe de astea, daca ai anexite sau bacterii? Pe mine asta ma intereeseaza .
spunemi te rog, vizavi de trompa infundata, ai avut vreo anexita sau infectii la trompe? din ce motiv s-a infundat? ma refer la un motiv medical daca este.Doctorii nu prea stiu cert motivele infundarii trompelor .

Ultima oara a fost editat de ralu_h28 (2008-10-23 13:46:40)

#159 2008-10-25 13:10:38

adorata
New member

La biorezonanta iti da detalii despre toate organele. Ei spun ca aparatul scaneaza tot organismul si iti povesteste cate putin despre fiecare, iti spune despre bolile pe care le-ai avut sau cu care ai intrat in contact si cele pe care esti predispus sa le faci,despre paraziti bacterii virusi, despre deficitul de vitamine, enzime si altele de acest gen,si  iti da si sfaturi despre cum sa le eviti sau tratezi.Mie la aparatul genital nu mi-a zis decat ca am o predispozitie pt anexita si angorjarea premenstruala a sanilor (ceea ce este adevarat).Anexita nu am avut niciodata pana acum, iar motivul medical pt trompa infundata nu l-am primit.In orice caz am shimbat medicul pt ca cel la care mergeam mi-a spus sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu toate femeile sunt facute  sa aiba copii.Acum merg la un doctor minunat , care mi-a zis ca se poate obtine sarcina, si  pregatim terenul ...

#160 2008-10-27 07:32:54

kamynet
New member

Adorata, esti o norocoasa ca ai dat peste asa un medic....se pare ca sunt o specie rara, pe cale de disparitie...Trateaza pacientele ca pe niste obiecte, fara sa se gandeasca sau fara sa le pese ca o vorba, aparent banala , le poate afecta enorm, de nu-si mai regasesc echilibrul emotional luni de zile  grater

#161 2008-10-31 10:32:47

ralu_h28
Full member

adorata a scris:

La biorezonanta iti da detalii despre toate organele. Ei spun ca aparatul scaneaza tot organismul si iti povesteste cate putin despre fiecare, iti spune despre bolile pe care le-ai avut sau cu care ai intrat in contact si cele pe care esti predispus sa le faci,despre paraziti bacterii virusi, despre deficitul de vitamine, enzime si altele de acest gen,si  iti da si sfaturi despre cum sa le eviti sau tratezi.Mie la aparatul genital nu mi-a zis decat ca am o predispozitie pt anexita si angorjarea premenstruala a sanilor (ceea ce este adevarat).Anexita nu am avut niciodata pana acum, iar motivul medical pt trompa infundata nu l-am primit.In orice caz am shimbat medicul pt ca cel la care mergeam mi-a spus sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu toate femeile sunt facute  sa aiba copii.Acum merg la un doctor minunat , care mi-a zis ca se poate obtine sarcina, si  pregatim terenul ...

sincera sa fiu am ajuns de nu mai am incredere in medici, si nu vreau sa mai merg nicaieri.Daca dumnezeu va vrea sa ne dea bebe ne va da, ca oricum degeaba merg la atatia doctori fiindca oricum multi mi se par subiectivi.Sunt curioasa daca nu ar costa bani consultatiile ce diagnostice ne-ar da?

#162 2008-10-31 12:44:22

adorata
New member

Din pacate eu am tot avut de-a face cu medici si spitale(imi place mie sa zic , ca asupra mea cernobilul a avut o influenta mai mare decat asupra altora), si pot zice ca sunt medici si medici( prea putini se mai pot numi asa, cei mai multi sunt oameni care fac "afaceri" cu sanatatea).Insa daca sunt probleme  medicale nu cred ca dumnezeu le va rezolva, el doar ne va indruma  spre rezolvare.

#163 2008-11-01 10:24:05

ralu_h28
Full member

adevarul e ca atunci cand vezi ca nici un medic nu e in stare sa-ti dea diagnostic exact iti vine nu stiu ce sa faci.Iar cazul cu "ata chirurgicala "din china spune multe despre sistemul sanitar din romania, nu degeaba toti aia cu bani nasc si se opereaza in alta tara.Si asta o stiu cu siguranta.Decat sa ma duc la medic sa dau bani pe niste minciuni prefer sa ma duc la biserica ca acolo gasesc mai multa liniste. rugaciune

#164 2008-11-01 12:02:31

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

ce treaba are ata chinezeasca cu sistemul romanesc de sanatate?

mami de minuni hjarta

#165 2008-11-01 12:28:26

ralu_h28
Full member

ma refeream la faptul ca nu aveau voie sa foloseasca un produs neacreditat la o operatie.ma refer la faptul ca nu i-a interesat ca femeia aia a murit, s-au multumit ca au cumparat un produs ieftin, iar restul de bani le-a intrat in buzunare.Ca stim cu totii lefurile si bunurile doctorilor in romania.iar vizavi de pacienti, daca ai bani poate te mai baga in seama, daca nu poti sa mori.
http://www.agenda.ro/news/news/11963/at … trasa.html

ti se pare normal?degeaba mori oamenii iar dupa asta faci valuri sa vezi cauza.Trebuia sa caute cauza inainte de asta, dar nu i-a interesat.Si asta e numai una dintre ele.Era vorba de siguranta in medici si sistem sanitar, care bineinteles ca este aproape de 0.

Ultima oara a fost editat de ralu_h28 (2008-11-01 12:37:33)

#166 2008-12-27 14:06:26

georgianatiti
New member
Inregistrat: 2008-12-27

sarbatori fericite tuturor!!!
cer ajutorul persoanelor care au trecut deja prin incercari lunare nereusite de a da nastere unui bebe, eu si sotul meu incercam din septembrie sa facem un bebe, dar nu reusim. mentionez ca in luna august am renuntat sa mai iau novinette (pastilute pe care le luasem un an si opt luni exact asa cum a spus medicul si cum scria pe prospect cu pauzele aferente). stiam ca dupa ce opresti tratamentul cu aceste anticonceptionale nu ramai insarcinata 2 luni, dar la mine au trecut peste 4 luni de cand nu mai iau....si nimic
medicul spune ca sunt ok, sa am rabdare si iar rabdare, si ca nu-mi recomanda nici un tratament de fertilitate
ce ma sfatuiti?

#167 2008-12-27 14:15:42

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

acelasi lucru, sa mai astepti...
4 luni nu e mult deloc smile

#168 2008-12-28 20:55:46

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

georgiantiti 4 luni nu e mult (vorba gargaritei), abia dupa 1 an de incercari nereusite poti sa te impacientezi daca ai pana in 30 ani, daca ai peste 30 ani dupa 6 luni  wink ...asa mi-a zis dr meu gineco si mai stiu asta si de la alti dr...eu incerc de 10 luni si am 28 ani  smoke2 ...dr mi-a spus ca sunt ok, in ian sotul meu su va duce sa faca o spermograma spermatozoid ...tu cati ani ai?  angel

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#169 2008-12-28 21:15:30

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Georgianatiti, asa cum au spus si fetele 4 luni nu este deloc mult. Cred ca tie ti se pare mult ptr ca esti foarte nerabdatoare si abia astepti sa ai un bebe. Tot asa suntem si noi, toate cele care scriem la topicul ptr aspirante la titlul de mamica. Noi am vrea sa vina bebele cat am bate din palme, dar uite ca nu merge asa sad Daca vrei te asteptam la celalalt topic sa mai dezbatem subiectul smile

#170 2009-01-12 10:35:51

ralu_h28
Full member

fetelor, noroc de voi ca mai imi dati curaj. 
azi am si eu programare la un SUPERMEDIC, ca mi-au mancat zilele.
Pana acuma nu mi-a gasit nici unul nimica , sa-l vad pe asta
La mine ne chinuim de 2 ani si nimca, 4 luni nu e mult.

rugaciune

Ultima oara a fost editat de ralu_h28 (2009-01-12 11:00:23)

#171 2009-01-12 10:43:58

kamynet
New member

Exista asa ceva?  tongue   Sa ne povesesti ce ti-a gasit.   goodluck

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.