homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/un topic offtopic 25-3

#39 2008-08-19 16:09:50

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: ce gandesti acum/un topic offtopic 25

un spital rotfl ce tare esti, rallu puss puss puss
un ospiciu mare rotfl

#40 2008-08-19 16:09:57

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

mykutza a scris:

pitzipoank a scris:

mykutza a scris:

pb este k simt cum trece viata pe langa mine...am 21 de ani si ma simt batrana..nu mai imi place sa ies in cluburi.nu imi place sa ies in oras k mi-e frik sa nu rada oamenii de mine...nu pot sa fac multe lucruri specifice varstei pt k nu vreau sa imi supar parintii..e aiurea sa ai 21 de ani si la ora 10 sa trebuiasca sa fi acasa..asta si in conditiile in care ai un prieten de 4 ani..sa nu te lase sa te duci la el nici ziua..sa duci o viata dubla.
sa traiesti incercand sa nu ii superi pe altii..

eu s-ar putea sa ma repet.... schimba asta!!!! fa in asa fel sa iti fie tie bine

nu am curaj sa fac ceva care ii deranjeze pe ai mei..nu am curaj sa fac ceva pt kre sa ma vb
lumea..nu stiu daca o sa ma marit la anu pt k mi-e frika sa nu zica lumea k sunt prea mica..
sunt o lasa...

ce te doare pe tine c zice lumea???
tu copchila eu aveam 19 ani knd m-am mutat cu a meu si 21 cand m0am maritat...
daca eu is happy, ce ma ***** pe mine de lume????

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-08-19 16:11:19)

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#41 2008-08-19 16:10:03

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

heimdall a scris:

evil, alea cu parmezan ? un strat de vinete puse putin pe teflon sau gril, un strat de sos de rosii si deasupra mozarella si parmezan
eu sunt cu vinetele... cred ca incep sa ma imunizez ca la ultima serie de picante din astea nici nu mi-a fost rau smile

sarumana puss da astea vreau sa incerc si eu sa fac,rosii prospete sau de la cutie ?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#42 2008-08-19 16:10:18

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

iubita, ce conteaza ce o sa spuna lumea? tu traiesti cu lumea sau cu tine insati?

#43 2008-08-19 16:10:21

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

puss

ralluka a scris:

tu fetelor
asa de bine ma simt cu voi
zici ca suntem un spital maaaare. si toate avemc ate ceva, dar ne leaga "suferinta" asta
va iubiesc

puss puss puss puss puss puss

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#44 2008-08-19 16:10:25

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

heimdall a scris:

un spital rotfl ce tare esti, rallu puss puss puss
un ospiciu mare rotfl

u n spital d'ala ca un mall
cu ospicii
cabinete ginecologice muuulte
d'astea

#45 2008-08-19 16:10:26

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

nu mai vb aci de papa... sm sm sm  k mi-e foame si mi-e lene sa imi fac papa... oofff.... si tre sa sterg si prafu .... mi-e leneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#46 2008-08-19 16:10:53

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

eeeh multa beletristica nu'mi place nici mie
in afara scolii....mai mult imi face placere sa citesc ceva mai practic..mai stiintific tongue mai la obiect

6 ani de dragoste  hjarta

#47 2008-08-19 16:10:53

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

heimdall a scris:

evil, alea cu parmezan ? un strat de vinete puse putin pe teflon sau gril, un strat de sos de rosii si deasupra mozarella si parmezan
eu sunt cu vinetele... cred ca incep sa ma imunizez ca la ultima serie de picante din astea nici nu mi-a fost rau smile

ineceteazaaaaaaaaaaaa!  rotfl  rotfl
ma mut la tine in bucatarie  rotfl

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#48 2008-08-19 16:11:30

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

a inceput iubi runda!!!!!! sper sa il bata pe alaaaa!!!! box baftaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! tummenupp hjarta

#49 2008-08-19 16:11:38

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

mykutza a scris:

pitzipoank a scris:

mykutza a scris:

pb este k simt cum trece viata pe langa mine...am 21 de ani si ma simt batrana..nu mai imi place sa ies in cluburi.nu imi place sa ies in oras k mi-e frik sa nu rada oamenii de mine...nu pot sa fac multe lucruri specifice varstei pt k nu vreau sa imi supar parintii..e aiurea sa ai 21 de ani si la ora 10 sa trebuiasca sa fi acasa..asta si in conditiile in care ai un prieten de 4 ani..sa nu te lase sa te duci la el nici ziua..sa duci o viata dubla.

eu s-ar putea sa ma repet.... schimba asta!!!! fa in asa fel sa iti fie tie bine

nu am curaj sa fac ceva care ii deranjeze pe ai mei..nu am curaj sa fac ceva pt kre sa ma vb
lumea..nu stiu daca o sa ma marit la anu pt k mi-e frika sa nu zica lumea k sunt prea mica..
sunt o lasa...

pai tu crezi ca ai mei nu zic ca sunt prea mica sa ma marit!? doar ca eu asta vreau sa fac sunt sigura si sincer ma doare in 14 de ce zice lumea.lumea o sa tot vb.toata viata ta,ce faci? te inchizi in casa toata viata?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#50 2008-08-19 16:11:54

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

evilpink a scris:

mykutza a scris:

de ce iti e rusine ca or sa rada oamenii de tine? asa ma simteam si eu iarna trecuta vroiam sa ma mut cu al meu dar stiam ca ai mei nu or sa fie deacord ca o sa fie naspa si uita asa ma perpelea zi si noapte am slabit nu dormea pana am zis ca nu s emai poate asa si in vacanta de iarna am vb.cu mama.daca vrei s ate muti cu el gaseste un post si dupa ce te angajezi te muti la el smile

nu stiu daca pot sa ma angajez...am un program groaznic la facultate..anu trecut abia m-am tarait cu fac si cu munca..poate si de la munca am devenit asa nesociabila..k mie nu imi place sa am cine stie ce contact cu oamenii..simt cum m-am transformat.nu stiu cum de ma mai suporta iuby cu crizele astea de depresie...

Sa nu te astepti sa te salut!

#51 2008-08-19 16:11:56

pitzipoank
Insomniac member

alinda a scris:

heimdall a scris:

ineceteazaaaaaaaaaaaa!  rotfl  rotfl
ma mut la tine in bucatarie  rotfl

me2 me2!!!!!!!!!!!!!

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#52 2008-08-19 16:11:59

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

pitzipoank a scris:

mykutza a scris:

pitzipoank a scris:

sunt o lasa...

ce te doare pe tine c zice lumea???

buey,deci kiar esti copil dak te iei dupa gura lumii.dar mai lasa-i fata k e viata ta,nu a lor.uite,eu plnuiesc sa ma marit la21 de ani.sti unde ma doare k ei zic k sunt mika?..........asa k stai linistita,nu te mai lua dupa toate babele surde

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#53 2008-08-19 16:12:23

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

theSame_ElaElis a scris:

a inceput iubi runda!!!!!! sper sa il bata pe alaaaa!!!! box baftaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! tummenupp hjarta

ce runda?
cine-i iubi tau
ziii tu

#54 2008-08-19 16:12:32

JanisJoplin
Platinum member

aoleu ce foame mi'e si mie
dar n'am decat ciorba..si salata de vinete..si chestii reci
de cand a venit tata sta numai in bucatarie,ca are televizor...si mai si fumeaza tongue si pe mama o seaca ca n'are loc de el
as fi facut si eu..dar...the same...n'am loc de el
box

#55 2008-08-19 16:12:46

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

ms nicolle / pitzi

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#56 2008-08-19 16:12:48

pitzipoank
Insomniac member

mykutza a scris:

evilpink a scris:

mykutza a scris:

de ce iti e rusine ca or sa rada oamenii de tine? asa ma simteam si eu iarna trecuta vroiam sa ma mut cu al meu dar stiam ca ai mei nu or sa fie deacord ca o sa fie naspa si uita asa ma perpelea zi si noapte am slabit nu dormea pana am zis ca nu s emai poate asa si in vacanta de iarna am vb.cu mama.daca vrei s ate muti cu el gaseste un post si dupa ce te angajezi te muti la el smile

nu stiu daca pot sa ma angajez...am un program groaznic la facultate..anu trecut abia m-am tarait cu fac si cu munca..poate si de la munca am devenit asa nesociabila..k mie nu imi place sa am cine stie ce contact cu oamenii..simt cum m-am transformat.nu stiu cum de ma mai suporta iuby cu crizele astea de depresie...

te iubeste fiintza...
cum cucu meu sa nu te suporte??!!??!?!?

#57 2008-08-19 16:12:55

JanisJoplin
Platinum member

ralluka a scris:

theSame_ElaElis a scris:

ce runda?
cine-i iubi tau
ziii tu

joaca sah
e la un concurs acum
bafta!!!!!!!!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.