homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/un topic offtopic 25-5

#77 2008-08-19 16:18:52

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: ce gandesti acum/un topic offtopic 25

ET a scris:

Eu nu inteleg niste chestii.

Voi care aveti prieteni, cum de nu va fac sa va simtiti cele mai frumoase, cele mai cele?

Eu care-s singura poate am timp sa ma gandesc la toate prostiile astea, dar cand eram cu my ex ma simteam cea mai misto lol, stateam de vorba ore intregi (cand a fost plecat abroad sa-si faca proiectul de licenta vorbeam pe net si 12 ore + la telefon). Nu imi pasa de bullshit-urile astea.

Mykutza, apuca-te de sport. smile

da,da ma face sa ma simt frumoasa si toate cele dar tot nu imi plac mainile mele zici ca sunt 2 scobitori lol

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#78 2008-08-19 16:20:26

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

si al meu ma face sa ma simt de toate..dar cand nu e cu mine ma simt neprotejata..cre k si el a avut o parte din vina in shimbarea asta a mea..m-am obisnuit sa fie mereu langa mine..sa ma protejeze mereu...depind de el psihic daca pot sa zic asa..sad

Sa nu te astepti sa te salut!

#79 2008-08-19 16:20:47

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ET a scris:

heimdall a scris:

ET, iti zic eu, munca, asta ne omoara, si orasul asta infect. Cand naiba sa te mai simti frumoasa cand muncesti 12 ore si esti prea preocupat sa incerci sa respiri in mizeria asta ?

Mda, aveti "sansa" sa locuiti intr-un oras INFECT.

ET, iti jur ca orasul asta ne-a imbolnavit, la propriu. Cand ies din Bucuresti dorm bine, mananc bine, respir ok, ma trezesc singura dimineata odihnita... e incredibil. Aici parca sunt pe jumatate moarta.

#80 2008-08-19 16:21:02

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ce frumoasa esti amaria

#81 2008-08-19 16:21:18

Myutza
Vizitator

myutza de ce vrei sa fie sters.. as-a intamplat ceva... poate te putem ajuta q ceva..??

nu.....nu ma poate ajuta nimeni cu nimic...asa vreau eu...sa fie sters....
multumesc din suflet pt tot.....si k m-ati ajutat mereu....si imi pare rau k nu m-am facut inteleasa mereu(de ex la topicul "m-a filmat")..
in fine..o sa caut p unde ati dat citeaza la c am spus eu mai important si o sa va rog din suflet sa stergeti cand aveti 2 minutele libere..
aveti grija de voi....o sa mai vin in vizita asa doar sa citesc.....
si cand o sa am o probl cva.....o sa-mi fac alt cont..
puss aveti grija d voi

Publicitate

loading...

#82 2008-08-19 16:22:11

evilpink
Banat

ar trebui sa iti gasesti ceva de facut care sa te relaxeze! cum bine zice ET un sport sau ceva de genul.eu daca as avea posibilitatea materiala as face echitatie smile sper s afac peste cativa ani.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#83 2008-08-19 16:22:13

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

i want sex

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#84 2008-08-19 16:22:27

mykutza
Moderator

heimdall a scris:

ET a scris:

heimdall a scris:

ET, iti zic eu, munca, asta ne omoara, si orasul asta infect. Cand naiba sa te mai simti frumoasa cand muncesti 12 ore si esti prea preocupat sa incerci sa respiri in mizeria asta ?

ET, iti jur ca orasul asta ne-a imbolnavit, la propriu. Cand ies din Bucuresti dorm bine, mananc bine, respir ok, ma trezesc singura dimineata odihnita... e incredibil. Aici parca sunt pe jumatate moarta.

mda..asa si eu..am fost la mare..am fost la tara..a fost ok.aku am venit de o zi in buc si simt iar cum o iau razna...

#85 2008-08-19 16:22:31

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Myutza a scris:

myutza de ce vrei sa fie sters.. as-a intamplat ceva... poate te putem ajuta q ceva..??

nu.....nu ma poate ajuta nimeni cu nimic...asa vreau eu...sa fie sters....
multumesc din suflet pt tot.....si k m-ati ajutat mereu....si imi pare rau k nu m-am facut inteleasa mereu(de ex la topicul "m-a filmat")..
in fine..o sa caut p unde ati dat citeaza la c am spus eu mai important si o sa va rog din suflet sa stergeti cand aveti 2 minutele libere..
aveti grija de voi....o sa mai vin in vizita asa doar sa citesc.....
si cand o sa am o probl cva.....o sa-mi fac alt cont..
puss aveti grija d voi

ce-ai patit fatuk???????????  yikesyikesyikes

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#86 2008-08-19 16:23:09

evilpink
Banat

Myutza vrei sa iti fie sters contul? daca da te rog s aimi confirmi sa anunt un administrator doar el poate sa faca asta smile

puss puss puss

#87 2008-08-19 16:24:07

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

sparkle a scris:

Alina smile

Sparkle big_smile cum esti..no mess today

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-08-19 16:24:24)

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#88 2008-08-19 16:24:08

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Alina Delia a scris:

i want sex

cool  cool cool cool cool

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#89 2008-08-19 16:24:11

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai evil, sport, dar tot in afara orasului... incerc sa alerg din cand in cand si-mi scuip plamanii... asta nu e aer
si sa traiesc doua saptamani pe an cat am concediu si plec pe coclauri... nu stiu
visez sa ma mut mai inspre Sibiu asa hjarta

#90 2008-08-19 16:24:19

Myutza
Vizitator

evilpink a scris:

Myutza vrei sa iti fie sters contul? daca da te rog s aimi confirmi sa anunt un administrator doar el poate sa faca asta smile

da vreau..dar vreau si sa fiu sigura k nu raman mesajele mele....t anunt eu cand....intai sa ma uit si cine a dat "citeaza "..la cva mai important

#91 2008-08-19 16:24:28

evilpink
Banat

mykutza a scris:

heimdall a scris:

ET a scris:

mda..asa si eu..am fost la mare..am fost la tara..a fost ok.aku am venit de o zi in buc si simt iar cum o iau razna...

hmmm da si eu ma plostesc o zi doua cand ma intorc in Buc.e super aglomerat,poluat,oameni de 2 lei.am impresia ca si eu am devenit mai rea decand stau aici sad

puss puss puss

#92 2008-08-19 16:25:10

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/9292_cat.jpg
ce am io in cap la ora asta!!! rotfl rotfl dumbom rotfl boxboxbox bate-i iubiii!

#93 2008-08-19 16:25:15

evilpink
Banat

ok.cand te hotarasti deschide te rog un topic special! as ao sa il vad sigur daca postezi aici sunt sanse sa nu vad smile

puss puss puss

#94 2008-08-19 16:25:19

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

heimdall a scris:

pai evil, sport, dar tot in afara orasului... incerc sa alerg din cand in cand si-mi scuip plamanii... asta nu e aer
si sa traiesc doua saptamani pe an cat am concediu si plec pe coclauri... nu stiu
visez sa ma mut mai inspre Sibiu asa hjarta

hai la mine! cu bucatarie cu tot.... rotfl  rotfl

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#95 2008-08-19 16:25:46

mykutza
Moderator

evilpink a scris:

ar trebui sa iti gasesti ceva de facut care sa te relaxeze! cum bine zice ET un sport sau ceva de genul.eu daca as avea posibilitatea materiala as face echitatie smile sper s afac peste cativa ani.

o alta pb e ca am prea multe de facut..simt k nu am timp de toate si prefer sa nu fac nimic..nu ggasesc ceva sa ma impulsioneze..am cazut intr-o stare...
am mania sa fac planuri..adica pt ziua urmatoare tb sa stiu exact ce am de facut...si nu suport sa imi dea ceva peste cap planurile..akum la tara.vorbisem cu iuby k mergem la olt la 3..el vine la 2...m-a enervat rau..sau ii zic :"n-avem bani de nuj ce"..el "lasa k vedem noi" ..nu imi place sa las la voia ntamplarii..poate are leg si cu zodia asta nenorocita..plina de ghinion sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.